otrdiena, 2017. gada 1. augusts

4.augusts – 16.augusts – 2017 - Maiju kalendāra colkins - Viļņa apraksts_3vilnis_R_vilnis_ MANIK_Ben_KAWAK


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.








Rietumu vilnis

Manik – Ben – Kawak

4.augusts – 16.augusts   2017





17.nov.
Manik 1
18.nov.
Lamat 2
19.nov.
Muluk 3
20.nov.
Ok 4
21.nov.
Chuwen 5
22.nov.
Eb 6
23.nov.
Ben 7
24.nov.
Ix 8
25.nov.
Men 9
26.nov.
Kib 10
27.nov.
Kaban 11
28.nov.
Etznab 12
29.nov.
Kawak 13





Rietumu vilnis

Manik – Ben – Kawak

4.augusts – 16.augusts   2017







Ir sācies jauns Manik vilnis.

Vilnis, kuru vada Manik enerģija, un tas nozīmē to, ka šajā vilnī intuīcija būs tā, kas mūs vadīs un vedīs uz mērķi.

Šajā vilnī mums ir jāpaļaujas uz savām sajūtām un jādara tikai tas, ko gribas.

Šajā vilnī būs svarīga informācija, lai mēs spētu sakārtot savu dzīvi un justies stabili.



Šajā laika vilnī sajūtas ir tās, uz ko mums iekšēji ir jāpaļaujas un jādara tikai tas, ko patiesi no sirds gribās. Ja ļaujamies sajūtām, kuras mums kaut ko vēstī, tad pasaule nes rezultātu. Šajā vilnī jebkura mijiedarbība ir kā atbilde – tā ir jāizbauda, un jāapzinās, ka esošais mirklis ir tas vienīgais, kurš mums rāda mūsu domu rezultātu, kurš mums liek apzināties savu ceļu un atbrīvoties no visa tā, kas ir stiepts kādu laiku sev līdzi!

Jādara šajā vilnī patiesi ir tas, ko sirdī gribam un darbības tēmā griba būs tā, kas mūs vedīs uz priekšu! Informācija būs tā, caur ko darbosimies un ja kaut ko jautāsim Visumam – tas nesīs atbildes un caur atbildēm - sakārtos it visu jau tā, kā mums patīk! Protams – ja nenobīsimies un ļausimies!

Šis vilnis dziedinās mūs un palīdzēs atrast mūsos problēmu risinājumus caur sajūtām. Būs jānotic tam, ko jūtam un pilnībā jāpaļaujas uz to.

Svarīgi ir visu laiku atcerēties to, ka ir jāiet uz mērķi un sava uzmanība jāfokusē uz to, ko gribas sasniegt un pārliecinoši jādodas uz priekšu.

Ja ticēsim intuīcijai un būsim pārliecināti par to, ka mums viss izdosies kā iecerēts vai labāk, tad tā arī būs. Pārliecība un ticība sev būs tā, kas virzīs mūs uz priekšu.

Lai šajā vilnī sasniegtu rezultātu, ir loti svarīgi neatgrūst patiesību, nebaidīties no patiesības un būt gataviem pieņemt to, ka patiesība ne vienmēr ir patīkama. Pieņemot un atzīstot patiesību, mēs nonāksim pie savām iecerēm.



Lai šajā vilnī mēs justos stabili un pašpietiekami, mums ir jāatmet bailes un jāiet cauri tam, ko dzīve ir atnesusi. Mums ir jāļaujas vides impulsiem un jāsakārto dzīve tāda, kādu mēs to vēlamies, jāpilnveidojas un jānogriež viss liekais. Lai nezaudētu materiālo stabilitāti, mums ir jādara tikai tas, ko mīlam un jāizpaužas caur mīlestību pret sevi.

Ja pieņemsim un no savas dzīves izsviedīsim visu to, ko nemīlam, stabilitāte saglabāsies visu vilni.

Šajā vilnī gribēsies pabūt ar tuvajiem, ar draugiem un domu biedriem un to arī vajag darīt, jo caur to mēs ieraudzīsim mērķi, uz kuru doties.



Šis ir sajūtu meistaru un radošās enerģijas alķīmiķu laiks! Iejutīsimies šajās lomās, būsim savas dzīves sajūtu un emociju meistari, sajutīsim it visu, ko kosmoss mums stāsta. Iejutīsimies radošu alķīmiķu lomās un pieiesim it visam radoši, un radīsim savu dzīvi.

Šajā vilnī mēs spējam sajust un mainīties līdzi tam, ko jūtam. Mēs spējam mainīt caur sajūtām situācijas, notikumus – ja tas ir nepieciešams. Un ja maināmies mēs – tad mainās arī visa vide ap mums

Atcerēsimies, ka alķīmiķa un radītāja galvenais instruments ir ticība sev, saviem spēkiem un tam, ko darām. Ja ticēsim sev un savai radošajai izpausmei, tad iestādītā monēta muļķu zemē izaugs par lielu naudas koku, kurā nauda augs paciņām, nevis monētām.

Ticība, nevis cerība - ir spēks, kurš rada bez kompromisiem.

Noticēsim, ka esam radītāji, iejutīsimies alķīmiķa un meistara lomā, izkrāsosim savu dzīvi, piepildīsim to ar visu, ko vienmēr esam gribējuši un izmainīsim visu, ko vairs nevēlamies savā dzīvē.

Izmainīsim to ar tādu vieglumu, ar kādu vējš nes putna dūnu spalvu pa gaisu.

Sajutīsim, ka esam savas dzīves un savas realitātes Dievs un karalis, kurš ar vienu zižļa mājienu pārvērš savu dzīvi tādu, kā vēlas, un dara to nevis rīt, parīt vai aizparīt, bet uzreiz kā sajūt, ka tas ir jāveic.

Būsim savas dzīves saimnieki un noteicēji! Sajutīsim sevī tādu dzīves saimnieku, kādi vienmēr esam gribējuši būt un par kādiem būtu priecīgi, ja redzētu sev tos apkārt.

Klausīsimies savās sajūtās un tversim tās kā noķerot pavedienu rokā – un no šiem pavedieniem veidosim piesātinātu gleznu – Katrs savas dzīves gleznu!



Šajā vilnī ir izteikti jāgrib būt ciešā saiknē ar Dievu un šī griba būs tā, kura aktivizēs palīdzību it visā no Augšas.

Manik ir enerģija, kura jūt ieguvumu. Manik ir enerģija, kura meklē sajūtas, kuras sagādā baudu, sajūtas, kuras ir patīkamas, taču tikko kā tveramas. Manik ir sajūtu un baudas mednieks, kurš mums palīdzēs sajust, pēc kādām sajūtām tiecamies un kas mums sagādā baudu.

Manik ir arī manipulatīva enerģija, kura gatava pārkāpt citu brīvo gribu, lai tikai saņemtu šo baudu, tikai manipulētāji parasti dzenas pēc materiālām vērtībām un to, iespējams, darīs daudzi šajā vilnī.



Manik ir mednieks, kurš medī to, kas viņam ir vajadzīgs! Iejutīsimies šajā lomā, lai nomedītu to, kas mums dzīvē nepieciešams. Un galvenais, ko šajā vilnī ir jānomedī, ir savs mērķis – mērķis, kuru gribas sasniegt. Sajūtas un griba to sasniegt, vedīs straujā ceļā pretī rezultātam.



Šis ir sajūtu meistaru un radošās enerģijas alķīmiķu laiks! Iejutīsimies šajās lomās, būsim savas dzīves sajūtu un emociju meistari, sajutīsim it visu, ko kosmoss mums stāsta. Iejutīsimies radošu alķīmiķu lomās un pieiesim it visam radoši, un radīsim savu dzīvi.

Atcerēsimies, ka alķīmiķa un radītāja galvenais instruments ir ticība sev, saviem spēkiem un tam, ko darām. Ja ticēsim sev un savai radošajai izpausmei, tad iestādītā monēta muļķu zemē izaugs par lielu naudas koku, kurā nauda augs paciņām, nevis monētām.

Ticība, nevis cerība - ir spēks, kurš rada bez kompromisiem.

Noticēsim, ka esam radītāji, iejutīsimies alķīmiķa un meistara lomā, izkrāsosim savu dzīvi, piepildīsim to ar visu, ko vienmēr esam gribējuši un izmainīsim visu, ko vairs nevēlamies savā dzīvē.

Izmainīsim to ar tādu vieglumu, ar kādu vējš nes putna dūnu spalvu pa gaismu.

Sajutīsim, ka esam savas dzīves un savas realitātes Dievs un karalis, kurš ar vienu zižļa mājienu pārvērš savu dzīvi tādu, kā vēlas un dara to nevis rīt, parīt vai aizparīt, bet uzreiz, kad sajūt, ka tas ir jāveic.

Būsim savas dzīves saimnieki un noteicēji! Sajutīsim sevī tādu dzīves saimnieku, kādi vienmēr esam gribējuši būt, un par kādiem būtu priecīgi, ja redzētu tos sev apkārt.



Šis vilnis sākas ar 1 Manik (briedis, dziednieciskā roka) – instinkts, intuīcija, saprāts. Briedis stabilizē visus četrus debess pušu virzienus, attīra mūsu garu un dvēseli, lai mēs varam pacelties pāri visiem ierobežojumiem.

Brieža enerģija pārstāv garīgā vadītāja aspektu, tā ir diena, kas atver visiem portālu uz to, lai mēs izrādītu pateicību un apzinātos dzīvības svētumu. Lai pateiktos saviem senčiem, daudzi rituāli agrākajos laikos tika veikti Manik dienās. Šajās dienās dejoja un veica dažādus rituālus, un vēl joprojām dažās no kultūrām to dara, kas simbolizē līdztiesību un līdzsvaru starp cilvēkiem un dabu, mednieku un medījumu, svēto ritmu kosmiskajā dejā.

Manik enerģija ir KLUSUMS pilnīgi visā - gan tajā, kas ir aizgājis, gan tajā, kas notiks nākotnē – šis klusums atspoguļojas brieža acīs. Pati Manik zīme attēlo dziedinošu roku, kas ārstē. Viena no interpretācijām ir tā, ka roka tur dzīvības dzirksteli, kas savieno mūsu pagātni, nākotni un pašreizējo brīdi.



Manik enerģija liek mums pacelties pāri pasaulīgajiem ierobežojumiem. Šis var būt labs laiks, lai runātu par ticību sabiedrībā, ģimenē un pašam sevī. Šajā brīdī, kad zeme piedzīvo pārmaiņas, šī ticība ir ļoti būtiska. Visas lietas, kas agrāk strādāja, tagad vairs nestrādā – viss plūst un mainās. Nav vairs tie paši noteikumi, kas agrāk.

Tagad ir pienācis laiks pārmaiņām un šīm pārmaiņām ir jābūt orientētām par labu cilvēcei, nevis kopienām vai sabiedrības grupai. Šajās 13-mit dienās mums ir jāmēģina ieskatīties mūsu senču senajās zināšanās un gudrībās, jāatceras tās un jāizmanto tās šodien, vizualizējot un sapņojot par jaunu nākotni!



Šajā periodā Svētā Manik (Brieža) aizsardzība un iezemēšanās dod mums iespēju doties garīgā ceļojumā sevis izpētē bez bailēm. Pēc šī ceļojuma veikšanas mēs esam brīvi, lai izteiktu savas sirds vēlmes un ticību par labu cilvēcei.

Izmantosim šo Svēto Manik enerģiju, lai savienotos ar savu garu un garīgo pasauli.

No pavisam cita skatījuma Manik nozīmē - Cieņu, izturību, pazemību un spēku. Respekts, gods un veselums. Tās ir Manik enerģijas vērtības, ko iemieso sevī Briedis. Brīvs no „ego” iedarbības, Briedis stāv galvas tiesu augstāk pār cilvēces sadursmēm, žēlastības iemiesojums saskaroties ar briesmām un nenoteiktību, kas ir visapkārt viņam.



Viņš nav maigs un vājš savā garā – viņš samaļ miltos visus stereotipus, kuros teikts, ka garīgas būtnes ir mīkstas un pasīvas. Patiešām, dziļi garīgi domājoši un ļoti līdzsvaroti cilvēki nes sevī vislielāko personīgo spēku un enerģiju. Un kas ir spēks, ja cilvēks neciena pats sevi?



Šī 13-mit dienu viļņa izaicinājums un uzdevums ir atrast katram pašam savu spēku. Tas nenozīmē izbrīvēt savu laiku un iet sportot vai pierakstīties uz kikboksa treniņiem. Tas nozīmē izveidot stabilu sajūtu pašam sevī, cienīt pašam sevi bez augstprātības, nosodījuma un „ego”, kas bieži spiež uz mūsu psihi un parazitē uz mūsu rēķina. Respektējiet paši sevi bez atrunām, cieniet bez sprieduma un sevis svarīguma sajūtas. Cieniet to, kas Jūs esiet un ko Jūs dariet bez iemesla, vienkārši kad Jūs esiet šeit. Apzinieties savus talantus un prasmes, apzinieties savu lomu, ko Jūs spēlējiet savā ģimenē un vispār sabiedrībā, ko Jūs kā mantojumu spēsiet atstāt nākotnē aiz sevis. Cieniet paši sevi un dzīvojiet tā, it kā jūsu būtība plūst cauri ar katru ieelpu un izelpu.. tad arī viss dabiski plūst Jums apkārt un Jūsos iekšā.. Un jūs atklāsiet, ka patiesa cieņa, pret sevi un apkārtējiem, ietver tādu spēka būtību, kas spēj Jūs nest cauri nemieriem un vētrām, un ļauj Jums nostāties uz savām kājām, neatkarīgi no jebkāda veida problēmām.



Esiet Briedis.. stalts, sevis cienošs un spēka pilns.. esiet Briedis - ar dziļu un KLUSUMA pilnu skatienu!!





1 Manik





Rietumu vilnis – Rietumu diena – 1 Manik – Briedis, Ieguvums, Roka, kas spēj notvert vēju, Mednieks vai medījums, Dziednieks, Sajūtu mednieks, Intuīcija, Vīziju un ilūziju meistars.

Pirmā diena laika plūsmā ir diena, kura uzsāk šo vilni un iedod toni tam, kā skanēs nākamās 13 dienas.

Pirmā diena ir diena, kad mēs paši sevī, savā centrā savienojamies ar mērķi, savienojamies ar to, ko šajā vilnī mēs varētu iesākt, izkustināt un novest līdz rezultātam.

Ja skatāmies ar loģiku, tad - kas ir 13 dienas? Tas ir nekas, taču ja izmantojam Visuma dotās enerģijas, katru sava mērķa sasniegšanai, tad 13 dienās var paveikt tik daudz, kā gada laikā un atskatoties būs sajūta, ka nodzīvots ir vēl viens gads. Un tas, vai kaut ko sasniegsim šajā vilnī, ir atkarīgs no tā, vai pirmajā dienā to uzķersim, vai sajutīsim uz kurieni šis vilnis nes un ko pa ceļam var paveikt, vai sajutīsim to sevī, savā sirdī un savā būtībā.



Kā ego ir mūsu dzīves ieliktā programma, caur ambīcijām un gribu izpausties mēs izdzīvojam to, kas mūsos ir ielikts, tā pirmā viļņa diena ir programma visam vilnim - tā parāda, kāda tēma būs aktuāla un ko mēs risināsim savā dzīvē. Mēs to darīsim, neatkarīgi no tā, vai to apzināmies vai nē. Ja apzināmies, tad varam daudz ko paveikt, taču ja neapzināmies - daudz ko neielaižam savā dzīvē, jo baidāmies un piedzīvojam mazāk notikumus.



Manik enerģija ir mednieks. Mednieks, kurš sajūt sevī ar savu intuīciju to, ko ir spējīgs šobrīd nomedīt un to, kas tepat tuvumā ir no medījumiem.

Kas nozīmē, ka mums šodien sevī ir jāsajūt tas, ko vēlamies nomedīt! Jāsajūt, uz kurieni ved mūsu sajūtas un ļauties tām.

Manik ir kā gaišreģis, kurš jūt un redz pāris soļus uz priekšu, taču, iespējams, uzreiz neredz - kāpēc jādara tieši tā.

Manik ir briedis – dzīvnieks, kurš nes sevi cauri dzīvei cēli, nekad nesabrūk un nepadodas, jo viņš sevi novērtē, novērtē kā diženu un varenu dzīvnieku, viņš labi apzinās - ko spēj savā dzīvē paveikt un ka viņš nav maziņš.



Manik enerģija māca, ka mums ir jāapzinās sevi kā varenu un diženu būtni! Ka mums ir jāapzinās un jāsajūt, ka esam lieli, ļoti lieli, ka mūsu energo lauks ir minimums Zemeslodes izmērā. Ļoti daudziem auras ir vēl lielākas - saules un pat galaktikas izmērā. Un tas ir atkarīgs no tā, cik apziņa spēj tvert.



Taču mēs neesam maziņi, mēs neesam ne fiziskā ķermeņa izmērā, ne mājas, ne pilsētas vai valsts izmērā - mēs esam daudz lielāki un tas mums šodien ir jāsajūt, lai mēs spētu izmainīt savu dzīvi.

Padomāsim paši - cik daudz var maziņš cilvēciņš un cik daudz var titāns, kurš ir Zemes lielumā. Krietni atšķiras spējas ietekmēt savu dzīvi :(.

Tāpēc apzināsimies, ka esam lieli, ka esam milzīga enerģijas bumba, kuras kodolā ir fiziskais ķermenis un kura spēj ietekmēt pilnīgi visu - pat zvaigžņu izkārtojumu.



Mums ir jāsajūt, kas esam, jāiejūtas tajā ādā, kas mēs gribētu būt! Vai mēs esam milzīgi ērgļi, kuri lido visam pāri un paņem no dzīves tikai to, ko vajag un nesmērē kājas dubļos. Vai mēs esam milzīgi jaguāri, kuri skrien tik ātri, kā neviens uz šīs planētas. Vai mēs esam kā pērkona negaiss, kurš transformē pilnīgi visu piesārņojumu gan savā dzīvē, gan planētas ietvaros.

Varbūt kāds sajūtas kā galaktika un spēj ietekmēt daudz vairāk savu dzīvi.

Mums ir jāiejūtas tajā lomā, kura spēj paveikt to, ko mums šobrīd vajag.

Pieiesim visam radoši, klausīsimies sajūtās, sajutīsim sevi tik lielu, cik vien lielu varam iedomāties un ļausimies sajūtām, ļausimies tam, kur tās nes, ieklausīsimies tajā, ko tās saka un nekonfliktēsim ar tām.



Ar sajūtām var komunicēt tāpat kā ar labāko draugu! Komunicēsim ar sajūtām, lai izpaustos labākajā iespējamajā variantā.

Rietumu diena - 1 MANIK - Briedis - Sākas jauns rietumu vilnis, kuram fonā visas 13-mit dienas ir MANIK enerģija, par vilni vairāk rakstīts ir kopējā viļņa aprakstā.

Par šo dienu - Ļoti laba diena, lai vizualizētu un iztēlotos to, ko mēs vēlamies. Bet iztēloties vajag visās niansēs - sajust ar visām maņām - ieraudzīt, sadzirdēt, izgaršot, sasmaržot.. sajust pieskārienus! Šodien izdomājiet kārtīgi kāda loma Jums ir vajadzīga visas šīs 13-mit dienas, to arī izmēģiniet šajā dienā uz skatuves :)



Ja kaut ko vēlaties pirkt, satikt, uzzināt - ideāla diena, lai tam ķertos klāt un to paveiktu! Panākumus nosaka tas, cik labi iejūtieties jebkurā lomā!

Šī savā butībā ir maģiska diena, jo viss, kas šodien ar aktīvu iniciatīvu un patiesu gribu tiks darīts, tiks novests pie vēlamā rezultāta :)

Enerģija saistīta ar izjūtu spēku, iedvesmu, telepātiju. Bērniem iespējams gribēsies spēlēt paslēpes, pieaugušie medīs viens otru.. esiet apdomīgi pirms pieņemiet lēmumus, jo sajūtas šodien var būt tik dominējošas, ka tiek piemirsts kas svarīgs, tomēr viss atkarīgs no tā, cik fokusēti esiet uz to, ko dariet. Šodien ļoti labi ir iztēloties kādu vēlaties sev otru pusīti - šis vilnis var atnest kāroto rezultātu! :)

Manik enerģija tur dziļu cieņu pret garīgām vērtībām visās dzīvajās būtnēs, bet šai enerģijai tāpēc nebūt nav problēmu izrādīt savu raupjumu un spēcīgi tieši vērsto enerģiju. Bet ar lielu jaudu un spēku līdzi nāk arī liela atbildība.

Lai mēs tiktu ar to labi galā un pielietotu šo spēku ar labestību un sapratni, mums ir nepieciešams spēcīgs un stabils pamats.

Ja tāda nebūs, spēki izsīks un pienākumi sāks gāzties uz galvas pāri pārēm.

Un tas ir šīs dienas Manik (Brieža) piespēlētais izaicinājums: līdzsvarot savu spēku un uzticību sevī ar pazemību, elastību un sapratni pret citiem!





2 Lamat





Rietumu vilnis – Dienvidu diena – 2 Lamat - pievilkšanas spēks, magnētisms, gravitācija, zelts, nauda, viss skaistais, viss pievilcīgais, zvaigzne, zaķis.

Otrā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko notiks mijiedarbība ar apkārtējo pasauli šajā vilnī un dienā - caur kuru izvērtējam plusus un mīnusus vakar uzsāktajā procesā.



Ja vakar savienojāmies ar mērķi un pretestības nebija, bijām tikai mēs un mērķis, tad šodien sākas pretestība, jo sākas mijiedarbība ar apkārtējo pasauli.

Šodien caur Lamat enerģiju jāpaskatās uz to, ko vakar iesākām, uz to, ko vakar ielaidām sevī.

Ja vakar sajutām to, ar ko nodarbosimies šajā vilnī, tad šodien jau sāks pievilkties kaut kas no tā visa, ko domājām.



Svarīgi ir domāt tikai par vēlamo! Var darīt tā, ka katrā situācijā ieraugām - labāko, sliktāko un vidējo versiju un tad turpinām domāt tikai par pašu labāko un visu enerģiju ieliekam tieši labākajā versijā.

Šodien ir Lamat enerģija un tā simbolizē visu skaisto, visu pievilcīgo un kvalitatīvo šajā pasaulē. Un Lamat ir pievilkšanas spēks, gravitācija un magnētisms - tāpēc ir svarīgi sevī sajust to, ko gribas pievilkt, sākt izstarot to vibrāciju, kuru gribas pievilkt.

Ja gribas, lai apkārtējie mīl, tad jāizpaužas caur mīlestību un jāizstaro tā pašam no sevis.

Ja gribas kažoku, tad jāsajūt kā ir tad, kad kažoks jau ir un jāizstaro tā enerģija, kura jūtama tad, kad rezultāts jau saņemts.



Lamat enerģija ir ļoti maģiska, taču ja izpēta Visuma likumus, tā kļūst pat izskaidrojama - tā spēj pievilkt it visu, galvenais apzināties savu lielumu. Jo skudrai ir krietni mazākas spējas ietekmēt notikumus uz Zemes nekā Saulei, no kuras Zeme ir pilnīgi atkarīga.

Tad, kad mēs par sevi domājam labas lietas, piepildām sevi ar jauku, skaistu un patīkamu enerģiju, mūsu energolauks izplešas. Tas plešas platumā un stiepjas pretī Dievam un mums ir daudz lielākas iespējas sajusties kā Dieviem un radīt to, ko patiesi gribas.



Ja sevi nicinām, graužam, pārmetam sev un vēl visādi esam neapmierināti ar sevi, mūsu lauks saraujas un vairs nestaro, un līdz ar to pievelk to, kas tajā brīdī tiek izstarots.

Tāpēc apzināsimies sevi kā Sauli un piepildīsim savu starojumu ar tām domām un sajūtām, kuras gribam pievilkt.

Domāsim par visu skaisto un patīkamo. Apzināsimies, ka pilnīgi visas mūsu domas akumulējas un materializējas. Disciplinēsim savas domas, lai neģenerētu savā dzīvē to, kas nepatīk.



Starosim mīlestību, prieku, laimi, pārticību, bagātību, cēlsirdību, veiksmi un viedumu, lai to pašu pievilktu daudzkārtīgi savā dzīvē.

Dienvidu diena – 2 Lamat - Zvaigzne, pievilkšanās spēks, gravitācija, magnētisms, Trusis, Naudas enerģija - pievelkas šodien viss – skaistai puķei uz zieda sāk pievilkties bites :)



Laba diena, lai iekustinātu biznesa lietas, lai noliktu jaunus plānus – tas viss uz panākumiem!

Attiecības, kas nodibinātas šajā dienā, vedīs uz lielu izaugsmi un vērsies vaļā kā skaists Lotosa zieds :)

Cilvēks, kas atnācis no pagātnes vai ar ko šodien iepazīstamies nāk pie skaistā – un viss tiek pavairots šodien – iespējams atnesīs tieši to, ko esiet gaidījis, tomēr pilnīgi citā apjomā un spektrā!

Diena, kad labi ir apzināties savu vērtību un starot kā zvaigznei, tomēr nolikt malā godkārību, „ego” uzlikto masku un visas negatīvās domas! Šodien darbojas viens likums – pēc tādas atzīmes, ko paši sevi ieliksim – pasaule mūs novērtēs ;)



2-trā atslēga divkāršo pārpilnību un izaugsmi, ko Lamat enerģija atnes šodien :)

Tas dod spēcīgu impulsu, neatkarīgi no tā, ko Jūs centieties darīt – tas ir tik vienkārši, kā aiziet uz pārtikas veikalu, veikt kādu uzdevumu ātri un efektīgi vai spēt norādīt labāko variantu investīciju plānam. Bet nekļūstiet pārāk godkārīgs un paturiet prātā, ka tikpat viegli, kā šodien iespējams divkāršot/dubultot enerģiju, ir arī iespējams, ka Jūs nonākat neizlēmības priekšā, jo Jums nav konkrēta mērķa un esat uzņēmies par daudz pienākumu.

Šodien Lamat diena - Harmonijas, magnētisma, visa skaistā un pievilcīgā diena.

Skaists un pievilcīgs ir tas, kas ir harmonisks – tas, kas ir harmonijā pats ar sevi. Tāpēc lai izmantotu šo dienas enerģiju produktīvi un rezultatīvi, mums jābūt harmonijā pašiem ar sevi - ar savu iekšējo un ārējo būtību.



Šodien ir Dienvidu diena, tāpēc jābūt “šeit un tagad” un jādara tas, kas ir harmonisks ar mums pašiem. Lamat enerģija bieži materializējas bohēmiskā vidē, jo tur cilvēki neiespringst par to, ko saka sabiedrības stereotipi, ētikas normas un pasaulē pieņemtā kārtība. Tur cilvēki ir tādi, kādi ir, tāpēc ļausimies paši sev. Iedzersim šampanieti vai vīnu kaut vai no rīta:), pameditēsim tad, kad to vēlamies, iziesim pastaigā vai dosimies ārpus mājām un pilsētas tad, kad to vēlamies. Galvenais - neiespringt un klausīties sevī, savās sajūtās un velmēs.

Jāatceras tikai tas, ka viss, ko domājam un kam pieskaramies - šodien vairojas. Neglītais kļūst neglītāks un pievilcīgais pievilcīgāks. Nav pasaulē tādu kritēriju, pēc kuriem varam būt neglīti vai nesmuki. Mēs varam būt skaisti vai mazāk skaisti, bagāti vai mazāk bagāti, taču ne nabagi vai mošķi



Novērtēsim sevi paši un ar to labāko, kas mūsos ir. Viss ir skaists un viss ir pievilcīgs, viss ir bagātība un viss ir labs. Mēs paši visam iedodam cenu un atzīmi. Tāpēc novērtēsim to, kas mums ir, un to, uz ko tiecamies.



Savaite jeb Svētā diena ir Baltu deviņu dienu nedēļā jeb Savaitē. Diena, kad mūsu senči apcerēja pēdējās deviņas dienas - pateicās Dievam, Laimai un Mārai par tām. Un caur pateicību svētīja nākamās deviņas dienas, palaida pa priekšu Dievu, Laimu un Māru kā tādus gaismas kamoliņus, kuri izgaismo ceļu un attīra to.

Tāpēc centīsimies sajust to - kā šo dienu nodzīvot! Sajust, kā pateikties par to, kas mums ir un kā svētīt nākamo deviņu dienu Savaiti.

Katrā no mums mīt šī informācija - kā to darīt. Katrs no mums ir Baltu pēctecis un gēnos mums šī informācija ir ierakstīta. Arī Zeme un Daba šo visu zina, tāpēc ļausimies un caur pateicību svētīsim savu dzīvi.



Un starp citu, vārds “svinēt” – ir atvasināts no “svētīt”. Tāpēc svinēsim un svētīsim dzīvi, svinēsim to, kas mums ir un svētīsim to, kas vēl tikai nāk. Lai nākamās deviņas dienas būtu produktīvas, bagātas un patīkamu notikumu pilnas.

Devītā diena -  - ir emocijām visbagātākā un ja šīs emocijas neieliekam procesā, tās var iznākt uz āru kā eksplozija, kašķis, skandāls mājās vai vēl savādāk un destruktīvākā veidā. Vienvārdsakot – kā pagadās. Tāpēc izmantosim savu enerģiju lietderīgi un virzīsim to uz skaistāku, patīkamāku un visos veidos bagātāku dzīvi.

Lai visiem mums šī diena svēta !





3 Muluk





Rietumu vilnis – Austrumu diena – 3 Muluk - Ūdens, Debesu rasa, Informatīvais lauks, zemapziņas informācija, karmiskā informācija, sarkanais mēness.

Trešā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo to, caur ko varam šajā vilnī izpausties darbībā. Šīs dienas enerģija parāda to, caur ko veiksim katru darbību šajā vilnī.



Šodien aktīva ir Muluk enerģija, kas nozīmē to, ka darbībā aktuāla būs informācija. Mums visiem gribas kaut ko uzzināt un noskaidrot.

Viss būs par un ap gribu izzināt un uzzināt.

Šodien un šajā vilnī darbībā ir svarīgi paust savu gribu, jo Muluk ir Austrumu enerģija un Austrumi ir spēcīga griba. Ir svarīgi paust savu gribu it visā, taču galvenais - paust to tajā, ko gribas uzzināt, ko gribas izprast. Svarīgi ir nevis uzņemt visu informāciju, bet gan nokomandēt savu lauku konkrētai informācijai. Nokomandēt sevi, ka es ielaižu sevī tikai to informāciju, kas mani interesē un tad pat TV ieslēgsim īstajā laikā un uzzināsim to, ko mums vajag.



Svarīgi ir arī šos jautājumus uzdot un izpaust Visumam, lai Visums zina - kāda informācija ir nepieciešama un kādu informāciju mums atnest.

Muluk nav tikai informācijas iegūšana, Muluk ir arī sevis izzināšana un savas zemapziņas pārprogrammēšana. Darbojoties caur Muluk enerģiju, mums daudz nāks ārā vecās programmas uz pilnīgi visu. Ja mums kas šajā dzīvē nepatīk, tad mums ir jāatzīst, ka paši to esam radījuši un ka esam to radījuši caur pagātnes nepilnīgo pieredzi. Tāpēc ir pienācis laiks pārprogrammēt savu zemapziņu uz sev izdevīgāku versiju.

Kā to izdarīt?

Tas nav viegli, taču ir iespējams. Ir jāierauga savā dzīvē viss nepatīkamais un nevajadzīgais, piemēram – doma, ka šodien nebūs kur atstāt auto vai algu atkal izmaksās mazāku kā vajag, vai es daru, bet nekas nenotiek utt..

Mums ir jāpamana tās domas, kuras bloķē mūsu darbību un Muluk ir tas, kurš parāda un māca mums to, ka visas domas mums ir jāizmaina uz to, ko gribas.

Muluk ir informācijas plūsma un tas nozīmē, ka šodien ir labi dalīties ar informāciju, jo tā iekustēsies un pievilks jaunu informāciju.

Kamēr vien mēs informāciju kustinām un gribam uzzināt, tikmēr mēs kustinām enerģiju un informāciju, un mums pieplūst pilnīgi jauna informācija. Tiklīdz mēs pasakām, ka mēs visu zinām, šis process apstājas un mēs sākam stagnēt.



Mums vienmēr ir jāzina vismaz tas, ko gribas zināt, lai kustība nekad neapstātos.

Kustīga enerģija ir dzīva, nekustīga ir mirusi.

Principā, destruktīvā nāves enerģija ir nekustīga jebkura cita enerģija. Enerģija apstājoties un nekustoties ir mūsu nāves enerģija, kura visu nogalina. Tāpēc ir svarīgi izkustināt pilnīgi visu savā dzīvē, lai tās tēmas neapstātos un nebremzētu mūs pašus.

Šajā vilnī mums ir jāizkustina visa enerģija un visa informācija. Mājās to var izdarīt caur mājas iztīrīšanu. Sevī to var izdarīt caur sevis izzināšanas procesu. Apkārtējā vidē caur to, ka padodam gaismu un mīlestību.



Šajā vilnī mums ir jāgrib un šajā vilnī izkustēsies viss, ko esam gribējuši zināt, viss, ko esam gribējuši saprast.

Šajā vilnī, lai mēs spētu darboties, mums ir jāizzina visa informācija par procesu, kurā gribam darboties. Mums ir jādara tikai tas, ko mēs gribam, tikai tas, kas mums interesē, un pārējais viss ir jānoliek malā.

Muluk ir upe, kura satur visu informāciju un nes mūs pa savu gultni! Centīsimies sajust to upes gultni, kura ir mūsu, un tecēsim tikai uz savu mērķi - uz jūru, kurā atkal būsim viens vesels ar visu.

Visas upes tek uz jūru, tikai katra pa savu ceļu. Paudīsim savu gribu Visumam un ātri vien uzzināsim visu, ko gribam.



Austrumu diena – 3 MULUK – Straume, Ūdens, Debesu rasa, Informatīvais lauks – Dienas uzdevums – izmantot savā darbībā visu pieejamo informāciju un saņemt jauno informāciju, kas būs vajadzīga turpmākajam!



Diena, kad ļoti labi doties uz semināriem, apmācībām, uz jebko, kur iegūt un apgūt ko jaunu! Ja cilvēks nezina, ko grib, diena var paiet muļļājoties uz vietas, tomēr ar savu gribu mēs varam paveikt daudz! Tā kā MULUK šodien ir uz 3-šā pakāpiena, tad vēl jo vairāk caur darbību iegūsim vajadzīgo! Ļoti labi un veiksmīgi šodien ir iespējams reklamēties, paziņot cilvēkiem kādu informāciju, informēt apkārtējo pasauli!



Pamodiniet sevī savu gribu, atcerieties, ka visa viļņa režisors MANIK (Briedis) ir sevis cienošs un stabils – tamdēļ šajā dienā ar pārliecību dodieties savās gaitās, ja pieņemat lēmumus, tad balstoties uz visu informāciju, nevis ko nepilnīgu un līdz galam nezināmu, bet ja vēl kas trūkst, tad šī ir diena, kad vajadzīgais atnāks!



MULUK ir kā upes straume, kā plūstošs ūdens, kas virza it visu uz priekšu. Straume katrā upē ir citāda – mierīga un plūstoša, strauja un mutuļojoša, vai pat mainīga un bīstama. Mēs jau kopš pusnakts esam katrs savā straumē, un ja ir sava griba zināt un mācīties, iegūt savā pieredzē ko jaunu un attīstīties – ielecot straumē tā mūs nes uz priekšu pat pašiem nepamanot, cik daudz visa kā esam uzzinājuši un ieguvuši! Tomēr vai mēs zinām, ko mēs gribam? Tas ir jautājums, ko jāuzdod katram pašam sev!!! Jo ja nav gribas - straume var nodarīt arī lielu kaitējumu!



GRIBA un DARBĪBA – tātad – gribēt darīt – tā ir visas šīs dienas galvenā devīze!

Gribiet un ļaujieties upes straumes plūdumam, un izmantojiet to savā labā!





4 Ok





Rietumu vilnis – Ziemeļu diena – 4 Ok - Mīlestība pret formu, mīlestība, kārtība, suns, dvēseļu mājas sargs, struktūra, pasaules uzskats.

Ceturtā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko mums jāizpaužas, lai dzīvē justos stabili.

Šodien ir Ok Ziemeļu enerģija, kas nozīmē to, ka šodien jāļaujas vides dotajiem impulsiem. Vide mums šodien rādīs un centīsies ievirzīt mūsu dzīvi tādā kārtībā, kādu paši mīlam.



Tā kā mūsos ir daudz neatlaistas bailes, tad Ok enerģija dos impulsus tieši pa tām, jo kurš gan baidoties spēj sevi mīlēt. Tāpēc Ok enerģija centīsies šīs bailes no mums dabūt ārā, lai mēs neģenerētu to, ko negribam un domātu par savu dzīvi un sevi caur mīlestību.



Šī diena sakārtos mūsu stabilitāti. Tā konkrēti parādīs to, kā mēs mīlam, un nāksies visu salikt pa plauktiņiem.

Ok ir enerģija, kura visos līmeņos ievieš kārtību pēc Dievišķajiem principiem. OK sakārto visu tā, kā Dievs to ir gribējis. Ja šodien izpaudīsimies caur mīlestību pret sevi - diena būs jauka un piepildīta ar gaišo un patīkamo, taču ja mīlēsim citus vairāk par sevi vai domāsim, ka mīlestība - tā ir izpausme pret citiem, tad šodien diena var izvērsties skarba. Piemēram, ja paši gribam atpūsties un izbaudīt dienu, taču draugi grib, lai palīdzam sagādāt malku vai aizvest viņus uz veikalu, vai lai palīdzam ko veikalā izvēlēties, tad mašīna visticamāk neies, viss ies caur berzi un pretestību. Iespējams - viss kavēsies, kaut kas aizmirsīsies. Un iegūtās dienas emocijas būs iznīcinošas un nospiedošas.



Tāpēc atcerēsimies šo Ok principu, kad pieņemsim lēmumus kaut ko darīt vai izlīdzēt, un darīsim visu caur mīlestību pret sevi. Mīlestība pret sevi - ir mācēt pateikt “nē” tad, kad tas ir jāpasaka, mācēt paprasīt tad, kad tas ir vajadzīgs, bez aizķeres un minstināšanās.

Mīlēt sevi nozīmē sev neko nepārmest un pieņemt sevi tādu, kāds es esmu. Pieņemt un mainīt sevi uz tādu, kādu gribētu sevi redzēt, mīlot sevi. Mīlēt sevi nozīmē novēlēt sev visu to, ko gribas, un mīlēt apkārtējos, nozīmē viņiem novēlēt to pašu.

Mīlestība ir izpratne par lietām, par notiekošo. Tā ir pieņemšana, kad mēs spējam pieņemt visu, kas notiek un atzīt sev, ka paši to esam radījuši.

Mīlestība ir pieņemt un atzīt sev to, ka esam mēslos līdz ausīm, un mīlestība ir darīt visu, lai no mēsliem tiktu ārā un sāktu starot.

Mīlestība nav tikai pieņemšana, bet arī dzīves nokomandēšana par to, ka ne visu ko pieņemu, gribu savā dzīvē.



Mīlestība pret sevi ir tad, kad es atzīstu sev visu to, kāds esmu. Es pieņemu visu, kas ir manā pasaulē un nokomandēju savu energo lauku tā, lai tas, kas man nepatīk, vairs nebūtu manā laukā. Tas, ka pieņemu, ka esmu bedrē, nenozīmē to, ka man tur ir jāpaliek.

Es pieņemu un uzreiz nokomandēju to, ka es tā negribu un pasaku sev, kā es gribu. Kad saprotu, kā es gribu, tad daru visu, lai tā arī būtu un virzos tuvāk savai paradīzei.

Mīlestība pret sevi nenozīmē dzīvot nabadzībā, un mīlestība nenozīmē dzīvot VIP klases cietumā vai bailēs, ka apzags un nolaupīs bagātības.

Mīlestība nozīmē to, ka es radu savu dzīvi tādu, kādu gribu caur to, ka pieņemu to, kur es esmu un mainu to visu uz to, kur gribu būt. Mums nav jāpieņem un jāsamierinās, mums ir jāpieņem un jāizmaina tā, kā gribas. Pieņemšana nenozīmē nolemtību. Nolemtība ir nevēlēšanās ko mainīt. Pieņemšana nozīmē lielu solis uz to, ka mana dzīve būs tāda, kādu es to gribu.



Mums ir jārada paradīze Zemes virsū, taču ja mēs ignorējam to, ka notiek karš uz šīs planētas un nenokomandējam savu realitāti tādu, kura ir brīva no vardarbības, brīva tiešākajā vārda nozīmē, tad nekas nemainīsies.



Mums ir jāpieņem patiesība, ka šī planēta ir apsēsta ar vardarbību, varas kāri, vēlmi iegūt varu pār citiem, iznīcību un destrukciju. Ka cilvēki ir apsēsti ar materiālismu un griež vāveres ratu, jo viņiem tā liek. Mums tas viss un vēl daudz kas cits ir jāpieņem, lai mēs varētu palaist domformu un nokomandēt, kādu mēs gribam redzēt savu planētu - to realitāti, kurā dzīvoju es.

Es varu izvēlēties, kādā realitātē dzīvot, taču ja pieņemu, ka jau dzīvoju tādā, tad dzīvoju ilūzijā. Bet ja spēju pieņemt, ka dzīvoju skarbā un nežēlīgā pasaulē, tad varu to mainīt, palaižot domu, ka pieņemu vardarbību, taču neizvēlos to vairs piedzīvot savā dzīvē. Es izvēlos piedzīvot mīlestību komunikācijā un mijiedarbībā - savā realitātē uz savas planētas Zeme.



Ja mēs katrs nokomandēsim savu realitāti, tad nebūs nekāds pamats uz šīs planētas būt kam tādam, ko mēs negribam. Mūsu dzīvē vairs nebūs nekāda pamata būt tām lietām, kuras negribam, ja spēsim to pieņemt un nokomandēt to, kā mēs paši gribam.

Mums masu mediju ziņas nav tam, lai mēs ģenerētu to, ko mums cenšas iebarot. Ja katru reizi, kad saka ziņās, ka celsies degvielas cena, mēs nevis vienkārši to pieņemtu un sāktu ģenerēt, ka cena celsies, bet gan pateiktu - ka es pieņemu šo informāciju, taču izvēlos dzīvot realitātē, kurā degviela ir lēta vai bezmaksas, tad nebūtu nekāds pamats celties cenai. Mēdiji un valdošās struktūras mūs izmanto kā ģeneratoru. Mums pamet domu, kuru vajag radīt un mēs viņu domājam un ģenerējam. Mēs ģenerējam, ka cittautieši ir slikti, bet mēs labi! Ka degvielas cenas pieaug un algas samazinās, ka mēs tiekam apspiesti paši savā valstī un ka jādzīvo nebrīvē, atdodot kādam mistiskajam 80 % savu ienākumu.



Vai mēs mīlam sevi, ja maksājam kaut kādus bezsakarīgus nodokļus, kuri, piemēram, pārtikas ražošanā uzliekas vismaz trīs reizes. Pārtikas cenu 70 % sastāda nodokļi, ko mēs paši sev esam radījuši. Varbūt vienreiz pietiks pieņemt visu, ko mums stumj caur TV kasti vai mēdijiem, varbūt beigsim būt aitas citu ganāmpulkos, bet kļūsim par savas dzīves ganiem.



Mums nav jāpieņem šī dzīve kā nolemtība, ka esam tikai skrūvītes mehānismā!

Mēs esam radītāji un ja pieņemam, ka visu šo bardaku paši esam radījuši, tad varam to mainīt, nokomandējot, ka manā dzīvē valda pilnīga brīvība, mani nevar ierobežot, es esmu brīvs, es esmu radītājs, kurš nosaka visu pats savā dzīvē.

Varu pār sevi es atdodu sev! Es nosaku to, kas notiks manā dzīvē un to, ko es darīšu. Es atsakos vergot un ģenerēt to, ko citi man uzspiež, es radu savu pasauli. Es esmu ... ES ESMU ... ES ESMU...
Un es pats radu savu realitāti.



Sāksim beidzot mīlēt sevi un nometīsim no savas muguras visus parazītus, kuri tur tik ērti jūtas. Atdosim varu pār sevi sev un izmantosim savu gribu savas dzīves veidošanai, nevis miskastes ģenerēšanai.

Rietumu vilnis – Ziemeļu diena – 4 Ok - Mīlestība pret formu, mīlestība, kārtība, suns, dvēseļu mājas sargs, struktūra, pasaules uzskats.

Ceturtā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko mums jāizpaužas, lai dzīvē justos stabili.

Šodien ir Ok Ziemeļu enerģija, kas nozīmē to, ka šodien jāļaujas vides dotajiem impulsiem. Vide mums šodien rādīs un centīsies ievirzīt mūsu dzīvi tādā kārtībā, kādu paši mīlam.

Tā kā mūsos ir daudz neatlaistas bailes, tad Ok enerģija dos impulsus tieši pa tām, jo kurš gan baidoties spēj sevi mīlēt. Tāpēc Ok enerģija centīsies šīs bailes no mums dabūt ārā, lai mēs neģenerētu to, ko negribam un domātu par savu dzīvi un sevi caur mīlestību.

Šī diena sakārtos mūsu stabilitāti. Tā konkrēti parādīs to, kā mēs mīlam, un ko mēs mīlam, un nāksies visu salikt pa plauktiņiem.

Ok ir enerģija, kura visos līmeņos ievieš kārtību pēc Dievišķajiem principiem. Ok sakārto visu tā, kā Dievs to ir gribējis. Ja šodien izpaudīsimies caur mīlestību pret sevi - diena būs jauka un piepildīta ar gaišo un patīkamo, taču ja mīlēsim citus vairāk par sevi vai domāsim, ka mīlestība - tā ir izpausme pret citiem, tad šodien diena var izvērsties skarba. Piemēram, ja paši gribam atpūsties un izbaudīt dienu, taču draugi grib, lai palīdzam sagādāt malku vai aizvest viņus uz veikalu, vai lai palīdzam ko veikalā izvēlēties, tad mašīna visticamāk neies, viss ies caur berzi un pretestību. Iespējams - viss kavēsies, kaut kas aizmirsīsies. Un iegūtās dienas emocijas būs iznīcinošas un nospiedošas.

Tāpēc atcerēsimies šo Ok principu, kad pieņemsim lēmumus kaut ko darīt vai izlīdzēt, un darīsim visu caur mīlestību pret sevi. Mīlestība pret sevi - ir mācēt pateikt “nē” tad, kad tas ir jāpasaka, mācēt paprasīt tad, kad tas ir vajadzīgs, bez aizķeres un minstināšanās.

Mīlēt sevi nozīmē sev neko nepārmest un pieņemt sevi tādu, kāds es esmu. Pieņemt un mainīt sevi uz tādu, kādu gribētu sevi redzēt, mīlot sevi. Mīlēt sevi nozīmē novēlēt sev visu to, ko gribas, un mīlēt apkārtējos, nozīmē viņiem novēlēt to pašu.

Mīlestība ir izpratne par lietām, par notiekošo. Tā ir pieņemšana, kad mēs spējam pieņemt visu, kas notiek un atzīt sev, ka paši to esam radījuši.

Mīlestība ir pieņemt un atzīt sev to, ka esam mēslos līdz ausīm un mīlestība ir darīt visu, lai no mēsliem tiktu ārā un sāktu starot.

Mīlestība nav tikai pieņemšana, bet arī dzīves nokomandēšana par to, ka ne visu ko pieņemu, gribu savā dzīvē.

Mīlestība pret sevi ir tad, kad es atzīstu sev visu to, kāds esmu. Es pieņemu visu, kas ir manā pasaulē un nokomandēju savu energo lauku tā, lai tas, kas man nepatīk, vairs nebūtu manā laukā. Tas, ka pieņemu, ka esmu bedrē, nenozīmē to, ka man tur ir jāpaliek.

Es pieņemu un uzreiz nokomandēju to, ka es tā negribu un pasaku sev, kā es gribu. Kad saprotu, kā es gribu, tad daru visu, lai tā arī būtu un virzos tuvāk savai paradīzei.

Mīlestība pret sevi nenozīmē dzīvot nabadzībā un mīlestība nenozīmē dzīvot VIP klases cietumā vai bailēs, ka apzags un nolaupīs bagātības.

Mīlestība nozīmē to, ka es radu savu dzīvi tādu, kādu gribu caur to, ka pieņemu to, kur es esmu un mainu to visu uz to, kur gribu būt. Mums nav jāpieņem un jāsamierinās, mums ir jāpieņem un jāizmaina tā, kā gribas. Pieņemšana nenozīmē nolemtību. Nolemtība ir nevēlēšanās ko mainīt. Pieņemšana nozīmē lielu solis uz to, ka mana dzīve būs tāda, kādu es to gribu.

Mums ir jārada paradīze Zemes virsū, taču ja mēs ignorējam to, ka notiek karš uz šīs planētas un nenokomandējam savu realitāti tādu, kura ir brīva no vardarbības, brīva tiešākajā vārda nozīmē, tad nekas nemainīsies.

Mums ir jāpieņem patiesība, ka šī planēta ir apsēsta ar vardarbību, varas kāri, vēlmi iegūt varu pār citiem, iznīcību un destrukciju. Ka cilvēki ir apsēsti ar materiālismu un griež vāveres ratu, jo viņiem tā liek. Mums tas viss un vēl daudz kas cits ir jāpieņem, lai mēs varētu palaist domformu un nokomandēt, kādu mēs gribam redzēt savu planētu - to realitāti, kurā dzīvoju es.

Es varu izvēlēties, kādā realitātē dzīvot, taču ja pieņemu, ka jau dzīvoju tādā, tad dzīvoju ilūzijā. Bet ja spēju pieņemt, ka dzīvoju skarbā un nežēlīgā pasaulē, tad varu to mainīt, palaižot domu, ka pieņemu vardarbību, taču neizvēlos to vairs piedzīvot savā dzīvē. Es izvēlos piedzīvot mīlestību komunikācijā un mijiedarbībā - savā realitātē uz savas planētas Zeme.

Ja mēs katrs nokomandēsim savu realitāti, tad nebūs nekāds pamats uz šīs planētas būt kam tādam, ko mēs negribam. Mūsu dzīvē vairs nebūs nekāda pamata būt tām lietām, kuras negribam, ja spēsim to pieņemt un nokomandēt to, kā mēs paši gribam.

Mums masu mediju ziņas nav tam, lai mēs ģenerētu to, ko mums cenšas iebarot. Ja katru reizi, kad saka ziņās, ka celsies degvielas cena, mēs nevis vienkārši to pieņemtu un sāktu ģenerēt, ka cena celsies, bet gan pateiktu - ka es pieņemu šo informāciju, taču izvēlos dzīvot realitātē, kurā degviela ir lēta vai bezmaksas, tad nebūtu nekāds pamats celties cenai. Mēdiji un valdošās struktūras mūs izmanto kā ģeneratoru. Mums pamet domu, kuru vajag radīt un mēs viņu domājam un ģenerējam. Mēs ģenerējam, ka cittautieši ir slikti, bet mēs labi! Ka degvielas cenas pieaug un algas samazinās, ka mēs tiekam apspiesti paši savā valstī un ka jādzīvo nebrīvē, atdodot kādam mistiskajam 80 % savu ienākumu.

Vai mēs mīlam sevi, ja maksājam kaut kādus bezsakarīgus nodokļus, kuri, piemēram, pārtikas ražošanā uzliekas vismaz trīs reizes. Pārtikas cenu 70 % sastāda nodokļi, ko mēs paši sev esam radījuši. Varbūt vienreiz pietiks pieņemt visu, ko mums stumj caur TV kasti vai mēdijiem, varbūt beigsim būt aitas citu ganāmpulkos, bet kļūsim par savas dzīves ganiem.

Mums nav jāpieņem šī dzīve kā nolemtība, ka esam tikai skrūvītes mehānismā!

Mēs esam radītāji un ja pieņemam, ka visu šo bardaku paši esam radījuši, tad varam to mainīt, nokomandējot, ka manā dzīvē valda pilnīga brīvība, mani nevar ierobežot, es esmu brīvs, es esmu radītājs, kurš nosaka visu pats savā dzīvē.

Varu pār sevi es atdodu sev! Es nosaku to, kas notiks manā dzīvē un to, ko es darīšu. Es atsakos vergot un ģenerēt to, ko citi man uzspiež, es radu savu pasauli. Es esmu ... ES ESMU ... ES ESMU...

Un es pats radu savu realitāti.

Sāksim beidzot mīlēt sevi un nometīsim no savas muguras visus parazītus, kuri tur tik ērti jūtas. Atdosim varu pār sevi sev un izmantosim savu gribu savas dzīves veidošanai, nevis miskastes ģenerēšanai.



Ziemeļu diena – 4 OK – Baltais Suns, Dvēseļu mītnes sargs, Harmonizācija, Strukturēšana, Patīk/Nepatīk – Dienas uzdevums - iegūt stabilitāti caur lietām, ko mēs mīlam un kas sakārtojas tā, lai mēs dotos tālāk :)

Diena, kas pieprasa salikt visu pa plauktiņiem, sakārtot, ierādīt pareizo vietu.. tas viss notiek šodien pats par sevi, bet ja esam tam pretojušies, vakara pusē iespējams kādi apstākļi vai notikumi mums piespiedīs jebkurā gadījumā to izdarīt! Viss, kas šodien notiek, ir to lietu kopums, kas veido stabilu atspēriena dēlīti nākamajām dienām :)



Šodien ir iespējams ieraudzīt to, ka mēs paši esam vajadzīgi kādā procesā – apzināties savu formu un vērtību. Apkārtējās vides piespēlētajiem notikumiem ir jāpievērš uzmanība – nekas nenotiek tāpat vien, it īpaši Ziemeļu dienā! Cilvēki šodien novērtē to, kas viņiem pieder un ir blakus, ierauga patieso vērtību.

Diena, kad mājsaimniecei labi kārtot māju, dārzniekam dārzā veidot formas, bērnam pielikt radošumu mantu kaudzes revidēšanā, pieaugušajiem salikt savu dzīvi pa plauktiņiem!

Panākumu atslēga šodien ir vērot vides impulsus un zibenīgi uz tiem reaģēt. Bailes un šaubas radušās no tā, ka vakardien neesiet apzinājušies, kas ir tas, ko vēlaties un kas tad īsti ir jādara!



Uzticīgā OK enerģija kopā ar Spēcīgo, cieņas pilno MANIK enerģiju šodien rada dubultā maksimālu cieņas izrādīšanu un iemantošanu..

Tomēr, ne jau pieliekot lielas pūles, lai pārstumtu kalnus citā vietā, bet izprast šo spēku mūsos iekšēji, jo tas pastāv mūsos tīrā veidā. Sazinieties ar to tīrā klusumā un meditācijā – apzinieties un sajūtiet, ka tas ir Jūsos. Tas nav kontrolējams caur bailēm, vai arī ejot apgaismības ceļu caur „ego”. Tas ir pamatīgs enerģijas pieplūdums, kas dod mums lielu spēku un varu, kad nav vairs vajadzīga agresija un fiziska iejaukšanās, bet gan tīra apzināšanās, ka tas ir mūsos.





5 Chuwen





Rietumu vilnis – Rietumu diena – 5 Chuwen – Rūķis, Multimākslinieks, Inovātors, Meistars vai āksts, radošā enerģija.

Piektā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko mēs varam izpausties radoši šajā vilnī. Šī diena arī parāda to, caur ko mēs varam iedzīvināt tēmu, kura izveidojusies iepriekšējo četru dienu laikā.

Šodienas enerģija ir visradošākā enerģija no visām divdesmit pamat enerģijām.

Chuwen vienmēr atrod jaunu veidu, kā sasniegt līdzīgu rezultātu! Chuwen ir visradošākais meistars un tam ir visvairāk jaunu ideju, kā to pašu esošo pielietot jaunā veidā vai jaunam mērķim.



Chuwen ir enerģija, kura nekad nezina, kas beigās sanāks un dara visu caur sajūtām.

Šo dienu un šo enerģiju nav iespējams ieplānot - tai var tikai ļauties un sajust, kas un kā jādara. Chuwen ir meistars, kurš spēj izkrāsot visu - gan komunikāciju, gan dzīvi, gan vienkārši mājas atmosfēru vai sienu šajā mājā.



Šī enerģija vienmēr liek paskatīties un pameklēt ko jaunu, lai izkrāsotu savu dzīvi. Chuwen ir tas, kurš visam spēj iedot krāsas un viņš arī ir tas, kas dabā to izdara.



Chuwen mums māca arī to, ka dzīve ir kā spēle, ka nekas nav jāuztver pārāk nopietni! Visatbilstošākā attieksme mums ir bijusi bezrūpīgajā bērnībā, kad neko neuztvērām baigi nopietni. Chuwen ir kā mūsu iekšējais bērns, kurš vienmēr grib ar visu paspēlēties - tieši paspēlēties un neko vairāk. Viņš ar visu, kas ir apkārt, spēlējas un mēģina caur šo spēli iedzīvināt ko jaunu, kādu jaunu ideju vai izpildījumu.



Chuwen ir kā galma āksts, kurš cenšas mums noņemt spriedzi caur jokiem.

Ja šodien nemācēsim pasmieties par sevi, tad rūķis izdarīs tā, lai visi smejas pa mums, jo spriedze nav Chuwen draudzīga enerģija.

Chuwen enerģija piepilda visas maņas ar krāsām! Rūķis iet caur dzīvi kā galma āksts, krāsainās drēbēs, kuras piepilda telpu ar krāsām! Tam ir zvaniņi uz cepures, kuri piepilda telpu ar skaņām. Tas ākstās, jokojas un meistarīgi operē ar mūsu emocijām.

Ja šodien spēsim noticēt savām sajūtām un intuīcijai, tad diena būs jautra, izdevusies un piepildīta ar krāsām. Taču ja ne - būsim īgni, pikti un neapmierināti ar visu.

Šī ir diena, kad vajag ļauties sajūtām, lai sanāk kas jauns un radošs! Ja ir sajūta, ka kāds jāizjoko, tad tā arī ir jādara! Ja ir sajūta, ka jāpamuļķojas un jāatlaiž spriedze, tad tas jādara un nav jādomā, kā tas izskatās - ir jāsajūt, kā sajūtās gribas, un jāizpaužas! Nav nekas tāds, ko Chuwen nespētu atļauties - tas viss šodien izskatīsies pilnīgi normāli.

Chuwen ir tas, kurš mums māca arī radoši izpausties - ja tīrīt māju, tad ar domu, ka tīrās mana enerģija. Ja no rīta gatavojos iziet no mājas, tad ar domu, ka safokusēju arī visu enerģiju ne tikai uz kosmētiku vai apģērbu, tā kā esmu izdomājis, bet gan caur šīm ikdienišķām darbībām uzpošu sevi enerģētikas ziņā. Ja zīmēju vai gleznoju, tad zīmēju savu dzīvi, lai tā piepildītos ar krāsām. Šie ir tikai daži piemēri, bet rūķim tie ir daudz un tā var katru sīkumu un katru darbību izmantot radoši. Ja, piemēram, kolēģi darba vietā ir pārāk skaļi, tad iedomāties, ka tie ir zvirbuļi, kuri pavasarī pa peļķi vai krūmiem perās. Stāvot veikalā rindā – iedomāties, ka visi kā pingvīni uz peldi rindā sastājušies. Ja kasiere ir lēna, tad iedomāties, ka tā ir kā bruņurupucis, sliņķis vai gliemezis un pieņemt, ka tas ir normāli, nevis bojāt sev noskaņojumu par to, ka visi nav tik ātri kā es.

Visam ir jāpieiet radoši! Katrā lietā nav šķēršļu vai problēmu, trūkst tikai radošu risinājumu mūsu dzīvē. Rūķim nav neatrisināmu lietu, jo viņš spēj iejusties jebkurā lomā un veikt jebkuru uzdevumu. Chuwen ir kā emulators, kurš sevi pielāgo tam, kas ir jāveic. Ja vajag - viņš ir mehāniķis, ja vajag - procesa vadītājs vai izpildītājs. Viņš var būt gan sētnieks, gan direktors! Rūķim arī nebūs problēmu veikt jebkuru, pat vispazemojošāko uzdevumu, ja viņš jutīs, ka tas ir jādara.



Rūķis iejūtas jebkurā lomā un veic jebkuru uzdevumu. Rūķis mums var iemācīt to, kā izpausties, ja apzinies, ka esi vienlaicīgi gan uzveduma autors, gan scenogrāfs, gan aktieris, gan tas, kas notiek. Rūķis mums māca to, ka mēs vienlaicīgi esam gleznotāji, glezna, audekls, krāsas, rāmis, ideja, kas tiek zīmēta, rezultāts un pilnīgi viss cits, kas šajā procesā iejaukts.

Jo radošāks mākslinieks, jo radošāka glezna, audekls un krāsas.

Viss ir mūsu rokās un atkarīgs no mums pašiem! Ja visu krāsosim pelēku, tad dzīvosim pelēkā pasaulē! Ja izmantosim visas krāsas, ko Visums mums dod savā labā - dzīve kļūs krietni krāsaināka.

Apzināsimies, ka esam radītāji un radīsim to, ko vēlamies, jebkurā iespējamā veidā! Būsim kā mākslinieki, kuri sevi uzglezno kā mākslas darbu.



Radīt ir daudz interesantāk, kā to vienkārši paņemt vai atņemt kādam.

Lai radoša šī skaistā diena.

Rietumu diena – 5 Chuwen - Rūķis, Multimākslinieks, Radošā enerģija – radošā dzirksts diena – cilvēks sajūt šodien savu radošo potenciālu un spēj izkrāsot savu dzīvi krāsām bagātu :) Laba diena saderināties, laulāties un svinēt Kāzu jubileju! Šodien no apkārtējiem iespējams saņemt oriģinālus risinājumus jebkurā lietā – caur sajūtām mēs šodien radām ko jaunu!



Chuwen nozīme ir Rūķis, tas ir Rūķis, kas auž dzīves pavedienus, tā ir attīstība un kustība laikā un telpā :) Līdz ar to ļoti labi šajā dienā ir sākt projektus, virzīt dažādas lietas uz attīstību, radoši domāt par nākotnes iecerēm un līdz ar to mēs esam ieauduši vajadzīgo un iztrūkstošo pavedienu laikā un telpā, kas tur arī paliek :)

Bērni šodien ir rotaļīgi, pieaugušie paliek kā bērni – visos pamostas sajūtas.. visi sāk spēlēt teātri atkarībā no savas piešķirtās lomas :) Būtiski ir atcerēties, ka Rietumu dienās viss var izskatīties pilnīgi citādāk kā ir patiesībā, jo mēs visu esam piepildījuši ar savām sajūtām un dzīvu iztēli, kā arī apkārtējā vide perfekti attēlo to, ko mēs vēlamies – esiet ar to uzmanīgi un mākiet prasmīgi izmantot! Viss negatīvais un skumjais šodien transformējas radošumā – vizualizējiet un aizvietojiet nepatīkamo bildi ar to ko vēlaties redzēt – ņemot palīgā krāsu otu un krāsas :)) un sajūtas kļūs daudz patīkamākas un viss mainīsies!!



Kā audējam viegli rokas kustas pāri stellēm, radot sarežģītas gobelēnu vītnes, līnijas un ievītus pavedienus, tā Chuwen vij piecus pavedienus laikā un telpā, kā piecus posmus mūsu dzīvē – bērnību, jaunības dienas, pieaugušā vecums, nobriedis pieaugušā vecums un vecākais. Lai arī kādā no šiem posmiem Jūs savā dzīvē esat, apskaujiet, baudiet un cieniet to pieredzi, ko Jūs iegūstiet katrā tās niansē, jo tā vairs neatkārtosies šajā dzīves telpā.. nav jāsteidzas un jāskrien izaugt no viena posma uz otru, lai nav pēc tam nožēlas, ka esat palaiduši visu garām, domājot par nākotni, un neesat izmantojuši un izbaudījuši visu, ko laiks ir piedāvājis. Dzīvojiet dzīvi kā auglis, gatavojoties kokā: dinamiski, dzīvi un pilni ar dzīvības sulu!





6 Eb





Rietumu vilnis – Dienvidu diena – 6 Eb - ceļš, trepes, zāle, slota, vienlīdzība un kopība.

Sestā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, kas notiek mūsu tuvākajā pasaulē, mūsu attiecībās un mijiedarbībā - gan ar māju, gan tuvajiem cilvēkiem.



Šodien aktīva ir Eb enerģija un tas nozīmē, ka viss tiks izlīdzināts un noharmonizēts. Jo Eb ir kā zāle vai slota, Eb ir kopības princips. Kā slota neveidojas no viena vai diviem zariņiem, tā par zāli mēs nesaucam vienu zāles stiebriņu. Tas viss ir kopības un vienlīdzības spēks.

Slota veidojas no daudz un vienlīdzīgiem zariņiem - no tiem neviens nav svarīgāks vai mazsvarīgāks. Tāpat arī mēs uz Zemes vai Visumā. Planēta Zeme veidojas no visiem tās iemītniekiem - gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem, gan augiem un minerāliem.

Visi ir vienlīdzīgi un kopā tie kaut ko veido.

Šī enerģija ir tā, kas visus savieno, padara vienlīdzīgus un vienotus.

Tātad šī diena savedīs kopā cilvēkus, ar kuriem esam vienoti. Šī enerģija mūs vienos un izlīdzinās visu, jo starp mums nav neviens ne svarīgāks, ne mazsvarīgāks.

Mēs visi esam unikāli, taču ne jau svarīgāki vai mazsvarīgāki.

Kā slotu neveido viens zariņš, tā cilvēci neveido viens indivīds.

Eb ir tas, kas parāda, ka esam viens vesels, ka visi esam vajadzīgi un visi esam vienlīdzīgi.

Ja kāds ir iedomājies, ka viņš ir virs visiem un tāpēc ir svarīgāks, tad tas ir naivi un muļķīgi. Paskatīsimies uz trepēm, kas arī ir viena no Eb enerģijas nozīmēm. Pasakiet - vai kāds no pakāpieniem ir svarīgāks par citiem? Vai trepes bez pakāpieniem varētu būt? Vai viens pakāpiens veido trepes? Arī nē.

Trepes ir visi pakāpieni un neviens no tiem nav svarīgāks, pat ja atrodas augstāk par citiem.

Kā pirmais, tā pēdējais pakāpiens ir vienlīdz svarīgs.



Šis princips mums ir jāizmanto dzīvē – ir jāsaprot, ka mēs neesam nekādi pasaules nabas, ka mēs - viens bez otra, neveidotu cilvēci. Ka viens bez otra neko neiemācītos, ka viens pats es neko nepaveiktu un ja esmu viens, tad kāpēc man vispār kaut ko darīt. Visi ir vienlīdz svarīgi, jo katrs ir piedalījies manis veidošanā.

Tāpat arī ar trepēm - neviens pakāpiens vai solis mūsu dzīvē nevar būt svarīgāks vai labāks, pat ja stāvu augstāk - ne ar ko neesmu labāks par citiem. Tā arī neviens pakāpiens dzīvē nav svarīgāks par citiem - kā pirmais, tā pēdējais un visi vidējie mums ir jāveic, lai uzkāptu pa trepēm.



Eb enerģija māca arī par to, ka visi šie pakāpieni - vai viegli vai grūti - ir mums vajadzīgi un vienlīdz svarīgi.

Eb ir arī ceļš, kurš savieno ciematus, pilsētas un kaimiņu sētas! Ceļš ir tas, kurš visu savieno un padara kopīgu. Kopīgs mums visiem ir arī tas, ka ejam garīgo vai dzīves ceļu.



Mēs visi ejam kādu ceļu, taču ja mēs visi ietu savu ceļu, nevis kādu, kurš tiek labi noreklamēts, tad dzīve būtu krietni harmoniskāka un netrūktu mums uz šīs planētas nekas.



Tā kā Eb ir garīgais ceļš un šo ceļu mēs parasti neveicam vieni - vienmēr ir kāds, ar kuru ir pa ceļam, tad šo Eb dienu varam saukt par garīgo ceļabiedru dienu un šodien visticamāk satiksim vai mijiedarbosimies ar saviem garīgajiem ceļabiedriem.

Tiksimies ar tiem, ar kuriem mūsu ceļi šķirās vai arī tieši otrādi - sanāk kopā, un mums pa ceļam būs kādu laiku.

Tā kā Eb ir vienlīdzība un kopība, tad mums uz lietām ir jāskatās kā uz vienlīdzīgām un vienotām. Nekas mūsu dzīvē nav atsevišķi viens no otra. Tāpat kā Visumā nepastāv atsevišķi pirmelementi, tā mēs nevaram atdalīt situācijas un notikumus vienu no otra - tie visi ir vienoti! Nekas šajā Visumā nav ne atdalāms, ne nošķirams.



Ja mēs skatāmies uz sevi kā uz pilnīgu Visumu, jo mūsos ir pilnīgi viss, tad tās šūnas, kuras paliek par vēža šūnām, ir tā tēma, kuru sevī nespējam pieņemt un atzīt. Manī ir pilnīgi visas rases, visi dzīvnieki, visa daba, zvaigznes, sistēmas un bezgalīgs Visums. Un ja es apkārtējā vidē nespēju ko pieņemt, tad savā Visumā to padaru par atsevišķu.



Piemēram, es nespēju pieņemt citas tautības vai rases! Un ja tas turpinās ilgstoši, tad sevī padaru dažas daļas atsevišķas, un tā kā esmu Dievs savā Visumā, tad sanāk, ka novēršos pats no sava Visuma un šīm šūnām nākas dzīvot pašām par sevi un tās kļūst par vēža šūnām, jo tās nav vienotas ar Visumu.

Tā mums ir ar visām slimībām un problēmām, jo nespējam pieņemt sevī kaut ko.



Ja inteliģents cilvēks nespēj pieņemt, ka ir bijis huligāns un narkomāns, tad šo daļu sevī viņš noliedz un nespēj to pieņemt. Un ja nespēj pieņemt, tātad nespēj sagremot šo informāciju un sākas problēmas ar kuņģi. Ja nespēj kaut ko palaist vaļā, tad ir problēmas ar zarnām!

Ja nespēju pieņemt ceļu, pa kuru esmu gājis vai eju, tad man sāk atteikties kājas.

Ja negribu redzēt sevī to, kas manī ir, tad redze atsakās.



Tā mums ir ar pilnīgi visām slimībām un problēmām.

Mums ir jāapzinās sevi kā veselumu! Ka manī ir viss un es esmu vienots ar visu. Ka esmu kā hologrāfiska daļiņa no visa, kura satur pilnīgi visu informāciju par visu.

Nevar noliegt sevī citas pieredzes vai domas - tās var tikai pieņemt un tas, ka pieņemam, tas mūs padara stiprākus, jo apzināmies, ko spējam un kas mums nāk līdzi no iepriekšējām pieredzēm. Piemēram, ja pilsētā dzīvojot neatzīstu to pieredzi, kad esmu dzīvojis laukos, tad informācija un pieredze par laukiem man ir krietni mazāk pieejama, nekā tad, ja to atzīstu. Un ja atzīstu sevī pieredzi, kura manī ir, es to varu izmanto jebkurā brīdī.



Inteliģentam, kurš neatzīst, ka ir bijis neandertālietis un primāts - viņam izdzīvot, kad pazudīs elektrība vai degviela, būs daudz grūtāk kā tam, kurš atzīst, jo viņš varēs izmantot šo pieredzi savā labā.

Apzināsimies šodien sevi kā vienu veselu! Kā veselu Visumu, kurā ir pilnīgi viss un viss ir vienlīdz svarīgs! Un atzīsim sev – ka mēs esam viens vesels un mūsos ir pilnīgi viss!

Dienvidu diena – 6 EB – diena, kas mums parāda un liek apjaust to, kuri no tuvajiem cilvēkiem ir Tavi garīgie ceļa biedri :) Laba diena, lai tiktos ar saviem radiniekiem un tuvākajiem cilvēkiem, tomēr ne vienmēr tie ir gatavi mūs uzklausīt un saprast – tas jāņem vērā, bet bez visa tā, šādas tikšanās tāpat ies no rokas! Darba vietā labi ies darbs uz priekšu, ja saaicinās kopā visas gudrās galvas un nolems ko darīt tālāk! Ja šodien norunāta kāda tikšanās, diena saved kopā tos cilvēkus, kam nenoliedzami ir jāsatiekas un kaut kas kopīgi jādara nākotnē!



Esiet šodien „šeit un tagad”, izmantojiet vides piespēlētos impulsus, kas mūs grib kaut kur pavirzīt.. ja ir jādara kāda lieta, kur ir uzreiz vajadzīgs rezultāts, šī ir tā diena, lai ap to darbotos!



Tuvākajās attiecības cilvēki apjauš, ka visu iesaistīto ieguldītais darbs ir vienlīdz svarīgs. Bērni šodien vēlas spēļu biedru kompāniju! Diena pati par sevi var būt mierīga un līdzsvarota! Notikumi var vedināt uz to, ka līdz vakaram viss sakārtojas tā, ka satiekas sen neredzēti cilvēki vai sanāk kopā kāda domubiedru grupa. Diena liek saprast, ka katra lieta ir vienlīdz svarīga un nozīmīga, tāpat kā pulksteņa mehānismā katrs zobratiņš... un ja vienu izņem ārā, pulkstenis vairs nestrādā!!



Sekojot savam dzīves ceļam nebūt nenozīmē, ka mēs varam apsēsties un noskatīties, kā dzīve iet uz priekšu. Mēs nevaram ietekmēt likteni vai jebkuru procesu, kas iet savā dievišķi noliktā notikumu secībā.. Ne jau tikai mēs esam atbildīgi par mūsu lēmumiem un rīcību, tomēr mēs nesam vēl lielāku atbildību: izvēlamies šo ceļu, pa kuru mēs ceļojam.



Šodien ar savu individualitāti un savu būtību meklējiet padomu pie 6tās atslēgas un fona enerģijas Manik, un savā dzīves ceļojumā: esiet spēcīgi, cienīgi un cieniet paši sevi. Meklējiet šodien praktiskus, reālus risinājumus un pieejas, nevis izmantojiet noliegšanu, nereālas cerības un jau novecojušas tendences.



Mēs katrs savā dzīvē kāpjam pa pakāpienam pa kāpnēm... mēs katrs esam šobrīd uz cita pakāpiena, bet visi kāpņu pakāpieni mums ir vajadzīgi..





7 Ben





Rietumu vilnis – Austrumu diena – 7 Ben - Niedre, Mērķtiecība, taisnākais ceļš pie Dieva, ceļš uz mājām, tiešums.

Septītā diena laika plūsmā ir diena, kura savieno mūs ar Garu, lai jau kopīgiem spēkiem turpinātu ceļu uz mērķi.

Šodien aktīva ir Ben enerģija un tā simbolizē kanālu vai saikni ar Augstāko "Es". Šī saikne mums ir tam, lai mēs komunicētu, saņemtu enerģiju, piepildītos ar garīgo spēku, saņemtu garīgo padomu, nodotu savas vēlēšanās un vēl daudz kam citam, kas mums ir svarīgs.

Tas nozīmē to, ka šodien ir dubultā pastiprināts mūsu kontakts ar Garu un šodien daudz efektīvāk kā citu dienu, var parunāties un apmainīties ar domām, kā arī izteikt savu gribu - to gribu, kuru gribas piedzīvot.

Ja vakar bijām modri un vērojām visu, kas notiek mūsu dzīvē, tad caur to visticamāk pamanījām zīmes par to, ko domājam. Šīs zīmes ir tās, kuras palīdz mums saprast, kurp tālāk doties.



Eb diena ir kā tādas krustceles, kurās apsēžamies padomāt - kur tālāk doties. Ja vakar Eb enerģija mums palīdzēja izprast konkrētas lietas un ieraudzīt tās visās savas dzīves jomās, tad šodien skaidri ieraudzīsim mērķi - kurp tālāk doties.

Mērķim ir jābūt skaidram un konkrētam, un to var šodien konkretizēt un izkristalizēt komunikācijā ar savu Augstāko "Es". Kad mērķis ir izkristalizējies, tad sava griba ar pēc iespējas lielāku impulsu ir jāpadod savam Garam un Visumam, lai šī tēma iekustās. Un caur to šodien jau varam spert pirmos soļus mērķa virzienā - tas ir labākais, ko šodien darīt.



Lai diena būtu produktīva un izdevusies, mums ir jākomunicē ar Garu, jādomā tikai par savu mērķi un jāvirzās uz to. Mums ir tieši un konkrēti jāizsaka sava griba visās jomās, kuras šodien uzpeld.

Šodien darbojas tāds kā likums - kurš ies pa tiešo bez aiztures un bremzēšanas, tam padosies viss un tas visu šodien paspēs un visu dabūs. Tas, kurš minstināsies, paliks kā vienmēr bešā.



Ja nav skaidrs, kas šodien notiek kādā no situācijām, kā piemēram - uz ceļa, veikalā vai darba vietā, ja tur notiek drūzmēšanās vai nesaprašanās, tad situācijai ir jāpieiet pa vistiešāko ceļu un jāturpina doties uz mērķi. Ja bankā vai kur citur ir brīvs lodziņš un neviens to neizmanto, tad tik jāiet klāt.

Šodien ir jābūt nedaudz bezkaunīgiem un jāiet visam pa priekšu - visam taisni cauri vai pāri, nedomājot par to, kā tas izskatās vai ko teikt.

Ja neietekmējam citu brīvo gribu un nedarām citiem tā, kā negribam paši sev lai dara, tad viss ir kārtībā.

Šodien mēs esam kā bultas no loka vai arbaleta! Kā paši sevi uzvilksim no rīta - tā visu dienu lidosim līdz pat vakaram, kamēr viss iespējamais būs paveikts.

Būsim mērķtiecīgi, izpaudīsim savu gribu visos procesos un iesim tieši uz mērķi - tieši pie Dieva un taisnākajā ceļā uz mājām.

Austrumu diena – 7 BEN - Niedre, Mērķis, Taisnākais ceļš pie Dieva – izmantojot savu spēcīgo gribu likt nodomu, domāt, izteikt vārdos un gribēt to, ko esam sapņojuši :)



Šodien ir ļoti laba diena, lai Maģiskajā 7tajā atslēgā ieliktu tieši to, kas atstās pēdu nospiedumus šajā laikā un telpā...

7tajā dienā meditējot, vēlmes ātri materializējas!! Ja šajā dienā dodieties ceļojumā – mērķis, kas ir ieplānots, tiks sasniegts ar uzviju! BEN enerģija ir ļoti tieša enerģija, kas ved mūs tieši pie mērķa, kas caur šo dienu ejot kļūst stabils, izturīgs, spēka pārpilns un enerģisks.

Šajā dienā ir labi būt kopā ar ģimeni un stiprināt tās saikni, pateikties par mājām, kurās mēs dzīvojam.. jo šī diena ir saistīta ar uztura un visu lietu plaukšanu, kas attiecas uz mājām un ģimeni – cilvēkam, dzīvniekam vai augam.

Visbiežāk lielākās nesaskaņas notiek mājās kopā ar ģimeni, jo mēs savu diplomātiju un pieklājību paslēpjam aiz plīvuriem, vai arī atstājam pie ārdurvīm..



Tomēr arī mājās ir visdziļākā mīlestība, cieņa un pamatīga iesakņošanās. 7-tā atslēga ļauj mums ieraudzīt dažādus un neskaitāmus aspektus mūsu visdziļākajā privātajā dzīvē, BEN enerģija vada un pasargā mūs, un fona enerģija Manik iezemē, mazliet ejot pretrunā ar 7tās atslēgas daudzpusīgumu un netveramo maģiju. Un tas ir atkarīgs tikai no mums, cik ļoti mēs godājam šīs te enerģijas, pieņemam tās, uzticoties un paļaujoties, lai arī kādi ir mūsu dzīves radītie apstākļi un notikumi.





8 Ix





Rietumu vilnis – Ziemeļu diena 8 Ix - Baltais burvis, Jaguārs, Lūsis, Pilnveidošanās un prasmju slīpēšana.

Astotā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, kas šajā vilnī mums dod garīgo stabilitāti.

Ja šajā vilnī mums šī garīgā stabilitāte ir pazudusi, tad ir jāskatās, kādus impulsus esam atvairījuši uz pilnveidošanos. Jo tieši pilnveidošanās ir tā, kas šajā vilnī dod šo garīgo stabilitāti.

Ix ir enerģija, kura visu paceļ jaunā kvalitātē. Ja mēs tam pretojamies, mūsu stabilitāte sabrūk un mēs paši arī.

Šī diena būs pilnveidojoša, un, iespējams, nāksies iet cauri situācijām, kuras radīs lielu berzi. Tajā brīdī mums ir jāapzinās, ka esam milzīgs kristāls, kurš tiek uzspodrināts caur šo berzi.



Ix parasti rada sajūtu, ka esi starp diviem dzirnakmeņiem, kuri cenšas visu sasmalcināt un pacelt vibrācijās. Tā šis Ix mūs ietekmē - ja paši ar prieku neejam cauri šim procesam, tad tas kļūst gana skarbs priekš mums.



Pilnveidošanās ir līdzīga kā iekļūšana atvarā - tas velk iekšā un kamēr mēs pretojamies, nekas nenotiek, taču tiklīdz palaižam visu vaļā - tā atvars pats izmet virspusē. Tāpat arī šī Ix enerģija - tā ievelk mūs situācijā un ja mēs ļaujamies, tad ātri vien izslīdam tai cauri un atbrīvojamies no liekā caur šo procesu.



Ix ir enerģija, kura nepārtraukti liek kaut ko uzlabot, pacelt kvalitātē, uzspodrināt un nopulēt tā, lai viss mirdz un laistās. Lai piepildītu savu garīgo stabilitāti, mums ir jāļaujas šim procesam un jāapzinās, ka caur to kļūstam vēl mirdzošāki, vēl gaišāki un starojošāki. Šī apziņa, ka visas grūtības mani pilnveido, jeb kā saka - kas mani nenogalina, tas padara stiprāku - ir svarīga ejot cauri šiem procesiem.

Ix ir meistars sevis graušanā un tā ir viņa lielākā bēda, jo tad, kad viņš sevi sāk grauzt, tad pazūd jebkāda vēlme turpināt kaut ko darīt. Tāpēc ir jāatceras, ka sevi vajag iedvesmot, motivēt un visu laiku celt spārnos. Vajag apzināties, ka tas ir neizbēgams process, kurš nāk tikai par labu.

Ļausimies šim Ix enerģijas izveidotajam atvaram, kurš mūs padarīs vēl starojošākus.



Ix ir Baltais burvis, kas šai enerģijai piedod mistiku un maģiskumu. Ix nav tikai kristāla slīpēšana, tā ir arī kristāla aktivizēšana un pastiprināšana līdz tam, kamēr kristāls iegūst burvju spējas.

Mēs esam šie kristāli, kuri spēj darīt maģiskas lietas, taču tas mums atveras tikai smagās un grūtās situācijās, kad enerģiju jārod no nekurienes, jo tās tai brīdī nav.



Smagas situācijas mums atver šīs paralēlās spējas, par kurām mēs ikdienā pat neapzināmies. Taču tad, kad mūs noskauž vai dabūjam kādu lāstu, vai kādu citu enerģētisku dāvaniņu, tad nekas cits neatliek, kā sākt apgūt šīs spējas. Visa ekstrasensorika, spēja operēt ar enerģijām, dziedināšana, levitēšana, teleportēšanās un citas lietas mēs varam apgūt caur šo enerģiju - ja vien mēs to esam gribējuši un dzīve mums to piespēlē.



Ix ir Ziemeļu enerģija, kuru vada Dievs un tas nozīmē to, ka mēs neizvēlamies, ko šodien pilnveidosim. Dievs caur vidi mums iedos impulsu tēmai, kuru ir jārisina un nekas cits neatliks, kā iet tai cauri.

Jo spēcīgāk vakar izteicām gribu, jo vairāk šodien būs sevī kaut kas jāpilnveido. Un ja vakar griba netika izteikta, tad šodien būs parasta diena - bez asumiem un berzes, jo neesam izteikuši vēlmi pilnveidot sevī ko jaunu.



Rietumu vilnis – Ziemeļu diena 8 Ix - Baltais burvis, Jaguārs, Lūsis, Pilnveidošanās un prasmju slīpēšana.
Astotā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, kas šajā vilnī mums dod garīgo stabilitāti. Tā ir diena, kad mums pašiem pietiek ar sevi un mēs iegūstam harmoniju…


Ja šajā vilnī mums šī garīgā stabilitāte ir pazudusi, tad ir jāskatās, kādus impulsus esam atvairījuši uz pilnveidošanos. Jo tieši pilnveidošanās ir tā, kas šajā vilnī dod šo garīgo stabilitāti.
Ix ir enerģija, kura visu paceļ jaunā kvalitātē. Ja mēs tam pretojamies, mūsu stabilitāte sabrūk un mēs paši arī.
Šī diena būs pilnveidojoša un, iespējams, nāksies iet cauri situācijām, kuras radīs lielu berzi. Tajā brīdī mums ir jāapzinās, ka esam milzīgs kristāls, kurš tiek uzspodrināts caur šo berzi.
Ix parasti rada sajūtu, ka esi starp diviem dzirnakmeņiem, kuri cenšas visu sasmalcināt un pacelt vibrācijās. Tā šis Ix mūs ietekmē - ja paši ar prieku neejam cauri šim procesam, tad tas kļūst gana skarbs priekš mums.
Pilnveidošanās ir līdzīga kā iekļūšana atvarā - tas velk iekšā un kamēr mēs pretojamies, nekas nenotiek, taču tiklīdz palaižam visu vaļā - tā atvars pats izmet virspusē. Tāpat arī šī Ix enerģija - tā ievelk mūs situācijā un ja mēs ļaujamies, tad ātri vien izslīdam tai cauri un atbrīvojamies no liekā caur šo procesu.


Ix ir enerģija, kura nepārtraukti liek kaut ko uzlabot, pacelt kvalitātē, uzspodrināt un nopulēt tā, lai viss mirdz un laistās. Lai piepildītu savu garīgo stabilitāti, mums ir jāļaujas šim procesam un jāapzinās, ka caur to kļūstam vēl mirdzošāki, vēl gaišāki un starojošāki. Šī apziņa, ka visas grūtības mani pilnveido, jeb kā saka - kas mani nenogalina, tas padara stiprāku - ir svarīga ejot cauri šiem procesiem.
Ix ir meistars sevis graušanā un tā ir viņa lielākā bēda, jo tad, kad viņš sevi sāk graust, tad pazūd jebkāda vēlme turpināt kaut ko darīt. Tāpēc ir jāatceras, ka sevi vajag iedvesmot, motivēt un visu laiku celt spārnos. Vajag apzināties, ka tas ir neizbēgams process, kurš nāk tikai par labu.
Ix ir Baltais burvis, kas šai enerģijai piedod mistiku un maģiskumu. Ix nav tikai kristāla slīpēšana, tā ir arī kristāla aktivizēšana un pastiprināšana līdz tam, kamēr kristāls iegūst burvju spējas.
Mēs esam šie kristāli, kuri spēj darīt maģiskas lietas, taču tas mums atveras tikai smagās un grūtās situācijās, kad enerģiju jārod no nekurienes, jo tās tai brīdī nav.
Smagas situācijas mums atver šis paralēlās spējas, par kurām mēs ikdienā pat neapzināmies. Taču tad, kad mūs noskauž vai dabūjam kādu lāstu, vai kādu citu enerģētisku dāvaniņu, tad nekas cits neatliek, kā sākt apgūt šīs spējas. Visa ekstrasensorika, spēja operēt ar enerģijām, dziedināšana, levitēšana, teleportēšanās un citas lietas mēs varam apgūt caur šo enerģiju - ja vien mēs to esam gribējuši un dzīve mums to piespēlē.


Ix ir Ziemeļu enerģija, kuru vada Dievs un tas nozīmē to, ka mēs neizvēlamies, ko šodien pilnveidosim. Dievs caur vidi mums iedos impulsu tēmai, kuru ir jārisina un nekas cits neatliks, kā iet tai cauri.
Jo spēcīgāk vakar izteicām gribu, jo vairāk šodien būs sevī kaut kas jāpilnveido. Un ja vakar griba netika izteikta, tad šodien būs parasta diena - bez asumiem un berzes, jo neesam izteikuši vēlmi pilnveidot sevī ko jaunu.
Lai mums visiem šī diena maģiska un skaista.



Ziemeļu diena – 8 IX - Lūsis, Jaguārs, Pilnveidošanās, Baltais burvis.

Dienas devīze - Mēs slīpējam apkārtni un apkārtne mūs, viss kļūst bezgala skaists un pievilcīgs!



Laba diena, lai piestrādātu pie niansēm un novestu līdz galam kādu projektu..



Šodien var nākt kāda atklāsme par to, kas ir vajadzīgs mums katram, lai mēs kļūtu vēl pilnīgāki un piepildītāki! Apkārtējā vide caur netiešiem notikumiem vēsta par nepilnībām. Ja neesam gatavi kaut kādai lietai, tad būtiski ir atcerēties, ka nevajag uzprasīties un būt šīs lietas kritizētājam un analizētājam, tad dienas enerģija mūs saudzēs..

Šodien ir tā iespēja efektīgi izmantot visu to, kas mums ir pa rokai.. nav vajadzības pēc papildus instrumentiem :)



Šodien Jaguārs iet pa Manik (Brieža) iemīto ceļu.. Uzlādēts ar dabas spēcīgo enerģiju, kas viņā ir iemiesojusies tik spēcīgi, ka tā ir varenāka par pašu Briedi. Ix ceļš ved caur dziļiem dzīves biezokņiem un pamatīgiem krūmājiem, un 8tā atslēga atšķetina ar savu svēto būtību Jaguāra ceļu :) izsekojiet Jaguāru pēc tā pēdu nospiedumiem, sekojiet tā atstātajai vēja plūsmai.. pavadiet laiku ar viņu.. un Jūs sastapsieties paši ar savu dvēseli.

Savienojieties šodien paši ar savu pirmsākumu.. un dariet to ne tikai Jaguāra dienās, bet katru dienu.





9 Men





Rietumu vilnis – Rietumu diena – 9 Men - Makrokosmoss, Visuma tīklojums. Enerģija, kura savieno Debesis ar Zemi, Dievu ar cilvēku. Intuīcija, nākotnes vīzijas, kopskats.

Šodien ir devītā diena un tā ir diena, kura parāda, kas šajā vilnī ir Dievišķajā plānā. Lai mēs izpaustos kā Dievišķas būtnes šajā vilnī - mums jāizpaužas caur Men enerģiju. It īpaši šodien mums jāsaslēdzas un jāsavienojas ar to.



Men enerģija ir plašs skats uz lietām. Lai daudzas lietas mēs izprastu un ieraudzītu, mums ir jāatkāpjas. Bieži vien gleznas būtību nevar izprast no 10 vai 30 cm attāluma.



Tāpat arī savu dzīvi un notiekošo nevar izprast - ar degunu ieurbjoties tajā.

Men ir tā enerģija, kura māca, ka lai ieraudzītu, ir jāatkāpjas un jāpaskatās no attāluma. Iedomājieties kalnu ērgli! Vai viņu satrauc, ka Latvijā vairs nav latu, bet ir eiro? Vai viņu satrauc, ka mēs te viens otru nogalinām ar ieročiem un konkurences mehānismu? Vai ērgli satrauc nabadzība vai kas cits? Diez vai viņu tas ietekmē… !

Taču ērglis lido tam visam pāri. Viņš redz ne tikai ieročus un cīņu par izdzīvošanu, bet arī skaistus ūdenskritumus, kalnus un dabas ainavas.



Ērglis redz pilnīgi visu, kas notiek, taču tas viņu ietekmē minimāli.

Mums ir jāmācās no ērgļa vai jebkura cita putna. Iztēlosimies, ka esam putni un no putna lidojuma paskatīsimies uz savām dzīves problēmām. Putna lidojums ir no tuvāka skatpunkta, taču mēs varam vēl atkāpties un paskatīties no lielāka attāluma. Piemēram, uz savām pēdējām 100 000 inkarnācijām vienlaicīgi, un tad padomāt par šīs dzīves problēmām vai to, kas te notiek.



Lai ieraudzītu patiesību, mums ir jāatkāpjas atpakaļ - lai ieraudzītu kopskatu, kurš tad arī veido šo patiesību.

Mums ir jāpaceļas spārnos un jāsajūt, kur mēs tālāk gribam lidot. Ja ieraugām kopskatu, tad mums ir daudz plašākas iespējas saprast un izvēlēties to, ko gribas. Paskatoties uz to, kas jau ir, un pievienojot domas par to, kas vēl nav.



Men ir diena, kad var ieraudzīt savu dzīves perspektīvu, tāpēc ir vēlams iedziļināties sajūtās un sajust - uz kurieni gribas doties.

Iedomāsimies planētu, kura ir bezgala skaista un neapdzīvota. Iedomāsimies to, ko uz tās planētas gribētu redzēt, ja Tur būtu paradīze. Iedomāsimies, ka mēs veidojam savu planētu par savu paradīzi! Kādu mēs to spējam iztēloties - ļoti krāsainu, gaišu, vieglu, piesātinātu... Pafantazēsim par to, kā mums pašiem gribas, nevis domāsim par to, ko kāds ir uzspiedis. Padomāsim par planētu, kādā gribam dzīvot un kādos apstākļos gribam būt. Uzvizualizēsim to visu, piepildīsim ar sajūtām un domās lidosim tur, kur tas viss ir pieejams.

Mums vienmēr ir jāatceras, ka viss ir iespējams!



Tās ir tikai mūsu bailes, kuras mums kaut ko aizliedz. Mums neviens neko nevar un nedrīkst aizliegt, tā ir mūsu lētticība, ka ļaujamies melu ietekmei. Mums ir jāatļauj sev viss, lai mēs spētu iedomāties to, ko gribam.

Daudzas dvēseles uz šīs planētas ir tikai dažas inkarnācijas vai pat tikai pirmo reizi, jo ir nākušas uz lielajiem notikumiem, kas šeit notiek. Daudziem idejas un domas par planētu nemaz nesakrīt ar šo, un viņi izteikti te negrib dzīvot.



Taču ja mēs katrs domāsim par to, ko spējam iztēloties, par to, kāda ir mūsu sapņu pasaule - mēs to sāksim materializēt. Tāpēc katrs, kurš vien spēj iedomāties sapņu pasauli, savu utopiju - Vizualizēsim šodien to un lidosim uz turieni, kur tā ir.

Ja izprot Visuma fizikas likumus, tad tikai domājot un domās radot savu paradīzi, mēs tur varam nokļūt.

Men ir arī enerģija, kura atspoguļo to, uz kurieni virzāmies. Men dienā jāpievērš uzmanība visām zīmēm, visiem notikumiem, jo tie parāda nākotnes notikumu atspoguļojumu un parāda, kādā virzienā mēs dodamies pa savu attīstības ceļu.

Vērosim to, kas šodien notiek, taču fokusēsimies vairāk uz to, ko patiesi gribas.



Men ir makrokosmoss, kas nozīmē - ka Men dienās ir viegli sajust visu un pašu Visumu. Visas sajūtas ir vaļā un mēs jūtam katru smalkāko vibrāciju, kura iet cauri mums.

Men dienās ir jāsajūt, ko gaiss par šo dienu vēstī, kādu informāciju tas nes. Mums kā putniem ir jāsajūt gaisa plūsmas un jāļaujas tām, lai aizlidotu tur, kur esam gribējuši. Šīs enerģijas plūsmas mūs aiznesīs tur, kur ir mūsu domas.



Apzināsimies, ka mums nav robežu, ka esam bezgalīgi un jūtam bezgalību, ja vien paši sev to neaizliedzam.

Men palīdz sajust savu lielumu. Ja Mums ir iespēja uzbraukt kādā tornī vai pabūt kādā kalnā, vai pie jūras, tad paskatieties apkārt uz to plašumu, kuru redzat. Vēl labāk pat no lidmašīnas vai putna lidojuma.



Un tad paskatieties apkārt – viss, cik tālu Jūs redzat, esat Jūs pats. Naktī paskatoties kosmosā - arī viss, ko Jūs redzat un cik tālu redzat, ir Jūsu energolauks.

Mēs esam bezgalīgi un tāpēc, kā gaisma spīdot bezgalībā nekur neatstarojas, tā mēs nejūtam to, ka esam bezgalīgi lieli, taču mēs tādi esam.

Ja esam lieli, tad spējam savu dzīvi ietekmēt! Ja esam maziņi, tad varam tikai ļauties un rēķināties, ka mūs nesamīs, taču visticamāk samīs.

Tāpēc būsim bezgalīgi lieli! Apzināsimies, ka ne sienas, ne mājas, ne planētas un zvaigznes mūs neierobežo. Mēs esam Visums un Visums esam mēs.

Būsim kā ērglis, kurš spēj ietekmēt jebko, taču viņu nevar ietekmēt praktiski nekas.

Tā kā šodien ir Men diena, tad mums ir sajūta, ka ir jāpadalās ar zināšanām šajā jomā.

Ilgstoši vērojot, esam sapratuši, ka katrā 13 dienu vilnī, katru dienu strādā visas trīspadsmit enerģijas. Piemēram, šajā vilnī katru dienu, lai justos stabili, ir jāskatās tas, ko vide cenšas mums parādīt un kas ir jāsakārto. Jebkurā darbībā mums ir vajadzīga informācija un tāpēc mēs visas trīspadsmit dienas darbojamies caur gribu uzzināt. Visas šīs trīspadsmit dienas Dievs mums palīdz - ja ejam uz mērķi un visas trīspadsmit dienas - patiesība ved mūs pie rezultāta.



Ar to gribam teikt to, ka katru dienu, neatkarīgi no tā, kāda ir enerģija, laiktelpā visu vilni mums ir jāizmanto visas trīspadsmit enerģijas, atkarībā no situācijas. Ja ir jāiziet radoši no situācijas, tad jāskatās tā enerģija, kas ir piektajā pakāpienā vai dienā. Taču ja komunicējam ar Tuviniekiem, tad caur sesto pakāpienu vai dienas enerģiju.



Šie trīspadsmit instrumenti ir kā atslēgas visām durvīm, kuras var uzrasties šajā vilnī. Un ja apzināmies visus trīspadsmit instrumentus un saprotam, kuru kurā brīdī izmantot, tad viegli risinās visi notikumi, situācijas un veidojās dzīve.



Taču šo ir pagrūti atcerēties ikdienā. Paši visu laiku sev to atgādinām, taču tas vēl nav tā iegājies, kā gribētos. Šim mērķim mēs izmantojam atgādinājumus:), lai neaizmirstu, kas visu vilni ir aktīvs.

Arī šodien mums ir jāizmanto visas 13 aktīvās enerģijas.

Mēs jau kādu laiku strādājam pie plānotāja un tas viss ir procesā, un ir ticība un cerība, ka drīzumā uztaps arī kas tāds. Un tad būs iespēja mums katram skatīties vairākus mēnešus uz priekšu:)



Taču tie, kas tagad jau grib izzināt un būt gatavi tam, kas notiek un notiks katrā no trīspadsmit dienām, piedāvājam sastādīt uz priekšu nākamajām trīspadsmit dienām vieglu aprakstu par katru no instrumentiem, lai to var turēt sev priekšā kā atgādinājumu. Un katru dienu atcerēties par visiem trīspadsmit instrumentiem.



Šis process krietni paplašina apziņu, jo apzināties katru dienu visus laiktelpas aktīvos trīspadsmit instrumentus un vēl visus savus instrumentus - ir pagrūti, taču kad tas ieietās – tad ir ļoti viegli ar to operēt. Aktīvi mums visu laiku ir visi Instrumenti, jo mums taču katru dienu vajag stabilitāti un darboties, kā arī mijiedarboties. Un katras dienas enerģija atslēdz mūsos šo izpausmi.

Katru vilni un katru dienu ir aktīvi visi viļņa instrumenti, taču visu laiku paralēli aktīvi ir vēl katra atsevišķa cilvēka instrumenti, līdz ar to ir iespējams sastādīt arī katram individuālu karti par nākamo vilni!

Tamdēļ, ja ir Griba uzzināt šo informāciju, tad rakstiet uz aiga@visumalaiks.lv vai tepat FB un vienosimies par to, ko gribās uzzināt un ko mēs varam piedāvāt!



Šodien domas raisās uz visām pusēm ... šķiet ka Ērglis ir izpletis savus spārnus!

Un ir tik daudz jaunu lidojumu un jaunu horizontu, kur tiekties un vērst savu skatu....



Un vēl turpinot iepriekšējo šīs dienas ziņu... Pēc šī Saules kalendāra varam apskatīties uz jebkuru dzīves situāciju! Ja ir dzīvē kāda situācija, kāds notikums vai ir kas tāds bijis, kas ir līdz galam neizprasts, taču tas visu laiku neliek mieru un kaut kā velk atpakaļ, tad zinot tā notikuma datumu un Cilvēka dzimšanas datumu, ir iespējams apskatīties - ko šajā laikā es esmu mācījies, kādu tēmu šis notikums ienesa manā dzīvē un ko šis laika sprīdis man vispār ir rādījis.



Un tad, rakstot mums vēstuli mēs par visu pārējo vienosimies. Kādam noderēs rakstiska atbilde, kādam būs vēlme to izrunāt konsultācijā! Taču kāds aizdomāsies par kāda notikuma patieso būtību.

Lai patīkamās noskaņās pavadīts šis vakars.



Rietumu diena – 9 MEN – Ērglis, Visuma tīklojums, Kopskats. Dienas devīze - apskatīt visu savu dzīvi no lidojuma :)

Izvērtējiet un saprotiet, kas ir lieks.. vizualizācijā aizvietojiet visu, kas neiet pie sirds ar to, ko Jūs vēlaties – un rītdien tiks saņemts rezultāts!! Diena, kad sajust apkārtējos ir tāpat, kā pašam sevi!



Laba diena pavadīt to ar ģimeni, tomēr atrodoties lielos cilvēku pūļos, enerģija var spiest uz leju. Jo šī ir diena, kad vajag pacelties spārnos un lidot!

Šodien ļoti labi ir pateikties par visu to, kas mums ir dots, sajust apkārtējo vidi, ieraudzīt, kas notiek apkārt mums un saprast, kā tieši mēs jūtamies.. laba diena, lai sajustu, kas nav kārtībā attiecībās!

Sajūtās ļoti laba diena ir tiem, kas ir ar brīvi domājošu un plašu skatījumu uz dzīvi, šauri domājoši prāti jutīsies nomākti un nospiesti. Diena, kad ieteicams meditēt un nodarboties ar garīgām praksēm... daba un harmonija, Zemes un Debesu enerģija.. baudiet un lidojiet!



Dziļi savā dvēselē mēs katrs instinktīvi meklējam cieņu un iekšējo mieru. Lietas, kas aizmiglo mūsu skatījumu un dara smagus mūsu spārnus ir tik ļoti daudz un dažādas; tomēr tās ir mūsu pašu pieņemtas un domās izdomātas.



Tamdēļ šodien – planējiet augstu gaisā kā ērglis, kas dzimis 9tajā atslēgā - uzmundrinošajā enerģijā.. un atlaidiet visu to smagumu, kas līdz šim ir neļāvis lidot un ir staipīts līdzi, esiet brīvs un neņemiet līdzi pilnīgi neko savā lidojumā :) Jo augstāk Jūs lidojiet, jo brīvāks ir Jūsu prāts un vieglāks gars. Tas ir tikai šajā dievišķajā augstumā, kad beidzot ir iespēja ieraudzīt visa būtību un nozīmi šajā dzīves ceļojumā!





10 Kib





Rietumu vilnis – Dienvidu diena – 10 Kib - patiesības uguns, bezbailīgais kareivis, pūce, grifs, alķīmiskā uguns, vieds sirmgalvis, piedošana, atlaišana.

Desmitā diena laika plūsmā ir diena, kura atnes rezultātu un parāda mūsu statusu. Šī ir diena, kura atnes rezultātu - tā parāda to, cik labi esam ģenerējuši un radījuši savu dzīvi. Caur šo dienu atnāks rezultāts kaut kam, ko esam ģenerējuši.



Tā kā šodien ir patiesības un bezbailības enerģija - tad tieši šī enerģija ir vedusi mūs pie rezultāta. Ja šajā vilnī izpaudāmies caur patiesību, bezbailību un izgaismojām savu dzīvi, tad šodien mums noteikti atnāks kāda atklāsme un atrisinājums kādai situācijai.

Šajā dienā nāks gaismā patiesība visos līmeņos. Un gaisma un uguns šodien ir ļoti aktīva un tā izgaismo visu, tā iespīd mūsos un parāda tās vietas, kuras bremzē gaismas caurlaidību.



Uguns mums izkausē bailes un dedzina blokus, kuri bloķē mūsu dzīvē kādu enerģiju.

Patiesība šodien izgaismosies it visā - nāks gaismā tas, kurš par ko ir atbildīgs un kurš kaut ko ir savārījis, kā arī kurš kādu patiesību atklājis.

Kib ir Dienvidu enerģija un tā ir pasīva, jo caur to Dievs mums atbild uz jautājumiem un parāda to, ko esam radījuši. Lai Dienvidu dienas izbaudītu, mums ir jāļaujas, jābūt “šeit un tagad”, nedomājot ne par rītdienu, ne par vakardienu.



Baudot šo mirkli, baudot to, kas mums jau ir un ko Dievs mums ir iedevis, mēs nonāksim pie atklāsmēm.

Šī enerģija simbolizē mūsu apziņu, kura nepārtraukti uzņem informāciju, dedzina to un caur dedzināšanu izvelk patiesību un zināšanas, un viss pārējais pārvēršas radošajā enerģijā. Mūsu apziņa nepārtraukti analizē visu notiekošo un analīze savā ziņā ir dedzināšana. Mūsu kuņģis analizē ēdienu un caur ēdienu uzņemto enerģiju un informāciju, kuņģī ir skābe, kura ir uguns stihija. Mēs paši esam gaisma un patstāvīgi visu ap sevi izgaismojam, sadedzinot tumsu un pārvēršot to gaismā. Tāpat arī mūsu apziņa - sadedzina visu ienākošo informāciju un izvelk no tās atklāsmes un nepieciešamos domu graudus.

Lai šis process notiktu, mums ir jāuzdod jautājums Visumam un jāaizmirst par to. Un kad informācija būs izanalizēta, atklāsme pati iekritīs kā jauna doma.

Kib ir piedošanas enerģija, jo caur uguni spējam atlaist un piedot! Ja esam savā apziņā transformējuši situāciju, izvilkuši no tās patiesību un atklāsmi, mums viss top skaidrs un spējam piedot cilvēkiem, sev un atlaist šo situāciju, lai nevilktu to turpmāk līdzi kā tādu lielu mākoni, kurš aizsedz Sauli.



Lai nonāktu pie rezultāta, mums ir jāatlaiž vecas situācijas, jāpiedod un jāaizmirst, lai mūsu apziņā atbrīvojas vieta jaunai informācijai, tātad rezultātam.

Kib ir atlaišana un atbrīvošanās - ja atbrīvojamies no vecā, jaunais var ienākt mūsu dzīvē. Ja palaižam vaļā domu, kuru esam domājuši un gribam, lai Tā TOP, tad tā materializēsies.

Ja domu nespējam palaist vaļā, tā nematerializēsies.



Šajā dienā ir svarīgi visu bagāžu izanalizēt un atlaist visu to, kas traucē, visu to, kas liek domāt par sevi. Šajā dienā mums jākļūst brīviem no visa un jāļauj ienākt jaunajai dzīvei, jaunām domām, jaunai enerģijai.

Šī diena ir tam, lai mēs pārvērstu nevajadzīgo enerģijā, kura mums noderēs dzīves radīšanai.

Ļausimies tām domām, kas nāk, izanalizēsim, ieraudzīsim patiesību un atlaidīsim. Atlaidīsim visu, kas ir svarīgs un visu, kas nevajadzīgs.

Atlaidīsim pilnīgi visu vaļā un tas, kas būs mūsu - atnāks vietā.

Dienvidu diena – 10 KIB - Alķīmiskā uguns, Dzeltenais kareivis, Piedošana, Vasks, Pūce, Analīze.

Dienas devīze - caur tiešu saikni ar mūsu senčiem, apzināties, ka tā ir iespēja, lai šajā brīdī atrisinātu ko tādu, kas ir licies neiespējams ;)



Laba diena būt kopā ar ģimeni, pavadīt novērtējot un apzinoties tās nozīmi. Satieciet savus tuvos un mīļos, aprunājieties ar viņiem un piedodiet tiem visu to, kas ir sasāpējis un neļāvis iet uz priekšu! Ja ir kaut kādi pāridarījumi un sirds sāpes – ļoti labi šajā dienā lūgt piedošanu! Ja kaut ko gribas pārdot, tad šodien ir iespēja sameklēt tam pircēju, vai tas vienkārši uzradīsies pats! Atcerieties, ka viss, kas mums ir lieks – dusmas, naids, bailes, negatīvas emocijas - sadeg un veido atklāsmi un sapratni par visu notiekošo!



Vakardienas iesāktais process ērgļa lidojumā šodien atlaiž to nevajadzīgo, lai nāk vietā jaunais! Esiet šodien „šeit un tagad”, baudiet katru mirkli un kļūstiet brīvi no visa :)

Diena izgaismo patiesību!

Ja Tu pats, vai kāds dzīves aspekts ir ietekmēts no karmiskās pagātnes, senču darbības vai dzīves laikā uzkrātās ģimenes vēstures dēļ – šodien ir laba diena, lai kliedētu un izšķīdinātu visas šīs lietas!



KIB atver durvis pie savas ģimenes un senčiem, un 10-tā atslēga stiprina saites starp cilvēkiem, padarot vieglāku procesu, kad starp ģimenes locekļiem tiek dziedinātas emocionālas un psiholoģiski smagas situācijas, atrisināti aizvainojoši jautājumi un piedoti visi grēki un pārpratumi!





11 Kaban





Rietumu vilnis – Austrumu diena – 11 Kaban - pārliecība, pieredze, evolūcija, attīstība, inerce, zemestrīce, kamolā tinējs, Māra.

Vienpadsmitā diena laika plūsmā ir diena, caur kuru izpaužas Augstākie spēki, parādot mums to – vai tas, ko esam uzsākuši un kustinām - ies uz attīstību vai izšķīdīs kā vilnis pret molu.



Šī ir diena un enerģija, kura parāda - kā mums jāizpaužas šajā vilnī no Augstāku spēku skatpunkta. Un šodien aktīva ir Kaban enerģija, kura šajā vilnī liek izpausties pārliecinoši, meklēt izaicinājumus, apgūt pieredzi, attīstīties un ar spēcīgu gribu virzīties uz priekšu.

Kaban ir enerģija, kura ar spēcīgu impulsu ievibrē pilnīgi visu, vēršot to uz attīstību.

Šajā vilnī mums svarīgi ir gribēt, iet uz to, ko gribas, attīstīties tajās tēmās, kurās mums gribas. Pieredzēt to, kas nav pieredzēts, lai gūtu pārliecību un izzinātu ko jaunu.



Šī enerģija ir tā, kura visu uztin - viņa uztin pieredzi, uztin informāciju un pārliecību. Kaban ir tā enerģija, kura aktivizējas mūsos, kad esam kaut ko pieredzējuši un zinām, kā tādās situācijās notiek. Taču bieži vien tajās situācijās notiek tā tikai tāpēc, ka ir tāda pārliecība.



Sanāk, ka tas, par ko esam pārliecināti - arī notiek un, ja nemainām savu pārliecību, dzīve nemainās, jo mēs taču zinām, kas kā notiek. Mēs zinām, kādi mums cilvēki apkārt un kādā valstī mēs dzīvojam, mēs zinām, kā kas notiek. Tāpēc man neko var nestāstīt, taču viss notiek tieši tā tāpēc, ka esam par to pārliecināti.

Mūsu dzīvē nevar notikt nekas tāds, par ko neesam pārliecināti un mūsu dzīvē nevar ienākt nekas tāds, ko neesam radījuši. Viss ap mums ir mūsu pašu radīts. Tas, ka nodokļus uzliek nodokļiem un cilvēkus noved līdz izmisumam, tas ir mūsu pašu radīts. Tas, kur mēs dzīvojam - ir mūsu pašu radīts, jo mēs taču zinām, kā kas notiek.



Izmainīsim savu pārliecību un izmainīsies pasaule. Pieņemsim paši - kā mēs gribam, lai mūsu dzīvē notiek, izmainīsim pārliecību un pavērosim - kā mainās dzīve.

Kaban ir Zemestrīce, jo lai salauztu veco pārliecību, visā energo laukā rodas zemestrīce, jo vecā pārliecība ir jāsalauž. Mums daudzās tēmās ir verga pārliecība, jo tikai vergs domā, ka viss ir jānopelna, tikai vergs stādās priekšā caur savu profesiju, tikai vergs baidās no vadītāja, vergtura vai mūsdienās no darba devēja. Tikai vergs domā, kā izdzīvot, un cenšas savu dzīvi pakārtot ienākumiem.



Dievs savu dzīvi rada tādu, kādu grib un Dievs ir pārliecināts tikai par vienu - ka viņam sanāks viss tā, kā viņš grib. Ir teikts un rakstīts, ka esam Dievi .. Un jā… mūsos ir tāds potenciāls, taču kamēr domāsim kā vergi, mūsos šis potenciāls nevar atvērties.

Pārskatīsim šodien savas pārliecības - vai tās ir verga radītas vai Dieva. Dievs vai Visums grib, lai mums viss izdodas, bet mēs ejam tik ļoti pēc inerces, ka nemaz nepaceļam galvu, lai pamanītu, ka esam pilnīgi citos enerģijas apstākļos.



Dievs ir enerģija, kura plešas un viņš ir pārliecināts, ka viss viņam sanāks un izdosies. Viņš ir pārliecināts, ka visu var atļauties un ka viņš ir brīvs. Ierobežo mūs un bremzē mūs tikai bailes. Bailes mums liek sarauties maziņiem un kļūt nespēcīgiem. Un jo vairāk baidāmies, jo vairāk gribam, lai lemj mūsu vietā kāds supervaronis.



Mums ir jāpārstāj baidīties no tā, kas nav un jāierauga tas, kas ir.

Mēs baidāmies no kaut kā, kas neeksistē un neizdzīvojam to, kas reāli eksistē. Mēs baidāmies no Krieviem, Eiropas. Mēs baidāmies no nodokļiem, no saimnieka bargās rokas, no cilvēku izdomātiem un Visumā neeksistējošiem likumiem. Mēs baidāmies no ilūzijas, nevis no pašas situācijas.



Iesim pārliecinoši visam cauri! Iesim cauri savām bailēm kā zemestrīce un sabrucināsim sevī to visu ilūziju, kuru izveidojušas ir mūsu bailes. Bailes ir pagātnes sāpju atliekas! Atlaidīsim tās, un iesim tālāk bez šīs nastas.

Šodien mums ir pārliecinoši jāizsaka visi savi lēmumi un griba Visumam, lai Visums skaidri saprot, ko gribam, un uzreiz var piedāvāt ko interesantu.



Izteiksim savu gribu, darīsim caur savu gribu, izpaudīsimies tā, kā mēs gribam un bailes - lai izkūst un nebremzē mūs.

Austrumu diena – 11 KABAN – Zemestrīce, Evolūcija un attīstība, Zemes enerģija, Māra. Dienas devīze - tajās lietās, kur ir griba un pārliecība, tās virziet uz priekšu un vērsiet plašumā!



Sirds vēlmes šodien attīstās un evolucionē, savtīgas un vienpusēji vērstas vēlmes nomirst dabīgā nāvē! Augstāki spēki šodien pieliek palīdzīgu roku tiem, kas dzīvo ar sirdi:) Šīs dienas enerģija pievelk tos, kas redz kopīgu mērķi, tamdēļ pavērojiet kādus cilvēkus šodien satieciet! Visi procesi, kas šodien notiek – sapulces, tikšanās utt. pieaug savā attīstībā – no 3īs cilvēkiem sanāk 5ci cilvēki, sapulce izvēršas par uzņēmuma kopējo sanāksmi.. viss šodien attīstās un pieaug. Procesi, kas šodien sākas, iegūst kaut kādu tālāku evolūciju.. tamdēļ labi ir ķerties pie reklāmas lietām, kaut kādu ideju ģenerēšanas, plānu kalšanas.. Cilvēki var šodien pārspīlēt kaut kādas lietas. Pastiprināti var sajust smaržas. Viss, kas notiek, iegūst paātrinājumu, lai ko mēs domātu – pozitīvu vai negatīvu – tas viss materializējas zibenīgi .. viss iegūst jaunu formu, viss atdzīvojas, viss sāk attīstīties un augt!



Šodien domājiet par sevi.

Neļaujiet, lai kāds no apkārtējiem iegrožo Jūsu prātu: ne reklāmdevējs, ne pārdevējs, ne eksperts vai kaut kāda iestāde. Savukārt nevajag arī mēģināt ietekmēt apkārtējos no savas puses tādā pašā veidā.. neatkarīgi no tā, cik labi kaut kādā jomā jūtaties un to zināt. Saglabājiet šodien vienmērīgu gaitu, it kā Jūs pārvietotos pa straumi ūdenī… ja Jūs variet palikt neitrāls un brīvs no spriedumiem savās domās, tad Jūsu uztveres skaidrība un sapratnes dziļums pastiprināsies desmitkārtīgi!





12 Etznab





Rietumu vilnis – Ziemeļu diena – 12 Etznab - patiesības spogulis, krams, objektivitāte, patiesums, asums.

Divpadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda mums to, caur ko varam iegūt pašpietiekamību. Caur divpadsmito dienu parasti ienāk nākamā viļņa tēma, taču ne vienmēr var savilkt sakarības, starp divpadsmitās dienas notikumiem un nākamā viļņa aktuālo tēmu.

Šodien aktīva ir Etznab enerģija un tā ir Ziemeļu enerģija, kuru vada Dievs.

Dievs caur Ziemeļu dienām mūsos nogriež lieko, atbrīvo mūs no bailēm un pagrūž uz to pusi, kam baidāmies iet cauri. Ja esam nolēmuši lekt ar izpletni, tad Ziemeļu enerģija būs tā, kura izgrūdīs mūs no lidmašīnas, kad kājas bailēs sastings.



Ziemeļu enerģija ir skarba, taču ja spējam ļauties tai un apzināti vērot notiekošo, tad varam labi saprast, uz ko norāda Dievs. Kādās tēmās viņš liek ieskatīties un ko cenšas parādīt. Caur Etznab enerģiju Dievs mums parāda lieko un palīdz to nogriezt.

Etznab ir kā tēlnieks, kurš paskatoties uz akmeni redz, ko nogriezt, lai tas izskatītos vēl labāk. Etznab ir spogulis, kurš mums parāda skarbo patiesības realitāti. Un neapzinoties to, mēs nespējam uzlabot un izmainīt savu dzīvi.



Visa mūsu dzīve, visa apkārtējā vide ir mūsu spogulis un šodien - jo īpaši, jo laiktelpā ir Spoguļa enerģija. Apkārtējā vide mums parādīs to, kas mums sevī jānogriež. Šodien visa apkārtējā vide atspoguļos to, kas mums pašos sevī nepatīk. Ja mums kaut kas nepatīk apkārtējā vidē, citos cilvēkos vai kā savādāk, tad tas viss ir mūsos pašos. Ja mani kaut kas kaitina ārpasaulē, tad šī tēma nav harmonijā iekš manis.



Šodien mums apkārtējā pasaule ar palielināmo stiklu parādīs tās tēmas, kuras nav harmonijā mūsos. Ja man nepatīk, ka kāds pasaulē man neliek mieru - tas nozīmē, ka es tieši tāpat kādam citam nelieku mieru. Ja mani kaitina tas, ka kāds kavē uz tikšanos, tad, iespējams, pats tā daru vai pārāk pārspīlēti šo uztveru un nespēju paļauties.

Visas tēmas, kuras šodien tiks paceltas gaisā, ir mūsos pašos un šodien to visu ir jo īpaši viegli nogriezt no sevis un atbrīvoties. Atbrīvojoties no visa liekā, mēs kļūsim pašpietiekami šajā vilnī un kļūsim vieglāki vispār pa dzīvi.



Ieskatīsimies šodien spogulī ar ļoti objektīvu skatu - skatu no malas, it kā ar cita cilvēka vai drīzāk Dieva acīm uz savu dzīvi un uz savu situāciju.

Paskatīsimies uz sevi Dieva acīm un iedosim paši sev, skatoties no malas, padomu - kā rīkoties šajā situācijā. Viss ap mums ir mūsu spogulis - ieskatīsimies tajā, lai ieraudzītu patiesību, kura ne vienmēr ir patīkama un virzīsim uz transformāciju visu to, kas mums pašos sevī nepatīk.



Izmainīsim to, kas nepatīk uz to, kā gribētos, lai kļūtu vēl pievilcīgāki, vieglāki un patiesāki.

Un atcerēsimies, ka šajā vilnī strādā visas šī viļņa enerģijas katru dienu! Piemēram šodien, lai iztulkotu zīmes - būs jāņem talkā gan Rūķa enerģija, gan Muluk enerģija, gan Kib enerģija, gan kā ērglim jāpaceļas visam pāri un vēl visas citas enerģijas, kuras ir šajā vilnī, lai atšķetinātu katrs savu tēmu.



Šīs trīspadsmit enerģijas ir kā atslēgas tēmām, kuras risinās šajā vilni. Un ja atceramies par visām enerģijām, tad vieglāk atslēdzas situācijas un mēs nonākam pie risinājuma.

Būsim modri, dzīvosim apzināti un izmantosim visu, kas mums palīdz virzīties tuvāk gaismai ik dienas.



Ziemeļu diena -12 ETZNAB – Spogulis, Objektivitāte, Kramakmens.

Dienas devīze- skarbās patiesības diena - objektīvs skats uz sevi izgaismo patiesību un ļauj justies pašpietiekamam.



Diena, kas ir kā rezultāts visam vilnim, bet šo rezultātu mums atnesīs apkārtējā pasaule. Tas ir tā kā skatīties spogulī un redzēt visas nepilnības.

Diena nošķir kaut kādas lietas vienu no otras, lai tās saprastu, kas tās ir patiesībā un apzinātos savu vērtību – iespējams sanāk palikt mājās kaut kādu iemeslu pēc, lai mēs apzinātos paši sevi; darba vietā „nojūk” piekļuve programmatūrai, kas liek pastrādāt pilnīgi citā atmosfērā; mājās tiek aizmirsts telefons, kas izsit visu no ierastās ikdienas! Tomēr caur šiem ne tik patīkamajiem notikumiem, diena atnes diezgan skaidru iznākumu tam, uz ko esam gājuši! Ļoti laba diena komunicēt ar citiem, darboties reklāmas lietās, mācībās, medicīnā un dziedināšanā.



Etznab ir kramakmens – tas šķeļ nost visu lieko, tamdēļ šodien labi taisīt operācijas. Apkārtējie cilvēki var būt diezgan asi un tieši, un esiet vērīgi, pašiem uz nepatikšanām uzprasīties nevajadzētu!! Dzīve ir pilna ar dažādiem šķēršļiem apkārtējā vidē un „blokiem” mūsos, un šodien tas viss var būt ļoti pamanāms! Šīs dienas enerģija izveidos ko jaunu un pēc objektivitātes principa pašu labāko!!



Cieņa ir viena no vissvarīgākajām vērtībām dzīvē! No tās izriet viss cits pozitīvais un spēcinošais: mīlestība, uzticība, pašcieņa un pārliecība utt. Bet lai uzplauktu cieņa, ir jāvalda patiesībai. Tātad ir jābūt godīgam pašam sevī!!

Lietas jāsauc īstajos vārdos!

Un tikai tad, kad mēs uzņemamies pilnu atbildību par savu rīcību un lēmumiem, pagātni, tagadni un nākotni, mēs varam sevī iemiesot nesatricināmu cieņu, ko mūsu dvēsele pilnībā ir pelnījusi – un iet ar to roku rokā pa dzīvi, lai ko Jūs arī darītu!





13 Kawak





Rietumu vilnis – Rietumu diena – 13 Kawak - pērkons, emocionāla pārpilnība, emocionāla transformācija, sajūtu un emociju piepildījums.

Trīspadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura jāizmanto, lai pārceltos jaunā līmeni. Trīspadsmitās dienas enerģija ir tā, kuru izmantojot, mēs paceļamies jaunā līmenī, noslēdzot to tēmu, kuru risinājām šajā vilnī.

Lai noslēgtu šo tēmu, mums ir jāizmanto Kawak enerģija. Kawak enerģija rodas no Kaban un Etznab enerģijām - vai arī no jaunas iegūtas pārliecības, kura vakar grieza nost visu lieko, lai šodien viss nogrieztais radītu transformāciju.



Trīspadsmitais pakāpiens laika vilnī ir vispiesātinātākais ar enerģiju, jo tas uzlādē mūs jaunam vilnim. Tas nozīmē to, ka šo dienu varam izmantot, lai pameditētu un uzņemtu enerģiju nākamajām trīspadsmit dienām.

Ja trīspadsmitā diena ir vispiesātinātākā un Kawak enerģija ir vispiesātinātākā ar emocijām, tad šodien var sanākt ļoti emocijām piesātināta diena. Un šī diena var provocēt ātru aizsvilšanos un vieglu eksploziju pie katra mazākā notikuma.

Kawak ir visas emocijas - no vistumšākajām līdz visgaišākajām. Tas nozīmē, ka šodien mēs izbaudīsim pilna spektra emocijas no apakšas līdz augšai. Emocijas ir radošais spēks - tās ir radošā enerģija, no kuras rodas pilnīgi visa materiālā pasaule.



Tā kā šī diena būs loti piesātināta ar emocijām, tad mums šodien ir ļoti liels potenciāls radīt savā dzīvē ko skaistu, lielu un piepildītu. Mēs varam izmantot visas savas emocijas, kuras šodien uzņemsim, kuras izprovocēs mūs un kuras vienkārši būs gaisā, lai paātrinātu savā dzīvē kādus procesus.

Mēs šo visu enerģiju varam ielikt savās domās, kuras tik ļoti gribam, lai materializējas.

Kawak ir enerģija, kura paātrina jebkurā gadījumā pilnīgi visu! Ja mēs eksplodējām uz kādu, tad vēršam to visu uz konkrētu mērķi. Taču efektīvāk būs tad, ja mēs nevis uz kādu izlādēsim visu šo emociju mākoni, bet gan ieliksim to konkrētā domā! Un ja nezinām, ko paši gribam, tad caur to varam novēlēt pasaulei ko skaistu. Taču būtu labi šo enerģiju neizmantot destruktīvām domām. Nedomāt par to, ko negribas. Tad, kad nāk eksplozijas brīdis - lai vieglāk ir nedomāt par nepatīkamo, tad var atteikties no tā, ko negribas un izvēlēties to, ko gribas tā vietā un visu enerģiju ielikt tajā, ko gribas.

Šī ir milzīga enerģija, kura šobrīd ir gaisā. Tas ir milzīgs radošais potenciāls, kuru caur sevi šodien izlaidīsim! Tā ir milzīga atbildība pašiem pret sevi, jo to, ko nodomāsim eksplozijas brīdī - Tas ienāks mūsu dzīvē ar tādu joni un enerģijas lādiņu, ka knapi spēsim to savaldīt.



Tāpēc ieliekot enerģiju destruktīvā domā, varam palikt šeit bez nekā un pie sasistas siles. Tāpēc ļausim emocijām pieņemt apgriezienus, ļausim tām bangot kā jūrai vētras laikā, taču ar prātu būsim modri un ieliksim šo enerģiju domā, kuru gribam piedzīvot.

Izmantosim šo dienu kā tramplīnu uz savu jauno pasauli! Atspersimies caur šīm emocijām un ielēksim tur, kur vienmēr esam gribējuši būt.

Ja šodien ir sajūta, ka pasaules gals ir klāt un neredz gaismu tuneļa galā, tad atcerēsimies, ka jau rīt būs viss pavisam savādāk un gaisma būs pilnīgi visur.



Ļausim visam notikt, ļausim tam melnajam mākonim izpausties, ielaidīsim to sevī, lai spētu viņu izmantot savām vajadzībām un transformētu to savos sapņos.

Būsim emocionāli, eksplodēsim un šausim ar to emociju lielgabalu tajā virzienā, kurā gribam doties!

Ļausimies savām sajūtām un sapņosim par to, kas silda sirdi.

Rietumu diena - 13 Kawak – Pērkons, Sajūtu pārpilnība.

Dienas devīze – visas dienas laikā sajust un izjust pilnu emociju gammu un piepildīties ar jaunu enerģiju!

Gribas smieties, dusmoties, raudāt un jokoties.. iekšēji jūtams impulss, kas vēlas mainīt personību, un tā kā šī ir 13-tā atslēga, tad vēl jo vairāk tā piedod spēku mainīt attieksmi pret apkārtējiem notikumiem.



Esam novērtējuši šajās 13-mit dienās to, kas mēs esam! Esam sākuši sevi cienīt un cienīt visu, kas ir mums apkārt. Mēs esam paveikuši lielu darbu un šodien jau ar skatu nākamajās 13-mit dienās saņemam emocionālu pacēlumu par to, kas ir izdarīts! Kawak enerģija nozīmē Pērkons – un tā darbības princips ir caur emociju izvirdumu likt vietā jaunu bildi, kurā viss ir tieši tāds, kā vēlamies. Šī enerģija transformē mūs, apkārtējos un visu vidi mums apkārt! Darba vidē iespējami emocionāli brīži, cilvēki šodien daudz spēcīgāk sajūt viens otra garastāvokli.



Šodien ir vēl viens labs piemērs ļoti labam savienojumam Tzol-kin sistēmā: Maģiskā un mistiskā 13-tā atslēga, ar tās spēcīgo savienojumu ar garīgām un fiziskām spējām, un noslēpumainā Kawak enerģija - ar savu dziļi bagāto savienojumu, kurā mīt viss Dieviški Sievišķais, kas spēj apvienot vienā šūnā ļoti daudz enerģijas un pastiprināt to līdz neiedomājamam spēkam.

Ja kādreiz ir bijis iespējams...satikties aci pret aci ar viesuļvētru un iznākt no tās ārā vairāk apgaismotam cilvēkam, tad tas ir iespējams :)

Novērtējiet un godājiet šīs dienas 13 Kawak visu redzošo enerģiju, lai apskatītos savu dzīvi no dziļāka skatu punkta un ļautos mainīties savai bagātīgajai dzīves apziņai!!





Personīgie Maiju kalendāra apraksti.

jeb

individuāli Maiju horoskops jeb apraksts par cilvēka 13 instrumentiem

No Aigas :



Sveiki!

Viens no maniem ikdienas darbiņiem ir Maiju horoskopa aprakstu izgatavošana! Ja ir interese sevi iepazīt tuvāk, dziļāk un no ļoti daudzām šķautnēm - kas ir katrā no mums, tad šī ir ļoti interesanta un noderīga lieta!
Par šo sīkāk vari izlasīt spekavots.lv mājas lapā:)

Aptuvenā viena apraksta cena ir no 35-50 eur.

Ja jautājums ir tāds, vai šīs zināšanas nāk caur Ivo, tad Ivo ir bijis kā impulss, taču ziņāšanas un infomācija nāk no Kosmosa! Sākotnēji sāku pie Ivo un tad kopā ar Ansi Tenteri tās vērām vaļā paši caur savu dzīves skatījumu! Tad divus gadus konsultējām un strādajām ar cilvēkiem, taču vienā dienā sapratām, ka tas jānoleik malā, lai uz to varētu objektīvi paskatīties. Jo ja redzi visu no iekšpuses, tad objektivitāte vienā dienā zūd! tagad pēc pāris gadu pārtraukumu esam atsākuši veidot aprakstus jau citā kvalitātē - kopā liekot savu dzīves skatījumu ar kalendāru.



Dzīve jau pirms vairākiem gadiem mani iepazīstināja ar Maiju kalendāru jeb Saules kalendāru, caur ko sākotnēji iepazinu sevi daudz tuvāk un sāku aptvert ļoti daudz dzīves šķautnes, ko nekad nebiju aptvērusi. Tas viss bija bezgala interesanti un tam nebija ne gala, ne malas – tas katru dienu darīja aizraujošu un sirdij tīkamu!

Tā kopš šī laika sāku gatavot cilvēkiem Maiju horoskopa aprakstus, kas ļoti daudz spēj pastāstīt par cilvēka stiprajām un vājajām pusēm, par cilvēka talantiem un spējām, par bailēm un sajūtām, par gribu un ļaušanos, kas mums katram piemīt! To ir grūti izstāstīt pāris vārdos, taču ja ir interese, tad par šo horoskopu var izlasīt mājaslapā http://spekavots.lv/maiju-kalendara-horoskops/, kur es kopā ar Ansi, ar ko kopā ejam dzīves ceļu, veidojam un izgatavojam cilvēkam individuāli Maiju horoskopu jeb aprakstu par cilvēka 13 instrumentiem.

Šie apraksti top katram individuāli un laika posms, kādā to izgatavojam, ir aptuveni nedēļa/pusotra!

Droši rakstiet Aigai uz epastu aiga.teko@gmail.com



Ar sirdssiltu sveicienu šodienāJ

Mīlestībā

Aiga






Nekautrējieties – droši rakstiet Aigai uz epastu aiga.teko@gmail.com, piesakieties uz konsultācijām vai saņemiet rakstisku atbildi uz kādu konkrētu jautājumu, vai arī saņemiet horoskopu, lai iepazītu sevi un tuvos labāk un spētu mijiedarboties ar sevi, pasauli un tuviniekiem daudz, daudz harmoniskāk.



Ar sveicienu
Aiga