ceturtdiena, 2016. gada 4. augusts

Kā atbrīvoties no negatīvām domām?


 “Saskaņā ar dabā valdošajiem likumiem, ar sliktajām domām jūs neko šajā sakarā nevarat izdarīt, izņemot vienīgi vairāk tās ievērot, apzināt to esamību. Ja cenšaties ar tām cīnīties vai atstumt tās, tad tās kļūs vēl spēcīgākas. Jāizvairās no jebkādas cīņas ar negatīvām domām.

Jo vairāk cīnāties, jo stiprākas tās kļūst. Vienīgais ceļš ir apzināt, ka tās ir, un tad šīs negatīvās domas pieņemt. Vienkārši pieņemt patiesību. Un šī patiesība ir - pastāv negatīvās domas. Kā gan to varētu noliegt? Pieņemot negatīvās domas, tās kļūst vājākas. Un kļūstot vājākām, parādās iespēja tām pamazām izzust. Tāpēc, lūdzu, centieties izvairīties no jebkādas cīņas ar negatīvām domām, no jebkādas cīņas ar negatīvām emocijām.

Pakāpeniski tā darot, apjautīsiet, ka tās nav jūsu negatīvās emocijas, bet tās atrodas domu laukā un faktiski notiek tā - ka jūsu smadzenes tās vienkārši paņem, uzlasa no domu lauka. Tās nav jūsu negatīvās domas, tāpēc mēs arī sakām, ka tās ir tikai domas; tāpat kā šī ēka te stāv, eksistē arī negatīvās domas.

Tās nav jūsu domas, bet gan cilvēces domas. Un pavisam drīz jūs no tām atbrīvosities. Tas ir process, kas notiek Vienotības universitātes kursos. Vienotības svētības enerģijas pārraides rezultātā tā jums kļūst par ļoti reālu, taustāmu pieredzi un jūs vairs ilgāk neidentificējat sevi ar domām, ka tās pieder jums, kā jūsu domām. Tāpēc patlaban jūsos esošā iekšējā negativitāte pamazām samazinās.”
šrī Bagavāns

Facebook Saules templis