pirmdiena, 2017. gada 7. augusts

MAZĀS ASTROZIŅAS 07.08.-13.08.

MAZĀS ASTROZIŅAS
07.08.-13.08.

Pirmdienas vakarā plkst 21:10 pēc LV laika mēs ieejam aptumsumu koridorī, kurš sākas ar daļēju Mēness aptumsumu, kas ir arī pilnmēness Ūdensvīros. Pirmdienas vakars ir labs, lai no kādām savām nevajadzīgām lietām un psiholoģiskajām nebūšanām atvadītos. Ap pilnmēness - aptumsuma laiku kārtīgi pameditējiet un izdomājiet, ko negribat ņemt sev līdz nākotnē, to arī šim pilnmēnesim atdodiet. Ūdensvīru pilnmēness ir futūristisks, tas mums izgaismos nāk...otnes takas, bet lieliskais Jupiters šīs takas izkrāšņos laimes krāsās.
Nedēļa tālāk diezgan mierīga. Nasing spešal. Mīlas un naudas dieviete Venēra gādās labas ziņas. Skatieties, kas jums naudas lietās notiek ceturtdien, vajadzētu būt interesantām ziņām un idejām, kā nopelnīt. Mīlas frontē vairāk attīstības būs pret nedēļas nogali, sevišķi sestdienā.
Tusēt nedēļas nogalē var uz nebēdu, Mēnestiņš aktīvajos Aunos. Ir gan citas, iespējams, vērtīgākas lietas, ko vīkendā darīt. Svētdien mēs jau pamodīsimies ar t.s. Merkura retrogrādu. Mums tas nozīmē, ka pasaule ir apstājusies stopkadrā. Tādā brīdī ir ļoti labi izpētīt savu dzīvi un salikt visu pa plauktiem. Sevišķi jau šajā aptumsumu koridorī, kurš beigsies 21. augustā un kurš ir ļoti labvēlīgs, lai savā dzīvē mainītu lietas. Tad nu mīlam dzīvi un kārtojam likteņus šonedēļ!
Andis
geste.astro@gmail.com