otrdiena, 2016. gada 15. novembris

Nogodēju rudzus, miežus

19.novembrī Koknesē, centrā "Aura" notiek nodarbību cikla Saules ceļš - senatnes un mūsdienu mijiedarbība kārtējā nodarbība Nogodēju rudzus, miežus.
Nodarbības ir saistīti nesaistītas. Tāpēc tām var pievienoties jauni dalībnieki jebkurā nodarbībā. Šajā reizē dziļāk izpētīsim Mārtiņa laika enerģijas.
Esam iegājuši ziemā, un zemīte godam nopelnījusi atpūtu. Kā un vai šīs paralēles ietekmē cilvēku? Izpratīsim šī laika valdošās enerģijas un to, kas mums vislabāk dotajā brīdī veiktos, kam veltīt savu uzmanību un laiku.
Runāsim, izdziedāsim un izpratīsim un Dieva, Laimas un Māras lomu dzīvēs un apskatīsim mūsu tautas tikumus, kas tik skaisti un tēlaini pausti dainās. Reiz mēs ar to dzīvojām, reiz tā bija mūsu ikdiena. Atmodināsim un atsvaidzināsim piemirsto.
Mārtiņa laiks apkopo padarīto un saņemto. Un gribot negribot, apraugot visu gūto, sirdī ienāk Pateicība. Tāpēc par pateicību šajā reizē runāsim vairāk un uzzināsim, kādā pateicības līmenī patlaban dzīvojam. Pateicības tēmu noslēgsim ar procesu.
Mārtiņa laiks piepilda lādes, apcirkņus un makus... Tāpēc šoreiz runāsim arī par bagātību. Sapratīsim, kas ir bagātība, kā tā rodas un atnāk pie cilvēka... Kas nosprosto pārpilnības un turības plūsmu dzīvē? Ko darīt, lai būtu un dzīvotu turības enerģijās. Nodarbības izskaņā veiksim bagātību veicinošu rituālu telpās.
Uzzinošās tēmas savīsies ar pieskaņotām un atbilstošām meditācijām nolūkā apzināt sevi un izprast savu pašpasauli.
Protams, būs arī mājas darbs, kas ļaus pilnveidot un padziļināt uzsāktās pārmaiņas apziņā.
Šai nodarbībai, lūdzu, ņemiet līdzi vēlmi uzzināt jaunas zintis, labu un darboties gribošu noskaņojumu.
Rituālam un mazajam altārītim noderēs linu galdautiņš, svece ar svečturīti, Dieva, Laimas, Māras un Mārtiņa zīmītes (būs arī uz vietas iegādājamas) kā arī 27 vienādas apgrozībā esošas monētiņas.
Nodarbību vada Māra Brante
Nodarbības sākums 9:00-18:00. Adrese: Koknese, Parka 20-66
Dalības maksa- 20€
Pieteikties pie Zitas pa telefonu 22319558.
Ja vēlaties dalīt degvielas izmaksas, tad piesakoties uz nodarbību miniet- no kurienes braucat, vai esat ar auto un, vai varat kādu aizvest savā auto.
Tiekamies sestdien!