trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Prieks un Beznosacījumu Mīlestība


Prieks un Beznosacījumu Mīlestība. Erceņģelis Gabriels
 
Saņemts caur Šelliju Jangu 2012.gada 30.septembrī
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sveicu jūs, mīļie! Kāds gods un prieks mums ir šodien būt ar jums. Kā vienmēr, mēs apsveicam jūsu lēmumu atnākt šurp šodien un kļūt par daļu no šis grupas enerģijas. Un protams, runājot par grupu, mēs domājam ne tikai tos, kuri ir sanākuši kopā šajā telpā, bet arī tos, kuri klausīsies un lasīs šo vēstījumu vēlāk internetā.
Daudz Dārgu Dvēseļu ir sanākušas kopā, lai nostiprinātu šīs grupas enerģiju un tā izplatīsies aizvien tālāk un plašāk. Mēs ieaicinām jūs šajā Tagad Brīdī pilnībā atvērties un sajust jums pieejamās enerģijas. Un, protams, tas vienlīdz attiecas uz tiem, kuri izdzīvos šo vēstījumu vēlāk. Atverieties, sajūtiet eņģeļu enerģijas, kas ir klātesošas šajā telpā. Sajūtiet jūsu senču un jūsu Gidu enerģijas. Sajūtiet brīnišķīgo Gaijas enerģiju, kas no apakšas ceļas augšup pie jums. Tas, ko jūs piedzīvojat tagad, šajā brīdī, tā ir enerģija, kas esiet jūs paši. Jūs - esiet Beznosacījumu Mīlestības enerģija, jūs - esiet prieka enerģija, un tieši par to būs mūsu šodienas vēstījums.
 
Jūsu būtībai, jūsu Dvēselei ir divi dabiskie esības stāvokļi. Mīļie, - tie ir Beznosacījumu Mīlestība un Prieks. Viss pārējais ir ilūzija. Tas ir jūsu esības stāvoklis un atrasties tajā - tās ir jums ar dzimšanu dāvātās tiesības. Tas ir tas, kas jūs esiet, un viss Augšupejas/Pacelšanās process ir saistīts ar jūsu atgriešanos jūsu patiesajā stāvoklī. Tādējādi, jūs strādājat pie tā, lai atgrieztos pie izpratnes par to, ka jūs esiet Beznosacījumu Mīlestība. Lūk, kas jūs esiet. Jūs nekad neesiet bijuši nekas cits, jūs vienkārši esiet atradušies ilūzijā. Bezgalīgā pārbīda, kuru jūs izjūtat/piedzīvojat, bezgalīgā attīrīšanās ved jūs atpakaļ pie šīm zināšanām, pie Beznosacījumu Mīlestības.
 
Protams, kad jūs atrodieties enerģijās, kas patiesi ir jūsu/jums piemītošas, kad jūs esiet šajā Beznosacījumu Mīlestības Tagad Brīdī, jūs ienirstat prieka stāvoklī, kas dabīgā veidā to pavada. Tie vienmēr darbojas kopā, saprotiet, Beznosacījumu Mīlestība un Prieks. Tieši tie rada visus labos jūsu dzīves brīžus. Jūs uzskatāt spilgtos, brīnišķīgos brīžus savā dzīvē, kad esiet sajutuši Beznosacījumu Mīlestību un Prieku, par dāvanām no augšas, kas vienkārši nejauši ir iekritušas jums klēpī jūsu dzīves gaitā.
 
Šķērsojot 2012.gada decembra robežu, jūs sajutīsiet, ka Beznosacījumu Mīlestības un Prieks ir kļuvuši par daudz pastāvīgāku jūsu stāvokli. Jūs virzāties uz to. Jūs esiet smagi strādājuši un no daudz kā atbrīvojušies, tāpēc jūs tuvojaties tam, lai izdzīvotu šīs enerģijas aizvien vairāk un vairāk.
 
Mēs vēlamies jums pateikt, ka visi ceļi ved pie Beznosacījumu Mīlestības. Visi aspekti, kurus mēs esam jums lūguši attīstīt sevī, atbalsta/uztur jūsu Prieku un Beznosacījumu Mīlestību. Kad mēs lūdzam jūs vienkārši BŪT. kad mēs lūdzam jūs būt klātesošiem Tagad Brīdī, mēs zinām, ka jūs nokļūstat tieši tajā dimensijā, kurā jūs spējat atcerēties, kas jūs patiesībā esiet. Kad mēs lūdzam jūs attīstīt sevī pieņemšanu un ļaušanu, ziniet, ka tās ir Beznosacījumu Mīlestība tās praktiskajā pielietojumā. Vai saprotat? Kad jūs praktizējat pieņemšanu un ļaušanu, kad jūs ticat, ka ikviens ir dievišķi pilnīgs tieši tāds, kā viņš ir, kad jūs ticat, ka Visums ikvienu ved tieši tur, kur viņam ir vajadzīgs būt, jūs atrodieties Beznosacījumu Mīlestības dimensijā, kura zina, ka nekas un nekad nevar būt "nepareizi".
 
Atrodoties Beznosacījumu Mīlestības un Prieka stāvoklī, jūs izejat ārpus ilūzijas robežām, tādējādi nostiprinot enerģiju priekš tiem, kuri iet aiz jums. Jūs izgaismojat ceļu uz priekšu. Nav iespējams izteikt, cik ļoti iedvesmojošs ir tas, ko jūs darāt, jo nekas tāds vēl nekad nav noticis uz planētas. Tas mūs ārkārtīgi aizkustina, kad mēs redzam, uz ko jūs esiet spējīgi.
 
Kad mēs lūdzam jūs stingri turēties ticībā, mēs patiesībā lūdzam jūs atcerēties to, ka jūs esiet Beznosacījumu Mīlestība, ticēt tam un izjust Prieku. Kad mēs lūdzam jūs doties pa Prieka ceļu, mēs zinām, ka jūsu Prieks jūs sasaista ar Avotu, kurš jums atgādina, ka jūs - esiet Beznosacījumu Mīlestība. Kad mēs lūdzam jūs vairāk laika pavadīt dabā, pateicībā, kalpošanā, līdzās maziem bērniem vai dzīvniekiem, mēs zinām, ka tas viss palīdz jums atcerēties, ka Beznosacījumu Mīlestība - tas ir visas sistēmas enkurs un vienīgais, kas patiesi eksistē. Kad mēs lūdzam jūs palikt plūsmā, mēs lūdzam jūs kļūt par līdzvērtīgiem partneriem dejā ar Visumu un tieši caur šo plūsmu jūs izjūtat Prieku un Beznosacījumu Mīlestību.
 
Tātad, jūs redzat, mīļie, ka viss aizved pie šīm divām galvenajām enerģijām. Mēs lūdzam jūs vienmēr atcerēties to. Kad jūs savā ceļā sastopieties ar Beznosacījumu Mīlestību un Prieku, mēs lūdzam atkārtot to, kas tās ir izraisījis, lai izjustu šīs enerģijas atkal un atkal.
 
Mēs lūdzam jūs attīstīt sevī enerģētisko skaidrību. Mēs lūdzam jūs iziet ārpus veco ticību sistēmu, kuras saka, ka tumšās enerģijas tiecas jūs iegūt/pārņemt, robežām. Mēs lūdzam jūs iziet ārpus psihiskās pašaizsardzības metožu robežām, tā vietā uzsvaru liekot uz enerģētisko skaidrību. Rīcība var būt tā pati, mīļie, taču atšķirība ir nodomā. Mēs atgādinām jums, ka praktizējot enerģētisko skaidrību, jūs ļaujat mirdzēt/starot sevis pašu gaismai, bet tas tikai sniedz atbalstu veselajam/vienotajam. Praktizējot pašaizsardzību, jūs skaļi pasludiniet Visumam, ka pastāv kaut kas, no kā jums ir jāaizsargājas un, ka jūs meklējat atdalītību. Tas neatbilst Jaunās Zemes ceļam, mīļie. Vai saprotat?
 
Nebaidieties ļaut savai gaismai mirdzēt. Jūs esiet drošībā un varat to darīt pilnīgi mierīgi. Jūs - esiet bākas! Kā gan jūs variet rādīt ceļu, ja aizturat savu Gaismu? Šis ir satraucošs laiks! Laiks, kuru jūs esiet atnākuši piedzīvot, iemiesojušies fiziskajā ķermenī.
 
Mēs saprotam, ka daudziem no jums tas ir bijis vientuļš ceļojums. Daudzi no jums lēnām un ar grūtībām ir virzījušies uz priekšu, atbalstu gūstot gandrīz tikai un vienīgi savā iekšējā patiesībā. Šajā dzirkstī, kas ir apgaismojusi jūsu ceļu. Pēc izšķirošajiem 2012.gada datumiem jūs ieraudzīsiet, ka varat sazināties ar savas Dvēseles ģimenes līdzīgi domājošiem visā pasaulē ar tādu vieglumu, kādu nekad neesat uzskatījuši par iespējamu, un ar tādu prieku, kādu vēl nekad šajā dzīvē neesiet izjutuši.
 
Vairs nav vajadzības iet pa vientuļnieka ceļu. Jūsu internets nodrošina lielisku sakaru sistēmu ar daudzām vienādi domājošām dvēselēm, lai savstarpēji gūtu savstarpēju atbalstu un labvēlību. Jūs tehnoloģija ir ļoti svarīga šī Augšupejas/Pacelšanās procesa, kas notiek uz planētas, daļa. Lietojiet to. Pieņemiet savstarpējo sasaisti, kuru tā sniedz, jo šīs saiknes sniedz vēl lielāku atbalstu jūsu mīļotajai Gaijai.
 
Mēs tik ļoti priecājamies par jums, redzot jūsu virzību uz priekšu! Atrodoties Laika Beigu mokās, jūs koncentrējaties jaunam sākumam. Cilvēki mums vaicā: "Gabriel, kad notiks tā Pārbīde?" (smiekli) Tas ir tas pats, kā dzemdību priekšvakarā jautāt, kad iestāsies grūtniecība. Tas ir process, mīļie, bet nevis viens notikums.
 
Tādējādi lielākā daļa no jums saprot, ka, tuvojoties pilnmēnesim, jūs izjūtat tā ietekmi aizvien vairāk un vairāk, kā arī izjūtat to vēl dienu vai divas pēc tam, kad pilnmēness ir beidzies. Un jūs saprotat, ka aptumsumu laikā un saulstāvju laikā jūs izjūtat enerģiju pieaugumu un izplēnēšanu pirms un pēc notikumiem. Jūs jau pietiekami labi esiet iepazinuši saules uzliesmojumu un aptumsumu ietekmes un iedarbības un izšķirošā, galvenā izlīdzināšanās nav izņēmums. Tas vienkārši daudz dziļāk sava retuma, spēka un intensitātes dēļ.
 
Jūs jau esiet Pārbīdes procesā. Jūs arī esiet šī Pārbīde! Jūs esiet šīs pārbīdes virzošais spēks un tas viss ved uz galveno izlīdzināšanos 2012.gada decembrī. Jūs radāt Jaunās Zemes pamatu un šo izšķirošo datumu būtība ir šī pamata enerģētiskajā nostiprināšanā gan priekš mīļotās Gaijas, gan priekš jums pašiem.
 
Tādējādi mēs jums sakām, ka šis ir vissvarīgākais laiks, kādu jūs esiet atnākuši šurp piedzīvot. Mēs aicinām jūs nopietni izturēties pret savu garīgumu, priekpilni izdzīvojot to. Padariet enerģētisko skaidrību par savu prioritāti. Ir pienācis laiks pielietot tās iemaņas, kuras esiet apguvuši gadiem. Un ne tikai laiku pa laikam, bet pastāvīgi. Ir pienācis laiks atbrīvoties no vecajām ticības sistēmām, kuras uztur jūsos bailes un šaubas. Cik daudzi no jums saka: "Tas ir pārāk labi, lai būtu patiesība!" Kāpēc gan tā vietā neteikt: "tas ir lieliski tāpēc, ka mēs esam to radījuši un, ja mums ir izdevies radīt šo brīnumu, tad kāpēc nepamēģināt vēl kaut ko?" Robežas nepastāv, kad runa ir par jūsu radīto. Neļaujiet savai vecajai pārliecībai jūs aizkavēt.
 
Ir ļoti svarīgi, lai jūs apzinātos, ka esiet radītāji, un turpinātu virzīties uz priekšu. 2013.gada enerģijas būs jau pavisam cita enerģētiskā spēle. Daudzējādā ziņā tā būs pasauļu sadalīšanās.
 
Vai cilvēki atstās planētu? Nē, neatstās. Izņemot tos, kuri tādu vai citādu iemeslu dēļ izlems, ka nevēlas izjust Jaunās Zemes enerģijas. Būs dažas dvēseles, kuras izvēlēsies savākt tik daudz jaunās enerģijas, cik spēs, un atgriezties Mājās. Un šāds lēmums ir absolūti cienījams, tāpat, kā jebkurš cits. Dažas dvēseles nekad arī nav pat gatavojušās izjust/piedzīvot Jaunās Zemes enerģijas un ir atradušās šeit vienīgi tāpēc, lai palīdzētu Pārbīdei. Viņas dos priekšroku tam, lai vērotu pārējos no Priekškara otras puses.
 
Taču tie, kuri izvēlēsies palikt ķermenī, neieredzēs/nesaskatīs lielo cilvēku pāriešanu uz citām planētām. Tas nenotiks. Jūs visi paliksiet uz vienas un tās pašas planētas, vienkārši ieņemsiet dažādas enerģētiskās kārtas. Jūs jau to darāt, mīļie. Jūs darāt to visu laiku. Jūsu pasauli veido daudzas un dažādas kārtas, ar kurām jūs vienkārši enerģētiski nerezonējiet un tāpēc tās neredziet.
 
Piemēram, jums ir cilvēki, kas pieder dažādām reliģiskajām sektām. Jūs par viņiem ziniet, taču viņi dzīvo savās pašu kopienās, notur paši savu unikālo enerģiju un klusi dzīvo savu dzīvi.
 
Ir arī cita cilvēku grupa, kuri dzīvo tumsā un blīvumā, dzīvo būdami atkarīgi no narkotikām, noziegumiem un izmisuma, lielās bēdās un sāpēs. Jūs nekādā veidā nepieslēdzaties šīm enerģijām tāpēc, ka tas nav tas, kas jūs esiet. Tas viss jau ir/pastāv uz jūsu planētas. Dažādi cilvēki ieņem dažādas enerģētiskās kārtas un tā tas arī turpināsies.
 
Atšķirība ir tikai tajā, ka ikviens cilvēks, kurš paliek uz planētas pēc 2012.gada izšķirošās izlīdzināšanās, ir devis savu piekrišanu augt. Lai turpinātu palikt šeit, viņi visi ir noslēguši Dvēseles Kontraktu par izaugsmes turpināšanu. Šī izaugsme var būt ārkārtīgi lēna vai arī ļoti ātra, taču tās temps būs pati pilnība katrai individuālajai Dvēselei.
 
Apstākļi uz planētas kļūs kopumā daudz labvēlīgāki šādai izaugsmei un cilvēku apgaismība kļūs vieglāka, pateicoties to pūliņiem, kuri ir gājuši pirms viņiem. Jaunā Zeme tiks radīta tieši caur daudz augstāku enerģiju nostiprināšanu un pievēršanos kopīgajai izaugsmei. Tas radīs apstākļus sabiedrības attīstībai un jūs esiet daļa no šī procesa. Jūs nespējat pat iztēloties mūsu satraukumu, kad mēs vērojam to visu.
 
Lūdzu, Mīļie! Ziniet, ka jūs esiet dziļi godāti pionieri. Jūs esiet šeit, lai noturētu savu līdzsvaru, savu gaismu, peldoties tajā un izstarojot Beznosacījumu Mīlestības enerģiju un priekpilni vērojot, kā tā plešas plašumā, jo tieši jūs esiet tam vispiemērotākajā stāvoklī. Lūk, ko mēs gribējām jums pateikt šodien.
 
Erceņģelis Gabriels caur Šelliju Jangu
trinityesoterics.wordpress.com