ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Ilarions 20.-27.februāris/2011

Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Turpināsies jūsu iekšienē notiekošās pārmaiņas, un patlaban sākat saprast un aptvert to, ka spējat izrādīt daudz lielāku mīlestības daudzumu, kā arī piedot apkārtējiem un sev; jūsu apziņai paceļoties uz augstākiem līmeņiem, jums izdodas „ieiet cita cilvēka ādā”, lai izprastu viņu pasaules redzējumu, uzskatus un viedokli.
 
Šobrīd itin viss atrodas plūsmā, viss ko piedzīvojat un pie kā strādājat- īstenojas ļoti ātri, tāpēc būtu vēlams kļūt nedaudz atturīgākiem savā domāšanas procesā, lai jūsu domas patiešām būtu tādas, ko vēlētos īstenot nevis pretējas. Katru dienu uzrakstiet visu to par ko esat pateicīgi, kā arī visu to, ko uzskatāt par savas dzīves svētību. Šāda prakse un savu pierakstu pārlasīšana ļaus saglabāt koncentrēšanos uz to, kas patiešām jums ir svarīgs, neļaujot sevi novērst ar daudzām citām lietām.
 
Patlaban Mostas atkal jauni cilvēki, atklājot sevī savu paša spēku un visam vecajam droši pasaka „vienreiz pietiek”; šis process viļņveidīgi turpināsies vēl visu šo gadu. Uz planētas ir pienākusi Lielā Atmoda, par kuru runājām pagājušajā gadā, tāpēc, mīļie Gaismasdarbinieki, ir tik ļoti svarīgi šobrīd būt stipriem un palikt Gaismā, saglabājot nākotnes redzējumu, kas vērsts visu Augstākajam labumam un rezultātam. Lai jūsu Gaisma un nodoms konstanti vērsti uz visa labā izpausmi un realizēšanos, uz mieru un harmoniju.
 
Vērojot jūs, mūsu mīļos Gaismasdarbiniekus, mēs- no augstākajām dimensijām- varam tikai māt ar galvām un jūs apbrīnot tajā spējā adaptēties un pielāgoties visām notiekošajām pārmaiņām, kas norisinās jūsu ķermenī, prātos un emocijās UN vēl ik dienas spēt sūtīt Gaismu tām pasaules vietām, kur tā ir vajadzīga, visu augstākajam labumam un iznākumam, jūsu brāļiem un māsām. Jūsu sūtītā Gaisma iedarbojas, to ļoti augstu novērtē Zeme, jo palīdz Viņai saglabāt līdzsvaru. Mīlestības enerģija tikai vēl pieaugs intensitātē un to sajūt visa cilvēce; gaidāmas lielas pārmaiņas.
 
Pārmaiņu lielākajai daļai jāsākas katra cilvēka prātā un sirdī, jūs tās pamanīsiet apkārtējos, jo patlaban cilvēki sāk aptvert un saprast to par ko jūs esat runājuši jau gadiem ilgi. Priecājieties un līksmojiet šajos jūsu prātu un siržu savienošanās brīžos, tādi momenti tikai vairosies un ies plašumā. Katru dienu notiek aizvien vairāk neparastu notikumu un brīnumu, tie spēcina un iedrošina, stimulējot „klusajai revolūcijai” ikviena sirdī un dvēselē. Mīlestības enerģija ir Visumu visdievišķākais spēks un spēj atrisināt jebkādus sarežģījumus.
 
Vienmēr atcerieties to, ka ne mirkli neesat vieni, mīļie, jo mēs esam jums blakus. Ja savā garīgajā progresā vēlaties lielāku paātrinājumu, tad atcerieties to arī palūgt katru vakaru pirms iemigšanas, un tad nakts laikā, kad jūsu fiziskais ķermenis atpūšas un atjaunojas, apmeklēsiet Mācību un Dziedināšanas Tempļus; tā jūs arī uzzināsiet par to, kas sagaida jūs un visu cilvēci un to, kā jūs varētu augt un kļūt par Dievišķo Cilvēku.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante