trešdiena, 2014. gada 8. janvāris

Akaši Hronikas par 2014.gada janvāri

2013.gada 28.decembrīhttp://www.akashictransformations.net/mohttp://akashy.ru/akf/2014-t44.html
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Kādu enerģiju sevī nes 2014.gada janvāris un kādi pārbaudījumi ir sagaidāmi?

Šim mēnesim būs raksturīga virzība vienlaicīgi divos pretējos virzienos. Jūs varat atrasties izvēles priekšā starp formalitāti un atkāpšanos no formas. Jums rodas sajūta, ka struktūrai ir ārkārtīgi svarīga nozīme un tomēr nevajag pret to izturēties pārāk nopietni. Šī mēneša raksturošanai piemērots būtu salīdzinājums ar nevainojamu angļu parku. Ja jūs stādāties priekšā nevainojami koptu, labi izveidotu parku, kurā šķiet, ka katra lieta tiek kontrolēta un atrodas speciāli tai paredzētajā vietā, tad šis mēnesis jums būs sakārtots. Jūs spēsiet veidot precīzus plānus, stingri pieturoties pie to īstenošanas, un varat sagaidīt, ka notikumi attīstīsies tieši tā, kā jūs esiet ieplānojuši.

Tai pat laikā ir svarīgi, lai jūs saprastu, ka parks sastāv no dzīva radītā, bet dzīvam radītajam nav raksturīga linearitāte. Tāpēc, pat piedāvājot savu struktūru ar mērķi - piešķirt augiem noteiktu izskatu un novietot tos konkrētā tiem paredzētā vietā, jums ir jāapzinās, ka dzīviem organismiem ir raksturīgs haotiskums. Tādi ir arī jūsu dzīves apstākļi. Ir jāveido turpmākās rīcības plāni un jāievēro tie. Tomēr nevajadzētu aizmirst, ka šo plānu īstenošanas gaitā jums nākas saskarties ar citiem cilvēkiem. Un cilvēkus nav iespējams pielāgot noteiktai struktūrai. Viņiem ir raksturīgas emocijas un uzvedības neprognozējamība. Šajā mēnesī jūs un ap jums esošie cilvēki pieļaus kļūdas un jums attiecīgi nāksies koriģēt savus plānus.

Lūk, vēl viena metafora, kas palīdzēs jums izstrādāt pareizas rīcības taktiku šim mēnesim. Jūs skatāties uz kareivi, kurš stāv sardzē un kurš, pildot dienesta pienākumus, nedrīkst smaidīt, taču jūs uzsmaidāt vai piemiedzat viņam ar aci, jo atceraties, ka jūsu priekšā ir cilvēks, kurš, lai gan nevar jums atbildēt, tomēr spēj jūs ieraudzīt.

Tāpat arī dzīvē – ir būtiski saglabāt cieņpilnu attieksmi pret cilvēkiem pat tad, ja jūs ir pārņēmusi jautrība. Izturieties ar cieņu ne vien pret sevis pašu plānu veidošanu, bet arī pret citu plāniem. Nepieļaujiet, ka nelietderīgi tiek tērēts nedz jūsu, nedz citu cilvēku laiks. Nedodiet solījumus, kurus nespējat izpildīt. Pieturieties pie sevis izveidotajiem plāniem. Pacentieties radīt kārtību jūsu dzīvē un turpmāk ievērot to. Un tai pat laikā – neesiet pārāk piekasīgi to plānu izpildē, kas tiek īstenoti uz citu cilvēku labklājības rēķina. Pārliecinieties, ka pirmām kārtām jūs esiet noderīgi citiem un, ka jūsu plāni tiek būvēti tā, lai tie nestu labumu ap jums esošajiem cilvēkiem. Šādi rīkojoties, jūs šajā mēnesī spēsiet vislabākajā veidā izmantot enerģiju.

Šim mēnesim ir raksturīga kārtības [sakārtotības] enerģija. Un ir svarīgi pielietot šo kārtību. Ar tās palīdzību jūs varat padarīt savu dzīvi labāku, tomēr nav vērts būt pārāk stingriem tās ievērošanā. Jūsu radītajai kārtībai nav jākļūst par iemeslu citu cilvēku ierobežošanai.

Vai ir kādas noteiktas darbības, ar kuru palīdzību mēs varētu vislabākajā veidā izmantot šī mēneša enerģiju?

Šajā mēnesī ir svarīgi paust iejūtību un līdzjūtību. Esiet atsaucīgi un gādīgi, īstenojot šī mēneša plānus. Daudziem no mums šis ir sabiedriskās aktivitātes laiks. Veicot ikdienišķās lietas, pārliecinieties, ka rīkojaties tikai un vienīgi no tīras sirds un ar mīlestību pret apkārtējiem cilvēkiem. Esiet augstsirdīgi un iecietīgi. Pat, ja nākas kādam atteikt, pasakiet “uz redzēšanos” vai arī lieciet piedzīvot vilšanos atteikuma dēļ, taču dariet to iejūtīgi un līdzcietīgi. Nekad neaizmirstiet, ka ikvienā no mums pukst sirds un, ka ikviens no mums izcīna pats savu cīņu. Atcerieties to un ļaujieties līdzjūtībai pat tad, kad jūs cenšaties saglabāt sevis pašu izveidoto kārtību jūsu dzīvē.

Vai ir kādi šajā mēnesī paredzami sabiedriskie notikumi, par kuriem mēs varam uzzināt iepriekš?
Kolektīvā rīcība tā vai citādi būs saistīta ar kopīgām lietām un pārrunām. Iespējams, jūs redzēsiet, ka jūsu darāmās lietas ietekmē visu sabiedrību. Tās līdzināsies miera līgumiem un savienībām, ko īstenos valstis. Iespējams, jūs atklāsiet, ka naudas līdzekļu apgrozība tiek realizēta tādā veidā, kas spēcīgi ietekmē kolektīvu. Piemēram, tie var būt pirkšanas-pārdošanas darījumi vai labdarība un palīdzības sniegšana starptautiskā līmenī. Izturieties uzmanīgi pret naudas nodošanu, pret mutiskām vienošanām un globāliem darījumiem. Šim mēnesim ir raksturīga pasaules mēroga interaktivitāte {iekšējā aktivitāte].

Līdztekus aktīvai darbībai starp valstīm, jūs konstatēsiet, ka atsevišķu personību rīcībai ir būtiska ietekme uz sabiedrību. Labs piemērs tam ir nesenie notikumi 2013.gadā ar Eduardu Snoudenu. Iespējams jūs būsiet tādu notikumu aculiecinieki, kad atsevišķa personība spēs gūt milzīgu pasaules mēroga ietekmi. Notikumiem nav obligāti jānotiek tā, kā tas bija gadījumā ar Eduardu Snoudenu. Taču viņš kalpo par lielisku piemēru tam, cik būtiska nozīme priekš sabiedrības var būt viena cilvēka uzvedībai. Priekšā stāvošie notikumi skars visu pasauli un iespējams sāks attīstīties jau janvārī.
Tas nozīmē, ka mums vēl ir pietiekami daudz laika, lai īstenotu mieru uzturošas darbības līdz 2014.gada janvārim. Ir svarīgi, lai ikviens no mums paustu maksimālu spēju saglabāt cerību un „dzirdēt” ar sirdi. Jo šajā mēnesī miera uzturēšanai ir tikpat liels potenciāls kā kara konflikta izraisīšanai. Pacentieties izdarīt visu iespējamo, lai radītu mierpilnas attiecības savās dzīvēs. Jo šāds uzvedības modelis ietekmē sabiedrisko kustību mierpilnas mijiedarbības virzienā, kas rada šķēršļus centieniem izraisīt karadarbību.

Ko vēl mums vajadzētu zināt par 2014.gada janvāri?

Šis mēnesis var kļūt visai produktīvs. Un šī produktivitāte sevī ietver prieku un jautrību. Šajā mēnesī jūs pavadīs labs noskaņojums un vēlēšanās uzsākt kaut ko jaunu, pat neraugoties uz bargajiem ziemas puteņiem. Jums būs sajūta, ka spējat paveikt visu. Ja var tā izteikties, ir īstais brīdis jautri uzsvilpot. Meklējiet priekpilnus mirkļus sīkumos, ikdienišķās lietās un savstarpējās attiecībās. Gūstiet prieku no jūsu darba, ko darāt ik dienas: tīriet, kārtojiet, organizējiet vai veiciet jebkādas darbības. Šajā mēnesī darbošanās process var kļūt ļoti patīkams un aizraujošs, ja jūs darīsiet to ar prieku un nepretosieties prieka un atbrīvotības sajūtām.

Pretējā gadījumā šis mēnesis būs sākums gadam, kurš būs pārpilns ar smagu darbu daudziem no jums, ja reiz jūs pretojaties jums apkārt esošo cilvēku ietekmei un esiet tendēti uz patiesu paškontroli, sevis pašu motivāciju un mobilizāciju. Tādā gadījumā šajā mēnesī ir vērts sakārtot savas mājas, savas emocijas, savstarpējās attiecības un fizisko formu, kā arī sagatavoties daudz nopietnākam darbam, kas sagaida 2014.gadā.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5197044