piektdiena, 2012. gada 8. jūnijs

Sanat Kumara "Venēras Marsa tranzīts- ceļš uz sirdi"


Sanat Kumara
Venēras Marsa tranzīts ir ceļš uz sirdi.

Es lūdzu Sanat Kumaram, kuru sauc par Sendienu Vecajo, pastāstīt par Venēras un Marsa tranzītu. Viņš nāk no Venēras un atbild ne tikai par Zemes augšupcelšanos, bet arī par Venēras. Tas, ko viņš teica, ir:

Sveicieni. Es esmu Sanat Kumara. Tagad sniegšu jums īsu pārskatu par pēdējā laika notikumiem, kurus jūs lieliski izjūtat uz savas ādas. Daži no jums ir daudz jūtīgāki par citiem. Sajūtamās enerģijas ir daļa no pārmaiņu procesa, kas risinās jūsu ķermeņos un apziņā. Lai saņemtu šīs dāvanas un enerģiju svētību, jānotiek daudzām šūnu un DNS izmaiņām.

Jums katram ir sava loma šajos pārmaiņu procesos. Daži esat augstāku apziņu enerģiju straumju pārvadītāji. Šīm enerģiju pārraidēm vairāk būtu jānotiek alfas apziņas stāvoklī; tādējādi, jūs sasniegsiet atmodinātu apziņu. Jūs brīvprātīgi piekritāt darīt šo darbu un mēs nebūt nejūtamies labi, zinot par pārbaudījumiem, ko šis process no jums prasa.

Arī jūsu smadzenes tiek pārkārtotas. Dažkārt tieši šī pārkārtošanās neļauj jums gulēt. Daudzi no jums ir īpaši jūtīgi pret Gaismu nakts laikā. Jums jācenšas tumsas laikā gulēt, jo Gaisma var radīt arī miega traucējumus.

Tā vienkārši padomājiet, ko nozīmē būt par daļu no „lielās atmodas”. Mēs jums sakām to tāpēc, ka jau esat modušies un palīdzat tiem, kuri nesaprot- kas notiek ar planētu. Lai noturētu sevī augstākas frekvences, jāspēj izlaist caur sevi daudzas augstāko vibrāciju straumes.

Venēras Marsa tranzīts mīkstina jūsu sirdis, ļaujot dievišķajām sievišķajām enerģijām kļūt ievērojami dziedinošākām, lai tās darbotos kā Gaismas virzītāj spēks uz Zemes. Jums jāasimilē pēc iespējas vairāk šādu enerģiju. Tranzītam būs tālejoša iedarbība gan uz jums, gan uz Zemi. Esiet uztveroši un piesauciet tās; un no visas sirds lūdziet šo enerģiju pilnu integrēšanos jūsu būtībās. Tiklīdz būsiet to veikuši, tā visos līmeņos notiks ievērojama situācijas uzlabošanās.

Jums, iespējams, ir sajūta, ka nezināt, ko īsti darāt, bet patiesībā jau zināt gan. Jūs to esat darījuši jau daudzas reizes un esat labi apmācīti. Šis process jaunums ir tikai jūsu ķermenim. Esiet atvērti un nepretojieties.
Paldies par visu to labo darbu, ko darāt. Mēs jūsu mīlam un godājam.

Through  Valerie Donner
Saņemts caur Valerī Donneri

tulkoja Māra Brante