otrdiena, 2017. gada 7. februāris

Sākam no jauna. Izi ešana no laika. - Lorena Gorgo

Sākam no jauna. Iziešana no laika.
Lorena Gorgo

No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Laipni lūgti visā jaunajā! Labajā, sliktajā, brīnumainajā … tas VISS ir jauns un tas viss esiet JŪS.

Kopīgi mēs, lai gan ar grūtībām, esam pārvarējuši devītnieka vibrācijas, kuras noteica ikvienu niansi pēdējo 12 mēnešu laikā. Visur klātesošais kamertonis, kurš ik uz soļa ietonēja mūsu dzīvi un apkārtējo pasauli ar skaidru pabeigtības sajūtu. Nav palikusi ne šaubu ēna attiecībā uz to, ka dzīve uz Zemes ir radikāli mainījusies/mainīsies, lai gan mums, iespējams, vēl ir klātesoša neliela 2016.gada “pēcgarša” un, mazliet dezorientētiem no tādas nozīmīgas transformācijas, mums ir sajūta, ka tas “aizvedīs uz drošu vietu” tos, kuri raujas ārā no dualitātes.

Paradoks ir tajā, ka uzplaukstošā iekšējās drošības un pārliecības sajūta atnāk laikā, kad pasaule un viss, kas to veido, kļūst (šķiet) aizvien nedrošāks un nenoteiktāks. Un tiem, kuri atdzīvina matēriju, tas viss ir tieši tā, kā tam jābūt, kā tas arī tika (priekš mums) iecerēts no paša “laiku sākuma”.

Tas patiešām tā ir, ka laikā, kad tie, kuri ir atmodušies, pagriežas un sāk skatīties uz augšu, trīsdimensionālā pasaule joprojām “skatīsies uz leju” (polaritātes likuma, kas dualitātē ir tik nozīmīgs, rezultātā), taču tikai līdz brīdim, kamēr cilvēce būs pietiekamā mērā atmodusies, lai solidāri apvienotos patiesā kopībā un radītu sabiedrības pārvaldes sistēmu, kas balstītos uz individualitātes cienīšanu un ikviena no mums un visu kopīgo suverenitāti.

Ceļš uz to nav viegls un mūs kā kopību priekšā gaida “interesants” ceļš un ceļojums. Turklāt ir ārkārtīgi svarīgi, lai tie, kuri spēj redzēt, nezaudētu savu kopainas redzējumu, cēloni, kura dēļ esam šeit, un galīgo rezultātu. Ja raugāmies no pareizās perspektīvas, tad šis pagrieziena brīdis patiesībā ir uzskatāms par skaidru pozitīvu zīmi tiem, kuri jau tik sen nostiprina savu gaismu uz šīs planētas, un par neapstrīdamu pierādījumu Avota atnākšanai uz Zemes (sveicieni neizbēgamajai dziedināšanās krīzei, kura neapšaubāmi jau gaida mūs).

Mēs to zinām, jo tik daudzi no mums jau ir gājuši cauri tieši tādam pašam procesam un izdzīvojuši to personīgajā pieredzē. Ja jūs šo lasāt, tad visdrīzāk jūs jau palēnām un pakāpeniski sazemējat Gaismas Avotu caur savu personisko ķermeni jau kopš 1999.gada, t.i. no Galaktiskās “Viņpasaules” (pēc Maiju kalendāra) atvēršanas brīža. Un man vairs nav jums jāstāsta, kāda ir bijusi jūsu dzīve no šo gaismas kodu atnākšanas brīža.

Dualitātes jēga ir tajā, ka, ja mums nekad nebūtu nekādu cīņu, mēs nekad neiegūtu pietiekami daudz spēka, lai tās pārvarētu. Un tāda pat svētības dāvana tagad sagaida mūs, visu cilvēci un visu pasauli kopumā. Un tā patiesi ir svētība.

Tie, kuri jau pabeidz karmisko/cēloņu spēli, vienkārši ir izvēlējušies iet pa priekšu, noslēdzot līgumu nest gaismu pasaulei un visiem pārējiem. Tagad, kad tā [gaisma] jau ir šeit (par ko liecina pārsteidzošās ēnas, ko izraisījusi neticami spēcīgā gaismas klātbūtne), kāda daļa jau ir gatava “paiet malā”, atlaist gaismas “vadības grožus”, kurus mēs esam turējuši tik cieši un tik ilgi, pilnībā (un ticībā) pieņemot tik liela iekšējā darba ārējās izpausmes.

Šī gaisma, kuru mēs tik neatlaidīgi, klusi un vientulīgi esam nesuši, tagad ieskauj mūs, izgaismojot visu, kas nav MĪLESTĪBA, bet tas tikai nozīmē, ka šī nasta tagad nav jānes tikai mums, ka tagad mēs tajā vairs neesam vientuļi. Un tas mums sniedz brīvību.

Vai tas izskatās tā, kā bijāt to iztēlojušies? Iespējams, ka nē. Taču nevajadzētu kļūdīties. Šis ir ārkārtīgas piepūles gads gan sabiedrībai, kura ir iesaistīta augšāmcelšanās darbā, gan arī visai cilvēcei kopumā, jo visos cilvēces līmeņos un slāņos notiek neizbēgamas pārmaiņas.

Neviens cilvēks, neviena vieta vai lieta nepaliks neskarta, atbilstoši tam, kā jaunais gads uzņems tempu turpmākajiem 9 neparastas attīstības un cilvēka transformācijas gadiem, kā arī prātam neaptveramiem atklājumiem, kas izgaismos visu šīs pasaules sistēmu un struktūru, pakļaujot tās intensīvai sabiedrības izpētei.

Šis būs ātras virzības un negaidītu pagriezienu, bet arī slēptas noturības gads, kad patiesie Jaunās Zemes kalpotāji droši un pārliecinoši virzīs šo milzīgo kuģi dziļos ūdeņos, kādi nepieciešami kolektīvai jaunu jūru atklāšanai.

Pateicoties visam, ko esam sasnieguši pēdējo 9 gadu laikā, visam, kas mūs ir atvedis līdz šim brīdim, pie mums no debesīm tagad plūst tik daudz svētības, tik daudz būtņu (galaktisku, eņģelisku, augšāmcelto meistaru, utt.), kas pievienojas mums (meditācijās un ne tikai), lai atzīmētu šo īpašo radīšanas gadījumu/gadu/ciklu! Un nevis tāpēc, ka mēs sākam jaunu gadu, jaunu ciklu, jaunu dzīvi un jaunu pasauli, bet tāpēc, ka mēs uzsākam pilnīgi jaunu ceļu un cilvēciskās ESĪBAS veidu.

Un tas sākas TAGAD.

Lorena

Mīļie visi, kas lasāt  

Pēc ilgāka laina viens vēstījums, kas uzrunāja. Iespējams, ka tāpēc, ka sācies jauns gads un gribas apjēgt, kas tad gaidāms. Vai vienkārši tāpēc, ka sajūtas, sapņi, atskārsmes liecina, ka kaut kas ir mainījies, kļuvis būtiski citādāks. .
Katrā ziņā - gribēju padalīties.

Lasiet un uzņemiet - Mīlestībā