piektdiena, 2016. gada 4. novembris

Bailes izzudīs pēc to pieņemšanas...

Jūs varat izlikties, ka nebaidaties - tas neko nemaina. Vienīgā transformācija, kas var notikt, ir tas, ka jūs vienkārši sāksiet apzināties: "Es baidos. Visa mana būtība trīc, un lai ko es darītu, visu ieēno bailes." Jūs kļūstat patiess pats pret sevi.

http://garavasara.com/articles/bailes-izzudis-pec-to-pienemsanas

Problēma nav tajā, lai atbrīvotos no kaut kā; problēma ir saprašanā. Saprotiet, kas ir bailes, un nemēģiniet atbrīvoties no tām, jo tajā brīdī, kad jūs sākat mēģināt atbrīvoties no kaut kā, jūs neesat gatavi to saprast - jūsu prāts, kas domā par šo atbrīvošanos, jau ir slēgts.
Nemēģiniet atbrīvoties no jebkā. Mēģiniet saprast, kas ir bailes. Un, ja jums ir bailes, pieņemiet tās. Tās ir šeit. Nemēģiniet no tām atbrīvoties. Nemēģiniet izveidot kaut ko pretēju. Ja jums ir bailes, tas nozīmē, ka jums ir bailes. Pieņemiet to kā daļu no savas būtības. Ja jūs varat to pieņemt, tās jau ir izgaisušas. Bailes izzudīs pēc to pieņemšanas; ja bailes tiek noraidītas, tās palielinās.
Ar bailēm pārņemts cilvēks var kļūt ļoti drosmīgs cilvēks. Viņš var radīt ap sevi bruņas. Viņš var kļūt par bezbailīgu velnu tikai lai pierādītu, ka viņš nebaidās, vienkārši lai parādītu citiem, ka viņš nebaidās. Un, ja viņš nonāk briesmās, viņš var maldināt sevi, ka nebaidās. Bet pat drosmīgākais cilvēks baidās. Visa viņa drosme ap viņu ir ārpusē; dziļi sevī viņš dreb.
Jūs varat izveidot pretējo, bet tas neko nemainīs. Jūs varat izlikties, ka nebaidaties - tas arī neko nemaina. Vienīgā transformācija, kas var notikt, ir tas, ka jūs vienkārši sāksiet apzināties: "Es baidos. Visa mana būtība trīc, un lai ko es darītu, visu ieēno bailes." Jūs kļūstat patiess pats pret sevi.
Tad jūs nebaidaties no bailēm. Tās ir šeit, tās ir daļa no jums; ar to neko nevar darīt. Jūs tās esat pieņēmuši. Tagad jūs neizliekaties, tagad jūs nemānat ne sevi, ne kādu citu. Patiesība ir šeit un jums nav no tās bail. Bailes sāk izzust, jo cilvēks, kurš nebaidās pieņemt savas bailes, kļūst bezbailīgs - tas ir pats lielākais bezbailīgums, kāds vien ir iespējams.
Dusmas - tā ir enerģija, bailes - tā ir enerģija, gļēvulība - arī enerģija. Visam, kas ar jums notiek, ir milzīgs virzītājspēks, tur slēpjas neticama enerģija. Tikko kā jūs to pieņemsiet, tā kļūs par jūsu enerģiju. Jūs kļūsiet stiprāki, jūs kļūsiet bagātāki, jūsu robežas paplašināsies. Jūsu iekšējā pasaule kļūs lielāka.
Ja jūs virzaties uz augstumiem, iekšā būs mīlestība, un visapkārt - mūžība. Nebūs nekādu baiļu - to nevar būt, jo jūs nevar iznīcināt, jūs esat neiznīcināmi. Jūsu nāve nav iespējama, jo jūs esat nemirstīgi.
- Ošo (((♡)))
normundsastra.eu