piektdiena, 2015. gada 29. maijs

Diabēts, autisms uc. hroniskās saslimšanas - risinājums.

Diabēts, autisms uc. hroniskās saslimšanas - risinājums.
How to take charge of your health. A talk by Oliver Langford, a Sports Massage Therapist, Scenar Therapist and Alternative Health Practitioner from London, England. There will also be an opportunity to ask questions.

Šobrīd līdz 7.jūnijam Latvijā viesosies lektors, sporta masāžas un Scenar terapeits Olivers Langfords no Londonas.
Lektora redzeslokā ir virkne alternatīvu atveseļošanās metožu, tai skaitā, atbrīvošanās no patogēniem organismiem un toksīniem. Ipaši labi rezultāti autisma , diabēta un citu specifisko un hronisko slimibu ārstēšanā.. ( ir risinājumi, fakti, pieredze kā attīrot organismu dodu iespēju ķermenim izveseļoties pilnībā pat no retām saslimšanām )
  • ** Biedrības ”Gaismas Laiva” telpās Cēsu iela 8 /5.st. 
  • 2.jūnijā no plkst.18.00 , 
  • kontaktpersona Ilona Daukšte tālr. 28 648 738
  •  


Lekcijas un sarunas angļu valodā ar tulkojumu latviski.
Laipni lūdzam!
Būsim pateicīgi par ziedojumu ( ieteicamais 7 -10 eiro) lekciju telpu apmaksai un lektoram par dalīšanos personīgajā pieredzē un pētjumos. '
http://www.la.lv/mate-biokimike-izarste-savu-bernu-no-autisma/
 

 komentāri

Gaismas Laiva - holistikas centrs komentē:
Īpaši attīrot ūdeni ar minerāliem ko dzeram ikdienā, ir iespējas attīrīt organismu no toksīniem un patogēniem un būtiski uzlabot veselību,samazinot līdz minimumam hroniskos veselības traucējumus (depresija, autisms, diabets, laima slimība, alerģijas utt..)

Gaismas Laiva - holistikas centrs komentē:
Jums ir iespēja uzzināt jaunu pieeju autisma un citu slimību (kolīta, depresijas, artrīta, astmas, hroniska noguruma u.c.) simptomu ārstēšanā. Saņemsit informāciju no jaunākās AutismOne konferences Čikāgā, kā 181 bērnam ir novērsti autisma simptomi.

www.curantur.lv Izvēlies dzīvot vesels! komentē:
Vairāk par MMS jeb Maģisko Minerālu Šķīdumu vari lasīt šeit http://www.curantur.lv/berni/autisms/mms-un-autisms/params/post/304494/ Izlasi rakstu un noklausies tajā minētās lekcijas, lai tikšanās laikā ar Oliver Langford vari jau uzdot konkrētus jautājumus par to, kā MMS var palīdzēt tieši Tev un Tavai ģimenei uzlabot veselību