sestdiena, 2014. gada 1. februāris

Pāra attiecības

Pāra attiecības
Šeit būs praktiski ieteikumi ikdienai, attiecībās ar savu Dievišķo pusīti.


• Attiecības var būt dažādas un tas ir jāsaprot, it īpaši ja tas skar negatīvus, smagus momentus. Šeit pats galvenais nepakļauties negācijām, jo ļaunums tikai rada vēl lielāku ļaunumu, rodot slēgto apli, kuru pēc tam būs diezgan grūti pārraut

• Ja negāciju slēgtais aplis jau ir izveidojies, tad ir jāstrādā pie tā, lai noietu no šīm iebrauktām sliedēm. Pats galvenais un pirmais noteikums ir vēlēšanās to sākt darīt, jo vēlmei ir jāsakrīt ar darbiem. Tādā veidā jūs sevi disciplinēsiet un iemācīsieties saskaņot savu nostāju un rīcību.

• Atteikties no manipulācijām, teātra taisīšanas, lomu spēlēšanas un c. Ir jāsaprot, ka tas viss tikai pasliktina situāciju, tā nav izeja, ir jāprot paskatīties uz sevi no cita skatpunkta, nevis tikai piemēram no upura lomas. Vienkārši pajautājiet sev. Kam man tas ir vajadzīgs? Ko man tas vis reāli ir iedevis izņemot negācijas, bailes un vēl visu ko? Vai tiešām jūs gribat tā nodzīvot visu mūžu un vēl nākošās dzīves arī?

• Ko sēsi, to pļausi. Tā kā jūs attieksieties pret savu pusīti, tā pusīte attieksies pret jums pašu. Un nav nozīmes, vai jūs tam ticat, vai neticat. Var jau aizbildināties ar visu ko, ka tas tā nav un tt. Ja jūsu attieksme pret partneri, piemēram, nav patiesa, bet uzspēlēta, tad arī jūsu pusīte attieksies tāpat pret jums.

• Ir jāsaprot, ka nekas nemainās dienas laikā, it īpaši ja tas skar smagas ieilgušas problēmas, te ir jābūt pacietīgam, bet uzstājīgam strādājot pie tāda veida problēmas. Un nav jāuztraucas un jāmet uzreiz pie malas, ja tas neiznāk uzreiz, jo tas tā arī nestrādā, jo tikai pieliekot pūles, darbu, beigu baigās varēs patiešām novērtēt paveikto un otrreiz to izgāzt vairs negribēsies. Uz to var aiziet mēneši un pat gadi, tāpēc no tā nav jābaidās jo godīgi paveiktais darbs atmaksāsies katrā ziņā. Un jūs būsiet pārsteigti par rezultātiem. Tas pats attiecas ne tikai uz jums, bet arī strādājot kopā ar pusīti. Nesagaidiet no viņa/viņas zilus brīnumus jau nākošā dienā. „Ceļa beigās, ir brīvība, bet pirms tam-pacietība” Budda Gautama

• Strādājot pie sevis un savām attiecībām esiet spēcīgi un izturīgi! Jo tumšie darīs visu iespējamo, lai novirzītu jūs no jūsu ceļa, viņi izmantos visdažādākos paņēmienus, lai jūs iebiedētu ieviestu bezcerības un bezspēka sajūtu. Iedarbības var būt kā uz jums pašu, tā arī caur jūsu pusīti, bet tas nedrīkst būt pat iemeslu, lai viņu atraidītu, jo tas pats attiecas arī uz jums, ka caur jums var notikt negatīva iedarbība uz jūsu attiecībām. Atcerieties, tumšiem valdīs pār jums un jūsu attiecībām tikmēr, kamēr jūs to pieļausiet.

• Cieniet to, kas jums ir tagad dots, iespējas kas jums jau ir, nevis ceriet uz skaisto nākotni. Ka skaistā nākotne atnāks un viss sakārtosies pats no sevis. Tas tā nenotiek. Ir jāsāk ar to, kas jums jau ir, pat ja tās ir tikai drupačas. Sāciet ar tām, jo TAS JUMS JAU IR  TAGAD. Tā, kā nav tagadnē, nebūs arī nākotnē. Šīs mazas drupačas var būt pamats patiesi lieliem un skaistiem darbiem nākotnē.

• Cieniet savu pusīti, lai arī kāda tā nebūtu, tas būs pirmais solis, kā pārraut slēgto negāciju apli. Neviens nesaka, ka tas var būt viegli, it īpaši, ja necieņa ir ļoti ielaista. Necienot savu pusīti, jūs reāli necienāt pats sevi un otrādi. Saskatiet savā pusītē pozitīvas īpašības un arī sevī un balstoties uz tām virzieties uz priekšu.

• Ir jāprot novērtēt to pozitīvo, ko dara jūsu pusīte, pat ja pēc jūsu skatpunkta tas ir sīkums. Dievišķajā sīkumu nav, pat mazai, bet labai lietai ir liela nozīme. Nenoniciniet to, jo ar to jūs varat pilnībā iznīcināt jau sasniegto darbu, un atgriezt to atpakaļ būs jau daudz grūtāk.

• Nevajag celt degunu gaisā, ja jūs esat sācis strādāt pēc Dievišķā, bet jūsu pusīte, nē. Tādā veidā tā vietā, lai attīstītos Dievišķā, jūs pa taisno ejat pretējā virzienā. Un beigu beigas var iznākt tā, ka jūsu pusītei ,nevis jums pašam, būs jāvelk jūs ārā  no jūsu pašu radītām problēmām, jo iespējams, ka jūsu puse ar visu savu „neattīstību” izrādīsies daudz attīstītāka, nekā jūs ar savu „attīstību”. Dievišķajā viss balstās uz Mīlestību un Cieņu.

• Strādājiet pie tā, lai atbrīvotos no slinkuma un haļavas, ilūzijas, ka ja jūsu pusīte attīstās, tad neko nevajag darīt, ka uz tās rēķina var mierīgi pacelties. Labus rezultātus var sasniegt tikai ABAS pusītēs strādājot KOPĀ, nevis otrādi. Strādājot pusītes var palīdzēt viena otrai, bet ne vairāk. Ja viena no pusēm nestrādās cerot to sasniegt uz otra rēķina, tad tas nesekmēs tās attīstību, pat ja viena no pusēm tā uzskata. Slinkums un haļava ir ļoti lipīga un apjomīga enerģija, tāpēc pie tās ir nepieciešams rūpīgs un pacietīgs darbs.

• Nevajag vilk aiz ausīm otru pusi, ja tā pagaidām nevēlas attīstīties, no tā situācija var tikai pasliktināties, jo jūs to darāt ar varu, bet Dievišķajā vardarbības nav. Nevajag aizbildināties pēc principa, bet es vēlu viņam,/viņai to labāko un tml. To vēlaties JŪS nevis jūsu pusīte. Neko nevajag darīt cita vietā, ar to jūs tikai pārvilksiet viņa karmu uz sevi un beigu beigās sabruksiet zem tāda sloga, gan fiziski, dabūnot problēmas ar veselību, gan garīgi un emocionāli, kā arī smalkajos.

• Ir ieteicams ļoti cītīgi strādāt pie bailēm, jo lielākā daļa apzināto un nepazināto problēmu attiecības nāk no šī enerģijas. Piemēram, manipulēšana var nākt no bailēm pazaudēt savu partneri. Bailes izpaužas dažādākos veidos, tāpēc pie tām vajag ļoti rūpīgi piestrādāt.

• Nenovest problemātisko situāciju līdz skandālam un kliegšanai. Jebkuru situāciju var atrisināt mierīgā ceļā izrunājoties ar pusīti. Piedevām, mierīgākā situācijā varēs ātrāk un efektīvāk atrast risinājumu. Ir jāsaprot, ka kliegšana-nav izeja

• Nenosodīt. Tas ļoti stipri ietekmē attiecību kvalitāti un bieži noved līdz to sabrukumam, ka pāris šķiras. Nosodot jūs uzgāžat vainu uz citu un pēc būtības arī karmu, kas ir nepieļaujami, ja esat nolēmis attīstīties pēc Dievišķā. Ir jāprot redzēt arī savas kļūdas. Piedevām rādot ar pirkstu vienam uz otru, jūs mētājat viena otra karmu līdzīgi bumbai, beigu beigās sajaucot savas un puses enerģijas tā, ka uz to var aiziet gadi, lai to visu sakārtotu atbilstoši Dievišķajam.

• Izņemt īpašnieciskuma un greizsirdības enerģijas. Nevajag domāt, ka, ja jūs dzīvojat ar savu pusīti, tad tā pieder tikai man, ka tā ir mana uz viss. Dievišķajā neviens nevienam nepieder, visi ir vienlīdz brīvi. Nostādot savu pusīti tādā pozīcijā, jūs faktiski to uzskatāt par priekšmetu, privātīpašumu ko gribu, to arī daru. Dievišķa puse nav priekšmets vai īpašums, tā ir jums vienlīdzīga Dievišķa būtne.

• Nevajag lielīties un izrādīties apkārtējo cilvēku priekšā, ir jājūt cik daudz un ar ko jūs varat runāt. Izrādīšanās un lielīšanās pat to, kādas ir jūsu attiecības un pusīte rada skaudību apkārtējos, kas var ļoti stipri iespaidot jūs un jūsu pusīti. Piedevām, izplatot pārāk personīgu informāciju, jūs atverat piekļuves tiem, kas apskauž, radot viņiem iespēju „pabojāt” jūsu attiecības. Ar tumšajiem ir tieši tas pats. Tāpat nevajag apskaust un izrādīties vienam pret otru, tas nav vajadzīgs, jo jūs taču esat pāris, jums ir jāpalīdz viens otram, nevis gremdēt, ar savstarpējo palīdzību jūsu attiecības un saikne paliks tikai stiprāki.

• Strādāt pie tā, lai nebūtu orientācijas uz ārišķīgumu. Ārējais izskats nenosaka cilvēka Garīgo attīstības līmeni. Piedevām, to ļoti izmanto tumšie, lai Dievišķas pusītes nesatiktos viena ar otru, tikai tāpēc, ka ir izveidojuši savus ideālus kādam partnerim ir jāizskatās. Un nevajag pārmest pusītei par to, ka tā nesaskan ar izveidoto tēlu un spiest viņai/viņam pielāgoties pie tā. Ir jāatsakās no uzpūstiem veidoliem, nevis no pusītes. Un otrādi, nevajag pielāgoties pie otras puses, pie tās iluzorajiem ideāliem, domājot, ka tikai tā var būvēt attiecības.

• Par cīņu un hierarhijām attiecībās. Tam attiecībās nav jābūt. Dievišķajā abas puses ir vienlīdzīgas. Nevajag cīnīties par dominējušu pozīciju pārī, kurš kuru pārspēs, kuš būs pakļautais un kurš būs galvenais. Tādā veidā jūs līdz Dievišķai saskaņai netiksiet, bet tikai sataisīsiet vēl lielākas problēmas, pasliktinot vēl vairāk situāciju. Attiecībām nav jābūt uz pieprasījumiem, prasībām un noteikumiem. Abi partneri Dievišķajā ir vienā līmenī, nevis ka viens ir uz pjedestāla, bet otrs pie tā/tās kājām.

• Nevajag nodot attiecības pašplūsmā. Pašplūsma absolūti visos aspektos ir tumšo lauciņš un tikko jūs tā izdarāt, tā uzreiz jūs savas attiecības sevi un jūsu pusi nododiet tumšo aizgādībā. Un viņi neko labu jums nenesīs. Vienaldzība, bezjēdzība, atmešana ar roku ar vārdiem kā būs tā būs, man vienalga un tml. pa taisno jūs aizgādā pie tumšajiem. Un pie tādas tendences vajag piestrādāt. Sevi pašu un jūsu pusīti, kā arī attiecības atdodiet Tēvam, Viņa ziņā. Viņš zinās kā jums palīdzēt un sniegs vajadzīgo atbalstu īstajā vietā un laikā tieši tā, kā jums abiem būs vajadzīgs pēc Dievišķā.

• Atriebība, lietu uzpūšana. ļauna pieminēšana arī nenes neko labu. Pieminēt katru sīkumu, kas tika izdarīts neatkarīgi no tā, cik sen tas bija un vēl uzpūst līdz neizmērojamam izmēram. Vēlme atriebties, vai ieriebt par tām pašām nenozīmīgām lietām, ka tikai tā var sasniegt taisnīgumu, tā it kā no tā būtu atkarīga dzīvība un tt. Beigu beigās jūs varat noiet tiktāl ka vairs neko citu neredzēsiet, ka sīkumu pieminēšanu, kašķēšanos, pārmešanu, atriebību. Šī lieta ir jāpārtrauc, ja jūs vēlaties citu kvalitāti savām attiecībām.

• Visas negatīvas īpašības, enerģijas ir jālūdz Augstākiem izvadīt no jūsu savstarpējām attiecībām un pārveidot pat pozitīvām, kas varēs jums palīdzēt attīstīties un tikt vaļa no negācijām. Ir jāatsakās absolūti no visa nedievišķā kas ir jau iegājies kā norma ir jālūdz Tēvu iedot apzināšanos kā jābūt pēc Dievišķā, nevis klausīties ko saka apkārtējie.

• Ir jābūt patiesam gan pret sevi, gan pret savu pusīti. Jo attiecībās parasti ir ļoti daudz liekulības, neīstuma, izlikšanās, kas arī nesekmē attiecību attīstību. Ir jāpieņem, ka jā attiecībās ir problēma, ka es pats/pati esmu tāds/tāda kāds esmu un ka man pie tā ir jāstrādā. Jau vien atzīstot, ka jūs neesat nekāds ideāls, bet ka jūs arī varat kļūdīties, jau vien ļoti stipri atvieglos jums dzīvi, attiecības ieskaitot, un ka problēmas sāks risināties daudz ātrāk. Tāpēc jau bieži vien attiecības izjūk, jo tur nav patiesuma un cilvēki tiecas būt patiesi kaut kur citur, tikai ne pārī, jo tas nav pieņemts un tt. kāpēc arī rodas vēlēšanās būt tur, kur var pieņemt tādu, kāds esi, kā rezultātā rodas nevēlēšanās atgriezties atpakaļ pārī, pie savas pusītes, jo tur tā nav. Attiecībās ar dievišķo pusīti ir pirmais, kur tam ir jābūt patiesumam, īstumam, nevis otrādi.

• Nevēlēšanās vai nespēja izprast nozīmīgumu, ka esat kopā ar savu Dievišķo pusīti, tas nav vienkārši kaut kas niecīgs, nenozīmīgs, kā daudzi domā. Tas ir ļoti nopietni un skaisti, jo Dievišķā pusīte ir tikai VIENA, nevis desmit vai divdesmit. Bet daudzi tam nepievērš pienācīgu uzmanību, bieži vien pat nejūtot, ka viņiem blakus ir tieši Dievišķā puse, nostādot to mīļākā/mīļākās lomā (neiet runa tikai par mīļāko attiecībām, bet arī par pāra attiecībām, ja katram ir mīļākie, tas nozīmē, ka arī dzīves biedrs tiek skatīts un nolaists līdz tādam pašam līmenim), ka jebkurš partneris var būt kā Dievišķā puse, jo diemžēl praktiski visur attiecības tiek skatītas no seksa un materiālās puses, bet Dievišķās attiecības tas ir kaut kas cits. No kā arī rodas vieglprātība, haļava, nevēlēšanās attiecības izkopt, nespēja novērtēt cilvēku, kas ir blakus ka ir vieglāk izšķirties un dabūt katram savu „dievišķo pusi” kā labāku preci par iepriekšējo, jo tur jau nekas nav jādara, jo atbilst vajadzīgiem kritērijiem un ideāliem kas ir cilvēku galvās.

• Ir jāsaprot, ka attiecības nozīmē ne tikai egoistisku skatīšanos tikai uz sevi, ka viss ir tikai man, bet arī rēķināšanos ar to, ka jums blakus ir arī cits cilvēks, ka jebkas ko jūs darāt ietekmēs arī viņu un otrādi. Ir jāatsakās no egoistiskuma visos līmeņos, jo tādā veidā cilvēks tikai ierobežo sevi, dzīvojot ilūzijā, ka attīstās, ka viss  kas skar, tas skar tikai viņu un nevienu citu. Tādā gadījumā, cilvēks pats sevi iesprosto krātiņā, domājot, ka ir brīvībā. Attiecības ar Dievišķo pusi, tā ir ne tikai savstarpējas attiecības, bet arī attiecības ar visu apkārtējo pasauli, lietu kārtības, rīcības-seku izprašana.
Autors: Phoenix


 
http://www.draugiem.lv/#/5.dimensija/news/?p=11420789