otrdiena, 2016. gada 22. novembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 21.11.-27.11.


Kas par nedēļu! Debesjumā lielākie spēki savieno spēkus, lai cilvēku dzīves sakārtotos vislabākajā kārtībā. Dzīve jau ir par to, lai ir priecīgi. Dievu dievs Jupiters veidos lieliskus un gana dinamiskus aspektus ar stingro, labo tēti Saturnu. Tagad kārtība un labais vairosies. Pirmdienas vakarā arī Saule dodas uz jautrajiem Strēlniekiem mums sakot, ka dzīve ir par svinēšanu un līksmošanu. Jauki!
...
Nedēļa norisināsies dilstoša mēnēss gaismā, kas nozīmē prātīgumu un harmonijas meklējumus. Trešdiena ir nozīmīga diena. Ziņnesis Merkurs savienojas ar vareno Saturnu. Šajā dienā jālasa zīmes. Tās parādīs, kā sakārtot dzīvi, lai ir līksmi. Šī ir arī ļoti emocionāla un dziednieciska diena. Seksīgā Lilita vienosies spēkiem ar lielo draugu un dziednieku Kaironu (Hīronu). Viņu veidotā enerģija kārtos mūsu emocionālo lauku. Klausāmies savās sajūtās un instinktos šajā dienā! Tie daudz ko mums pateiks par mūsu seksualitāti un emocionālo labsajūtu. Pareizi interpretējot sajūtas, mēs daudz ko šajā dienā spēsim uzlabot savās dzīvēs.
Piektdiena un visa nedēļas nogale būs ārkārtīgi nozīmīga! Ļoti spēcīgs būs varenais likteņu pagriezējs Plutons. Viņš skarbi runāsies ar dievu dievu Jupiteru par mūsu laimi un tad tiksies ar vērtību un mīlestības dievieti Venēru. Tas viss ir par mūsu vērtībām dzīvē un par to, kā mēs izlietojam savu dzīves spēku. Nedēļas nogale ir paredzēta domāšanai, tāpēc alko pārbagātība nebūtu vietā. Sestdiena ir negaidīto zīmju un atklāsmju diena, tāda izgudrotāju diena. Izcila diena, lai rīkotu prāta vētras. Tāda pat ir svētdiena, tikai mierīgāka. Lai daudz izcilu atklāsmju un lēmumu šonedēļ! Veiksmi un izdošanos!
Andis
andisgeste@gmail.com