svētdiena, 2011. gada 4. septembris

Gatavošanās 2012.gadam

Gatavošanās 2012.gada enerģijām
 
Pavisam precīzi nezina neviens, kādas enerģijas valdīs 2012.gadā. Viens ir pilnīgi skaidrs, 2012.gads nāks ar unikālām pārmaiņām un agrāk nebijušu revolucionāru pārmaiņu paātrinājumu. Visapkārt valda neatliekamība darīt, tā izveidojusies pēdējos gados, bet tagad tikai spēcinās.
 
Visticamāk, tagad jūtaties nedaudz nobažījušies un jums ir jautājumi, uz kuriem šķietami nav atbilžu. Neskatoties uz to, ko domājat, daudzas lietas atrisināsies 2012.gadā, dziļi sevī zināt, ka jūs un cilvēce atrodas izšķirošās krustcelēs. Zināt to, ka cilvēkos un sabiedrībā veicamas daudzas izmaiņas- citādi tā gaismas piepildītā realitāte, kuru vēlaties apdzīvot, nevar īstenoties. Jūs, protamas, saprotat, ka esat svarīga un integrāla daļa visā notiekošajā, un ļoti būtiska ir jūsu individuālā garīgā transformācija.
 
Jūs zināt, šobrīd nekas nav un nenotiek vienkārši un parasti. Jūs to sajūtat, pat neskatoties ziņu jaunumus un neiedziļinoties pareģojumu pārbagātībā par 2012.gadu. Tā kā jūs atrodaties īpašā laika momentā, tad- kā jums vislabāk sagatavoties nākošajam gadam?
 

Padomi, kā gatavoties 2012. gadam
 
Jūs varat strādāt ar šīm idejām jau tagad. Sāciet jau laicīgi, lai cauri haosam varētu iziet ātri un viegli. Tad paši būsiet mierpilni un palīdzēsiet sev un citiem. Nenovērtējiet par zemu viena mierīga cilvēka esamību vai klātbūtni katrā ģimenē, darba vietā vai kāda citā grupā. Jūs varat un arī veicat izmaiņas, radot mieru.
 
Esiet draugos ar pārmaiņām.
Kā dievišķo pārmaiņu īstenotājiem, jūsu loma šajos izšķirošajos laikos ir atrasties sabiedrības pārmaiņu priekšgalā. Jūsu uzdevums ir meistarīgi un apzināti sastapties un iziet cauri pārmaiņām, esot par piemēru, un, rādot citiem- kā rīkoties tāpat. Tādēļ jums pašam jāiemācās pakļauties un labi justies jebkādās pārmaiņās. Lai atrastos tajā garīgās attīstības vietā, kur patlaban esat, jums bija jāmaina savs prāts un jāatveras daudzām pārmaiņām pavisam radikāli citādākā veidā. Salīdzinot ar citiem cilvēkiem savā apkārtnē, jums ir vieglāk iekļauties notiekošajās pārmaiņās. Nākošais solis- pieņemt (apskaut) pārmaiņas kā patiesu draugu. Tas jau ir izaicinošāk, bet jūsu būtībā ir iekodēts to izdarīt. Savā dziļumā sevī zināt, ka vislielākais progress notiek vislielāko pārmaiņu laikos. Katru dienu apdomājiet, kā varat vieglāk reaģēt uz sastaptajām pārmaiņām.
 
Modernizējiet un pilnveidojiet attiecības. Ieejot pieaugošajās haotiskajās enerģijās, aizvien svarīgāk kļūst uzturēt kārtībā attiecības. Jau tagad un regulāri visa gada laikā izvērtējiet attiecības ar apkārtējiem. Padomājiet, kā varat uzlabot komunicēšanos- ieskaitot izteiktos vārdus un sajūtas ko paužat. Tas, cik apzināti kontaktējaties ar citiem, noteikts jūsu attiecību kvalitāti un to, kādas būs šīs attiecības. Svarīga ir arī telpas brīvība. Padomājiet, vai jūsu attiecības ļauj jums un citiem būt pietiekoši brīviem. Respektējiet savu un citu cilvēku brīvības telpu, tas ir pamats veiksmīgām attiecībām. Lai tiktu galā ar mūslaiku pacēlumiem un kritumiem, jums daudz vairāk laika vajadzēs pavadīt vienatnē, vairāk to veltīt apcerēm un pārdomām, jums būs vajadzīga lielāka personīgā telpa nekā agrāk. Komunicēšanās laikā jūs taču vēlaties būt klāt esošs un labs klausītājs un tieši to pašu izjust arī no otra cilvēka. Regulāri pētiet savu attiecību dinamiku, aicinot intuīcijai parādīt vajadzīgos jauninājumus un uzlabojumus. Tiecieties būt pēc iespējas patiesāks un autentiskāks- ar visiem.
 
Nomieriniet prātu un ķermeni. To ir vieglāk pateikt nekā izdarīt, īpaši, ja plūstošā straumē sastopaties ar stresa pilniem notikumiem un nezināmo. Bet jau esat apguvuši dažādas metodes, lai tiktu galā ar spriedzi- meditācijas, elpošanu, fokusēšanos uz kaut ko citu nevis raizēm. Jūs regulāri varat strādāt vismaz ar vienu šādu instrumentu, un tomēr, mūsdienu haosa līmenī, vienalga varat justies noraizējies. 2012. gadā un vēlāk, jums jāiemācās valdīt pār savu prātu un emocijām, šīs iemaņas kļūs par būtiskām prasmēm. Kā dievišķais pārmaiņu veidotājs, jūs mācāties vadīt dzīves mutuļojošos ūdeņus un atrast mieru un rāmumu. Tikai jūs pats varat sevi nomierināt, neviens cits. Kad jūs rāmums nāk no iekšienes, radīts no jūsu iekšējās pārmaiņām, tad jūs savienojaties ar nesatricināmu mieru. Nekādi citi līdzekļi to nespēj nodrošināt. Neviens cits cilvēks vai lieta to nevar sniegt. Pārmaiņu parāde 2012.gadā sniegs jums plašas iespējas tālāk pilnveidot savas prasmes, noskaidrojot, kā jūs atbildat uz haosu. Uzstādiet savu nodomu jau tagad- jūs būsiet miera un iezemētu rīcību pārstāvis. Aiciniet savu augstāko viedumu sniegt ik dienas jums vadību un padomu, kā arī palīdzēt veidot šo gaismas piepildīto dzīves veidu.
 
Turpiniet ceļojumu un atklājiet savu dievišķo dabu, mēs apņemam jūs mīlestībā un svētībā. Mēs esam Divpadsmitu Padome.

Selacia
Copyright 2011 by Selacia, Channel for The Council of 12

tulkoja Māra Brante