trešdiena, 2016. gada 21. septembris

Vēdiskais atlikušās nedēļas horoskops 20 - 25 sep






Atlikušās nedēļas horoskops...



Dienas horoskops 2016 gada 20. septembris

Skarbie apziņas attīrīšanas laiki pamazām pāriet un tādēļ aktīvi varam ķerties klāt jaunām aktivitātēm, kas skar "materiālo pasauli" un tās sniegtos labumus. Jāņem vērā, ka šodien vēl daudzi būs ļoti aktīvi un emocionāli, kā arī komunikācijā daudzās lietās būs sarežģītāka, ka rezultātā būs jāatkārto (netiks uztverta informācija ar pirmo reizi) informācija vairākas reizes. Tas pats arī nozīmē, ka būs problēmas ar elektro ierīcēm un datu nesējiem.

Ļoti labs laiks risināt īpaši sarežģītus "jautājumus" un meklēt tiem neordinārus risinājumus, kas būs jāsadala "vairākos" etapos, papildus tam šis plāns atļauj "slepeno sadaļu", kas nebūs redzama tik ātri. Derētu ieklausīties bērnu teiktasjā, jo tur būs daudz "atslēgu" nākotnie.

Dažiem spekulācijas idejas izrādīsies ātras un veiksmīgas. 



Dienas enerģija ir labvēlīga visam kas ir saistīts ar sievietēm, sievišķīgumu, auglību, seksuālo eneģiju, piesardzību, greizsirdību, slepenību, atturību, cīņu, ziedošanos, katarsi, mātes mīlestību, seksam, ļoti labi ieņemt bērnu; labas jebkuras darbības, kas saistītas ar bērniem – veikt pārrunas un audzināt (caur personīgo piemēru, lai bērns nokopē un atkārto rīcības modeli), labi askētiskām, ezotēriskām darbībām, labi pabeigt sen iesāktu procesu. Kā arī labi spontānām darbībām, riskam, radošām aktivitātēm (dzemdēšanas, dzimšanas funkcija), labi kaut ko izgudrot; veikt agresīvas, nežēlīgas darbības, labi lai šķirtos, labi lauksaimniecībai, dārzniecībai, apgriezt kokus, krūmus; darbam ar uguni, ieročiem, indēm un ķīmiskām vielām; darbam ar uguni, ieročiem, indēm un ķīmiskām vielām; pirkt gāzes plīti, labi lai pabeigtu kaut ko kas sākts jau sen, atcerēties un sistematizēt pagātnas notikumus (īpaši attiecībās). Visam, kas ir saistīts ar psiholoģiju un visa veida atziņām, kas skar dziļākos apziņas slāņus saistībā ar attiecībām, kopdzīvi, bērniem un intīmo dzīvi (sapratīsiet rīcības psiholoģiskos aspektus), kā arī būs vēlēšanās izmēģināt apkārtējo pasauli ar pilnu jaudu kļūs vairākas reizes lielāka. Cilvēku reakcija uz dzīves situācijām būs vairāk instingtīva nevis balstīta uz zināšanām un loģiku, lai to pārvarētu ir ieteicama pašdisciplīna, gavēnis un attīrīšanās procedūras.

Labi ir meditēt par tādiem attiecību pirmelementiem:
- Ģimeni;
- Mīlestību un spēju saprasties;

- Laulībām;

- Sex;

Visi šie pirmelementi ir apvienojami, bet tie arī spēj katrs eksistēt atsevišķi...
Attiecību radīšanas procesā būtiskākais ir apzināties kas Tu esi un ko tu dod partnerim tādu, ko viņš pats nevar iegūt. Tikai mīlot un cienot sevi tevī nav bailes kā rezultātā balansēti savienojas enerģijas kopējam mērķim. Balans enerģijas apmaiņā ir balsns starp spēju dot un spēju saņemt...
Vēl būtiks aspekts attiecībās ir spēja saprast sievietes un vīrieša egoisma atšķirības. Sievietes egoisms izpaužas milzīgā enerģijas došanā un nespējā, kā arī nemācēšanā saņemt enerģiju jeb jūtoties kā mātei pirms vēl esi palikusi stāvoklī. Dodot sieviete cer ka viņai tiks dots atpakaļ, bet notiek pretējais. Vīrieša egoisms izpaužas visas enerģijas savākšanā un nespējā dalīties ar uzkrāto enerģiju (spēja dot), dodot vīrietis uzņemās atbildību un uzņemoties atbildību sāk strādāt princips - dod un tev taps dots...



Nerekomendējasceļojumi (enerģija ir saistīta ar satiksmes sastrēgumiem, negadījumiem); veikt  lēnas un maigas darbības, kas prasa klusumu un rāmu mieru; dažādu lietu ierosināšanai un uzsākšanai (iniciācija) - ir labāk pabeigt kādu lietu nekā iesākt ko jaunu.           



Enerģiju pārvalda Bharani nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: 13:00 līdz 15:40

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Mangala (Marss) atrodas pirmā grāda robežās Dhanu (Strēlniekā), tādēl daudzi šodien jutīs sarežģītas saspīlētības un apstākļu ierobežotības sajūtu.

2) Venēra atrodas pirmā grādu robežā un svaros, ar ko arī apsveicu visas sievietes.





Dienas horoskops 2016 gada 21. septembris

Labos un ātros astroloģisko laiku uzlabojumus mazliet sabojā Marss, kas atrodoties mrihu Bhagas grādos Strēlniekā nesīs īpašus vēstījumus no dzimtas, kā arī dos norādījumus, kas jālabo katram savā rīcībā, lai dzimta veiksmīgi attīstītos. Daudziem tas būs pirmais brīdinājumus tādēļ esiet vērīgi un izdariet secinājumus.

Rēķinamies ar to ka cilvēki būs "skarbāki" komunikācijā kā parasti, pat tad, kad viņu viedoklis netiek tieši prasīts, taču tiešām aiz lielākās daļas kritikas ir patiesības graudi.

Tie, kas domā uzsākt veselības atjaunošanas procedūras - ideāli, kā arī veiksies visiem, kas vēlēsies mazināt savus kaitīgos ieradumus. 

Tie kas nodarbojas ar biznesu - labs laiks komunikācijai ar valsti.

Ļoti uzmanīgi jāpārvietojas ar auto.



Dienas enerģija ir labvēlīga  visam kas ir saistīts ar sasvas abziņas pilnveidošanu uzklausot pašam savu un citu kritiku. Pats labākais laiks "ārstēt" sevi no kaitīgiem ieradumiem un atmes visu, kas dzīvē patiesība nav vajadzīgs. Labi nodarboties ar uguni - ēdiena gatavošanu; kamīna kurināšanu pirmo reizi; veikt ārstniecības procedūras, kas ir saistītas ar uguni - pirtis, masāžas, veikt operācijas kurās ir asins zudumi, izgriest augoņus vai atrast iekšējos iekaisumus utt. Ļoti labs laiks lai tiktu pie patiesības, pastiprinātu prāta spēju uzņemt jaunas zināšanas,  veicināt zinātkāri un nezināmā izpēti, iedziļināšanās lietās ļaus izprast dziļākos lietas būtības iemeslus (vissuma pirmsākuma noslēpums). Dienas simboli ir ārsta skalpelis, kas izgriež augoni, šķēres, cirvis, žilete vai jebkāds ass instruments kā asmens vai nazis. Uguns enerģia ir virzīta uz attīrīšanos (transformāciju) tā var gan sasildīt un dot labumus, gan nepareizi izmantojot var sadedzināt un iznīcināt. 

Savstarpēja komunikācija starp cilvēkiem būs "kritizējoša" un asa (kompromisus nemeklējiet) - mazā un kontrolētā devā uguns sasilda, bet nekontrolētā veidā iznīcina visu ko var iznīcināt. Ļoti labi ir kaut ko nogriezst.

Nav labi nodarboties ar lietām kas saistītds ar ūdeni, finansēm un mierīgām lietām.           



Enerģiju pārvalda Krittika (līdz 15:40) nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: 13:00 līdz 15:40

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Mangala (Marss) atrodas Mritju Bhagas grādos Dhanu (Strēlniekā), tādēl tiem, kam kāda planēta strēniekā var nākties saskarties ar stiprāku marsa ietekmi šajā sfērā.

2) Venēra atrodas pirmā grādu robežā un svaros, ar ko arī apsveicu visas sievietes.



Skaidrojumi:

 *Astroloģiski tie ir noteikti grādi horoskopā, kas nes “nāves” enerģiju un ir uzskatāmi par nelabvēlīgiem. Lai labāk izprastu, kādu ietekmi dos mritju bhaga, ir jāņem vērā, ka ar vārdu “nāve” astroloģijā tiek apzīmēti astoņi “nāves” veidi: 1) posts, 2) sāpes, 3) bailes, 4) kauns, 5) slimība, 6) ierobežojumi, 7) apvainojumi un 8) fiziska nāve (mritju). Visi iepriekš minētie ir ciešanu pirmelementi.



Dienas horoskops 2016 gada 22. septembris

Labo laiku ik pēc brīža sabojā kāda sliktā astroloģiskā kombinācija, bet izdeāli astroloģisku laiku sameklēt ir teju neiespējami, tādēļ par to daudz nesatraucamies un dzīvojam dzīvi pēc pilnas programmas. Labākā ziņa ir tā, ka beidzot Budha (Merkūrs) kļūst atkal "taisns", ka rezultātā uzlabojas komunikācijas spēkas, elektronika sāk labāk darboties, domas vairs nenovirzās nevajadzīgajā virzienā utt. un šī kombinācija ir īpaši laba visiem, kas nodarbojas iz biznesu.
Visu "brīvo" enerģiju rekomendēju veltīt darbam un tam kādus sasniegumus sniegsiet ārpus mājas, kā arī ļoti labi pavadīt brīvo laiku ārpus mājas: vakara pastaiga pie Jūras - SUPER, pastaiga pa mežu, parku utt, tieši tāpat.

Tiem kam ir jākārto juridiskas dabas jautājumi arī ļoti labi ie vienoties par līguma sastāvdaļām.
Kopumā laba un produktīva diena.



Dienas enerģija ir labvēlīga visa veida ceļojumiem pa sauszemi; augošām darbībām; meteriālo vērtību radīšanai; lauksaimniecībai, darbam ar zemi un nekustamo īpašumu; rakt aku un visa veida darbības, kas ir saistītas ar ūdeni; dot vārdu kuģim vai uzņēmumam; iegādāties automašīnu (labākais no sliktā laika) vai citu pārvietošanās līdzekli; uzlabot attiecības, sex (nedrīkst aizauties), ieņemt bērnu, veikt skaistuma uzlabošanas procedūras (arī plastiskās operācijas); dibināt jaunus kontaktus; uzsākt reklāmas kampaņu; uzsākt mācīties kaut ko jaunu; nodarboties ar mākslu vai iegādātmies mākslas objektus; dziedniecībai un pašattīstībai; dabas pētniecībai; būvniecības uzsākšanai; apģērbu un juvelierizstrādājumu iegādei. Dienas enerģijai piemīt liels radošais aspekts, spēja piepildīt vēlēšanās, radīt uzplaukumu, labklājību; radīt nosvērtību, vairot koncentrēšanās spēju (panākumu atslēga); tikt pāri visam, kas tam ceļā uzrodas (sistēmiska pieeja problēmas risināšana).

Nerekomendējas visām darbībām, kas ir pretrunā ar visuma likumiem (noraus galvu) un destrukciju, nojaukšanu, konfliktiem un citu cilvēku brīvās gribas vardarbīga ierobežošana.            



Enerģiju pārvalda Rohini (līdz 14:00) nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: 13:00 līdz 15:40

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Venēra atrodas Mritju Bhagas grādos, kas nozīmē,ka attiecību jautājumi būs saspīlētāki kā parasti, bet šie strīdi nebūs fatāli attiecībām.
2) Merkūrs beidzot pārstāja būt retrogrāds un iztaisnojas un pamazām jāsāk pirkt elektronikas preces. 



Skaidrojumi:

 *Astroloģiski tie ir noteikti grādi horoskopā, kas nes “nāves” enerģiju un ir uzskatāmi par nelabvēlīgiem. Lai labāk izprastu, kādu ietekmi dos mritju bhaga, ir jāņem vērā, ka ar vārdu “nāve” astroloģijā tiek apzīmēti astoņi “nāves” veidi: 1) posts, 2) sāpes, 3) bailes, 4) kauns, 5) slimība, 6) ierobežojumi, 7) apvainojumi un 8) fiziska nāve (mritju). Visi iepriekš minētie ir ciešanu pirmelementi.



Dienas horoskops 2016 gada 23. septembris

Laiks ko varētu dēvēt par komunikācijas super dienu - īapaši dienas pirmajā pusē, kad rezultāti būs prognozējami, savukārt dienas otrajā pisē "viss būs ne tā kā sākumā plānots". Īpaši uzmanīgiem pēcpusdienā jābūt gan ar darba kolēģiem gan kaimiņiem, tādēļ šajā gadījumā ja ir iespējams vairāk jāklausās un mazāk jārunā, bet īpaši aktuāli tas būs, ja lietosiet alkoholu.

Dienas pirmā puse ir arī laba visam, kas liktu pamainīt tos paradumus, kas ir ikdienā, jo tikai provējot jaunas lietas mēs attīstam savu apziņu un iziet no ierastajiem uzvedības rāmjiem. Tie, kas pārvietojas ar auto - ļoti izmanīgi īpaši īsos pārbraucienos.



Dienas enerģija ir labvēlīga  visa veida jaunām aktivitātēm uzsākumiem un it īpaši tādām lietām, kas nekad iepriekš nav darīts (pilnīga inovācija). Dienas enerģija ir maiga, bikla, viegla, trausla, nepastāvīga, apveltīta ar šarmu, mainīga, neizlēmīga, līdzjūtīga, rotaļīga un ir ļoti labs laiks lai atrastos gleznainās vietās, kā arī pārvākties dzīvot uz māju. Rekomendējas, nodarbotos ar fiziskām nodarbēm dabā; izbaudītu klejošanas dabu, nodarboties ar seksuālām aktivitātēm. Jāņem vērā, ka gan paši gan apkārtējie izskatīsies tādi kā "aizsapņojušies", iemīlējušies. Ideāls laiks meditācijai un saprast savu emociju pirmcēloni, izglītības uzsākšanai, lūgšanu vietas iekārtošanai; garīga un reliģiska satura darbībām; vārda mainīšanai.

Nav ieteicams šodien precēties (uzliks ragus), vai uzskātk procesus, kas prasa stabilitāti, jebkādas smagas un asas aktivitātes; konfrontācijas;              



Enerģiju pārvalda Mrigashira (līdz 12:50) nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: 12:45 līdz 15:35

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Merkūrs beidzot pārstāja būt retrogrāds un iztaisnojas un pamazām jāsāk pirkt elektronikas preces. 





Dienas horoskops 2016 gada 24. septembris

Ļoti labs rudens darbu un laiks, kad darbs atjaunos veselību dabiski un nemanāmi un īpaši labi būtu, ja dabos palīgā ņemtu bērnus (īpaši sākot no pēcpusdienas), kā arī īpaši labi ir darbi, kas saistīti ar "saknēm". Dienas pirmajā pusē jābūt uzmanīgiem ar visiem asiem priekšmetiem vai vietām, kur var gūt "darba" traumas.

Pēcpusdienā pusē varat stādīt kokus, jo visums atbalstīs visa veida reģenerācijas procesus.

Tie kas nestrādā jēvelta VISA enerģija ģimenei un tās iekšējā klimata uzlabošanai, bet tiem kam nav ģimenes jācenšas palīdzēt saviem vecākiem vai radiniekiem. Īpaši labs laiks tēva un meitu attiecību uzlabošanai.

Tie, kas vāc "veselības" veltes no meža jāņem vērā, ka šodien savāktās veltes būs spēcīgākas kā parasti.



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar bīstamām, riskantām un neskaidrām aktivitātēm; darbībām ar tehnoloģisku vai mehānisku raksturu; bēru ceremonijām; lietu nobeigšana vai kādam procesam pielikt punktu; nāves jautājumu pētīšana; lauksaimniecības darbiem un stādīt kaut ko; visas darbības, kas ir saistītas ar ūdeni, mierīgām un klusās darbībām - yogai, meditācijai, mistiskām lietām, pētīt dažādus procesus, veikt zvērestus iesvētības, saderināšanās procedūras, ievākties jaunā mājā, griezsties pēc ilgstošas un stabilas palīdzības, veikt dažādus lauksaimniecības darbus, jo enerģija atbild par zemes uzbūvi un auglību uz zemes (raža ko novāc un uzglabā). Ideāls laiks slimību ārstēšanai, mierīgām seksuālām aktivitātēm, mākslinieciskiem pasākumiem un radošām aktivitātēm.

Nav ieteicams konfliktiem; komunikācijai ar konkurentiem un pretiniekiem; tiesvedības drabiem; apspriest kādu aizmuguriski vai plānot darbības ar "āķi"; aktīvām darbībām vai pieņemt ātrus lēmumus, uzsākt ceļojumus, tiesvedību; ātras, vieglas darbības - spekulācijas un azartspēles; naudas aizdošanu uz īsu laiku; lielai fiziskai piepūlei un pārpūlei.             



Enerģiju pārvalda Arudra (līdz 12:30) un pēc tam ir Purnavasu nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: 12:42 līdz 15:30

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Merkūrs beidzot pārstāja būt retrogrāds un iztaisnojas un pamazām jāsāk pirkt elektronikas preces. 





Dienas horoskops 2016 gada 25. septembris

Kad ir labi pastrādāts, tad labi ir arī jāatpūšas un tas attiecas gan fizisko plānu gan garīgo, tādēļ nav jēgas domāt par nākamās nedēļas problēmām un to risinājumiem, jo nekā sakarīga tāpat šodien neizdomāsiet.

Atpūšoties lūgums nepārēsties un neaizrauties ar šašlikiem vai citiem smagiem ēdieniem... (Jā arī alhohols nerekomendējas)...
Īpaši labi derētu labs ģimenisks brokastu rīts, bet tiem kam nav pagaidām ģimenes, tad tam rekomendējas iegādāties visu nepieciešamo lai varētu pavadīt labu ģimes "brokastu rītu"...



Dienas enerģija ir labvēlīga darīt visu kas saistīts ar jaunu lietu uzsākšanas, kad kaut kas ir ticis iznīcināsts vai nojaukts (atjaunošana). Būs milzīgs kustīgums un virzība uz priekšu (kā bulta) ar visa veida kustības (ceļošana), virzībām uz neierobežotību un neizmērojamību  jo īpaši tām, kas beidzas savā sākotnējā vietā (cikliska kustība). Šīs dienas aktivitātes izceļas ar to ka uzsāktās darbības "atgriežas" (kā bumerangs) pēc misijas izpildes (trāpīšanas mērķī). Enerģiju raksturo kā neierobežotu, neizmērojamu un spēju iegūt vai atgūt mērķus vai objektus norādot uz norāda uz atjaunošanos, reģenerāciju un bezgalīgu sākotni, kā pirmos gaismas starus pēc vētras,kas norāda uz atjaunošanos un harmonisku stāvokli (miers pēc vētras). Ļoti labi ir veikt visa veida pozitīvas darbības, ieņemt bērnus, nodarboties ar finansēm, (bet nerekomendējas aizņemties un aizdot naudu); nodarboties ar nekustamajiem īpašumiem; iet pie arhitekta lai uzsāktu savas idejas realizāciju; māju un automašīnu iegāde; darbu uzsākšana kādā ēkā; risināt juridiskus jautājumus, ceļot, atrasties pie ūdens; dziednieciskas un ārstnieciskas darbības; projektu uzsākšanu no jauna; attiecību atjaunošanu; visas lauksaimnieciskās un dārzkopības aktivitātes; visu, kas prasa izdomu, izpēti, sistēmisku pieeju un iztēli; mācību uzsākšana; aktivizēt un uzlabot attiecības ar bērniem; filantropiska rīcība; izglītošanās procedūras; garīga rakstura darbības – gavēšana, meditācija, pašrefleksija, altāru ierīkošana; vienkāršu dzīves prieku baudīšana.

Dienas simbols - bultas, kas atgriežas pēc misijas izpildes, tās norāda uz atjaunošanos un reģenerāciju (DNS spirāle).

Nelabvēlīga naudas aizņemšanās vai aizdošana un tiesvedības, kas prasa konfliktus un uzbrukumus, kā arī laulības (šausiet bultas viens otra virsienā, lai attīstītu viens otru).            



Enerģiju pārvalda Purnavasu (līdz 12:07) un pēc tam ir Pusya nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: 12:40 līdz 15:30

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Viss pa lielam čikiniekā ;) .