trešdiena, 2016. gada 16. novembris

Nav vajadzības citiem līdzināties


05.11.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule ...
------------------------------------------------



Turpmākie mēneši solās būt aizraujoši uz jūsu planētas Zeme ar to, ka ikviens centīsies parādīt savu unikālo viedokli un redzējumu citiem. Izbaudiet dažādību, dārgie! Priecājieties par to, ka neesat visi vienādi. Tā būtu patiešām garlaicīga pasaule, ja visi jūs domātu, rīkotos un iztēlotos dzīvi līdzīgi. Daudzveidība ir iestrādāta jau pašā radīšanas audumā, un jūsu cilvēku rase patiešām ir viena no pašām daudzveidīgākajām sugām uz šīs planētas.

Tad kā gan lai jūs saprotaties ar cilvēkiem, kuri nelīdzinās jums, kad patiesībā jūs visi esat bijuši iecerēti tik dažādi? Apzinieties pirmkārt un galvenokārt, ka ikkatra Dvēsele – vienalga, zināms tas viņai, vai nē – vēlas būt atzīta – kā tāda, kam ir kas vērtīgs ko teikt, un kas nozīmīgs ko dot pasaulei. Ikkatra Dvēsele, bez izņēmuma – lai cik arī neveikla vai neaudzināta tā būtu – palīdz celt Mīlestību virspusē.
Ieklausieties cits citā, dārgie. Pacentieties patiešām saprast viens otru. Jums nav jāpiekrīt. Jums nav jāuzstāj, lai kāds cits pieņem jūsu patiesību par savējo. Jums nav jārīkojas pēc citu prāta. Jūs tikai tiekat lūgti, laiku pa laikam dāvāt citiem savu līdzcietīgu ieklausīšanos. Ja jūs nepiekrītat kādam, vienkārši pajautājiet viņam, ”Es gribu saprast, kāpēc tu jūti tieši to, ko tu jūti un tici tam, ko tu dari. Man ir savādāks viedoklis. Vai vari man palīdzēt labāk tevi izprast?” Ja tu uzklausīsi pieklājīgi un ar cieņu izturēsies pret atšķirīgo – daudzi cilvēki atmaksās tev ar to pašu. Bet ja viņi tā nedarīs – paliec klusu.

Nav vajadzības pierādīt. Nav vajadzības būt ”pareizam.” Radītāja acīs tu bez šaubām esi ”pareizs,” jo tu audz šinī patreizējā brīdī. Visi pārēji arī ir ”pareizi,” jo arī viņi aug šinī patreizējā brīdī.
Kad tu skaties ziņas, redzi savus politiķus, u.c. – tu vai nu noraugies uz tiem ar cieņu, vai novērsies, lai skatītos ko citu, jo ikkatrai Dvēselei ir tiesības uz savu unikālo redzējumu un viedokli. Arī tev.

Patiesībā visi jūs esat vienas brīnišķīgas Mīlestības iemiesojumi. Visiem jums, bez izņēmuma, ir sava vieta radīšanas lieliskajā puzlē. Gluži tāpat kā šūnām ķermenī ir jābūt atšķirīgām, lai izpildītu savu uzdevumu, un reizē ar to arī visa ķermeņa uzdevumu – tāpat arī jums jābūt atšķirīgiem, lai piepildītu savu unikālo mērķi un skološanās plānu, šādi veicinot arī visas cilvēces izaugsmi.