sestdiena, 2016. gada 17. septembris

Cilvēks, kurš pārtiek no prānas - Dmitrijs Lapšinovs

October 5October 9

Oktobrī pirmoreiz Rīgu apmeklēs Dmitrijs Lapšinovs, plašākai publikai pazīstams kā “Prānēdājs no Krievijas”. Jau pirms vairākiem gadiem neslēptu interesi izraisīja ziņas, ka ir Krievijā cilvēks, kurš vairākus gadus nelieto fizisku pārtiku, nepieciešamo enerģiju uzņem no apkārtējās vides un viņa organisms pateicoties ilgu gadu praktizēšanai sintezē visus nepieciešamos mikroelementus. Tieši sistemātiska enerģētisko un garīgo prakšu praktizēšana pakāpeniski pārveidojusi organismu līdz vairs nebija vajadzīga fiziska pārtika. Dmitrijs uzsver, ka tās ir tikai sekas, kļūšana par prānēdāju nav bijis pašmērķis, tāpēc savos semināros viņš NEapmāca kļūšanu par prānēdāju. D. Lapšinova apmācību kursi ir vērsti uz sava Ķer...meņa, Dvēseles un Gara vienotību, uzsverot, ka ir nepieciešama šo trīs cilvēka struktūru līdzvērtīga attīstīšana.
Cieņu, apbrīnu un popularitāti gadu garumā Dmitrijs Lapšinovs ir ieguvis ar saviem izdarītajiem darbiem, pēc Dmitrija vadītajiem semināriem un retrītiem tiek saņemtas neskaitāmas fantastiskas atsauksmes, cilvēki redz rezultātu un iedvesmo apkārtējos, uzlabo savu veselibu un izdziedinās.

5.oktobrī notiks atvērtā bezmaksas tikšanās ar Dmitriju Lapšinovu. Adrese: Rīgā, Puškina iela 1a, 5. stāvs. plkst. 19:00 Reģistrēšanās:
goo.gl/forms/bfzbdNhH3OVrJw3p1

Tāpat Dimitrijs Lapšinovs un komanda aicina visus, kuri tiecas uz apzinātu attīstību un pilnveidošanos 7-9.oktobrī apmeklēt „Svargas” un „Dzelzs krekla” komplekso semināru-„Baltijas Pērle”. Seminārs iekļauj sevī teorētisko un praktisko daļu, metodiskos materiālus ar detalizētu visu prakšu aprakstu, nepieciešamos piederumus praksēm, klades ar „Perfect Human” zīmolu, kā arī grupveida un individuālo darbu ar katru dalībnieku.
Svarga ir kompleksa zināšanu sistēma, fiziskie vingrinājumi, enerģētiskās, elpošanas un meditatīvās prakses. Domāta ātrai un kvalitatīvai cilvēka pilnveidei izpaužot savu Veselumu (absolūto trīs cilvēka struktūru vienotību: Ķermeņa, Dvēseles un Gara vienotību).
„Dzelzs Krekla” prakse ir jaudīga un spēcīga sistēma cilvēka fiziskajai, psiholoģiskajai un garīgajai attīstībai, veicina atveseļošanos un atjaunošanos.
Nodarbību grafiks:
7. oktobris
19:00 – 20:00 „Dzelzs Krekla” prakse
8. oktobris
10:00 – 12:00 „Dzelzs Krekla” prakse
12:30 – 15:30 „Svargas” prakse
16:30 – 20:00 „Svargas” prakse
9. oktobris
10:00 – 13:00 „Svargas” prakse
14:00 – 17:00 „Svargas” prakse
Jūsu ērtībai seminārus var apgūt kompleksi vai katru atsevišķi.
Dalības maksa programmā „Baltijas Pērle”: 180 eiro, pēc 26. septembra 200 eiro. Programmā ir iekļauti „Svargas” 1. līmeņa un „Dzelzs Krekla” praktiskie semināri.
Dalības maksa tikai „Svargas” 1. līmeņa seminārā: 115 eiro.
Dalības maksa tikai „Dzelzs Krekla” seminārā: 115 eiro.
Dalībnieku maksimālais skaits: 25 cilvēki.
Pieraksts uz nodarbībām:
goo.gl/forms/6p7P0N5UY9efS8CC3
Nodarbības notiks Krievu valodā.
Apraksts par praksēm:
Svarga
„Svarga” tika radīta ilglaicīgos pētījumos, kuri tika pārbaudīti caur praktisko un intuitīvo (meditatīvo) personīgo pieredzi. Svarga sevī ir iekļāvusi labākās tehnikas un slepenās zināšanas no dažādām sistēmām un tradīcijām Krievijā, Ķīnā, Tibetā, Malaizijā, Japānā, tādas kā: Daosu un Budistu Cigun; Japāņu Dza Dzen un Ķīniešu Dzo Čaņ; Siddhu joga „18 Tamilas Siddhu” tradīciju; Slāvu Spasa sistēmu; Dzogčen „Bon” tradīciju, mērķtiecīgi visu savienojot vienā harmoniskā augsta līmeņa pilnveides sistēmā.
Sistēma „Svarga” atrodas ārpus tradīcijām, neaprobežojoties ar to uzstādītajām robežām, cienot un godājot katru no tām. „Svarga” stāv pāri tradīciju pasaules uztverei un tai piemīt kopīgais „apziņas lauks”. Nodarboties ar sistēmu un sasniegt pilnību tajā var jebkurš, no jebkuras tradīcijas vai ticības, pie nepieciešamības saglabājot savu pasaules uztveri.
Par „1.līmeņa Svargas” praksi
Pirmā „Svargas” pakāpe: Veselības Sakopojums – sākotnējais apziņas un ķermeņa transformācijas līmenis. „Svargas” pirmajā līmenī ar konkrētu tehniku palīdzību notiek intensīvs darbs ķermeņa attīrīšanā un tā sagatavošanā nopietnākam enerģētiskajam darbam turpmākajos līmeņos, kā arī darbs ar enerģijas piesātināšanos un smadzeņu pusložu harmonizāciju.
Rezultāti kurus var gaidīt praktizētāji no „Svargas” 1. līmeņa apgūšanas – sekojošo procesu sākšanās:
●Šūnu, asins, limfas un KZT attīrīšanas
●Enerģētisko kanālu attīrīšanās
●Atbrīvošanās no blokiem
●Veselības uzlabošanās
●Enerģētiskā potenciāla paaugstināšanās
●Intelekta, atmiņas un uzmanības koncentrācijas dziļuma spēju paaugstināšanās
●Smadzeņu pusložu harmonizācija
●Nostiprinās centrālā nervu sistēma un atjaunojas DNS
●Iegūsiet rakstisku teorētisko un pamatīgu praktisko bāzi tālākam patstāvīgajam darbam ar sevi.

„Dzelzs Krekla” prakse
“Dzelzs Krekla” prakse radusies Ķīnā, kur to ieviesis Bodhidharma, mūki to praktizē Dao klosteros, prakse ļauj sasniegt fantastiskas ķermeņa veselibas, izturības un spēju robežas, kā arī imunitāti pret sitieniem, dūrieniem, spēcīgām slodzēm..
Prakse sniedz ļoti ātrus rezultātus:
●Paaugstinot darba spējas
●Samazinot nepieciešamību pēc miega un atpūtas
●Aktivizējot imūnsistēmu
● Iestrādājot muskuļu, emocionālos, enerģētiskos saspīlējumus un blokus
●Noturībā pret ārējām iedarbībām
● Paaugstinot sāpju slieksni
●Nostiprinot iekšējos orgānus, muskuļu sistēmu, locītavas, kaulu struktūru, galvas un muguras smadzenes
●Paaugstinot nervu sistēmas noturību pret stresiem
●Izveidojot spēcīgu cīpslu un muskuļu karkasu
●Harmonizējot seksuālo aktivitāti
●Norūdot gribasspēku un disciplinētību
●Paaugstinot sociālo komunikabilitāti un kopējo aktivitāti
Regulāri trenējoties var runāt par pārliecinošām pārdabiskajām spējām. Pēc vairākiem mēnešiem regulāras „Dzelzs Krekla” cigun prakses, izvēles kārtā, var piedalīties eksāmena pārbaudījumos, kurus pieņems un novērtēs pirmais Dimitrija Lapšinova skolotājs no Ķīnas – Meistars Šeņ Čži. Eksāmena pārbaudījumos ietilpst: ar šķēpa asmeni atklātā kakla bedrītē jāstumj mašīna; dažu ķieģeļu sasišana pret galvu, ar āmura palīdzību; guļot starp naglainiem dēļiem jāiztur svars 500kg; ar dažādām ķermeņa daļām jāsasit granīta plāksnes utt.
Redzēt kā norisinājās eksāmens šā gada jūnijā var šeit:
youtube.com/watch?v=-aWY47C2W_s
Smalkāk ar visām praksēm var iepazīties Dimitrija Lapšinova saitāhttp://ty-master.ru/