otrdiena, 2013. gada 3. decembris

Cilvēce mostas

Meistars, ar Benjamina Krēmes starpniecību, 2013. g. 3. septembrī
(no žurnāla Share International vācu versijas 2013. gada oktobra numura)
 

Daudzi tagad drīz atzīs, ka Kristus vai kāds, kas viņam līdzinās, dzīvo starp mums. Rezonanse uz intervijām televīzijā, kuras Maitreja līdz šim ir sniedzis, bija tik liela, ka izveidojās spēcīga domu forma: priekšstats, ka tagad ir iestājies Skolotāja no seniem laikiem atgriešanās svētīgais laiks. Šīs gaidas tagad virza pasauli.
 

Daudzās zemēs, kā Brazīlijā, Ķīnā vai Krievijā, izplatās ideja, ka pasaule drīz pieredzēs, ka Skolotājs ir šeit vai jau ceļā. Šim fenomenam, dabiski, ir jāpateicas Maitrejas līdzšinējām intervijām, kā arī zināmam sagatavošanas darbam, kuram sevi veltī daudzas grupas visā pasaulē.
 

Šai ziņā šos nelokāmos kalpotājus ir jāiedrošina turpināt savas pūles un, ja tas ir iespējams, tās dubultot. Mēs, jūsu Vecākie Brāļi, viscaur apzināmies to slogu, ko nemitīgā piepūle bija uzlikusi grupām. Šis ilgus gadus darītais darbs ir mūsu pilnībā atzīts, un tas, kā drīz izrādīsies, nebūs bijis veltīgs.
 

Kopš tagadnes visi, kas piedalās sagatavošanas darbā, piedzīvos to, ka cilvēki tagad ir daudz atvērtāki un daudz drīzāk turēs par iespējamu to, ka Skolotāja atgriešanās stāv mums tieši priekšā, ka cilvēki ir gatavi pārmaiņām, ka tiks radīta jauna pasaule un ka visi cilvēki var gaidīt dalīšanos un taisnīgumu, brīvību un laimi.


http://www.draugiem.lv/#/user/2871393/blog/?p=11103888