trešdiena, 2016. gada 9. novembris

Kā sagaidīt ugunīgās transmutācijas enerģijas

http://www.intalakshmi.lv/blogs/ka-sagaidit-ugunigas-transmutacijas-energijas

Šī gada 11. novembris ir viena no enerģētiski spēcīgākajām šī gada dienām, kad katrs cilvēks var saņemt īpaši spēcīgu enerģijas daudzumu, kuru viņš var izmantot savas dzīves pārveidošanai.
Šai dienā atveras Ugunīgais Perseja Portāls 11:11.

11. novembrī plkst. 11 un 11 minūtēs (11:11:11) varat veikt meditāciju, vēlēties un vizualizēt savu Jauno Realitāti, kurā vēlaties dzīvot, strādāt, mīlēt un būt mīlētam:
• Aktivizējiet savu kanālu un Visuma enerģijas (kā katrs to prot un dara);
• Noskaņojieties uz savas sirds gaismu un izstarojiet to apkārtējajai pasaulei - gan cilvēkiem kurus jūs mīlat un kuri mīl jūs, saviem draugiem, paziņām, cilvēkiem kurus pazīstat un ar kuriem strādājat, mācāties;
• Sūties savu mīlestības gaismu savai zemei, savai pilsētai, rajonam, mājai….;
• Vizualizējiet savu Jauno Realitāti, kurā vēlaties dzīvot, strādāt, mīlēt un būt mīlētam;
• Sūtiet savu Mīlestības Gaismu Mātei Zemei, tās tīrībai, laimei un enerģijai;
• Pasakiet paldies par padarīto!
Esiet priecīgi un laimīgi šai dienā. Tādi agrāk vai vēlāk noteikti arī būsiet.
Tie kas jau strādā ar Jaunajām Enerģijām: Atverot savas sirds Dimanta enerģijas kodus, aktivizējot, stiprinot un savienojot tos ar Mātes Zemes Centra Sirds un Visuma Galaktikas Centra Sirds Dimanta Enerģiju Kodiem, mēs palīdzam citiem cilvēkiem, kuri to vēl nespēj.
Šis īpašais laiks ļauj cilvēkiem, kas strādā ar sevi un izmanto Jaunās enerģijas, pilnībā mainīt savu dzīvi un dalīties ar savu Gaismu ar citiem cilvēkiem, kas to vēl neprot.
11:11 - šis ir laiks kad atveras īpašs enerģētiskais portāls: Ugunīgie Perseja Vārti.
11:11 – šai laikā Zeme iziet no Andromedas enerģiju valstības un ieiet Perseja zvaigznāja ugunīgajās enerģijās. Zemei ir iespēja izmainīt savu eksistenci. Pilnībā.
12:12 – Šajā laikā Zeme ieies Ugunīgajos Perseja vārtos un izmainīs Planētas un visas cilvēces evolūciju.
Lielākā daļa cilvēces diemžēl izvēlas ignorēt to, ka vispār kaut kas mainās vai notiek. Viņi ir pilnībā iejutušies negācijās un bezcerībā un nepieļauj pat domu, ka kaut kas mainās. Viņi to noliedz. Viņi par tādām lietām pat nedomā.
Viņus neinteresē, ka ir sācies jauns evolūcijas laiks, kas pamazām maina visu notiekošo uz Zemes - neatkarīgi no tā, vai viņi to atzīst vai noliedz. Diemžēl tāda ir lielākā cilvēces daļa, kas nesaprot, ka viss, kas izpaužas fiziskajā realitātē uz Zemes, vispirms veidojas, mainās un nostiprinās neredzamajā daļā – enerģijās kas ir mums apkārt.
Jo ātrāk katrs cilvēks sapratīs enerģiju darbības principus, iemācīsies izmantot enerģijas savas realitātes mainīšanā, jo ātrāk mainīsies viņa Liktenis un viss, kas ar viņu notiek fiziskajā dzīvē.
Ir sācies laiks, kad Zeme ir nostājusies jaunas evolūcijas finiša taisnē.Būs cilvēki, kas to izmantos un mainīsies uz augšu līdzi Zemei, un būs tādi, kas dzīvos pa vecam.

Katra izvēle būs vienīgā pareizā izvēle priekš sevis, jo katrs cilvēks dzīvo savā attīstības un karmiskajā līmenī, kas nav ne labāks, ne sliktāks par citiem. Katram savs Liktens, katram sava izvēle. Katram savs rezultāts.
Šis ir laiks, kad mainās pilnīgi viss, jo ir mainījies ūdeņraža ātoms, kas ir pamata elements visam, kas atrodas uz planētas Zeme. Mainās fiziskā pasaule, formas, struktūra, viss.
Tas rada pretestību dažādos līmeņos, jo vecās enerģijas un vecā, impulsīvā matērija pretojas jaunajām, spēcīgajām un ātrajām enerģijām.
Pie vecās, impulsīvās matērijas pieskaitāmi arī tie cilvēki, kuru apziņas līmeņi nav spējīgi atteikties no vecajām enerģijām, vecajiem uzskatiem, metodēm, kuras iegūtas līdz šim:
• Viņi nav gatavi mācīties, mainīties un mainīt savus uzskatus, prakses un teorijas;
• Viņu Ego nespēj pieņemt domu, ka katrs cilvēks ir daļa no Radītāja (Dieva, Visuma Galaktikas Centra Sirds, Kosmosa vai kā katram patīk saukt šo enerģiju);
• Viņi nepieņem pat domu, ka katrs pats var izdziedināt, attīrīt, mainīt sevi un radīt savu realitāti;
• Viņi paniski turas pie vecajām enerģijām un pie tiem saviem kolēģiem, kas arī tā dara – uzskata un strādā pa vecam;
• Viņi noliedz katru jaunu metodi, praksi vai teoriju, kas ir pretrunā ar viņu ierastajiem uzskatiem.
Vecās enerģijas, domāšana, darba metodes, kas strādāja līdz šim, nonāk konfliktā ar Jauno enerģiju ātrumu, spēku, intensitāti un pilnīgi pretējām darba metodēm, kas vērstas vispirms uz sevis sakārtošanu.
Viss mainās. Sākot no matērijas līdz pat Radītājam. To sauc par evolūciju.
• Tāpēc ne viss vecais pāriet un darbojas jaunajā.
• Vecais mokās agonijā, jo nespēj iet līdzi jaunajam.
• Vecais nespēj mainīties, iekļauties jaunajā.
Vecajam pietrūkst Perspektīves, kas ir Radošā enerģija. Bet Radošuma vecajā nav! Tā ir Jauno enerģiju prioritāte! Tāpēc vecā pasaule mokās nezināšanā, krīzēs, slimībās…agonijā. Veco enerģiju pasaule pretojas visam jaunajam, kas maina cilvēka apziņu un Likteni...
Portāls 11:11
Ariādas stīga – tas ir Zemes pulss, kas tai dod iespēju šķērsot Ugunīgā Perseja Vārtus.
Tā ir perspektīve, kas dota progresīvajai cilvēces daļai, lai tā ieietu Perseja Ugunīgajās Enerģijās, portālā, kas paveras 11:11.
Tā ir perspektīve, lai cilvēki aktivizētu un stiprinātu savu Merkabu, savu DNS, kas ir daļa no Radītāja DNS. Šī ir lielākā Visuma Dāvana Cilvēcei – radīt sevi no jauna, radīt savu dzīvi tādu kādu to vēlamies.
Īpašs sveiciens tiem, ar ko kopā mācāmies - Viss tas ko mēs mācāmies – Jauno enerģiju izmantošana, iezemēšanās līdz Portālam, karma, zemapziņa, enerģijas balansēšana – tā ir Merkabas aktivizācijas prakse. MĒS TO JAU DARĀM! Šis laiks tikai pastiprina procesus ar kuriem mēs jau strādājam.
Iepazīt Radītāja enerģijas, aktivizēt Visuma Galaktijas Centra Sirds Dimanta Enerģiju kodus - tas nozīmē aktivizēt cilvēka Merkabu (DNS), kas atrodas neaktīvā miera stāvoklī.
Tieši mūsu DNS īpaši spēcīgi reaģē uz visām Kosmosa izmaiņām. Tagad, kad Zeme ieiet Perseja Ugunīgajās enerģijās, mēs piedalāmies milzīgās pārmaiņās. Tiek aktivizēti visi cilvēka genētiskie kodi, cilvēku Merkabas tiek aktivizētas.
Šo pārmaiņu rezultātā katrs var kļūt par savas dzīves Radītāju. Tāpēc cilvēcei vajadzētu saprast un apzināti piedalīties šajos procesos, vispirms atsakoties no vecajām dogmām, enerģijām un uzskatiem. Protams, tiem kas līdz šim ir strādājuši pa vecam, kuri ir guvuši labus rezultātus savā darbā, tas nav viegli.
Taču ir jāsaprot:
JAUNĀS ENERĢIJAS NAV PRETRUNĀ NE AR VIENU VECO PRAKSI VAI METODI –
• JA VIEN VECAIS TIEK PĀRMAINĪTS,
• TIEK ATMESTS LIEKAIS, NEVAJADZĪGAIS,
• STRĀDĀJAM NE TIKAI ŠEIT UN TAGAD, BET VISOS LAIKOS UN DIMENSIJĀS,
• DARBA ENERĢIJAS TIEK AKTIVIZĒTAS PĒC JAUNAJĀM METODĒM!!!
Tikai tad cilvēks spēj Radīt Savu JAUNO Dzīvi, kad pielieto Jaunās enerģijas.
Katrs var kļūt par Radītāju – tikai tas ir apzināti jāsajūt un jāakceptē katram, kas to vēlas. Šis laiks dod šīs iespējas. 11:11 Zeme ieies Ugunīgajos Vārtos un DNS gēni kā antenas sāks saņemt spēcīgus impulsus no Ugunīgā Perseja zvaigznāja. Tas dos iespēju mainīt apziņas līmeni uz Jaunajām Visuma enerģijām, uz Jaunajiem impulsiem.
Kāpēc tas viss vajadzīgs? Visums kā milzīgs radošais potenciāls vai kā viens vesels organisms, regulē visus enerģētiskos procesus, lai viss būtu harmonijā.
Un tieši tad katrs progresīvais cilvēks arī varēs sākt mainīt savu realitāti. Katrs varēs RADĪT. Taču tas nozīmē, ka katram vajadzēs noteikt un pārmainīt savus vecos uzskatus un būs jāuzņemas atbildība par savu dzīvi. Pilnībā..
Ko tas nozīmē?
• Ieraudzīt savā darbībā un metodēs vecās enerģijas, vecās metodes;
• Saprast no kā vēlamies atbrīvoties, kas traucē strādāt pa jaunam;
• Apzināti mainīt savas darbības metodes.
Tas palīdzēs 11:11 transmutēt visu veco un lieko. Apzināta rīcība, ieejot Portāla enerģijās, ļaus pārstrukturēt cilvēka domāšanu un apziņu uz Jaunajām Visuma enerģijām, kas aktivizēs “gulošos” DNS gēnus, visus tās līmeņos. Tas ļaus sākt veikt izmaiņas tiem, kas dažādu subjektīvu iemeslu dēļ vēl nav sākuši šo procesu.
Mūsu DNS – tas ir kā kvantu ģenerators, kas veic pārveidotāja un enerģiju sūtīšanas funkcijas. Visuma enerģijas tiks pārsūtītas uz DNS gulošajiem gēniem. Un, mainoties viena cilvēka Merkabas (DNS) enerģijai, mainīsies arī citu cilvēku enerģētika.
Lai izmaiņas notiktu – katram apzināti jāpaziņo Visumam, ka vēlaties veikt šos procesus.
To iesaku darīt meditācijā, kuru aprakstīju raksta sākumā.
Taču var arī dzīvot pa vecam. Nemainot neko. Saprotot to, ka vienalga vai kāds atzīst vai ne šos procesus - procesi jau notiek!
Raksta zinātniski - astroloģiskie materiāli ņemti no autora, kura Vārds man netīšām pazuda. Es ļoti atvainojos autoram!
Ir laiks mainīties!