sestdiena, 2011. gada 13. augusts

Kvarca kristālu svētīgums


Channeler: 

Kvarca Kristāli- 1.daļa- tā ir pirmā daļa no sešām, kurās runa iet par dārgakmeņiem un tiek sniegta detalizēta diskusija par kvarca kristālu vērtību. Šajā pirmajā daļā Viljama LePāra (William LePar) garīgais avots- Padome- sniedz mums vispārēju informāciju par kvarca kristāliem un to, kā šie kristāli var mums palīdzēt. Padome stāsta arī par akmeni, kas mazina spriedzi.

Padome: Visiem dārgakmeņiem vai akmeņiem piemīt kāda nozīme un vērtība, tie ietekmē cilvēka ķermeni; tie izstaro noteiktus magnētiskos laukus vai elektroniskos laukus, vai elektromagnētiskos laukus, kas ir ļoti labvēlīgi fiziskajam ķermenim.

Jautājums: Es nevēlos, lai jūs atkārtotu jau kādreiz teikto. Padome arī agrāk ir stāstījusi par kvarca kristāliem, bet vai tagad varētu dot mums kādas jaunas domas, jaunus ieteikumus.

Padome: mēs stāstīsim pavisam īsi.
Kvarca kristālu tīrais paveids, īstie kvarca kristāli, kas līdzinās un izskatās pēc dimanta, tikai nav tik caurspīdīgi un dzidri, vairāk kā stikls; tie izstaro tādas vibrācijas, kas palīdz dziedināšanā, tie izstaro enerģiju, kas ir pielāgota ķermenim un nēsājot vairo ķermeņa vitalitāti vai enerģijas. Kad cilvēks ir noguris, tad tāda akmens saberzēšana plaukstās un novietošana vai paturēšana rokās vai paberzējot to pa pieri, var paaugstināt enerģiju vai vitalitātes līmeni. Neveselam cilvēkam vai cilvēkam, kuram ir kāda kaite, akmens var piešķirt papildus enerģiju, lai atgrieztu to normālā stāvoklī. Dažiem cilvēkiem, ja vien tie pareizi domā, atveras „augstākas” domas vai pat vairāk, tie paver ēteriskās domas- tādas, kurām ir mazāk kopējā ar materiālās pasaules dabu un vēlmēm.
Hiperaktīvam cilvēkam mēs neieteiktu regulāru šāda akmens nēsāšanu. Hiperaktīvajiem tāds akmens jālieto tikai tad, kad ir nevesels ķermenis.

Jautājums: Tikai vēlējos noskaidrot vēl par „hiperaktīvu” cilvēku.

Padome: Kad runājām par hiperaktīvu, tad domājām bērnus. Šī tendence nu jau pāriet arī uz pieaugušajiem. Pieaugušais, kurš atrodas pamatīgā stresā un sasprindzinājumā, mēs tiem neieteiktu lietot šādu akmeni.

Jautājums: Vai šādiem cilvēkiem būtu labāks kāds cits akmens?

Padome: Spriedzes un sasprindzinājuma pārņemtiem cilvēkiem labāk izvēlēties mēnessakmeni vai balto kvarcu. Slīpēts tas bieži vien līdzinās caurspīdīgai olas čaumalai vai dažos gadījumos tas ir daudz baltāks vai mēdz būt arī pērļu krāsā. Parastais mēnessakmens, ko bērni atrod akmeņlauztuvēs ir tieši tas par ko mēs runājam. Kad šis akmens ir nepulēts, tad ir duļķaini krītaini balts. Ja tas ir pulēts, tad parādās fraktūras (lūzumi), kas arī piešķir zināma mēra caurspīdīgumu vai lāsmojošu krāsu. Tā nēsāšana uz ķermeņa dod veldzējošu un mierinošu iedarbību. Rotaļājoties ar to vai saberzējot plaukstās, arī tas paaugstinās iedarbību. Ja to rīvē pa pieri un pakausi, galvaskausa pamatni- kakla galā, tad tajā vietā no kreisās uz labo pusi un otrādi un tad uz augšu- leju, arī tas dod gan sāpes remdinošu, gan nomierinošu iedarbību.
Kas attiecas uz to, ko mēs domājam sakot, parastais mēnessakmens vai dūmakainais kvarcs vai baltais kvarcs, tad tiem katram ir daudzi un dažādi nosaukumi, tiem jābūt, kad tiek lietoti spriedzes mazināšanai vai kā nomierinātāji, tiem ir jābūt pulētiem nevis dabīgā izskatā.

Nākošnedēļ, otrajā daļā, Padome runās par kvarca kristāliem un meditāciju. Tiks nosaukts arī labākais akmens- dziedinātājs.

For more on William LePar and The Council please visit http://www.williamlepar.com/

Tulkoja Māra Brante