trešdiena, 2016. gada 16. novembris

Dievišķo Dvēseļu tērpi - Eņģeļi caur Ann Albers


29.10.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


-------------------------------------------------
Daudzi no jums grasās svinēt svētkus, sauktus par Helovīniem, kur dalībnieki gūst lielu baudu no pārģērbšanās. Jūs aplūkojat cits cita tērpus ar izbrīnu, atzinību, un pat ar krietnu humora devu. Skaistais un neglītais, piemīlīgais un briesmīgais piepeši kļūst par nevainīgām maskām cilvēkiem, kas atrodas zem tām.
Vai varat iedomāties, dārgie, ka IKVIENS šeit, uz jūsu Zemes, ir Dieva Gaisma un Mīlestība, tērpies savas personības maskā. Gluži kā Helovīnu tērpi var būt mīļi un briesmīgi, var būt atbaidoši un skaisti – tā arī cilvēcisko būtņu maskas, ko nēsā jūsu Dvēseles, var būt gan piemīlīgas, gan briesmīgas, gan skaistas, gan drausmīgas, pēc jūsu cilvēciskajiem standartiem, taču visas tās tik un tā ir brīnišķīgas mums.
Kā būtu, ja tā vietā, lai censtos cits citam pāri nodarīt un nosodīt viens otru, jūs varētu uzlūkot cits citu, apzinādamies, ka VISI esat ”Dieva Mīlestība”, tērpušies katrs zem savas izvēlētās maskas. Tas varētu izmainīt visu jūsu realitātes uztveri.
Vai jūs varētu iedomāties sevi sakām, ”Šeit ir Dieva Mīlestība, kas noraugās uz mani veikalā no letes otras puses. Šeit ir Dieva Mīlestība, kas paslēpta zem dusmīga cilvēka krunkainās sejas. Šeit ir Dieva Mīlestība, kas slēpjas zem ļoti bēdīga cilvēka izmisušās sejas. Šeit ir Dieva Mīlestība, kas strādā caur izpalīdzīgu Dvēselīti. Šeit ir Dieva Mīlestība, Dvēselītē, kas Sevi aizmirsusi, un jūt vajadzību izturēties nelaipni pret mani. Šeit ir Dieva Mīlestība, Dvēselītē, kas Sevi atceras, un piedāvā man atbalstu. Viņi var būt aizmirsuši vai atcerējušies, bet es ZINU šo Patiesību!”
Bērniem piemīt šis ”nevainīgā vērotāja” talants. Viņu uzlūko visu dzīvē ar ziņkāri, izbrīnu un labestību. Viņi apbrīno katra cilvēka unikalitāti, un noraugās uz viņu ar interesi. Tā vietā, lai uzņemtu dusmīga cilvēka apvainojumus personīgi, bērni apzinās, ka ir pelnījuši labāku attieksmi, un vienkārši brīnās par to – kā dēļ šim cilvēkam tā vajadzēja uzvesties.
Kā būtu, ja arī jūs uzlūkotu cilvēkus šādā veidā, dārgie. Pamēģiniet šonedēļ. Paskatieties uz visiem, it kā tie būtu savai Dievišķajai Mīlestībai masku uzvilkuši, un iemiesojušies šeit, kā individualitātes, kuras izvēlējušās augt un mācīties. Nu jūs zināt noslēpumu … visi jūs atrodaties zem savām maskām, un VISI jūs meklējat Mīlestību.



https://www.draugiem.lv/groups/gaismasberni_16019359/?f_tid=6324521