otrdiena, 2016. gada 8. novembris

Šobrīd ir ļoti izšķirošs laiks

Šobrīd ir ļoti izšķirošs laiks. Sistēma spiež pēdējās dienās pamatīgi par smadzenēm un spiediens vēl var palielināties. Šī sistēmas enerģija rada narkotikām līdzīgu efektu. Daudzi var rīkoties ne no sirds, bet pēc sistēmas programmas jo vairs nespēj izturēt spiedienu. Problemātiskās situācijas var likties nepārvaramas. Ja jūs esat nonākuši situācijā kur vairs neredzat izeju, nesperiet radikālus soļus. Sistēmai ir izdevīgs jūsu sabrukums. Lūk maza meditācija kas var palīdzēt....
Saģērbieties silti, par cik ārā ziema un aizbrauciet uz kādu mežu vai laukiem. Apgulieties uz zemes zem krūmiem, zem kokiem un atkārtojiet skaļi:

"Piedod man Zeme, Piedod mums Zeme, Paldies Tev, Zeme, Es Tevi mīlu, Zeme."
Tā atkārtojiet tik daudz cik sajutīsiet par vajadzīgu. Sajūtās saplūstiet ar Zemi, kļūstiet par Zemi. Es esmu Zeme, es esmu Zeme, es esmu Zeme, es esmu Zeme. Izšķīstiet un gluži kā izliets ūdens ielīstiet zemē kļūstot neredzams. Paguliet tur kādas piecas desmit minūtes. (Ziemā ilgāk nevajadzētu jo tomēr ir auksts.) Sajūtiet mīlestību pret zemi, sniedziet mīlestību zemei, kļūstiet viens vesels par zemi. Pēc tam ceļoties šo sajūtu paņemiet līdz.
Pasakiet, ar dziļu cieņu, Zemei un Dabai: "Paldies".
Ik pa brīdim sajūtiet ka "Esat viens vesels ar zemi." Šādi jūs kļūsiet neredzami sistēmas robotiem un sistēmas spiediens samazināsies. Paļaujies Dabai. Daba Tevi pasargās. Tu atgūsi Gara spēku un līdzsvaru.
Ja vajag, meditāciju var atkārtot.
Ja paši netiekat šim sistēmas spiedienam pāri un liekas, ka sabruksiet zem tā, uzrakstiet mums tepat facebook vai epastā balti@balturaksti.com . Palīdzēsim.
www.balturaksti.com