otrdiena, 2013. gada 3. decembris

Ilarions 1.-7.decembris

Viedas Meistars Ilarions

1.-7. decembris/2013

Mīļie!
Parādījušās zīmes, kuras cilvēce vairs nevar ne ignorēt, ne noliegt. Notiek kaut kas liels, kas skar ne tikai planētu Zeme, bet visu kosmosu. Tieši jūs esat tie, kuri šobrīd uzņemas lielāku lomu, lai saglabātu Zemi līdzsvarā. Tā ir jūsu vissvarīgākā funkcija patlaban uz Zemes. Ik dienas iezemējiet sevi Zemes Mātes kristāliskajā dimanta kodolā tā lai sajustu Zemes enerģijas, kas paceļas kā gaismas kolonna un savienojas caur jums ar lielo centrālo sauli. Šāds nodoms augstāku dimensiju enerģijas caur katru no jums piesaistīs Zemes kodolam un apļveidīgi izplatīs pa visu planētu. Nav tādas vietas uz Zemes vai Zemes iekšienē, kuras neaizsniegtu šīs enerģijas.

Kuru katru brīdi var parādīties transformācijas pilnīgi visās sistēmās. Neviens nezina, kas notiks tālāk, jo jūsu planēta iet vēl nezināmu ceļu un nekas cits neatliek kā turpināt ceļu kopā ar to. Tas ir gan aizraujoši, gan iepriecinoši, gan arī mazliet bailīgi. Ja uzmanīgi vērojat dažādas debesu zīmes un tās, kas nāk no Zemes, tad varat turpināt ceļu mierā un ticībā, ka viss ir kārtībā un atbilst Dievišķajam Plānam. Uz Zemes notiek diezgan interesantas un pēkšņas pārmaiņas, un par daudzām jūs nemaz neuzzināt. Pēdējie veco programmu un uzskatu pārpalikumi uzstāj, lai jūs tiem pievērstu uzmanību un tādēļ jums jābūt noturīgiem savos nodomos palikt gaismā un savā patiesībā un noiet distanci līdz galam.

Daudzas prātu satraucošas lietas vēl tikai gatavojas notikt, un tādēļ pēc iespējas ir jāpaliek savienotiem sevī ar jūsu dievišķo sirds telpu. Esiet elastīgi ik rītu, uzsākot dienu, un ar nosvērtību pieņemiet to, kas nāk un notiek. Aizvien biežāk smalkā pasaule kļūst ieraugāma un tādējādi iezīmējas vienas dimensijas beigu posms un nākamās pietuvošanās. Jūs esat alķīmijas meistari un tagad varat radīt pasauli tādu, kādu to vēlas jūsu sirds dziļākās vēlmes. Būs daudz iespēju apvienoties darbam kopā, lai fokusētos uz vajadzīgo šai planētai un jums. Ziniet, ka esat savienoti ar varavīksnes gaismas portālu, kad apmeklējiet šo mājaslapu, jūs tiekat aktivizēti aizvien augstākiem un augstākiem apziņas līmeņiem. Tas ir attīstošs process katram un visiem.

Absolūti būtiska katru dienu ir frekvenču līmeņu paaugstināšana, ja vien vēlaties tikt galā ar visu to, kas notiek uz jūsu planētas virsmas un ikdienā. Darbojieties kopā un palīdziet viens otram, kad vien uzzināt par tādu vajadzību. Mīlestība parādās daudzās šķautnēs un sniedz brīnumus. Cilvēki, kurus jums ir jāsatiek, brīnumainā kārtā parādās, projekti, kas aizķērušies, pēkšņi viegli un neiedomājami ātri atrisinās. Dzīvē ienāk aizvien vairāk sinhronitāšu un jums būs aizvien vairāk entuziasma radīt jaunus projektus un uzdevumus. Jūs kā Dievišķas būtnes paaugstināsit dzīves standartus uz Zemes, pilnībā izpaužot savu līdzību- radniecību ar visa kas ir radītāju.

Patlaban jums ir visas iespējas piekļūt vēl lielākai informācijai un zināšanām, kas iegūstamas no Zemes kristāliskā režģa. Pieslēdzoties lielajiem kristāliem gan Zemes iekšienē, gan tiem, kas atrodas uz planētas, jūs savienojaties ar jūsu iekšienē mītošajām slēptajām bagātībām. Sveiciet un samīļojiet šīs dāvanas, izbaudiet tās, ļaujieties tam, kas nāk atgādināt jums par jūsu nozīmi. Jūs sākat pieredzēt savu varenību- paaugstinātās frekvences izšķīdina blokus, kas uzlikti zināšanām.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions


©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante