ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Ilarions 30.janvāris-6.februāris/2011

Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Šī nedēļa nāks ar īpašu-ekstra intensīvu enerģiju, kas piepildīs jūsu sistēmu. Sajutīsiet vibrācijas ausīs; pat veicot ikdienas pienākumus, jūsu vainaga čakrā būs kņudinošas sajūtas. Varētu just arī sagurumu, kā arī vajadzību pēc biežiem snaudieniem dienas laikā. Šobrīd notiek ļoti daudzas un dažādas kalibrēšanās (pieskaņošanās, graduēšanās), visi šie procesi savieno jūs ar jaunajām un augstākajām Gaismas frekvencēm.
 
Daudz vieglāk aklimatizēties ar jaunajām enerģijām būtu tad, ja ik dienas praktizētu pacelt savas vibrāciju frekvences ar nodomu savienojoties ar jūsu Vareno ES ESMU Klātbūtni un paužot nolūku ik dienas būt savienotiem ar Augšāmcelšanās laiklīniju. Ja vien iespējams, ejiet mundrās pastaigās svaigā gaisā, tās attīra jūsu enerģiju meridiānus un ļauj nekavētu enerģiju plūsmu. Dzeriet daudz tīra, attīrīta ūdens un svētiet to pirms izdzeršanas.
 
Ik dienas veiciet svētu savienošanos ar visiem saviem augstākajiem aspektiem. Piesauciet sava prāta, emociju, domu, vārdu, sajūtu un rīcības meistarību. ESIET tas, kas vēlaties būt un ticiet, ka jūsos tas arī īstenojas- viegli, ātri, droši un aizsargāti. Jūs varētu izjust kādā vai kādās no savām čakrām ne pārāk patīkamas sajūtas. Tas nozīmē, ka tur notiek lieli attīrīšanās procesi un tādēļ, lūdziet savai personīgajai eņģeļu vienībai palīdzēt jums atbrīvoties no visiem blokiem, kas atrodas jūsu čakru sistēmā. Tas ļoti palīdzēs.
 
Patlaban katra cilvēka enerģētiskajā laukā notiek lielas aktivitātes. Tie, kuri kļuvuši jūtīgi pret enerģiju plūsmām savos ķermeņos, pilnīgi noteikti sajutīs šīs aktivitātes. Atcerieties, viss ir kārtībā, un jūs nekad neesat viens. Ļaujieties jūsu Varenajai ES ESMU Klātbūtnei un savas dzīves Dievišķajam Plānam, savam liktenim. Atlaidiet visas bailes un šaubas, pieslēdzieties un noskaņojieties sirds čakras vibrāciju izstarojumam. Noskaņošanās uz jūsu sirdi ir vistiešākā metode, lai pieslēgtos un savienotos ar Gaismas augstākajām Pasaulēm un ik dienas praktizējot šīs pulsējošās sajūtas, atvērsies aizvien vairāk enerģētisko centru un tiks nojauktas agrāk uzceltās sienas un barjeras.
 
Viss paceļas un atveras. Sāksiet saņemt vistiešāko vadību no savas Padomdevēju Vienības. Uzdotiem tiem jautājumus un izsakiet visu, kas jums rada bažas un interesi, tad mierīgi sēdiet vai guliet, lai saņemtu atbildi. Ikviens esat smalki uztrīts un noskaņots instruments, kas ļauj caur saviem ķermeņiem dot enerģijas Zemei, izstarot tās no sevis lielos koncentriskos apļos visiem tiem, kuri atrodas jūsu laukā. Jūs esat ļoti vajadzīgi savai pasaulei visapkārt, tai, kurā patlaban dzīvojat. Jūsu Gaisma palīdz iezemēt un līdzsvarot jebkādu haosu, kas paceļas no Zemes iekšienes un transmutē šīs enerģijas par līdzsvarotu pilnību.
 
Pasaule ir kļuvusi par daudz labāku vietu, jo tajā esat jūs. Atcerieties to vienmēr! Jums ir nozīme, jūs esat svarīgi! Ikviens esat svarīgs Zemes Augšāmcelšanas Dievišķajā Plānā, ikviens esat svarīgs visam un ikvienam gan uz Zemes, gan tās iekšienē. Izstarojiet savu Gaismu, Esiet Gaisma! Ticiet visaugstākajam iznākumam, visu visaugstākajam labumam un tā tas būs!
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 


Tulkoja Māra Brante