Pamatīgs darbs un centība it visā, labi ienākumi

Pirmo perioda daļu līdz 15. aprīlim vairāk vēlams atgriezties pie jautājumiem, darbiem, kuri jau agrāk cilāti, bet ne līdz galam padarīti. Ļoti labs laiks, lai sakārtotu, izrevidētu visas papīru kaudzes, e-pastu blāķus, dokumentus, līgumus, praktiski iesāktas, bet nepabeigtas lietas.
Savukārt pēc 15. aprīļa ar lielu sparu sākam jaunos darbus. Šeit atkal jāatceras, ka toni noteiks racionāls, praktisks piegājiens it visam. Lai kaut ko sasniegtu, jāiegulda darbs, darbs un vēlreiz pamatīgs darbs! Tiem, kuri čakli strādās, arī rezultāti neizpaliks. Gaidāmi labi ienākumi vai citi sūri grūtā darba saldie augļi. Kā tas bieži mēdz gadīties, vēlmes gan reizēm var būt nebeidzamas. Nesteidzamies, darām visu kārtīgi un atbildīgi. Tomēr neaizmirstam pateikties par to, kas mums tiek dots! Kā māca tautas paruna, labāk zīle rokā, nekā mednis kokā.

Lūkojamies pēc kopīgas ligzdas

Iekārtojam mājokli, parakstām laulību līgumu, sākam rosīties dārzā, dzīvojam mierā un saticībā, baudām saldos mīlas augļus!
Attiecībās, tāpat kā pārējos jautājumos, dominēs praktisks piegājiens un vēlme piedzīvot patīkamu mieru un harmoniju, baudot kopīgus jutekliskuma un romantiskas piepildītus mirkļus. Ja periodā, kad Venera atradās Auna zīmē, simboliski notika pirmie randiņi, jaunas iepazīšanās vai kvēlas iemīlēšanās, tad šobrīd būtu laiks domāt par lietu praktisko pusi. Var tikt cilāti jautājumi par kopdzīves sākšanu, mājokļa labiekārtošanu, iegādi vai kopīgām biznesa saistībām.
Precētiem vai ilgstoši kopā esošiem pāriem labs laiks, lai veiktu investīcijas mājokļa interjerā, remontā, labiekārtošanā. Tāpat var sākt dārza darbus, aicinot talkā stipro dzimumu, uzticot visus smagos, melnos, grūtos rakšanas un grābšanas darbus, kas saved kārtībā apkārtni un rada estētisku baudu piemājas teritorijā, lai jau 28. aprīlī, kad Venera būs draudzīgajā un biedriskajā Dvīņu zīmē, varētu doties uz Lielo pavasara talku un palīdzētu arī mūsu Latvijai tapt skaistākai.
Šajā periodā sieviešu un vīriešu kopējais noskaņojums sakritīs, jo abi būs orientēti uz pamatīgumu un stabilitāti. Vienos kopīgi mērķi un uzdevumi. Neaizmirstam arī par kopīgo fizisko baudu, ko Venera Vērsī māk izbaudīt līdz katrai mazākajai ķermeņa šūniņai. Varbūt ir pienācis laiks doties uz SPA divatā?

Rūpējamies par savu ķermeni, fizisko labsajūtu

Lielisks laiks skaistumkopšanas procedūrām, kuras uzlabo ķermeņa izskatu un labsajūtu, skulpturējošām masāžām, sportiskām aktivitātēm, kas vērstas uz muskuļu nostiprināšanu, reljefa veidošanu abiem dzimumiem. Valdzinās smaržīgi krēmi, viegli, gaisīgi pavasara aromāti.
Labi aprūpēts fiziskais ķermenis ir viena no Veneras Vērsī galvenajām prioritātēm. Lai labi justos, pats svarīgākais ir mīlēt sevi. Ja mācēsi parūpēties par sevi, mācēsi parūpēties arī par citiem. Tev būs, ko dot!

Stilā pieturamies pie klasiskām, pārbaudītām vērtībām

Šis nav ekstrēmo pārvērtību laiks, bet drīzāk gan sievišķības un vīrišķā spēka kulminācijas moments. Tāpēc labi padosies viss, kas sievietes padara skaistākas, bet vīriešus spēcīgākus, atbildīgākus, gādīgākus.
Vīriešus valdzinās skaistas formas, gari, lokaini mati, savukārt sievietes lūkosies pēc stipriem un atsaucīgiem bruņiniekiem.
Lai izdodas viss, kas iecerēts, un lai praktiskie labumi vairojas!