pirmdiena, 2016. gada 5. septembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 05.09.-11.09.

MAZĀS ASTROZIŅAS
05.09.-11.09.

Nedēļa sāksies, kā jau jebkura nedēļa, ar pirmdienu. Merkurs joprojām ir retrogrāds, uz darbu iesies slinki un darba ražīgums būs kāds būs. Vēl jau arī sēras par aizgājušo vasaru. Pirmdien, otrdien nekā sevišķa. Dzīvojam, strādājam.
Jautrāk paliks ap nedēļas vidu, kad mīlas dieviete Venēra čalos un koķetēs ar skarbo Saturnu. Šie aspekti ir labi. Mīlas lietas jauki harmonizēsies un sakārtosies. Ceturtdien principiālā un seksīgā Lilita veidos izcilus aspektus ar Nākotnes un laimes vārtiem - Ziemeļu mezglu. Daudz interesantu un vērtīgu lietu notiks attiecību jomā. Var arī nebūt viegli, bet svētīgi gan! Esiet principiāli attiecībās!
Nedēļas nogale būs astroloģiski ļoti jaudīga. Piektdien sākas jaunais Jupitera gads. Dievu dievs un Kosmosa lielākais labvēlis dodas uz Svaru zīmi un mums visiem sākas Harmonijas gads. Apsveicu mūs visus ar jauno gadu. Lai harmoniska laime! Sestdien episkā cīņā dodas lielais strukturētājs Saturns un dzīves filosofijas dievs Neptūns. Dzīves filosofija pret kārtību. Šajā nedēļā katram no mums dzims kkas jauns. Liels jautājums ir - ko mēs patiesībā vēlamies? Pēc tā arī ejam! Veiksmi visiem!
Andis
andisgeste@gmail.com