trešdiena, 2017. gada 1. februāris

Mīļotais cilvēks ir nevis tas, ar ko var 100% izbaudīt visu laiku

Mīļotais cilvēks ir nevis tas, ar ko var 100% izbaudīt visu laiku. Mīļotais cilvēks ir tas, kura dēļ jūs esat gatavas tikt pāri visām grūtībām un mainīties. Tas..., kuru jūs pieņemat pilnībā, bez atlikuma!
Dzīvē viss ir iekārtots pēc spoguļa principa. Viss, kas ir mums apkārt, ir mūsu atspulgs.
Ar citu cilvēku palīdzību jūs viegli varat ieraudzīt to, kas ir jums.

Ja neesat apmierināti ar to, kas jums ir apkārt, tad jūs esat neapmierināta pati ar sevi.
Mūsu attieksme pret sevi sakrīt ar mūsu attieksmi pret apkārtējiem cilvēkiem. Bet cilvēki savukārt atspoguļo mūsu priekšstatus par sevi.
Mūsu iekšējā pasaule pievelk citu cilvēku iekšējās pasaules. Tāpēc, ja mums apkārt viss ir slikti, visiem ir depresija, skumjas, tad tas pats notiek arī mums iekšā. Ja jums apkārt ir gaiši, laipni, mīloši cilvēki, tad arī jūs pati tāda esat.

Viss ir ļoti vienkārši. Strādājiet ar sevi, un izmanīsies gan apkārtējie cilvēki, gan pasaule!
Vīrietis, kurš ienāk jūsu dzīvē, kā spogulī projicē uz āru jūsu iekšējās problēmas. Un jūs varat izmantot šīs zināšanas, lai paskatītos uz sevi ar jaunām acīm jeb no malas.
Jūs jau sapratāt, visu mācību pamatā, ko dod mums vīrieši, ir atgriešanās pie mūsu sievišķās dabas. Tāpēc, ka vairumam sieviešu ir tādi klupšanas akmeņi (patiesībā tās ir ļaundabīgas vīrusu programmas, kuras sievietes nodod viena otrai no paaudzes paaudzē): vai nu mēs ieejam pārāk dziļi vīriešu enerģijā, un jebkurš vīrietis blakus tādai „dzelzs lēdijai” apguļas uz dīvāna, uzsēžas uz kakla, dzīvo bezdarbībā, nodzeras vai klīst apkārt. Vai mēs atrodamies upura pozīcijā un nopūšamies par savu smago lomu, bet vīrietis ieņem mājas tirāna pozu vai rīkojas zemiski.
Patiesībā caur viņu visums mēģina jūs apgaismot. Caur visiem šiem un citiem tipāžiem visums saka: Kļūsti par sievieti! Iemācies mīlēt sevi, sāc cienīt dzīvi, jo tu esi atnākusi uz šejieni ne tāpēc, lai ciestu! Tu esi sieviete! Kur ģimenes pavarda siltums? Kur vīrieša pieņemšana? Kur kaisles liesmas? Kur vīrieša cienīšana? Kur viedums, skaistums, vieglums, prieks? Kur ticība? Lūk, tev vīrietis. Tas būs tavs trenažieris, lai atklātu savu sievišķību, lūdzu, iemācies!”
Taču mēs to nedzirdām, pārtraucam attiecības, satiekam jaunu vīrieti, un tur atkal tas pats, bet reizēm vēl sliktāk, un tā pa apli. Es vienmēr būšu par to, ka pārmaiņām ir jāsākas sievietē. Pirms pārlikt visu atbildību uz vīrieti, paskatieties uz sevi, viņi ir tikai jūsu atspulgs. Internetā ir ļoti audz rakstu par to, kā manipulēt ar vīrieti un pieprasīt no viņa dāvanas, es nerunāju par to. Es par cieņu un mīlestību pret sevi, par ticību un vīrieša pieņemšanu, par prieku un gaismu dzīvē!
Jā, ir ļoti sāpīgi sevi mainīt, bet vēl sāpīgāk ir apzināties, ka „es” caur saviem uzstādījumiem, vīrusu programmām tikai iznīcina savu dzīvi. Taču, lai cik dīvaini nebūtu, „sāpes” ir mums vajadzīgas. Es sapratu to, kad sāku attīstīt sevi. Un sāpes attiecībās ir neatņemams ceļa biedrs diviem pieaugušiem partneriem, kas veido attiecības un rada ģimeni.
Es zinu daudzus vīriešus un sievietes, kas neiztur sāpes un tikko kā attiecībās iezogas grūtības, viņi neiztur un izvēlas pārtraukt attiecības, un drīzā laikā „ielec” jaunās attiecībās, domājot, ka tur viss būs citādi un nenāksies pārdzīvot. Taču tā nebūs! Sākumā viss būs šokolādīgi un lieliski (iemīlēšanās periods), bet pēc tam pienāks strīdu, kritikas, nosodījuma etaps, un atkal atnāk sāpes, no kurām bēgām iepriekšējās attiecībās. Tad vai ir vērs bēgt pie cita?
Vienmēr uzdodiet sev jautājumu: ko man māca šī situācija? Kāpēc tā ir notikusi? Kas man ir jāsaprot? Tad jūs iegūsiet ne tikai enerģiju, bet arī jaunu resursu.
Tad kāpēc mēs bēgam no sāpēm un uzskatām, ka tām nav jābūt? Ļoti bieži dzīves, ģimenes, attiecību turpināšanai ir jāiziet caur uguni un ūdeni. Nevajag no tā baidīties. Jebkurās attiecībās ir grūtības. Un, ja sāksim attiecības ar domu, ka beidzot var atpūsties un izbaudīt, tad noteiktu būs vilšanās. Ir jābūt gatavam, ka būs grūtības, bet ir jāizprot šīs grūtības, kā veidu kā kļūt tuvākiem, palīdzēt cits citam, kļūt par sabiedrotajiem.
Mīļotais cilvēks ir nevis tas, ar ko var 100% izbaudīt visu laiku. Mīļotais cilvēks ir tas, kura dēļ jūs esat gatavas tikt pāri visām grūtībām un mainīties. Tas, kuru jūs pieņemat pilnībā, bez atlikuma!