sestdiena, 2017. gada 20. maijs

KĀ ATLAIST NEGATĪVO

Pozitīvo Pārmaiņu Portāls
May 24, 2016
KĀ ATLAIST NEGATĪVO
Ikviens ir piedzīvojis brīžus, kad kādu raižu dēļ ir grūti saņemt sevi rokās. Arī apkārtējie cilvēki pēkšņi kļūst nesaprotoši un rodas aizdo...mas, ka viņi speciāli padara visu vēl draņķīgāku. Tad cilvēks mēģina uzlabot garastāvokli, apspiežot savas bažas, raizes, vilšanos vai cerību sabrukumu. Tādējādi veidojas negatīvo enerģiju uzkrājumi. Nomācot negatīvās emocijas, var vēl mēģināt būt mīlošs, pašpaļāvīgs un mierīgs, bet personīgā izaugsme tomēr ir apstājusies.
Kā lai atbrīvojas no negatīvās enerģijas uzkrājumiem? Neuzņemt to nav iespējams, jo vidē ir pozitīvā un negatīvā līdzsvars. Negatīvās enerģijas netrūkst neviena cilvēka dzīvē. Ar pozitīvām noskaņām apveltīts cilvēks pievelk negatīvo enerģiju kā magnēts, jo negatīvajiem taču arī gribas justies labi un tie meklē enerģiju apmaiņu. Līdzīgi kā aukstā un siltā gaisa apmaiņa dabā. No tā nav jābaidās, bet ir jāiemācās no liekā atbrīvoties. Tā, lai nevienam nekaitētu.
Pašreiz dabā tam ir ideāls laiks - esat ievērojuši, kāds jauks nogurums ir pēc saules un cik laba, uzlādēta sajūta ir pēc atpūtas dabā. Un ja tas vēl notiek kopā ar tuviem cilvēkiem! Daba absorbē mūsu negatīvo enerģiju un mēs automātiski uzlādējamies pozitīvi. Atdodiet savu negatīvo enerģiju tekošam ūdenim vai zemei. Daba spēj to transformēt un nekādas sarežģītās darbības tam nevajag - ej dušā, upē, jūrā vai iedomājies sevi tur esam un ļauj, lai izzūd viss liekais. Ieliec pirkstu galus puķupodā un aprušini istabas augu vai ej dobē un izravē to! Starp citu - arī tad, kad vīrietis dāvā ziedus savai sievietei, arī tas palīdz viņai atbrīvoties no negatīvā. Ja vēl darīsi to apzināti - viss negatīvais būs prom kā ar roku aizslaucīts.
Atbrīvojies no negatīvā apzināti un regulāri - tam nemaz tik daudz laika nevajag! Darīt to var tik bieži, cik tas sagādā prieku.
Lai saules piepildītas dienas!
Cieņā, Janita Andersone
spogulosana@gmail.com