pirmdiena, 2017. gada 13. novembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 13.11.-19.11.2017.


Šajā nedēļā Mēnestiņš dils līdz sestdienai, plkst. 13:41 pēc LV laika, kad būs burvīgs jauns mēness Skorpionos, tālāk augs. Un vai nav brīnišķīgi, ka Latvijas dzimšanas dienā ir jauns mēness tieši Latvijas zīmē - Skorpionos? Latvija ir etniski-teritoriāla organizācija, kurai veselu gadu būs lieliskas izaugsmes iespējas, par ko ir prieks. Lielu veiksmi Latvijai!

Šī ir gudrā nedēļa, jo Mēnestiņš dilst. Pirmdiena ļoti romantiska un tajā ir arī milzīgs veiksmes potenciāls naudas jautājumu risināšanai, tātad nauda un mīla. Šajā nedēļā arī palēnām attīstās viena enerģija, kas citkārt ir zibenīga, bet šoreiz lēna un pamatīga. To veido agresijas, seksa, enerģijas dievs Marss un ziņnesis Merkurs. Šī enerģija ir par skaistiem, elegantiem lēmumiem dzīvē. Ja jums ir kkas jāizlemj, tad paņemiet lapu un uz tās uzrakstiet 4 vārdus: “Skaistums, prieks, bagātība un taisnīgums”. Tālāk domājiet savas domas, redzot šos vārdus. Jūs lieliski atradīsiet tiešām skaistus risinājumus. Šī enerģija ir aktuāla visu nedēļu un tikai pieņemas spēkā.
Nedēļas nogale paskarba. Gaisā būs kašķītis un likumsargiem būs darbiņš. Labāk tusēt naktī uz svētdienu, piektdienas vakaru atstājot pamelnām seksuālām izklaidēm, kuras šonedēļ sarunāt nebūs nemaz tik grūti. Ja jāstaigā pa klubiem šajā vīkendā, pieskatiet kabatas. Arī salūtu skatoties, starp citu. Nakts uz svētdienu būs līksma, bet nevajadzētu pazaudēt realitāti un atbildības sajūtu. Netusētājiem sestdiena ir par dzīves dziļumiem, bet svētdiena par ticību un prieku. Lai izdevusies šī jaudīgā nedēļa!
Andis
geste.astro@gmail.com