trešdiena, 2018. gada 19. decembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 17.12.-23.12.2018.





MAZĀS ASTROZIŅAS
17.12.-23.12.2018.

Pasakaini skaista Saulgriežu nedēļa. Visu nedēļu Mēnestiņš būs augošs, pie kam tas jau no otrdienas pusdienas laika uzsāks savu līksmo vasaras ceļu. Šonedēļ neplānojam grūtos darbus, bet gan pošamies svētkiem, kuri šogad mums katram būs ārkārtīgi dziedinoši. Esam šonedēļ vislielākie iespējamie optimisti.

Lielā aktualitāte laikā līdz pat Jaunajam Gadam ir karavīra Marsa vizīte pie daktera Hīrona. Mēs visi esam par kaut ko cīnījušies šajā gadā, esam savas bruņas, vairogu un zobenu nolietojuši un mums līdz Jaunajam Gadam debesjums sarūpēs jaunu ekipējumu. Mēs svētkos arīdzan varam sadziedēt visas savas dvēseles rētas, lai 2019. gadu jau uzsāktu ļoti svaigi un spēcīgi. Padomājiet, kurām jomām jūsu dzīvē jāmainās 2019. gadā, tad debesjuma rūķi zinās, kādas bruņas un šķēpus jums kaldināt. Šis ir pasakaini labs laiks, kad dziedināt sevi.

Nedēļas nogale ļoti gaiša. Ja tusēsiet naktī uz sestdienu, tad tās būs gada jautrākās ballītes. Naktī uz svētdienu iespējams sarūpēt tādu mīlas materiālu, kurš pie jums paliek dzīvot ilgi. Ja jums nevajag sev ilgtermiņa attiecības, sestdienas vakarā neejiet āra no mājas! Netusētāji sestdien tusē, bet svētdien ēd pateicības tītaru vai nu kaut ko tamlīdzīgu. Pīrādziņi jāgremo ģimenes lokā, ir ģimenes laiks. Ziemas Saulgrieži ir sestdien, 22.12. plkst. 00:23 pēc Rīgas laika. Lai supernedēļa, lai gaiši! Esam optimisti!


Pozitīvo Pārmaiņu Portāls