trešdiena, 2014. gada 8. janvāris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 23.Decembris 2013 – 05.Janvāris 2014

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
MĪLESTĪBA arvien vairāk kļūst par dabisku jūsu Apziņas stāvokļa daļu, Mīļotie Gaismas Nesēji [Любимые Светочи], modušies Jaunā Spēkā priekš VISIEM uz Diženās Zemes. Tā ir VISA RADĪTĀJA zīme, tā ir Jūsu Sapņa izpaušanās pašā blīvākajā kosmosu pasaulē, tanī ir viss potenciāls, kas ātri izvērsīs jaunaizsāktā gada notikumus – visupirms jau jums pašiem, tad arī visai Cilvēcei. Jūs šeit esat palikuši – lai palīdzētu visām blīvo pasauļu Dvēselēm, un jūs katrā ziņā izpildīsiet sev izvirzītos uzdevumus. Tagad jums ļoti svarīgi ir – pavairot sevī un caur sevi MĪLESTĪBU blīvajā pasaulē, un tātad arī jūsu blīvajos ķermeņos, dārgie! Jūs turpināt būt par galveno enkuru Dižajiem MĪLESTĪBAS Spēkiem, kas nolaižas uz blīvajām pasaulēm – lai pabeigtu visu globālo pārveidojumu īstenošanu. Aleluja Mīlestībai !!!


MĪLESTĪBA daudzveidīgi nolaižas arvien zemāk kosmiskajos līmeņos. Viņa nolaižas – caur daudzo un dažādo Dievu Apziņām, caur Svētā Gara Spēkiem – ar savām grandiozajām enerģiju plūsmām piepildot jaunizveidotās jauno realitāšu struktūras, kas gatavojas uzņemt Dvēseles – jaunas Dzīves pieredzes apgūšanai. Procesi ir vērienīgi, jauni un unikāli, energoietilpīgi – un tādēļ rūpīgi sagatavojami. Pārveidojumi turpinās – saskaņā ar visu kosmisko līmeņu jaunajiem sadarbības nosacījumiem. Turpinās arī jaunizveidojamo zemāko kosmisko līmeņu formēšana, kas Dzīvi nodrošinās – ne vairs pieskaņojoties duālajam Apziņas stāvoklim, bet gan – atbilstoši Kristus Apziņai. Jaunais Mīlestības Spēks – Līdzcietība – ar savu unikalitāti un savām iespējām turpina priecēt un pārsteigt visus. Arvien vairāk Gaismas Būtņu tiecas pārveidot sevi, lai gūtu iespēju vadīt šo enerģiju caur sevi kā Dāvanu priekš VISIEM, lai gūtu iespēju iesaistīties milzumdaudz interesantos projektos, kas norisināsies jaunajos Dzīves apstākļos. Aleluja Mīlestībai !!!

VISIEM grandiozie pārveidojumi norisinās – visupirms – caur JŪSU augšāmcelošās Apziņas paplašināšanos, un caur PASAULSĒKAS VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS jaunajām struktūrām. JAUNAIS SPĒKS ir piedzimis ŠEIT, uz unikālās Zemes, unikālajā galaktikā Piena Ceļš, un jau sasniedzis gandrīz mērķi, kura dēļ tika veidotas visas šīs struktūras kosmosā. Dārgie, jums ir jāsaprot – cik svarīga ir jūsu iesaistīšanās pārveidojumos ik mirkli, jo sekojot jūsu pārveidojumiem – ir iespējams virzīties arī blīvajās pasaulēs arvien dziļāk. Tieši tādēļ – Pasaules Galvaspilsēta, jūsu Saules sistēma, un protams, ka Zeme – pārveidojumus piedzīvo vispirmām kārtām; visi procesi aizsākas un spēkā pieņemas visupirms šeit, bet tad jau – paplašinās uz visām galaktikām un Visumiem, pēc būtības – momentāli. Aleluja Mīlestībai !!!

Pa aizvadīto nelielo lineārā laika sprīdi sasnieguši Jūs esat daudz – kopā ar Diženo Dievieti Gaiju rīkodamies – Vienotās Sirds un MĪLESTĪBAS Apziņas vadīti, PASAULSĒKAS VIENOTĀS MĪLESTĪBAS APZIŅAS vadīti, visā tās daudzveidībā un varenībā. Vispirmām kārtām pārveidojumi skāra jūsu Sauli un visus Saules Logosus.

Pastiprinoties Mīlestības Enerģiju pieplūdumam, Diženajām Apziņām nolaižoties arvien zemāk – pilnveidojušās un sarežģītākas ir kļuvušas Garīgās Kristalizācijas struktūras. Saulei ir iespējams tagad izstarot uz blīvo matēriju – pārveidojumu jaudīgās enerģijas – arvien intensīvāk. Parādījušies un izpaudušies Pasaules Galvaspilsētā un arī uz Zemes – jaunākie Svētā Gara Tempļu tīkli, piesaistīti Režģim 144, un to pastiprinoši. Šis Režģis – ir vadošais – planetārā ķermeņa un magnētisko lauku pārvaldīšanā. Aleluja Mīlestībai !!!

Jaunu Gaismas slāņu izveidošana iepriekš sablīvētajos augšāmcelošo Apziņas Laukos, pateicoties MĪLESTĪBAS Liesmu un Tempļu jaunajai sistēmai – deva iespēju maigi pacelt planetāro vibrāciju fonu – uz jaunu vispārēju līmeni. Tas ir principiāli svarīgs solis – lai radītu apstākļus visu Dvēseļu atbalstīšanai, un Apziņas masveida pārbīdīšanai uz Dievišķās Sirds centru.
 
Planētas kopējo mentālo un astrālo līmeņu attīrīšana ir sasniegusi jau tādu pakāpi, kad Gaismas ekspansija uz blīvākiem līmeņiem var notikt regulāri, saglabājot pie tam savu maigumu. Šinī planētas kopējā lēcienā uz daudzslāņainā vibrāciju lauka daudz augstāku spektru – ir izveidota pārklāšanās zona, vecajam magnētiskajam laukam pārsedzoties ar jauno magnētisko lauku, kas agrāk pieejama bija tikai augšāmcelošajiem. Šī pārklāšanās zona palīdzēs visām Dvēselēm, kuras uzsākušas pāreju uz Sirds Apziņu – iziet šos procesus daudz paātrinātāk. Aleluja Mīlestībai !!!
 
No jauna atgādināsim, ka visi maigie/saudzīgie pārveidojumi ir iespējami – tikai pateicoties tam, ka pārveidojamajos blīvajos līmeņos atrodas tādi blīvie ķermeņi, kam ir augšāmcelta Apziņa un izcili spoža Dievišķa Sirds, starojoša vērienīgos paplašinājumos. Jūs, Mīļotās un Diženās Sirdis, tad arī esat tie – kas PIRMO REIZI veic visus unikālos pārveidojumus PRIEKŠ VISIEM !!! Tieši tādēļ visas kārtējās izmaiņa notiek – vispirmām kārtām jūsos, un caur jums. Iesākumā Sirds Apziņas līmenī, pēc tam blīvā ķermeņa līmenī.
 
Jūs turpināt aktivēt sava blīvā ķermeņa smadzeņu kvantu frekvences, turpināt attīrīties no emocionālo piesaišu atlikumiem, no sāpju un ciešanu pieredzes atlikumiem, turpināt attīrīt un par jaunu noskaņot sava, uz Oglekļa bāzētā ķermeņa šūnas uz jaunām frekvencēm, turpināt veidot savienojumus ar saviem jaunajiem ķermeņiem, kuri gaida jūs pie izejas.
 
Viss tas, un daudz kas vēl cits unikāls – kā potenciāls ir ielikts ikvienā cilvēciskajā ķermenī, taču aktivējas pakāpeniski, līdz ar Dievišķās Sirds Starojuma atvēršanos. Jūs atrodaties procesos, dārgie, un viņi uzņem tempus. Viņi nevar būt priekš jums visiem vienādi – jo visi jūs esat unikāli un neatkārtojami. Uzņemiet visas izmaiņas – Mīlestībā Priekā un Lielā Pateicībā – tādejādi palīdzot sev, uz Zemes iemiesotajiem – pārdzīvot arī, tai skaitā, dažus sāpīgus procesus. Un turpiniet DĀVĀT Sevi visdažādākajā veidā – jo tas ir universāls Ceļš Dvēselei un Garam – VESELIEM jau sākotnēji VIENOTAJĀ MĪLESTĪBAS APZIŅĀ. Aleluja Mīlestībai !!!
 
Atrazdamies ar saviem blīvajiem ķermeņiem līmeņos, kas pakļauti izformēšanai, un vienlaikus – atrazdamies savā Apziņā augstāk – jūs esat sākuši formēt jauno Kristus Apziņas Lauku, tanī skaitā – izmantojot arī divu dažādu magnētisko lauku pārklāšanos. Šis pārklājums – tieši caur jums turas, dārgie. Jaunās Apziņas lauks formējas frekvencēs – uzreiz daudz augstākās, nekā vecais magnētiskais lauks, un pēc savas būtības – tas formējas – kā pamats Jaunās 3.2D formāta Zemes Apziņas Laukam. Šī lauka formēšana patreizējā laikā ļauj ne vien atbalstīt – arvien vairāk – no pieredzes spēles mostošās Dvēseles un no ilūzijām raisošās cilvēku Apziņas, bet arī ļaus rezultātā – maigi pārcelt viņas uz jaunu realitāti. Aleluja Mīlestībai !!!
 
Jūsu pārveidojumi ir dziļi un pamatīgi ne vien blīvo ķermeņu līmenī, bet – vispirmām kārtām – paplašinātās Apziņas līmenī. Savas daudzdimensionalitātes un paplašinātības augstākajos vibrāciju līmeņos un slāņos – daudzi no jums jau ir uzsākuši izvēršanos toros, iekļaujoties līdz ar to savu Monādes Koku kopējos augšāmcelšanās procesos.
 
VISI pārskata rezultātus, izvietojas vienotās sakrālās struktūrās – vienoto pārbīžu veikšanai. Laime, ko piedzīvo tie, kuru pārstāvji spēj pacelties no Zemes kā Uzvarētāji GARĀ – ir neizmērojama, jo tādejādi – MĪLESTĪBAS Spēks, un iespējas Radīt, līdz ar tālāku Dāvāšanu – pieaug tūkstoškārtīgi. Un tomēr – visas jaunās iespējas – dāsni tiek dāvātas VISIEM, jo Mīlestībai nepastāv – nedz dalījuma, nedz atšķirtības. Aleluja Mīlestībai !!!
 
Pārveidojumi jūsos norit sinhroni ar Gaijas un Pasaules Galvaspilsētas pārveidojumiem – jo savādāk nemaz nevar būt! Daiļava Zeme, kopā ar milzīgu daudzumu brīnišķīgu Būtņu uz tās, un Dieviete Gaija – gatavojas Noslēguma Svētkiem, Jaunu Piedzimšanu Svētkiem – kopā ar Jums, Mīļotie!
No Dievišķās Sirds paraugoties uz visiem pieejamajiem līmeņiem – jūs nokļūstat/ienirstat VIENOTĀ VIEDUMĀ un VISPĀRĒJĀ MĪLESTĪBĀ. Uztvere pie tam izmainās kardināli, notiek atvienošanās no patreizējās Dievišķās Spēles pieredzes. Taču jūs vienmēr būsiet tur – kur visvairāk esat vajadzīgi ar savu pieredzi, un ar savas Monādes pieredzi – jo SIRDS – spēcīgi un maigi, spilgti un dziļi jums dzied: MĪLESTĪBĀ VIENOTS VISS !!!
 
S V Ē T Ī T I !!!

Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5197783