pirmdiena, 2017. gada 3. aprīlis

Ko dod Fenomens?

Ko Fenomens spēj katram dot?
Maijā Latvijā notiks unikāls kurss "Fenomens & Dāvana". Transformāciju kurss, pašpasaules 'izpētes' un iepazīšanas kurss. Dalībnieki piedalīsies pilnīgi jauna veida procesos, saņems jaunas atziņas un sapratnes par to, ko un kā darīt tālāk...
Kas noderētu uzņēmējam?
Jauna pieeja, risinājumi, redzējums. Jaunas iespējas un piekļuve jauniem resursiem. Prasme pieņemt situācijai un laikmetam atbilstošus risinājumus, jaunā laika redzējums. Ko darīt situācijās, kad nepalīdz loģika? Kad ar intelektu nepietiek? (intelekts bieži vien rada jaunas problēmas).
Ko jaunu gūs ģimenes cilvēki?
Dzīve ir attiecības. Ar visu - ar mīļajiem, ar dabu, ar nedzīvām lietām. Saņemsim jaunas zināšanas un atziņas par attiecībām – kā tās sakārtot, pilnveidot, kā augt attiecībās. Bieži saka: klausies savā sirdī, savas sirds balsī. Lai tajā ieklausītos, sirdij ir jābūt atvērtai.
Un, ko gūs garīgais praktiķis vai skolotājs?
Apgūs kādu jaunu prasmi - vadīt Zelta lodes meditāciju un savā instrumentu groziņā ieliks jaunu instrumentu, kļūstot par Zelta lodes meditatoru. Pavisam noteikti te atnāks daudzas jaunas lietas, kā būt labam praktiķim, strādāt ar cilvēkiem, sniegt tiem jaunas zināšanas un sapratnes, kas atnākušas caur sevi. Te saklausīsiet atbildes uz cilvēku uzdotajiem jautājumiem.
Vai te kaut ko atradīs arī studenti, mūsu sabiedrības nākotne?
Jā, pavisam noteikti. Jaunie cilvēki ir tie, kuri veidos šo valsti nākotnē. Fenomens pirmkārt jau palīdz saprast, ko mums katram gribas, un, kas patiešām dzīvē ir vajadzīgs. Kā noteikt savas prioritātes, kā tās sasniegt. Fenomens palīdz atrast savu vietu dzīvē un vienlaikus dod redzējumu, kā būt sev pašam. Tāpat tiek saņemtas atbildes par to, kāda ir dzīves jēga un kā veidot skaistas un veselas attiecības?
Un jaunrades cilvēki?
Radošo profesiju pārstāvji saņems jaunas idejas, sapratnes un iedvesmu, kas ļaus caur savu devumu sniegt līdzcilvēkiem jaunas un nebijušas sajūtas.
Mācības tiek translētas tiešraides saslēgumā no Pasaules Vienotības universitātes.
Par procesiem
Divu dienu kursa laikā paredzēti arī procesi. Procesu laikā notiek visu ķermeņu (fiziskā un smalko) dziedināšana. Īpaši sagatavotie un vadītie procesi attīra piesārņojumu, kas radies fiziskajā apvalkā, prātā, jūtās, emocijās. Process attīra no pagātnes un arī iepriekšējo dzīvju nosacītībām kā arī no karmas. Procesa spēkos ir atkal atvērt cilvēkā saikni ar viņa iekšējo bērnu un atgriezt spējas priecāties par dzīvi.
Un tad cilvēkā ieplūst svētība.
Vairāk par kursu Fenomens & Dāvana uzzini vietnē: fenomenslatvija.com 
Turpat arī reģistrācija