otrdiena, 2016. gada 12. jūlijs

Lielie arhetipi. VARENĀ LILITA.

Astro vakaru sērija ar Līgu un Andi. Trešais vakars. 12.07.
Lielie arhetipi. VARENĀ LILITA.

Ārkārtīgi būtisks jautājums visiem, kas vēlas dzīvē veiksmi un laimi. Tieši Lilitas aspekti ir tie, kas definē mūsu spēju pateikt - "Nē!". Ja mēs sakām kādam - "Jā!", tad mēs sakām sev - "Nē!" un otrādi. Pasākumā jums būs iespējas noskaidrot, kurā zīmē tieši jums atrodas Lilita. Tas dos iespēju uzzināt, kurās dzīves jomās jums pasaulei jāsaka "Nē!", jo tad dzīve būs laipna un teiks ju...ms "Jā!". Nespēja pateikt "Nē!" bieži iet roku rokā ar vainas sajūtu un trauksmi, kas mūsu platuma grādos ir visnotaļ izplatītas parādības.

Nē varbūt ir jāsaka sev vai citam cilvēkam, varbūt radiem, ziņkārībai, naudas trūkumam, tāliem braucieniem, mūžīgajai studēšanai, arī bērniem, darbam, azartam, apsēstībai ar veselību utt. Kur tieši jums? Noskaidrosiet pasākumā! Jūs gaida daudzas negaidītas atklāsmes.

Vēl viens varenās Lilitas aspekts ir seksualitāte. Lilita tautas valodā ir saukta par iekšējo kuci. Lilita prot paņemt savu, bet bez šīs dabiskās un arhaiskās agresivitātes nebūs seksualitātes. LILITA PROT DZĪVĒ PAŅEMT SAVU un bez savas Lilitas apzināšanās, labākajā gadījumā būs izdzīvošana. LILITA IR MŪSU ARHAISKAIS SPĒKS. To jāprot atrast sevī un likt lietā! Par to viss šis pasākums.
Sirsnīgi iesaku uz Lilitas pasākumu nākt. Gan sievietēm, gan vīriešiem. Vēlāk viesnīcas bārā, kur ir akcija - divi drinki no saraksta par viena drinka cenu - varēsim kārtīgi atzīmēt savas Lilitas. Būs daudz jaunu draugu un interesantu sarunu. Uz tikšanos pasākumā!

Kad? Otrdien, 12. jūlijā, plkst. 18:30 - 21:15.
Kur? Tallink Hotelī uz Elizabetes ielas (tuvāk stacijas galam). Atrast viegli, viesnīcā būs norādes.
Cik maksā? 15€.
Vai ir jāpiesakās? Nē! Variet nākt bez pieteikšanās.
Vai ir jābūt priekšzināšanām astroloģijā? Nē, runāsim tā, ka visi visu sapratīs.

Uz tikšanos!

Līga Šīrona un Andis Geste.

P.S. Nākamais vakars būs 02. augustā. Runāsim par enerģijas dievu Marsu.
P.P.S. Skaipa translācijas un ierakstu nebūs. Lekciju vakari ir par arhetipiem, kam svarīgas ir noskaņas un kopā būšana. To nevar nodot caur ierakstu vai translāciju. Svarīga ir spēja to visu saprast un sajust klātienē