ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Melhisedeks 1.-7.februāris/2011

Mīļie!
 
Vēlos ar jums parunāt par tiem lielajiem soļiem, pat lēcieniem, ko tagad veicat, lai integrētos ar savu Augstāko Es. Patlaban jums tas uz Zemes nav redzams, jo ļoti intensīvi ejat cauri fiziskajai aklimatizācijai, lai spētu uzņemt lielākas un intensīvākas enerģijas, tikai mēs vēlamies jums apliecināt, Mīļie,- ir padarīts vēl vairāk un pamazām tas kļūst arī saskatāms.
 
Jūs sākat piepildīties ar radošo enerģiju, tā iedvesmo un iedrošina jaunām iespējām; spējas, kas dusējušas jūsu būtības dziļumos, tagad nonāk uzmanības centrā. Mēs mudinām jūs sekot intuīcijai, impulsiem un redzējumiem, noticēt sev un darboties, pat kaut vai tikai pierakstot domas un idejas.
 
Radošā procesa darbība. Dievišķais ienāk, lai daudzos veidos sevi izteiktu caur jums. Katram pieder daudzas jo daudzas dāvanas, ar kurām varētu dalīties ar citiem un jābūt tikai atvērtam tās saņemt un atraisīt brīdī, kad tās parādās no jūsu iekšienes, ļaujiet radošajām dāvanām visā pilnībā uzziedēt. Ja, piemēram, skatāties uz kanvas audumu vai zīmēšanas otām, sekojiet iekšējam impulsam. Nopērciet krāsas un materiālus, un sāciet. Nostājieties pretim audeklam un izplānojiet savu zīmējumu. Izveidojiet uzmetumu. Tad sāciet ar pamata noklāšanu kādā krāsā. Un pirms paši to pamanīsiet, tad zīmējums jau būs sācis dzīvot.
 
Tā darbojas radošais process. Jums tikai jāvēlas darboties un paklausīt savām idejām un domām. Kad atnāk idejas un domas, tad pierakstiet tās un izveidojiet „ideju sarakstu”. Tā nekad neaizmirsīsiet par to, ko vēlētos radīt nākamo. Pastāv bezgalīgi daudz iespēju! Attīstot sevī radošos procesus, pamanīsiet, ka kļūstat priecīgāki, prieka sajūtas paceļ augstākās frekvencēs un pietuvina jūsu Augstākā Es īpašībām, tām īpašībām, ar kurām jums ir jāsavienojas. Radošais process ir Sevi izsakošais Dievišķais darbībā.
 
Ļoti svarīgi ir uzklausīt savu intuīciju un pierakstīt, lai vēlāk varētu atcerēties un sekot sarakstam. Ziniet, ka šīs domas ir projicētas atmosfērā un visi, kuri ir gatavi un atvērti, saņems šīs lieliskās iedvesmas. Iedvesmas var skart jebkuru darbības jomu un formu, ko satur jūsu spējas un iespējas, un jau tagad notiek daudzas brīnumainas lietas un jaunrades tajos cilvēkos, kuri sevī ieklausās, savās aizraušanās un rada un izbauda daudz vairāk prieka un piepildījuma savā dzīvē uz Zemes.
 
Katra jaunrade svētī visu Radītā veselumu un paceļ apziņas augstākos aspektus. Kad visa cilvēce ir šādā procesā, tad tā var atrasties un būt tagad momentā, ļaujot aiziet pagātnes notikumiem, neraizējoties par nākotni, jo patiesībā, nākotnes raizes jau neeksistē; ir tikai šis moments un tas nozīmē, mīļie, ka katrs dzīves mirklis ir balta lapa jūsu Dzīves grāmatā, kas tikai gaida, lai to aizrakstītu un piepildītu ar jūsu būtības varenību un dāvanām.
 
Ejiet un radiet visu kas labs, kas ir mīlošs, kas ir mierīgs, kas ir priekpilns, visu, kas uzlabo dzīvi un kalpo visu augstākajam labumam. Aizgājušais bija tikai sapnis un jūs, sapņotājs, atrodaties tagad, sapņojot varenas jaunas dzīves vīzijas, perspektīvas un ainavas, kas vairs nav saistītas ar pagātni, jo esat brīvi sapņot, atrodoties ATMODĀ!
 
Un tā tas ir!
 
ES ESMU Melhisedeks
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 
Tulkoja Māra Brante