sestdiena, 2016. gada 17. septembris

Dabiskās balss atbrīvošana / 10 nodarbību cikls

http://garavasara.com/events/2016-10-05-dabiskas-balss-atbrivosana-10-nodarbibu

Dabiskās balss atbrīvošana / 10 nodarbību cikls
Sākuma datums:
5. oktobrī, 2016
Beigu datums:
7. decembrī, 2016
Sākuma laiks:
18:30
Beigu laiks:
21:00
Vieta:
Dzirnavu iela 135, 4. stāvs, Teātra darbinieku savienības telpas, Rīga, Latvia


Transpersonālās Izglītības institūts aicina piedalīties nodarbību ciklā DABISKĀS BALSS ATBRĪVOŠANA

Visiem, kuri vēlas brīvi justies, dziedāt un runāt!
Nodarbību ciklā apgūsim balss instrumenta uzbūvi, runas un vokālās elpošanas tehnikas, izpratni par balss aparāta pārvaldi, balss daudzveidīgo pielietojumu saskarsmē, radošajā izpausmē un sevis harmonizēšanā, gūsim praktiskas iemaņas balss improvizācijā, dziedāšanā, runā un darbā ar savu balsi un ķermeni.
Metode balstīta dabiskās balss atbrīvošanas praksēs – tā ir holistiska un apzināta pieeja balss atbrīvošanā, kas apvieno darbu ar ķermeni, elpošanu, skaņu, iztēli, kustību, meditācijas elementiem, balss tehnikām, ritma spēlēm, intuitīvo un laikmetīgo improvizāciju, saskarsmes mākslu un izpratni par balsi kā smalku mūsu iekšējās pasaules spoguli. Ikviens nodarbību dalībnieks, neatkarīgi no savas iepriekšējās pieredzes, varēs iepazīt vai turpināt attīstīt savu balsi, veltīt laiku sev un savai izaugsmei, uzņemt pozitīvas emocijas un iemācīties tehnikas, ko praktizēt ikdienā mājās, darbā un personīgajā dzīvē.
Kursu vada Dana Indāne -  brīvās balss improvizācijas māksliniece un dabiskās balss atbrīvošanas meistarklašu vadītāja. Ieguvusi MA grādu laikmetīgajā balss improvizācijā Igaunijas Mūzikas un Teātra akadēmijā, kā arī teātra mākslā Latvijas Kultūras akadēmijā. Paralēli apguvusi alternatīvu pieeju darbā ar balsi un ķermeni pie ārvalstu pasniedzējiem. Savā darbā apvieno vokālās profesionālās zināšanas, skatuves mākslu un meditācijas prakses. Pasniedz laikmetīgo balss improvizāciju JVLMA un RISEBA, kā arī vada meistarklases Latvijā un ārvalstīs.
Darba valoda: Latviešu
Nodarbību skaits:  5.10 – 07.12.2016, 10 nodarbības, reizi nedēļā (trešdienās) pl. 18:30 – 21:00.
Nodarbību norises vieta: Dzirnavu iela 135 (ieeja no Satekles ielas), 4. stāvs, Teātra darbinieku savienība.
Pieteikšanās līdz 3.10.2016 pa e-pastu: danajavoice@gmail.com
Maksa par nodarbību ciklu (10 nodarbības) – 150 Eur. Maksājums jāveic pirms nodarbību cikla sākuma.  Kursa dalībniekiem tiks izsniegti TII profesionālās pilnveides sertifikāti.

Rekvizīti maksājuma pārskaitījumam: Biedrība „Transpersonālās izglītības institūts”; Reģ. Nr. 40008213880; Konts:LV84HABA0551037967021 Ja jums ir nepieciešams rēķins uz konkrētiem rekvizītiem, lūdzu, norādiet to pieteikumā.
Ja Jums rodas papildu jautājumi, lūdzu, rakstiet vai zvaniet: 29765381 (Dana Indāne).
www.transpersonalaizglitiba.lv