svētdiena, 2011. gada 21. augusts

Ammas 196.stunda

Mīļais, es esmu Amma, Dievišķā Māte un es esmu tava Māte.

Kā ierasts, savienojies ar un stiprini savu Sirds Avotu un Sirds Hologrammu.
Tagad, kad tu izmanto savu Sirds Avotu un Sirds Hologrammu, tu esi ieguvis tādu aizsardzības līmeni pret zemu vibrāciju enerģijām, kāds tev nebija šo apmācību uzsākot.
Turklāt tu esi pastāvīgā savienojumā ar Avotu un Māti Zemi. Tu ienes sevī enerģiju gan no augšas, gan apakšas.
Ikreiz, kad apzināti iegriez čakras, tu iegūsti aizvien vairāk enerģijas un tavas vibrācijas paaugstinās. Šie paņēmieni ļauj tev strādāt dziļākā plānā.
Iespējams, tu esi pārņemts ar to, ko es mācu.
Ja neesi, tad tas nozīmē, ka tu netiec aicināts šo darbu veikt intensīvi. Taču neraizējies! Būs citi darbi, kuros tu tiksi aicināts.
Pat, ja neizjūti spēcīgu aicinājumu izmantot šos paņēmienus, lūdzu tomēr piedalies nodarbībās! Tev radīsies vēlme tos pielietot vēlāk, noteiktās dzīves situācijās.
Vienmēr ir labāk jau iepriekš zināt, kā to vai citu paņēmienu pielietot pirms rodas tāda vajadzība.
Tagad tu tuvojies brīdim, kad tu apgūsi to, ko citi sauc par "garīgo (spirituālo) kauju". Es dodu priekšu to dēvēt par Garīgo Mīlestības Ceļojumu. Tas ir mīlestības ceļojums, kā rezultātā tu paaugstināsi planētas vibrācijas un mazināsi tumsu.
Šodien es gribētu, lai tu paspēlējies ar zobenu. Sajūti tā varenumu/svaru savās rokās. Iztēlojies, ka piedalies zobenu kaujā un veic tādai kaujai raksturīgās roku un zobena kustības.
Pierodi pie Ercenģeļa Miķeļa zobena un izjūti to!

Līdz nākamajai nodarbībai...

Saņemts caur Ketī ČepmenuCathy@AmmaTheDivineMother.com
www.AmmaTheDivineMother.com