piektdiena, 2016. gada 4. novembris

Ēterisko eļļu spēks pārmaiņu laikmetā - TOMASA FON ROTENBURGA vadībā



Ēterisko eļļu spēks pārmaiņu laikmetā

Praktiska nodarbība
TOMASA FON ROTENBURGA vadībā

2016. gada 25.-26. novembrī





Šobrīd pasaulē notiek lielas pārmaiņas, taču vēl lielākas ir tās, kas notiek mūsos pašos, – gan katram atsevišķi, gan visiem kopā. Tās skar mūs visus. Mēs atgūstam zaudētās senās zināšanas par to, kā panākt iekšējo stabilitāti. Tikai tad, kad pavisam apzināti un no jauna ļaujamies dabas spēkam, dzīve var mūs atkal nest.



Šajā jaunrades procesā īpaši noderīgas ir augu ēteriskās eļļas - tās sniedz mums ļoti nozīmīgu padomu, transformāciju un dziedināšanu. Ēteriskās eļļas nav tikai patīkami smaržojoši šķidrumi, bet ļoti spilgtas, dzīvas būtnes, kas vēlas ar mums komunicēt. Tās ir dievišķi ziņneši. Jo dziļāku kontaktu mēs varam ar tām rast, jo spēcīgāki būs dziedināšanas rezultāti. Katra no ēteriskajām eļļām izsaka dievišķu dzīves principu. Ēteriskās eļļas palīdz atbrīvot mūsu bieži vien apslēptos iekšējos šķēršļus un enerģijas plūsmas nosprostojumus.



Nodarbībās mēs iepazīsim īpaši šim laikam piemērotas ēteriskās eļļas un apgūsim ļoti iedarbīgus paņēmienus to izmantošanai noteiktās dzīves situācijās. Šis būs intensīvs un dzīvīgs darbs grupā, lai pēc iespējas dziļāk iepazītu ēterisko eļļu substances un meditējot atklātu savu atvērtību ēterisko eļļu būtnēm, kā arī gūtu atklāsmes par sevi.



Pievienojies mums uz divām dienām, lai gūtu nozīmīgu pieredzi, bagātīgas zināšanas, spēcīgu iekšējo izaugsmi un iepazītu fascinējošas ēteriskās eļļas!





 Tomass fon Rotenburgs praktizē naturopātiju kopš 1993. gada. Tomass strādā ar ēteriskajām eļļām, Zodiaka spēkiem un dvēseļu dziedināšanu. Sākotnēji viņš darbojās Berlīnē, bet šobrīd – Sempā, Slovēnijā. Viņš regulāri vada starptautiskus seminārus Kanādā, Vācijā, Slovēnijā un Latvijā. Vairāk informācijas par Tomasu www.thomas-von-rottenburg.de.





Nodarbības notiek divas dienas plkst. 9.00–19.00

(ar kafijas/tējas pauzēm un pusdienlaika pārtraukumu). Var arī apmeklēt tikai vienas dienas nodarbību.

Nodarbību pamatvaloda - vācu ar tulkojumu latviešu valodā.



DALĪBAS MAKSA: 120.00 € (viena diena 60.00 €).

PIETEIKŠANĀS UN INFORMĀCIJA:

Rigonda rigonda22@inbox.lv (tālr. 29434031)

Pieteikšanās līdz š.g. 21. novembrim.

NORISES VIETA:

Studija "Jūties labi", Tallinas ielā 94, Rīgā.

Lūgums līdzi ņemt maiņas apavus.