pirmdiena, 2016. gada 14. novembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 14.-20.11.


Nedēļu sāksim ar pilnmēnesi Vēršos. Šis pilnmēness izgaismos tās dzīves daļas, kuras vajadzētu salabot un kuras var salabot jau tagad. Tās var būt attiecības ar sevi un citiem, tā var būt jūsu veselība, tas var būt bizness.


Ne tikai tas, ka ir lietu labojamais pilnmēness šīs nedēļas sākumā, bet arī informācijas un darbības planētas Merkurs un Marss ir izveidojuši lielisku aspektu, kas sevišķi spēcīgs ir pirmās trīs nedēļas dienas. Domājiet par nākotni divu, trīs gadu griezumā. Turiet max skaidru prātu līdz trešdienai, jo katram cilvēkam tagad uz zemes ir vajadzīgs savs dzīves plāns un tieši tagad ir laiks to izdomāt. Bez sava dzīves plāna tagad nebūs labi, var arī būt bēdīgi, pat ļoti.
Ceturtdien un piektdien, valsts svētkos mēnestiņš būs mājās - Vēžos. Pēc svētku svinībām labi būs doties uz diskotēkām un bāriem. Labs laiks keksam un seksam. Mēnestiņš pāriet uz Lauvām naktī uz sestdienu ap 5:00 t.i. pret rīta sadali klubos. Ja gribat savākt kādu pilsoni sev mājās, šefojiet!

Joki jokiem, bet dažādas baudas daudz ko tagad ārstēs. Puse no neirozēm ir no nedabūšanas un cilvēki to labi zina, bet negribīgi atzīst. Seksuālā Lilita debesjumā sāk veidot izcilus aspektus ar dziednieku Kaironu (Hīronu). Ar seksu pret kariesu! Sestdien skatāmies zīmes! Izcila zīmju diena! Svētdien vienalga, ko darām - zvaigznēm pofig. Jauku nedēļu un DLDzD LV!
Andis
andisgeste@gmail.com