piektdiena, 2014. gada 28. novembris

Vienotības universitātes mērķis

Vienotības Universitātes mērķis
Šrī Bagavāns:

Jums ir medicīnas universitātes, jums ir tehniskās universitātes un vēl daudz citas universitātes. Šī ir Universitāšu Universitāte, kurā ierodaties, lai pārmācītos un kļūtu par īstiem Cilvēkiem. Tās universitātes dod tehniskās zināšanas, dod specializāciju, bet tās nekad no jums neizveidos Cilvēku- tādu, kādam jums jābūt. Katram Cilvēkam jābūt apgaismotam, katram jābūt Dieva apjausmai. Šī universitāte palīdz jums kļūt apgaismotam, palīdz jums apjaust Dievu.

Mums te ir jaunatnes programmas. Skolas nekoncentrējas uz to, lai padarīt bērnus par Cilvēkiem. Tas sagatavo eksāmenu nolikšanai, un šis process patiesībā sagrauj bērnus. Mēs aicinām šurp jauniešus, lai tos veidotu par Cilvēkiem, lai to sirdis atvērtos. Sabiedrībai jābūt tā veidotai, lai bērna sirds netiktu sabeigta- viss, kas notiek, sākot ar bērna ieņemšanu, iznēsāšanu, piedzimšanu, audzināšanu- ir vērsts uz to, lai nogalinātu bērnu. Tāpēc jau tie neaug par Cilvēkiem. Var jau lietot vārdu cilvēks, bet tie nav Cilvēki.

Pavērojiet, cik primitīvi un ļauni mēs esam. Mēs esam sevi sašķēluši rasēs, tautībās, kultūrās, bagātajos utt. un tie visi vēl cīnās savā starpā. Arī Dieva vārdā cīnās un karo. Cik daudz karu uz pasaules?! Un klusais kariņš, kas notiek ģimenēs? Vīri ķildojas ar sievām, sievas ar vīriem. Visi viens otru izmanto un cenšas gūt virsroku, valdīt viens pār otru, ekspluatēt viens otru. Sieva pār vīru, vīrs pār sievu, vecāki pār bērniem, bērni pār vecākiem, darba devējs pār padoto utt.- kur vien pagriezieties Es ir priekšgalā.

Vienkāršas transformācijas- te Universitātē- liek atvērties sirdij un iestājas Debesis uz Zemes. Pavisam noteikti te būs Debesis uz Zemes. Tikai tad jūs būsiet Cilvēki.


Tulkots no video klipa

Tulkoja Māra Brante