trešdiena, 2016. gada 16. novembris

Lai dzīvē ienāktu jaunais, vispirms ir jāizveido tukšums

Lai dzīvē ienāktu jaunais, vispirms ir jāizveido tukšums
13.Kimi

Ir jāiztīra brīvs plaukts savas apziņas sekretārā, kur tas jaunais var ienākt. Jauna forma, kas iegūs jaunu lomu, kas pildīs savus cilvēka uzdevumus jau jaunā līmenī. Attīrīt savu tonālu – tāds ir šodienas sauklis! Attīrīt prātu no pieņēmumiem un kaislībās kaltām nākotnes versijām. Iziet no līnijām, kurās mūsu Ego gribēšana ar milzīgu inerci velk mūs nekurienē! Apstāties tukšumā un padomāt par to, ko no mums vēlas Dievs? Kur mūsu gribēšanu vēlas ievirzīt Augstāki spēki? No kurienes atskan „neiespējamā” balss ar piepildījuma apsolījumu? Nav jau nekā neiespējama.

Ir tikai personīgā svarīguma apziņas pārblīvēti plaukti, kuros tam jaunajam nemaz neatrodas vieta! Tai jaunajai patiesībai, kam jāpaceļ mūs jaunā apziņas līmenī nav vietas starp nenovērtējami svarīgiem „gudras pieredzes” foliantiem un atmiņu albumiem. Starp visu to, kas palīdz mums uzturēt mūsu nozīmības sajūtu šai 8 miljardu apdzīvotajā pasaulē.

Mums ir tik grūti pieņemt, ka mēs esam tikai viena sīka cilvēces miljarda vienība. Mums ir grūti pieņemt, ka mūsu noteikumi šai „spēlē” ne ar ko nav īpašāki, kā viesnīcu apkopējas, pīrādziņu pārdevēja, vai ostas krāvēja noteikumi. Ogļrači miljons gadu vecā ogļu slānī atrod miljons gadu atpakaļ mirušas princeses sarkofāgu. Un viņu acu priekšā caur vienu dvēseles atstātu apvalku, atveras pati mūžība. Kur atrodas tagad šī dvēsele, atrastā cilvēka apvalka valkātāja toreiz, pirms miljons gadiem.

Kādā inkarnācijā tā atrodas patreiz? Vai dzīvo vēl matērijas izveidotā ķermenī, vai sen jau pārtapusi par tīru gaismu? Ogļrači notic šim acīmredzamajam mūžības brīnumam, bet zinātnieki tam nenotic! Parasts brīnums neievietojas ar bezgala „svarīgiem” diplomdarbiem piekrāmētājos Akadēmijas plauktos! Lai brīnumu tur ievietotu, ir jāizmēž veseli skapji ar „gudro galvu” sarakstītajiem pieņēmumiem. Ir jāatsakās no jau apstiprinātas Pasaules ainas. Mēs visi neslēpjam savu sašutumu par zinātniekiem, kuri ietiepīgi turas pie vecām dogmām un noslēpj dziļā pagrabā jebkuru artefaktu, kas šīs dogmas sašūpo. Mēs nesaprotam, kā var braukt ar gaisu piesārņojošiem automobiļiem laikā, kad izgudrots elektromobilis un parasta ūdens dzinējs! Taču vajag paskatīties, kas notiek arī mūsu pašu galvās. Cik mēs paši ietiepīgi turamies pie veciem realitātes modeļiem! Cik ietiepīgi dažreiz mīņājāmies savu pieņēmumu purvā tikmēr, kamēr jau reāli sākam slīkt.

Nu pieņemsim vismaz, ka mēs neesam Dievi, kuru skatam atvērtas visas realitātes pozīcijas. Pieņemsim, ka ir lietas, kuras mēs varam vēl neizprast līdz galam. Un tad mums parādīsies cerība caur pilnīgi jaunu atklāsmi pietuvoties vēl tuvāk Patiesībai. Par vēl vienu līmeni augstāk, mēs pakāpsimies savā pasaules redzējumā. Un iespējams,,, attīstoties nākamajam (Manik) vilnim, mums tiks piešķirta jauna loma. Tikai vispirms ir jāatbrīvo tam vieta! Ja Xish jau ir izvedis caur savas apziņas pazemi? Ja esat jau bijuši šais baisajās alās, kur sakrājas visi mūsu Ego maldi – tad jūs esat gatavi iznirt Saules gaismas svētītājā virszemē. Tad Jūs reāli esat gatavi jaunai lomai un jaunai dzīvei. Ja tomēr nekādas pārmaiņas sevī nejūtiet?!! Tad vismaz ieskatieties savā realitātē ar atvērtāmām acīm, bez pašapmāna. Atbildiet sev uz vienu jautājumu – „Jūs esat patiesi laimīgi?” Ja nē, tad nevajag nolaist plecus un padoties „neizbēgamajam”. Mainieties! Izmainiet savu realitātes redzējumu un kā balta seja no akmeņoglēm iznirs Jūsu jaunais esības tēls.


Ivo
https://www.facebook.com/toltekulaiks/posts/1455863794427310:0