sestdiena, 2016. gada 5. novembris

Dzīve ir attiecības

“Dzīve ir attiecības un visas attiecības ir enerģijas apmaiņa. Mēs to uzsveram tāpēc, ka attiecības ietekmē daudzi un dažādi faktori. Tie var būt pagājušās dzīves, planētu stāvoklis, karmiskie cikli un daudz kas cits. Tieši tāpēc attiecības vai nu sniedz enerģiju vai atņem to. Viss ir attiecības, jo viss ir arī enerģija.

Cilvēks vienmēr atrodas kādās attiecībās. Lieta tāda, ka tad, kad cilvēks lieto vārdu ‘attiecības’, tad iedomājas, ka runa ir tikai par attiecībām starp cilvēkiem. Bet jūs tieši tāpat veidojat attiecības ar dzīvniekiem, kokiem un pat nedzīvām lietām. Ja tomēr atgriežamies pie cilvēku savstarpējām attiecībām, tad, tā kā tur ir iesaistīts Es, tad attiecības mūsdienās vairāk kļuvušas par ‘dot’ un ‘ņemt’ attiecībām.

Visam, kur ir iesaistīts Es, ir jāiziet cauri kādiem cikliem vai attīstībai. Vienas attiecības var sniegt prieku, laimi, bet citas nē. Labākais veids, kā to ieraudzīt ir palikt ar to, kas ir un apcerēt - kuras attiecības jums sniedz enerģiju un kuras nē.

Lūdzu, saprotiet, ka šajā apcerē tas nenozīmē, ka jūs nosodāt, noliedzat vai analizējat otra cilvēka darbību vai jūsu attiecības. Te nav runa par otru cilvēku. Te ir runa tikai un vienīgi par jums. Ja ir sāpes vai naids, tad tas ir jūsos un ne jau otrā cilvēkā. Te labākais tad būtu palikt ar to, kas ir, un pieredzēt to visā pilnībā.

Tagad parunāsim par situāciju, ja jums ir kādas attiecības, kas nesniedz enerģiju, bet nevarat tās arī pārtraukt. Strādājiet pie tām, centieties ieraudzīt apslēptās nastas, smagumu, blokus, savu greizsirdību un nedrošību, tos tēlus, ko paši esat saradījuši šajās attiecībās un pats svarīgākais - redziet, kā jūsu ego darbojas, lai salauztu šīs attiecības. Centieties sakārtot šīs attiecības.

Vienotībā mēs vienmēr lūdzam jūs sakārtot attiecības. Tas ir iekšējs darbs. Ko darāt ārēji - tas paliek jūsu ziņā. Attiecības ir jāsakārto sevī iekšēji. Jums jāsāk ieraudzīt sevī sāpes, apslēpto smagumu, greizsirdību, nedrošību un palikt ar to, pieredzēt to, izjust to. Tad viss automātiski mainīsies. Tas ir iekšējs darbs. Šis iekšējais darbs arī noteiks jūsu ārējo rīcību.

Daudzi cilvēki ierodas uz Vienotības universitāti lai dziedinātu attiecības. Pēc procesa tie zvana saviem mīļajiem, vai arī ja tie ir te, tad apskauj viens otru, priekā dejo. Tad, kad notiek dziedināšana, tad pilnīgi automātiski atnāk arī mīlestība. Un mīlestībai vajag izpausties. Kā jūs to izpaužat, tas paliek jūsu ziņā.
No otras puses nav nekādas jēgas apskaut otru cilvēku vai teikt tam mīlestības vārdus, ja iekšēji jūtat sāpes un smagumu.

Tāpēc attiecības ir divpusēja enerģijas apmaiņa, pat ja tās pārtraucat, attiecības vienalga paliek. Mainās tikai tas, kā viens pret otru attiecaties. Dažkārt vislabākie draugi kļūst par ienaidniekiem, divi mīloši cilvēki šķiras un vairs nevēlas viens otru redzēt. Veids, kā tie izturas viens pret otru ir mainījies, bet attiecības ir palikušas. Vispirms bija mīlestība, tagad naids, sāpes utt. Un te var būt daudz un dažādi iemesli. Jūsu spēkos nav mainīt otru cilvēku, un tāpat arī mēs nevaram kontrolēt to, ko cilvēki jūt pret mums. Svarīgākais ir tas, ko sajūtat jūs.

Ārējā pasaule ir iekšējās pasaules atspulgs un iekšējo pasauli ietekmē arējā pasaule.

Ja nesat sevī daudz sāpju, tad palieciet ar tām un pārvērtiet tās priekā un labpatikā. Ja pēc visiem centieniem sakārtot attiecības gan iekšēji, gan ārēji tās joprojām nesniedz prieku, tad pārtrauciet tās. Atcerieties, ka, pārtraucot attiecības, jūs tikai maināt izturēšanās veidu šajās attiecībās. Attiecības vienalga paliek. Ziniet, ka tas ir prāts ar tā iedomām un tēliem, tas ir ego, tā ir dualitāte un šķelšanās, kas neļauj būt patīkamās attiecībās.

Prāts vienmēr vēlēsies būt attiecībās, kas sniedz prieku un baudu, maksimālas ērtības un uz laimes sajūtu. Kad attiecībās ir Vienotība, tad esat mierā un beziemesla priekā. Attiecības jums visu laiku sniegs enerģiju, lai kas notiktu.
Kad tā pa īstam apzināt savas ego spēlītes un kad sirds atveras visā pilnībā, tad visas attiecības automātiski sniegs jums enerģiju.


Visums visu laiku mainās, tāpēc arī nevarat gaidīt, lai cilvēki visu mūžu būtu nemainīgi. Cilvēks, kuru mīlat visvairāk, arī var sagādāt sāpes. Tāda ir dzīve, ne tikai priekpilni brīži, bet arī dzīves kritumi un pacēlumi. Tas ir jāpieņem. Vērojiet vai jūs uz dzīves notikumiem atbildiet vai reaģējiet. Tieši tāpēc dzīve ir attiecības, vienalga vai tā sniedz sāpes vai prieku. Tā ir enerģija, izbaudiet, pieredziet, sajūtiet to.”
šrī Bagavāns
Facebook SAULES TEMPLIS