svētdiena, 2011. gada 4. septembris

Kosmosa likums par Radošiem Risinājumiem

Radoši risinājumi apjukušām dvēselēm


Vai pēdējā laikā esat jutušies kā pazudusi dvēsele, apjukuši? Agrāk, esot kopā ar ģimeni vai draugiem, jūs bijāt priecīgi, bet tagad ir sajūta, ka esat kļuvis citādāks un vairs neiederaties daudzās vietās? Vai jums nešķiet, ka pat āda kļuvusi saspringtāka, novilktāka, neērtāka, it kā vecie ierobežojumi spiestu uz jums un jūs vēlētos līdzīgi čūskai atbrīvoties no tās?

Tad ziniet, ka visi šie simptomi ir šo laiku evolūcijas process un daudzi cilvēki šobrīd izjūt tieši to pašu. Jūsu pasaule ir izkustējusies un vide, kurā dzīvojat, visticamāk vairs nav piemērota jūsu enerģētiskajai sistēmai. Daudzi cilvēki tā arī nekad līdz galam nav labi jutušies vai iederējušies savās ģimenēs un vienmēr tikuši uzskatīti par mazliet dīvainiem, pat par „melnajām avīm”. Ja tā, tad jums pienācis ilgi gaidītais laiks.

Visas „melnās avis” tagad tiek aicinātas ieiet tādā dimensionālajā dzīvē, kas daudz patiesāk izsaka jūsu īsto būtību. Tas var nozīmēt arī visa vecā un pazīstamā atstāšanu. Tā kā katrs cilvēks rada savu pasauli ar sev rezonējošām vibrācijām, tad tas, ko redzat sev visapkārt, ne vienmēr atbilst jūsu priekšstatiem. Varbūt domājat- „esmu pazaudējies”, tomēr sirds sajūt cerības un jūtas pacilāta. Aizvien vairāk polarizējas dažādās uzskatu sistēmas gan jūsu iekšienē, gan ārējā pasaulē. Kad cenšaties to visu savā prātā sakārtot, tad kļūst vēl mulsinošāk.

Šis nav labākais laiks jūsu intelekta darbībai; faktiski, iedziļinoties pretējībās, rodas tikai grūtības un šī nodarbe izraisa enerģijas zudumus. Savukārt enerģijas zudumi neļauj pacelt vibrācijas kaut vai, lai uzzinātu par jaunām iespējām šajos pārmaiņu laikos.


Radošo Risinājumu pārpilnība


Viens no visiedvesmojošākajiem veidiem kā uztvert pasauli šajā izšķirošajā vēstures brīdī ir skatīties un ieraudzīt visapkārt esošo Radošu Risinājumu Pārpilnību! Tas ir acīmredzami- tikai brīnums šobrīd spēj atrisināt situāciju uz pasaules, daudzas lietas ir galēji neatliekamas un tūlītēji risināmas. Dāsnais Visums jums piešķir Radošo Risinājumu Likumu, lai šis likums kļūtu par pamatu, kurā varētu centrēt jaunas cerības un paplašinātas perspektīvas visai dzīvei un pasaulei. Dievišķās Gaismas augstākās frekvences, kas darbojas uz zemes, piedāvā daudz tālākus, šķietami brīnumainus un ļoti Radošus Risinājumus, ja vien tos ievieš.

Ja esat apmulsuši, neziņā vai izmisumā, tad lūdziet Dievam Radošo Risinājumu. Ja neredzat izeju no finansiālās vai veselības krīzes, piesauciet Radošo Risinājumu, lai tas strādā jūsu augstākajam labumam. Ja pasaulē notiek šķietami tumšas un jums neaizsniedzamas lietas (jūs nespējat tās ietekmēt), tad lūdziet Radošajam Risinājumam iejaukties visu iesaistīto augstākajam labumam. Radošo Risinājumu Likums pastāv kā nemainīgs likums, tāpat kā Pievilkšanās Likums.


Atveras jauni ceļi


Visi, kuri spēj atvērties Augstākam Spēkam un tā plašākajam redzējumam un sapratnei, spēs saskatīt Radošo Risinājumu arī tādā brīdī, kad šķiet nekas nav darāms un ir iestājusies bezcerība. Aktivizēts Radošo Risinājumu Likums pieļauj Dievišķo Iejaukšanos un darbojas tā, kā agrāk nekad nebūtu iedomājušies. Tas ir spēcīgs un varens instruments, ko varat pielietot tad, kad jūtaties bezpalīdzīgs un izmisis. Ja lūgsit Radošo Risinājumu, tad pretī saņemsit mierpilnu vibrāciju frekvenču celšanos, jūs kļūsiet arī daudz neitrālāks, tā sniedzot Dievišķo Gaismu situācijas, kas tā satriekušas jūs.

Kad sākat strādāt ar Radošo Risinājumu Likumu, jūsu dzīvē atveras jauni ceļi. Jūs kļūstat daudz attapīgāki un izveicīgāki. Jums pievienojas gan redzama, gan neredzama palīdzība, tiek darīts viss, lai jūs vairs nejustos pamests un viens. Pienācis jauns laiks un pieejamas augstākas enerģiju frekvences, tās var tikt nosūtītas visos virzienos un nesīs lielāku labumu katrā jūsu dzīves jomā. Jūs harmoniski apvienosieties ar daudziem citiem cilvēkiem, ievērojami attīstīsies jūsu uzskatu sistēma. Miljoniem cilvēku pieaug apziņa un tie vēlas strādāt, lai nestu lielāku mieru pasaulei. Šīs svētīgās būtnes jutušās atstātas vienas, svešas, izstumtas un nobijušās.

Uz planētas pulcējas varavīksnes dvēseļu loks, lai planētai sniegtu Vienotības Apziņu. Kopā jūs pacelsiet vibrāciju frekvences un palīdzēsiet zemes evolūcijai un savai personīgajai dvēselei. Tiek atklāta aizvien jauna informācija, kas apstiprina šo patiesību- no Eņģeļu dimensijām, Meistaru skolotājiem, kā arī no zinātniskās pasaules. Patlaban notiekošo pārmaiņu spēka avots ir sadarbība un vienotība.


Miljardiem gadu evolūcijā


Miljardiem gadu ilgumā vienšūnas organismi iemācījās sadarboties viens ar otru, lai tie neiznīcinātu apkārtējo, sev labvēlīgo vidi. Vienšūņu savstarpējā sadarbība iemācīja tiem adaptēties un tie sākt zelt un plaukt. Šāda situācijā patlaban ir cilvēce. Jaunajiem laikiem pilnīgi sveša ir sacensība un dominēšana. To apjautuši jau ļoti daudzi cilvēki un tas kļuvis par spēkpilnu evolūcijas simbolu uz šīs zemes.

Piesauciet Radošos Risinājumus darboties gan jūsu dzīvē gan tajās pasaules vietās, kur koncentrējat savu uzmanību. Ziniet to, ka jūsu lūgšanas ir Augstākas Apziņas instruments un tās vienmēr tiek atbildētas. Tas var notikt arī jums neiedomājamos veidos; tomēr uz lūgšanām vienmēr tiek atbildēts. Tā kā enerģiju frekvences uz planētas patlaban ir paaugstinājušās, tās kļūst haotiskas, ja netiek virzītas pozitīvā virzienā. Tādēļ svarīgi, lai aizvien vairāk cilvēku koncentrētos uz Radošajiem Risinājumiem, lai varētu valdīt vispārēja harmonija un iztēles bagāti lēmumi visu augstākajam labumam.


Laiks saņemt


Kad piesaucat Radošos Risinājumus, tad patiesībā jūs sirsnīgi lūdzat jūsu dzīvē ienākt Dievišķajai Intervencei (iejaukšanās), un tad ir ļoti svarīgi dot sev laiku, lai saņemtu iedvesmu. Pasēdiet mierīgi Dabā vai kādā citā ērtā vietā, lai varētu dziļi elpot, elpošana jūs spēcinās un piepildīs. Tā jūs līdzsvarojat sevi un paceļat savu garīgo enerģiju. Jūs atvērsieties plašākai uztverei un pasaules nākotnei. Un tagad jūs varat atlaist savu problēmu, zinot, ka situāciju esat atdevuši Augstākai varai, un Dievišķā Laikā saņemsiet jaunas idejas, bieži ļoti sinhronos veidos. Koncentrēšanās un mentālā pieķeršanās problēmai, lai tikai rastu kādu risinājumu, tikai palēninās procesu.

Piesauktie Radošie Risinājumi savedīs kopā jūsu dvēseli ar citām, kuras atbilst jūsu vibrācijām. Jūs kļūstat par daļu no daudz radošāka veseluma gan sevī, gan apkārtnē.


Te lūgšana pārdomām:


Dievišķā Klātbūtne. Viss Kas Ir!
Lūdzu, tagad ielaid manā dzīvē Radošo Risinājumu spēku. Visās šķietami bezcerīgās situācijās un daudzās citās, es lūdzu manifestēties Radošajiem Risinājumiem. Radošo Risinājumu Gaisma plūst pasaules valstu valdībās, tautās un cilvēkos, katrā ikdienas situācijā, nesot attīstītu nākotni, jaunu redzējumu un harmoniju visu iesaistīto augstākajam labumam.
Es lūdzu apvienoties manas dvēseles aspektiem un mēs esam kopā šajos brīnišķīgajos laikos.
Es pateicos par to, ka šī svētība pieejama visiem, kuri to meklē un es esmu pateicīgs par Radošajiem Risinājumiem, kas darbojas katrā manas dzīves jomā. ES ESMU svētīts ar Radošo Risinājumu pārpilnību!

Un tā tas ir.


Šanta Gabriēla
28.augusts/2011

For more information, see www.TheGabrielMessages.com.

Tulkoja Māra Brante