trešdiena, 2017. gada 1. februāris

Pamēģini 24 stundu laikā pieņemt VISU, kas notiek

https://gintafiliasolis.wordpress.com/2017/02/01/pamegini-24-stundu-laika-pienemt-visu-kas-notiek/

Pamēģini 24 stundu laikā pieņemt visu, kas notiek. Kāds tevi apvainoja – pieņem to, nekāda veidā  nereaģējot un vēro, kas notiek. Pēkšņi tu sajutīsi enerģijas plūsmu, kuru nekad agrāk neesi jutis. Kad kāds tevi apvaino, parasti tu jūti nogurumu, vājumu, tu zaudē mieru un sāc domāt, kā atriebties. Šis cilvēks tevi uzķēra uz āķa, un tagad tu karājoties, zīmēsi apļus. Dienas, naktis, mēnešus, gadus, tu nespēsi gulēt, tev rādīsies slikti sapņi.
Cilvēki tērē savu dzīvi absolūtām muļķībām, tikai tāpēc, ka kāds viņus apvainojis.
Ieskaties pagātnē, un tu kaut ko atcerēsies. Tu biji pavisam maziņš bērns un skolotājs klasē tevi nosauca par idiotu, un tu vēljoprojām to atceries un turi ļaunu prātu. Tēvs kaut ko pateica…..tavi vecāki jau sen ir to aizmirsuši, un pat tad, ja tu viņiem to atgādināsi, viņi nespēs atcerēties, par ko ir runa. Māte ne tā paskatījās un šī rēta ir saglabājusies vēl līdz šai dienai – atvērta, dzīva, ja kāds tai pieskarsies, tu eksplodēsi. Nepalīdzi šai rētai kļūt lielākai. Neļauj tai aizņemt visu tavu dvēseli. Vērsies pie saknēm un esi viens vesels.
Divdesmit četras stundas – tikai divdesmit četras stundas – lai kas arī notiktu, pacenties nereaģēt, nepretoties.
Tu sajutīsi jaunu enerģijas vilni, kādu nekad agrāk neesi sajutis, jaunu dzīves spēku pieplūdumu, kas nāk no pašām saknēm. Un vajag vien uzzināt un sajust šo garšu, lai tava dzīve izmainītos. Tu smiesies par visām muļķībām, ko esi sadarījis, par visiem aizvainojumiem, reakcijām, atriebību, ar kuriem tu ilgus gaduis esi sevi grāvis un ārdījis
Neviens nevar tevi sagraut, izņemot tevi pašu, neviens nevar tevi izglābt, izņemot tevi pašu.
Autors: OŠO
Tulkoja: Ginta FS