svētdiena, 2016. gada 20. novembris

Kāpēc mirst bērni?

Bērni mirst no briesmīgām slimībām - vēža, smadzeņu audzējiem utt. Kāds tam iemesls? Vai te kāds sakars ar karmu? Varbūt bērnam uz planētas lemts iziet mācību pieredzi tikai dažu gadu garumā? Ko darīt?

“Pamatā tas notiek tāpēc, ka cilvēks ir tik vardarbīgs un dara pāri planētai. Piemēram, aug skaista eikaliptu audze, bet cilvēks paņem buldozeru un nolīdzina to līdz ar zemi. Tad cilvēks ir uzcēlis putnu un govju fermas, kurās moka un spīdzina dzīvniekus, neļaujot tiem dzīvot normālu dzīvi. Tie tiek iznīcināti, aizvesti uz lopkautuvēm un nogalināti. Arī kazas un aitas.
Katrai sugai uz šīs planētas paredzēta sava loma šajā dzīves tīklojumā. Un cilvēka loma ir aizsargāt vidi. Bet tā nu sanācis, ka cilvēks dara tieši pretējo. Cilvēka loma ir sargāt zemi, dzīvniekus, augus, visas sugas. Tas netiek darīts. Tā vietā cilvēks sācis tos visus ēst. Cilvēks domā, ka tas viss paredzēts viņam. Nevar aprakstīt to ļaunumu, kas tiek nodarīts visam. Un tad nu tas atgriežas atpakaļ pie cilvēka kā vēzis, mazu bērnu mirstība un citas trakas lietas, kas patlaban notiek. Ja cilvēce nemainīsies, tad kļūst vēl sliktāk. Daba atdara. Ja daba patiešām “sadusmosies”, tad būs traki.
Mēs ļoti ceram, ka cilvēki pavisam drīz kļūs apgaismoti un sevi transformēs.”

Šrī Bagavāns

Facebook SAULES TEMPLIS