trešdiena, 2016. gada 16. novembris

VALDĪS SARKANAIS GAILIS 2017.GADĀ :-)

http://www.draugiem.lv/blogs/post/14661729?utm_source=say

2017.gada horoskops
Es esmu prasīgs meistars,
Vienmēr modrais pārvaldnieks.
Es cenšos pēc pilnīgas kārtības savā pasaulē,
Es pārstāvu neizsmeļamu nodošanos!
Es esmu GAILIS!
/Teodora LAU „Ķīniešu horoskopu rokasgrāmata”1994.gads/

Esi sveiks Sarkanais Gaili! Ar godu un lepnumu tas nāks 28.01.2017 plkst.2:07(-2 h). Gailim ir tieksme būt pārāk lielīgam un pašpārliecinātam un tas skaļi izkliegs savus utopiskos plānus. Tāpēc es iesaku turēties pie praktiskām un labi pārbaudītām vērtībām. Nekādas sasteigtas darbības šajā gadā! Gailis pārstāv labu administratoru un apzinīgu tiesas uzraugu, tāpēc „laidarā” miers tiks uzturēts. Šā gada līdzsvars būs visai nedrošs, jo Gaiļa dramatiskā personība „uzpūtīs” nenozīmīgus strīdus. Esiet uzmanīgi! Netēmējiet pārāk augstu – jūs var arī nošaut!
Politika kūrēs stingrās līnijas taktiku. Diplomātiskā laukā dominēs filozofiski oratori, kuri daudz murgos par neko. Valdības demonstrēs cita citai savus muskuļus.
Turiet acis vaļā un muti ciet! Kontrolējiet faktus un skaitļus, pirms sperat bezprecedenta soļus! Mums viss izdosies bez lielām grūtībām! Mūsu kabatas nebūs tukšas, kaut gan nervi būs krietni padiluši! Bankas kļūs vēl „badīgākas” ar aizdevumu izsniegšanu un iekasēs soda procentus no pārāk bezrūpīgajiem jauniešiem. Un, ja jums ir problēmas ar finanšu paškontroli – uzticiet naudu bankām. Jo tās sastādīs bruņotu budžetu un sitīs pa rokām katru reizi, kad aiztiksiet kādu centu vairāk, nekā atļauts. Gailim ļoti nepatīk nesamaksāti rēķini! Tāpēc šajā gadā parādnieki, saturieties! Gailis jau ir atrotījis savas piedurknes un ļoti aktīvi ķersies pie vainīgajiem!
Gaiļa gada sākums saņems Skorpiona zīmes transformējošo enerģētiku ar Strēlnieka zīmē austošā Saturna mērķtiecības spiedogu. Bet spriedzes aspekts ar Venēru Zivju zīmē – liks sakārtot – finanses, attiecības kā arī nekustamā īpašuma tirgu. Tāpat Tieslietu sistēmā gaidāmi svarīgi pārkārtojumi. Arī starpvalstu diplomātiskie dienesti būs spiesti strādāt ar pilnu atdevi. Pasaulē ienāks uz palikšanu pavisam jaunas enerģijas, nekas vairs tiešām nebūs kā bijis! Zivju un Strēlnieka zīmes enerģētika vairāk atbild par procesiem kolektīvās zemapziņas līmenī. Par psiholoģiskajiem procesiem sabiedrībā. Par morāles un ētikas principa ievērošanas normām.
Un vēl – savas tiesības pilnā spožumā 21.03.2017 plkst.6:30 līdz ar Saules lēktu – pieteiks pati SAULĪTE! Kā gada valdniece, Saule dos kādai personībai savu spilgtumu, spēju izcelties, autoritāti, palīdzēs izteikt šā cilvēka radošās spējas. Dīvaini, bet šis cilvēks spēs būt kā orientieris citiem, viņš spēlēs “griešanās ass” lomu kolektīvā/pasaulē. Saulīte dos priekšrocību darīt to, kas “nāk cilvēkam no dvēseles”, bet ne to, uz ko spiedīs apstākļi. Tātad – šogad visi ceļi vaļā Saulainiem un smaidošiem cilvēkiem!
Urāna un Jupitera pretstāve liks pārvērtēt uzskatus un meklēt jaunus attīstības ceļus. Neapmierinātība ar pastāvošo stāvokli sabiedrībā izpaudīsies atklātos konfliktos. Jāienāk kam jaunam, nebijušam un pat ļoti progresīvam, bet Jupitera un Plutona savstarpējā spriedzē notiks ētiska rakstura problēmas un pretrunas starp dažādiem sabiedrības līmeņiem, aktualizēsies izglītības jautājumi. Tiks radīti/grauti finansu „burbuļi” un celtas/nojauktas „piramīdas”. Notiks agresīvāka ekonomiska, reliģiska vai ideoloģiska konfrontācija. Tāpat atklātībā nāks skaļas „naudas atmazgāšanas” shēmas. Šajā laikā aktivizēsies onkoloģiskas problēmas. Būs grandiozi atklājumi zinātnē. Priecē, ka Jupitera un Saturna harmoniskie aspekti palīdzēs saskaņot plānus ar reālo situāciju. Sabiedrības vadošie līderi, iespējams, sadzirdēs tautas balsi. Arī Saturna un Urāna trigona aspekts dos labus rezultātus Jupitera un Urāna pretstāves novatoriskās idejas ieviest sadzīvē ilgstošākā laika periodā. Tomēr uzmanīgiem vajadzētu būt gada otrā pusē kad (31.07.2017 – 24.09.2017) Saturna un Lilitas savienojuma aspekta enerģētika radīs slimīgu tieksmi pēc sakārtotības/varas, būs bezkompromisa prasības pēc precizitātes un skaidrības. Tādejādi pieaugs mazvērtības kompleksi, sabiedrībā var vairoties depresija, var formēties pašnāvnieciskas tendences. Bet Garīgā plāna darboņiem radīsies spēcīgas alkas pēc varas.
SPĪDEKĻU APTUMSUMI
Kopumā 4 aptumsumi. Vissarežģītākie šā gada posmi būs februāra, marta un augusta mēneši! Kad iestāsies Mēness aptumsuma laiks +/- 2 nedēļas – nāks negaidīta sapratne, ka situācija konkrētajā jomā ir sasniegusi kritisko punktu. Tas būs pamudinājums uz pārdomām, ka problēmai jāatrod jauna pieeja, turklāt visai ātri - līdz Saules aptumsuma sākumam. Tā būs krīze, kuras rezultātā būs kādas kardinālas izmaiņas vai arī kaut kas tiks atcelts, apstākļi mainīsies. Tas būs laiks, kad priekšplānā izvirzīsies jautājumi par savstarpējām attiecībām, juridiskiem strīdiem un konfliktiem. Var atklāties informācija, kas ilgu laiku bijusi apslēpta.
11.02.2017 plkst.02:32 (-2 h GMT) pusēnas Mēness aptumsums „saka”, ka tiks skarta sadzīves sfēra, emocionālā joma, zemapziņa un dvēsele. Aptumsuma enerģētika provocēs ķildas, skandālus, dvēseliskas nesaskaņas, izraisīs neapzinātas bailes, fobijas, diskomforta izjūtu. Tādēļ pirms Mēness aptumsuma jānodarbojas ar dvēseles, ķermeņa un mītnes attīrīšanu. Jāatceras, ka jebkurai darbībai, kas veikta Mēness aptumsuma laikā, ir grūti labojamas sekas.
26.02.2017 plkst.16:58(-2 h GMT) pilns Saules aptumsums ietekmēs veselības stāvokli, pastiprinās hroniskās kaites. Kāds var zaudēt reputāciju vai arī tikt nostādīts cieņu aizskarošā, pazemojošā situācijā. Aptumsumi var nest līdzi negaidītas pārmaiņas jebkurās lietās, tādēļ tas nav veiksmīgs laiks jaunu lietu sākumam.
7.08.2017 plkst.21:10(-3 h GMT) – daļējs Mēness aptumsums Lauvas un Ūdensvīra zīmēs. Te situācija būs nokaitēta līdz sarkankvēlei! Negaidītu pārsteigumu planēta Urāns jau no 3.augusta sagādās ne mazums aktivitāšu! Bet Marsa tuvums aptumsuma punktam Lauvas zīmē instinktiem liks ņemt virsroku pār veselo saprātu.
21.08.2017 plkst.21:30(-3 h GMT) – pilns Saules aptumsums Lauvas zīmes pēdējās dekādes grādos „saka”, ka kāda joma jau kaut cik necik ir sakārtota, jo 25.08.2017 Saturns Strēlnieka zīmē kļūs direkts, sāksies jauns attīstības posms.
RETROGRADĀS PLANĒTAS
Merkurs retrogrāds – līdz 8.01.2017 Merkurs „vizinās” pa Mežāža sākuma un apstājās Strēlnieka zīmes pēdējos grādos. Tātad tiks pārskatīts ar izglītību, ceļojumu, kā arī juridisko pakalpojumu saistīto jautājumu lietderīguma koeficients. Šis laiks noteikti nebūs piemērots ārzemju ceļojumiem un tāliem komandējumiem.
No 10.04.2017 – 3.05.2017 Merkurs atpakaļ virzīsies no Vērša sākuma uz Auna zīmes pēdējās dekādes grādiem. Tiks akcentētas materiālās un garīgās vērtības. Planēta liek pārskatīt steigā pieņemtos lēmumus, kuri acīmredzot ir bijuši ļoti kļūdaini vai pieņemti spītējot kādam.
No 13.08.2017 – 5.09.2017 Merkurs atpakaļ virzīsies pa Jaunavas un pēdējiem Lauvas zīmes grādiem. Aktualizēsies izglītības jautājumi, kā arī skolēnu veselīgas ēdināšanas nepieciešamības pasākumi.
No 3.12.2017 – 23.12.2017 Merkurs virzīsies atpakaļgaitā pa Strēlnieka zīmi ikviens var uzdot sev jautājumu - vai manas aktivitātes pietiekami atspoguļojušas manas zināšanas un lomu sabiedrībā?
Venēra retrogrāda – no 4.03.2017 – 15.04.2017 – nepiemērots laiks mīlestībai, laulības slēgšanai, jaunu attiecību veidošanai un iepazīšanās randiņiem. Jāatsakās no pārlieku stingriem stereotipiem attieksmē pret citiem, jo partnerī ir ne tikai problēma, bet arī izeja no tās.
Jupiters retrogrāds – no 6.02.2017 – 9.06.2017 – tiks bremzēta zinātne, reliģiskā darbība, politika, tieslietu jautājumi. Jupiters iesaka paraudzīties ar savādāku skatu uz filozofiju, reliģiju un politiku. Vajadzētu piestrādāt pie patiesajiem aicinājumiem, kā arī bagātināt savu iekšējo pasauli un pilnveidoties garīgi.
Saturns retrogrāds – no 6.04.2017 – 25.08.2017 te planētas princips izpaudīsies kā ierobežotība. Saturns akcentu liek uz valsti, valsts struktūrām, vecumu, senčiem, sarežģījumiem, pacietību, profesionālismu, cieņu, autoritāti, parādiem, vēsumu un stagnāciju. Tiks pārbaudītas jebkuras šķietamās patiesības, patiesie nodomi un idejas. Topā atkal ar izglītību saistīti jautājumi.

JANVĀRIS
Karstais Marss savienojumā ar Neptūnu līdz 6.janvārim radīs psiholoģiska rakstura konfliktsituācijas, jo tam klāt nāks retrogrādā Merkura ietekme, kad vajadzētu izvērtēt pagātnē pieļautās kļūdas, pielikt tām loģisku punktu, piedot un atlaist. Alkohola vai psihotropo vielu ietekmē var notikt ne viena vien „šmuce”. Venēras ieiešana Zivīs līdz ar 3.janvāri radīs iekšēju nepieciešamību pēc līdzjūtības, žēlsirdības uzplūdiem. Šim aspektam klāt nāks Merkura un Venēras saspēle, kad beidzot varētu izrunāt un atrisināt nesaskaņas. Sākot ar 8.janvāri Merkurs kļūs direkts – tad varēs atkal sākt pievērsties biznesa attīstības tēmai, atvērt jaunus projektus, bet ar 12.janvāri nodomi būs jau praktiski un balstīti uz pārbaudītām vērtībām, Merkurs ieripos nopietnajā Mežāzī. Interesanti, ka šajā pašā dienā debesīs ir pilnMēness plkst.13:33 vienlaicīgi ar kardinālā Lielā kvadrāta enerģētiskā krusta ietekmi – kas sola kardinālas izmaiņas pašos dvēseles dziļumos. Iespējama kritiska situācija, krīze, kura saistīta ar ekonomiku, likumdošanu. Katrā ziņā piedzīvosim diezgan interesantas un satraukuma pilnas dienas. Psiholoģiskā līmenī šajā laikā ir jācīnās par objektīvu situācijas, cilvēku un sevis vērtējumu. Bet ar Marsa un Plutona sekstila ietekmi līdz 14.janvārim radīsies iespēja, lai sekmīgi realizētu ieceres, idejas un pārmaiņas, jo viss, ko pasāksim lielākoties beigsies pozitīvi. Lai nomierinātu iekšējo satraukumu Venēras un Neptūna savienojuma aspekts līdz 16.janvārim iesaka apmeklēt klasiskās mūzikas koncertu vai citus kultūras pasākumus. Marsa un Saturna spriedzes aspekts no 15.01-23.01 iesaka ģērbties atbilstoši sezonas apstākļiem, jo pieaugs saslimšanas gadījumi. Šis aspekts vienmēr nes smagus pārbaudījumus, rada šķēršļus attīstībai. Venēras un Plutona sekstils no 18.01-23.01 jūtās radīs lielu intensitāti un dziļumu, bet no mīļajiem tiks prasīta pilnīga uzticība. Merkura un Neptūna sekstils no 21.01.-26.01 harmonizēs prātu ar iekšējām sajūtām. Venēras un Saturna spriedze no 24.01.-31.01 radīs problēmas attiecībās, līdz ar to sekos nepatīkama izskaidrošanās. Merkura un Plutona savienojumā no 27.01-31.01 atklāsies apslēpta informācija.
28.01 plkst.2:06 jaunMēness ar Gaiļa gada atnākšanu vienlaicīgi sakrīt ar Marsa pāriešanu Auna zīmē – var sākties konstruktīvas izmaiņas, kas saistītas ar ekonomikas atveseļošanu. Politiķiem jābūt drosmīgiem, lai aizstāvētu iedzīvotājus un pieņemtu lēmumus, kas risinātu akūtos jautājumus.

FEBRUĀRIS
Līdz 12.02 nāks Jupitera un Saturna harmonizējošās enerģijas kas palīdzēs līdzsvarot un optimizēt ikdienas procesus.
Līdz 3.02 Merkura saspēlē ar Urānu valdīs diezgan nervoza gaisotne un būs ļoti grūti uzklausīt citu viedokli. Toties aktīvi disputi palīdzēs rast nestandarta risinājumu dažāda rakstura situācijām. Šajās dienās Venēra ieies Auna zīmē - iespējama mīlestība no pirmā acu skatiena, attiecības var būt ļoti kaislīgas, tomēr nepastāvīgas. Interesanti, ka arī veiklais Merkurs piedalās šajā procesā, piepalīdzot Venērai saziņas procesos, piemēram – ar interneta starpniecību.
No 6.02 Jupiters retrogrāds līdz 9.06 ieteicams bagātināt savus iekšējos procesus. Mācīties! Jo abi spīdekļu aptumsumi liks „izsmelt” pagātnes uzkrājuma kausu!
11.02.2017 plkst.2:32(-2h GMT) pusēnas Mēness aptumsums signalizē, ka situācija ir sasniegusi kritisko punktu. Risinājums jāatrod līdz Saules aptumsuma sākumam, tāpat debesīs ir saspringts kardinālā krusta TAU-kvadrāts – Plutona enerģijas liek transformēt jaunās formās jebkāda veida sasvstarpējās attiecības, atklātībā var nākt kāda ļoti svarīga informācija, zinātniski atklājumi. Debesis saka, ka nekas vairs nedrīkst būt kā bijis! Bet no 14.02 Merkura aktīvā pozīcija veicinās oriģinālas idejas ar mērķi harmonizēt saspringto situāciju lai procesos optimizētu un saliedētu iekaisušos prātus. Visādā ziņā Marsa atrašanās savienojumā ar Urānu Auna zīmē radīs ļoti pat saspringtu gaisotni līdz pat pilnam Saules aptumsumam 26.02.2017 plkst.plkst.16:58(-2h GMT) Interesanti, ka Merkurs ieies Zivīs šajā dienā. Tātad kaut kur kaut kas paliks tomēr līdz galam neizrunāts?!
Aptumsuma enerģētika stipri ietekmēs tos, kuri dzimuši laika posmā no 06.februāra līdz 4.martam. Vajadzētu jau laicīgi padomāt par savas veselības, reputācijas jautājumiem. Tāpat iesaku attīrīt savu dzīves telpu no dažādiem krāmiem un nevajadzīgām lietām, lai līdz ar Saules aptumsumu dzīvē ienāktu jaunas, svaigas un ar pozitīvu nokrāsu piepildītas enerģijas.

MARTS
No gada sākuma līdz 26.03. Jupitera un Urāna pretstāvē topā būs manipulācijas ar mērķi iedarboties uz cilvēku prātiem. Kara darbības zona būs mūsu smadzenes! Jauns politiskais kurss. Mēneša sākumā Marss ciešā saiknē ar Urānu un opozīcijā ar Jupiteru radīs daudzšķautnainas stresa situācijas, kurās drudžaini tiks meklēti kardināli pasākumi to risināšanai, tomēr ceru, ka trigons ar Saturnu līdz 9.03 kaut cik necik līdzsvaros šīs jaunās enerģijas un radīs tām auglīgu augsni ilgtermiņā, bet Merkura savienojums ar Neptūnu līdz 6.03 liks meklēt situācijai piekāpīgākas enerģijas, ieklausoties iekšējā sirds balsī. Tomēr Neptūnam būs tieksme „pūst miglu” acīs. Interesanti, ka divdabīgais Merkurs šajā mēnesī atradīsies ļoti aktīvās pozīcijās ar visām sarežģītās situācijās iekļautajām planētām, nākas secināt, ka rezultāts ir atkarīgs no tā, kā cilvēki spēs savstarpēji vienoties. Cik gudri un izveicīgi būsim šajā mēnesī.
Uzmanību jāpievērš laikā no 4.03 Venēras retrogrādai kustībai līdz 15.04 kad noteikti nav ieteicamas jaunas romantiskās attiecības, bet vairāk uzmanības jāpievērš jau esošajām, tās jāsakārto. Var atgriezties senās simpātijas ar reiz šķirtu cilvēku. Šis ir laiks, kad jānokārto visi rēķini un parādi. Jāpasaka viss nepateiktais un jāmēģina šajā laikā atrast kompromisus. Tāpat būs jārisina finansiāli tiesiskie jautājumi par parādu atgūšanu.
10.03 Marss Vērsī pasaulē jau vairāk interesēs rezultāts nekā ideja, tātad kļūsim materiālistiski vairāk noskaņoti. Enerģijas tiks vērstas uz konkrētu darbību ar skaidri saskatāmu mērķi.
No 11.03 – 18.04 Jupitera un Plutona kvadrāts sekmēs, ka pie vadības stūres mēģinās nokļūt jauni līderi, kuri centīsies vecos bara vadoņus izspiest no amatiem un krēsliem. Ņemot vērā to, ka 3.06.2017 būs Latvijas republikas pilsētas domes un novada domes vēlēšanas un kandidātu saraksti jāiesniedz no 14.aprīļa līdz 24.aprīlim, tad pavasaris nesolās būt garlaicīgs.

APRĪLIS
No 3.04 Venēra ieiet Zivju zīmē, bet vēl aizvien retrogrāda līdz 15.04, un līdz 28.04 vētīs jeb pārbaudīs esošās attiecības/laulību stiprumu. Ieteicams atdot parādus un neņemt jaunus kredītus.
No 6.04 Saturns Strēlnieka zīmē retrogrāds līdz 25.08 liks atskatīties/pārvērtēt projektus, kuri tika ieviesti ilgtermiņā. Bremzēsies jauni attīstības projekti.
No 10.04 Merkurs Vērša zīmē retrogrāds līdz 3.05 liks sakārtot materiālās un garīgās vērtības. Izvērtēt prioritātes. Atklāsies ne viens vien nesmukums, ja ņem vērā, ka tuvojas pašvaldību vēlēšanas.
11.04.2017 plkst.9:08 pilnMēness reizē ar Pavasara Lieldienām. Debesīs ir aktīvais TAU-kvadrāta krusts no Saules un Urāna savienojuma un opozīcijā būs Mēness un Jupitera savienojums, bet šo aktīvo pretstāves enerģiju spēcīgi aktivizēs transformējošā Plutona enerģētika. Tāpat Venēras un Saturna rīvēšanās radīs saspringtu gaisotni attiecību jomā. Pateicoties Jupitera un Urāna pozitīvajai enerģētikai ir iespējams atrast prieka dzirksti, ticības sēklu un optimisma devu. Lai gaišas un prieka pilnas ir šīs svētku dienas!
No 18.04 – 23.04 būs notikumiem bagātas dienas! Turiet acis un ausis vaļā!
20.04 Plutons Mežāža zīmē retrogrāds līdz 28.09 karmas slogs tiks nedaudz atvieglots, ja tiks izvērtētas pagātnē pieļautās kļūdas un tās atzītas un pēc iespējas labāk transformētas.
21.04 Marss ieiet Dvīņos īpašu uzmanību vajadzētu veltīt politiķiem, viņu teiktajam un vēl īpaši sekot viņu darbiem, jo būs ne mazums tukšas retorikas. Priekšroka tiem, kuri pratīs orientēties dažādās nozarēs un apstrādāt ļoti lielu informācijas daudzumu. Šo situāciju sekmēs Dvīņu pārvaldnieka Merkura harmoniskais aspekts ar Saturnu, kas sola informāciju nonest līdz loģiskam galam un iesēt to „auglīgā augsnē”, bet Urāna savienojums ar Merkuru palīdzēs rast oriģinālas idejas un nestandarta pieeju jautājumu risināšanai.
26.04.plkst.15:16 jaunMēness gaisotnē planēta Venēra 28.04 pāriet aktīvajā Auna zīmē kad uzvirmos mīlestība no pirmā acu skatiena. Izvēle tiks izdarīta ātri, bet diemžēl simpātijas būs ātri pārejošas. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Marss atrodas gaisīgā zīmē, kur priekšroka ir tikai vieglam flirtam.

MAIJS
No 30.04 – 5.06 ir Saturna un Urāna trins, kas veicina oriģinālo ideju ieviešanu ilglaicīgā periodā turklāt šai kombinācijai no 3.05 pievienojas žiglais Merkurs līdz 16.05 kas veicinās pārrunas, līgumu slēgšanu u.c. ar komunikāciju saistītus jautājumus. Šajā mēnesī no 3.05 pateicoties tam, ka Merkurs ir „pamodies” sāk kustēties atkal uz priekšu, bet ar 16.05 kad tas ieies lēnīgajā, bet ļoti prātīgajā Vērša zīmē – darījumiem būs jau stipri materiālistiska noskaņa. Nekādas sapņošanas, viss tiek rēķināts un kalkulēts.
11.05 pilnMēness plkst.00:42 ar saejošu Venēras un Jupitera opozīciju kas var izpausties nevaldāmās alkās ar krasiem emociju izvirdumiem un nespēju attiecībās meklēt kompromisa variantus. Atcerieties, ka trūkumus var atrast pat ļoti spēcīgās un uzticības pilnajās attiecībās. Tomēr iespējams, ka dzīvē ir nobriedusi objektīva situācija, kad ir vajadzīgas iekšējās izmaiņas. Šis būs impulss, kas novedīs uz daudz augstāku attīstības līmeni. Sākot ar 23.05 – 28.05 spriedze ar Plutonu ļoti spēcīgi transformēs/ ārdīs, lai novecojošās attiecībās ienestu svaigas vēsmas. Tāpat finansiāli-ekonomiskā situācija var būt ļoti saspīlēta. Iespējamas vērā ņemamas investīcijas/zaudējumi. Klāt pievienojas Marsa un Saturna opozīcija no 23.05 – 1.06, kura šim darba cēlienam piedod asumiņu.
Ar 25.05 jaunMēness plkst.22:44 un līdz 30.05 Merkura un Neptūna sekstils un trins ar Plutonu; Marsa un Urāna sekstils un Venēras un Saturna trins veicinās jaunu attīstības posmu. Objektīvi tiks uztvertas domu mazākās nianses. Būs iespēja sakārtot attiecības, kontaktus, kā arī atrast kopīgu valodu. Marsa klātbūtne stiprinās gribasspēku un garīgo aktivitāti. Ir laiks kad var īstenot savus sapņus. Ikviens kāri tvers jaunāko un progresīvāko! Savus tēriņus katrs centīsies rūpīgi saplānot, tiks rēķināts un sastādītas tāmes. Un tas noteikti ar laiku atmaksāsies.

JŪNIJS
Mēneša sākumā radīsies svārstības starp simpātijām un antipātijām. Mīlestība no pirmā acu skatiena. Mākslas/modes pasaulē aktuāls neparastais un avangardiskais. Interesanti, ka vēlmes varēs saskaņot arī ar apstākļiem. Priekšroka būs jau reiz pārbaudītām attiecībām/cilvēkiem. Līdz pat mēneša viducim attiecībās mīlestība un stabilitāte.
3.jūnijā būs Latvijas republikas pilsētas domes un novada domes vēlēšanas un jebkura darbība būs emocionāla līdz ar to izpausme un enerģija būs impulsīva, emocijas un uztraukums par ģimeni/dzimteni būs ikviena galvenais dzinulis darboties. Arī politiķu rīcība būs vairāk pakļauta emocijām un personīgām iegribām, tāpēc objektīvi jānovērtē esošā situācija pirms atdodam balsi par kādu no kandidātiem. Interesanti, ka 9.06.plkst.16:09 būs pilnMēness vienlaicīgi ar Jupitera pāriešanu direktā kustībā. Secinājums – šīs vēlēšanas ienesīs kaut ko ļoti būtisku Latvijas nākotnei. Jo Venēras un Merkura atrašanās ļoti stiprās pozīcijās liecina, ka būs sapratne kā padarīt apkārtējo dzīvi daudz patīkamāku un omulīgāku. Būs labāka izpratne kā apieties ar atvēlētajiem finansu resursiem, jo ieguldījumi būs ar praktisku ievirzi. Savas balsis ieteicams atdot par konkrētiem speciālistiem, kuri teicami pārzina savu nozari, nevis tukšiem solītājiem. Jupiters saka, ka beidzot iespīd arī kāds saules stariņš. Iekonservētie projekti palēnām var sākt iekustēties un sāks uzlaboties finansu plūsma. Tieši tagad var sākt ieviest jaunus projektus, kā atveseļot ekonomiku.
No 11.06 – 15.06 nebūtu vēlams dot solījumus, jo Neptūna ietekme šķīdina objektivitāti, toties ir labs laiks lai padziļinātu valodu prasmes ar mērķi nākotnē izveidot kontaktus ar ārzemniekiem.
No 17.06 - 22.06 - pie kopsaucēja būs grūti nonākt, jo viena puse aizstāvēs stabilo veco, bet otra jauno. Toties atsaucība būs labdarībai.
No 20.06 - 30.06 vajadzētu atcerēties, ka sevi jāsavalda, jo karstuma mirklī varam savainot ne tikai sevi, bet arī apkārtējos. Jūtas būs ar lielu intensitāti un dziļumu, jūtīgiem cilvēkiem var pastiprināties ekstrasensorās spējas. Tomēr var gadīties, ka mēs apsolām vairāk nekā patiesi esam spējīgi paveikt. Veidosies ciešāka saikne starp domāšanu un aktivitāti, bet sapņotājiem un fantazētājiem īpaši radošs posms. Saudzēsim nervu sistēmu, jo tā būs pakļauta spēcīgiem stresiem.

JŪLIJS
No 27.06 – 12.07 būs jārēķinās ar to, ka pieaugs dažādi negadījumi, saasināsies pretrunas, attiecībās pieaugs tendence ieņemt spēka pozīcijas. Merkura un Urāna ietekme radīs nervozu gaisotni. Slikti sadzirdēsim otra viedokli. Kļūdaini plāni un kļūdas aprēķinos. Bet Venēras sekstils radīs saspringumam harmonizējošu vidi. Venēras klātbūtne no 5.07 radīs viegla flirta gaisotni. Bet Merkura ieiešana Lauvas zīmē ar 6.07 radīs patīkamas izklaides ar nepiespiestu atmosfēru. Daudz tiks runāts par cēliem mērķiem, ideāliem, bet tiks nicināti liekuļi.
9.07 plkst.7:06 pilnMēness Saule ar Marsu Vēzī pretī Mēness ar Plutonu Mežāzī un TAU-kvadrāta virsotnē Jupiters Svaru zīmē. Te atbrīvosies milzīgs daudzums enerģijas. Visā tiks meklēts līdzsvars kur ar likuma spēku vajadzētu aizsargāt vājākos, jo šis Jupitera stāvoklis ir labvēlīgs juristiem un konsultantiem.
No 12.07 – 22.07 ir laiks padziļināt savas svešvalodu prasmes. Daudzi vēlēsies pamācīt un dot padomus. Tomēr būs grūti savaldīt sevi un savu izpausmi, jo valdīs liela nepacietība un pietrūks pat iecietības pret citiem, kuri ir nedaudz lēnīgāki. Būs negaidītas agresijas lēkmes kad objektīvi nespēsim novērtēt savu rīcību. Šais dienās tomēr jāmēģina būt iecietīgākiem pret apkārtējiem, jo daudziem būs grūtības valdīt pār sevi. Ja būs nepieciešama palīdzība, uzradīsies draugi un aizgādņi, kas sniegs palīdzīgu roku. Nav jēgas gaidīt ātrus rezultātus, daudz labāk izmantot metodisku pieeju. Tiem, kas vēlas pakāpties pa karjeras kāpnēm, būs iespēja satikt ietekmīgus un izdevīgus cilvēkus.
No 19.07 – 19.08 pastāvēs sekmīgas attīstības traucējumi, finansu „burbuļi” vai „piramīdas” nojuks! Notiks agresīvāka ekonomiska, reliģiska vai ideoloģiska konfrontācija. Juristiem un kultūras darbiniekiem, tāpat politiķiem ļoti ar darbiem piepildīts laiks.
20.07 Marss Lauvā šis periods dāvās daudz Saules enerģijas, tāpēc būtu ieteicamas dažāda veida fiziskas aktivitātes. Bet no 21.07 – 28.07 nevajadzētu satraukties, ja kaut kas neizdodas un parādās šķēršļi mīlestībā. Daži būs stresaināki un vēsāki savās jūtu izpausmēs, bet vainu uzvels otram, sacīs – kāpēc mani pietiekami nemīli un nelutini! Kopumā šajās dienās nebūtu vēlams ieguldīt līdzekļus biznesa darījumos, un arī nevajadzētu pirkt rotas lietas. Merkura un Urāna saspēlē pārņems negaidītas atklāsmes. Domās un uzskatos būs daudz neatkarības un daudzi vadīsies tikai pēc sava prāta. Kopumā šīs dienas ir lieliskas, lai veidotu diskusijas un meklētu jaunus risinājuma veidus jebkurā darbības nozarē un savā dzīvē.

AUGUSTS
Šis mēnesis būs visai sarežģīts, jo ir 2 spīdekļu aptumsumi. Saules un Mēness aptumsumi astroloģijā tiek uzskatīti par enerģijas koncentrācijas punktiem, sava veida portāliem, kas atver jaunas iespējas un atnes pārmaiņas. Aptumsumu interpretācija astroloģijā tiek saistīta ar jaunmēness un pilnmēness fāzēm, kad tās sakrīt ar Mēness mezglu asi, kura savukārt veidojas savstarpēji mijiedarbojoties Zemes orbītai ap Sauli un Mēness orbītai ap Zemi.
No 19.07 – 19.08 jau labu laiku sabiedrībā tiek veicinātas pārmaiņas ar mērķi mainīt sociālos stereotipus. Laiks ir visai sarežģīts it īpaši finansēm, politiķiem, tienešiem un kultūras darbiniekiem.
3.08 Urāns retrogrāds sākas labs laiks garīgiem meklējumiem un pētījumiem, pārbaudījumiem. Lai arī kā reizēm nepatiktu esošā kārtība tomēr nebūtu vēlams to sākt tagad, vispirms nepieciešams izstrādāt, pārskatīt, ko vajadzētu mainīt.
7.08.2017 plkst.21:10(-3h GMT) daļējs Mēness aptumsums tas, kas tiks sagrauts šajās dienās būs ļoti grūti atjaunojams iepriekšējā līmenī.
No 7.08 – 13.08 ja grib, tad var rast kopsaucēju jebkuros pārpratumos. Labs laiks ceļošanai tepat pa Latviju.
No 12.08 – 18.08 iespējama emocionāla krīze un šķiršanās, kāds var zaudēt kādu mīļu lietu. Tāpēc būsim uzmanīgi pret sevi un apkārtējiem. Nav vēlami finansiāli ieguldījumi.
13.08 – 11.08 Jupitera un Saturna sekstils palīdz saskaņot ieceres ar reālo situāciju, labs laiks mācībām.
13.08 – 5.09 Merkurs retrogrāds ir laiks lietu pabeigšanai. Tas domāts, lai nopietni atskatītos uz iepriekšējā periodā paveikto, to izanalizētu, apjaustu, ka varbūt ir iets nepareizā virzienā, strādāts ne tas, ko vajag vai ko vēlamies. Nav ieteicams atvērt jaunus projektus un biznesus.
No 14.08 – 20.08 Venēras un Jupitera kvadrāts - iespējamas problēmas ar sadarbības partneriem, tāpēc nebūtu vēlams šais dienās uzsākt biznesa aktivitātes un slēgt līgumus.
No 15.08 – 25.08 Marsa un Jupitera sekstils priecīgi darām jau esošos darbiņus.
No 19.08 – 26.08 Marsa un Saturna trigons ir pietiekami daudz spēka un varēšanas, lai sekmīgi pieliktu punktu jau iesāktiem projektiem un darbiem.
21.08.2017 plkst.21:30(-3h GMT) pilns Saules aptumsums atver jaunu dzīves ciklu. Priekšplānā izvirzās lietas, kuras tuvākajā nākotnē prasīs neatliekamu uzmanību un risinājumu.
No 23.08 – 26.08 Venēras un Urāna kvadrāts Liela iespēja sastrīdēties ar saviem mīļotajiem, vai viņus kaut kā aizvainot.

SEPTEMBRIS
No 1.09 – būs lielisks laiks, lai īstenotu savus sapņus, bet no 5.09 labs laiks, lai kontaktētos, satiktos un apspriestu notikumus, izstrādātu jaunus plānus un uzdevumus. Lai mācītos kaut ko jaunu. Ar jaunu sparu var mesties līgumu slēgšanas procesos, meklēt kompanjonus un domubiedrus. Sākt attīstīt biznesa un tirdzniecības projektus. Lietām vajadzētu pieiet no praktiskās puses bez liekas ideoloģijas. Uzmanību jāpievērš sīkumiem, detaļām, normām. Aktuāli ar veselību saistīti jautājumi.
6.09 pilnMēness plkst.10:02 šos augstāk minētos procesus tikai vēl vairāk paplašinās. Grūtāk būs izprast abstraktās lietas, ko nevarēs iekļaut kaut kādā loģiskā secinājumā.
No 11.09 – 15.09 vairāk uzmanības par mums vecākiem cilvēkiem un jau zināmiem partneriem, nevis jauniem un nezināmiem. Savos tēriņos būsim taupīgi un rūpīgi tos plānosim.
No 13.09 – 12.10 Saturna un Urāna trins palīdzēs uzturēt saskaņu starp kārtību ar brīvību. Bet Jupitera un Urāna opozīcija liks pārvarēt attīstības krīzi, un meklēt jaunus attīstības ceļus. Taču kā pozitīvais šajā laikā jāatzīmē – iespēja apsvērt prioritātes, izvērtēt uzskatus, kā arī būs iespēja atklāt sev kaut ko jaunu un nozīmīgu. Ar Venēras ietekmi līdz 20.09 saskanīgāk mijiedarbosies notikumu pavērsieni un simpātijas ar izpratnes momentiem. Lielisks akcents patīkamiem pārsteigumiem, jauniem kontaktiem vai jauniem sakaru līdzekļiem. Tomēr Merkura un Neptūna opozīcija brīdina, ka nebūtu vēlams uzķerties uz citu nereālajiem projektiem. Smags intelektuāls darbs šajās dienās var novest pie garīga un fiziska spēku apsīkuma. Iespējams psihiskas slimības paasinājums, saindēšanas ar zālēm un ķīmiskām vielām.
20.09 plkst.8:29 jaunMēness vienlaicīgi ar Venēras ieiešanu Jaunavā jūtas tiks kontrolētas caur saprātu, tāpēc ir maza iespēja mīlestības dēļ pazaudēt galvu.
No 21.09 – 23.09 dažu ideju izpaušanas spējas būs līdzīgas maģiskai iedarbībai. Varbūt būs pastiprināts nervozitātes laiks.
No 20.09 – 30.07 - ja darbu darīsim ar iedvesmu, tad spēsim strādāt bez noguruma un auglīgi, ja nē, tad labāk paņemt atvaļinājumu. Šis aspekts pastiprina kriminālās noslieces un alkohola lietošanas iespaidā var rasties daudzas traumatiskas situācijas.
No 23.09 – 27.09 būs šķēršļi jaunu ideju, plānu ieviešanai, nepatiks sistemātiski sakārtot domas un darbus, kaitinās citu uzskati, sarežģījumi dokumentu kārtošanā, pārrunu vešanā. Pie kopsaucēja būs grūti nonākt.

OKTOBRIS
No 27.10 – 13.10 (5.10 plkst.21:40 pilnMēness ietekmē atbrīvosies varenas enerģijas) būsim krietni emocionālāki. Ezotēriķiem būs iespēja pozitīvi iespaidot notikumu gaitu. Arī jūtas būs spilgtas un dziļas. Ar mīļoto saplūdīsim gan miesiski, gan dvēseliski.
No 6.10 – 15.10 Venēra ar Saturnu strīdas tāpēc notikušais izraisīs nepatīkamas reakcijas. Daži "norīs" vairāk rūgtuma un jūtu izpausmes tiks apspiestas. Arī nauda pilnmēnesī tiks krietni pārtērēta. Arī Marsa strīds ar Saturnu radīs apstākļus, kas ieliks rāmjos. Personīgajās attiecībās saasināsies pretrunas. Aspekts norāda uz garīgu aizturi. Saasināsies hroniskās kaites. Nervu sistēma būs pakļauta spēcīgiem stresiem. Konflikta situācijas transportā un citur.
10.10 Jupiters ieiet uz veselu gadu Skorpionā. Pastiprināsies spēcīga nepieciešamība izzināt patiesību, kas slēpjas aiz reliģiozām doktrīnām vai ticību sistēmām. Bankas paplašinās savu ietekmi finanšu lietās, un daudzām būs spēcīga vēlme iegūt varu. Veiksme tur, kur nepieciešama konfidencialitāte(finanšu sfēra, psihoterapija, ezotēriska). Laime būs ģimenes un domubiedru vienotībā.
No 12.10 – 17.10 tiks atvieglotas formalitātes kas ļaus vieglāk kontaktēt ar administrāciju, priekšniecību, kreditoriem. Bet opozīcija ar Urānu sekmēs domāšanas, sapratnes un apziņas efektivitāti. Būsim nedaudz nervozi, ar neparedzamām sekām.
14.10 Venēra Svaros - saskarsmē ar citiem visvairāk nepatiks rupjība un neiejūtība. Pret naudas lietām attieksimies diezgan viegli, it īpaši ja runa būs par sevis palutināšanu.
No 15.10 – 21.10 šo laiku ir vērtīgi izmantot datu ievākšanai, sīkai plāna izstrādāšanai vai svarīgu sīkumu iegādei.
17.10 Merkurs Skorpionā - informācijas uztverē diezgan slikti balstīsimies uz loģiku, jo Skorpionam ir raksturīga emocionālā pieeja, tātad tīri subjektīva, kas ne katru reizi var būt pareiza. Spēcīga interese par ezotērisku.
19.10 plkst.22:11 jaunMēness gandrīz vienlaicīgi ar Marsa ieiešanu Svaros ar 22.10 kad sāksim aktīvi meklēt sadarbības iespējas. Liela uzmanība tiks veltīta pretējam dzimumam.
No 23.10 – 29.10 šajās dienās viens no labākiem atveseļošanas līdzekļiem būs pašiedvesma. Lielisks laiks meditācijām. Kopumā būsim apveltīti ar asu prātu. Ir iespēja atbrīvoties no visiem „nosēdumiem”, kas iekšā uzkrājušies, no nevajadzīgiem pārdzīvojumiem vai pašapmāna, var notikt savas attieksmes vai attiecību pārvērtējumi. Nav vēlami finansiāli ieguldījumi, jo var neīstenoties cerētais.
No 28.10 – 25.11 palīdz uzturēt saskaņu starp kārtību ar brīvību, labāk attīstīt domāšanu ar nestandarta pieeju, atbildību ar oriģinalitāti.

NOVEMBRIS
Līdz 25.11 palīdzēs uzturēt saskaņu starp kārtību un brīvību, labāk attīstīt domāšanu ar nestandarta pieeju.
No 1.11 – 6.11 būs iespēja objektīvi izvērtēt situāciju gan finansēs, gan arī attiecībās. Sievietes pieprasīs vairāk brīvības un neatkarības – rezultātā pastāv iespēja sastrīdēties.
4.11 plkst.7:22 pilnMēness
5.11 ar Merkuru Strēlniekā būs grūtības ar detaļām un sīkumiem. Daži centīsies uzstiept savus uzskatus. Tendence būs bārstīt pamācības. Daži aus kājas uz siltām zemēm.
7.11 Venēra Skorpionā sākas periods, lai sakārtotu, pārskatītu attiecības ar pretējo dzimumu, kurās vairāk uzmanības jāvelta dzīves intīmai pusei.
No 9.11 – 17.11 Venēras un Jupitera savienojums Svaru zīmē
Var parādīties interese par reliģiska rakstura mākslas darbiem. Interjera priekšmetu iegādāšanās. Galvenais šai eiforijas laikā prast kontrolēt savas vēlmes un saskaņot tās ar partneri. Bet Merkura un Neptūna kvadrāts radīs grūtības gan racionālos, gan psihiskos procesos. Meli, lietu pazušana, zādzības. Iekšējos procesos rodas vairāk psiholoģiskas spriedzes. Līdz ar 21.11 Merkura un Marsa sekstilu tiks uzlabota saikne starp izpratni un rekciju. Labs laiks sportošanai. Bet līdz 18.11 ar Venēras un Neptūna trinu radīsies saskaņa starp vēlmēm un dvēseles izjūtām, smalkjūtību un iejūtību. Tieksimies pēc ideālas mīlestības. Līdz 23.11 ar Marsa un Plutona kvadrātu vieglāk būs atbrīvoties no visa, kas traucējis līdz šim dzīvot. Un gluži ikdienišķi – labi izdosies totālas tīrīšanas.
18.11 plkst.13:42 jaunMēness
No 19.11 – 23.11 Venēras un Plutona sekstils veicina vēlmi saplūst ar mīļoto gan miesiski, gan dvēseliski. Jūtīgāka būs endokrīnā sistēma.
No 22.11 – 30.11 Merkura un Urāna trins un Saturna savienojums rosina vieglāk orientēties informācijas jūklī un apgūt jaunas versijas. Vairosies prieks. Prāts būs loģisks un precīzs. Sakaru tīklos un ierīcēs ar gadīties problēmas ar kontaktiem, ritošajām daļām, palaišanas sistēmu, bremzēm. Tātad vajadzētu lietderīgi izmantot šīs pozitīvās dienas, lai sakārtotu nākotni.
No 23.11 – 13.12 Jupitera un Neptūna trins vairos iejūtību, un sekmēs vienošanos. Labs palīgs psiholoģisku, labdarības un mākslas ideju īstenošanai.
No 26.11 – 6.12 Marsa un Urāna opozīcija vairos riska faktorus.

DECEMBRIS
Līdz 6.12 pastāvēs riska faktori. Bet līdz 13.12 Jupitera un Neptūna trins vairos iejūtību, un sekmēs vienošanos.
1.12 Venēra ieiet Strēlniekā aktuāli būs tieksme pēc brīvības un laime tiks meklēta tālumā.

3.12 pilnMēness plkst. 17:47 vienlaicīgi ar Merkura apstāšanos un došanos atpakaļ līdz 23.12 Strēlnieka zīmē tātad ar šo dienu sāksies iepriekš pieļauto kļūdu labošana, plānu korekcija un piestrādāšana pie detaļām. Jaunu biznesu neveram un darbus nemeklējam
No 3.12 – 10.12 debesis saka, ka būtu jauks laiks padarīt nepadarīto, kā arī var uzrasties sen nesatikti labi draugi, kuru padomos būtu vērts ieklausīties.
9.12 Marss iet Skorpionā šajā laikā īpaši aktīvi sevi pieteiks valdonīgi cilvēki. Interesēs noslēpumainība dzīves, un nāves jautājumi.
No 9.12 – 12.12 grūtāk būs tikt galā ar emocionāliem pārdzīvojumiem. Jūtu un baudu pasaulē viss būs pārspīlēti sakāpināts un būs grūti neraudāt pat par sīkumiem, jo kā saka: nekas nesāp tik asi kā skabarga.
No 14.12 – 17.12 var atrast kompromisu un kopīgu valodu un atrisināt daudzas problēmas. Sarunas būs „cukursaldas”.
18.12 plkst.8:30 jaunMēness.
No 19.12 – 28.12 veidojas labs akcents patīkamiem pārsteigumiem, jauniem kontaktiem vai jauniem sakaru līdzekļiem. Tomēr tiksim pakļauti ilūzijām, mūs var apmānīt. Nav ieteicams iegādāties jaunus mobilos telefonus vai datorus.
No 22.12 – 29.12 personīgajās attiecībās asāk tiks pārdzīvots egoisms un vientulība. Partnerattiecībās šajā laikā ir labi salikt „punktus uz ”i”. Grūtības saskarsmē ar pretējo dzimumu, grūtības izpaust jūtas un mīlestību.
20.12 Saturns ieiet uz 2,5 gadiem Mežāzī un galvenā šīs planētas harmonizācijas problēma būs interešu loka un apkārtējās pasaules skatījuma paplašināšana tādā līmenī, lai iemācītos cienīt cilvēkus ne tikai viņu profesionālo spēju dēļ, bet arī saistībā arī viņu cilvēciskajām īpašībām. Garīgumu nevar novērtēt kā praktisku izdevīgumu. Saturna augstākā pakāpe dos totālu sirdsgudrību un garīgas tieksmes pilnus cilvēkus. “Saturns mācīs iet tā, lai neatstātu pēdas.
25.12 Venēra ieiet Mežāzī - uz svētkiem pirkumos un tēriņos būsim saprātīgi, tērēsim diezgan ekonomiski un rūpīgi plānosim savus izdevumus.
No 25.12 – 31.12 kādam palīdzēs iekšēji nomierināties, kādam — darīt savu darbu ar iedvesmu. Šis akcents palīdz aktivitāti savienot ar iejūtību.
27.12 – 31.12 būs vairāk iespēju cēlai rīcībai. Jāatceras, ka Marsa enerģija te iet plašumā, turklāt ļoti ātri.