trešdiena, 2016. gada 8. jūnijs

Dvīņu mēness cikls – flirti, sarunas un alķīmiskās pārmaiņas!

http://www.dveselesspeks.lv/astrologija/astro-aktualitates/90-dvinu-meness-cikls-flirti-sarunas-un-alkimiskas-parmainas#.V1gaQDYsIf4.facebook

Jaunais mēness cikls no 05.06.2016 līdz 04.07.2016. komunikablajos, ziņkārīgajos un dinamiskajos dvīņos. Lai gan tas sola vieglumu un rotaļīgumu ikdienā, kopējais planētu izvietojums liecina par intensīviem dzīves skatuves sagatavošanās darbiem sen vajadzīgai dinamikai un nozīmīgām dzīves pārmaiņām.
Šajā laikā sievietes attīstīs savu sievišķību un vīrieši tieksies pēc sievietēm. Paredzamas daudz tikšanās, komunikācijas, flirti un koķetērijas, tomēr līdz 30. jūnijam uzsāktajām attiecībām būs vairāk izklaidējošs raksturs.
Šis periods ir aizsācies ar spēcīgu spriedzes enerģiju, kur planētu mijiedarbība veicina nopietnus dzīves pagriezienus, liek būt aktīviem, uzmanīgiem pret detaļām, kā arī atkal un atkal pārskatīt savu pienākumu sarakstu. Šī spriedze palīdz noformulēt jaunu vīziju, jaunu sapni – kādu tu vēlies savu dzīvi? Kādu tu vēlies savu ikdienu? Savukārt, ja jau esi uzsācis jaunu dzīves kursu, tad mēneša pirmā puse ļaus saskaņot vēlmes ar reālistiskām iespējām, palīdzēs izveidot stabilu dzīves pamatu.
Papildus tam – rīcību, iniciatīvu un aktivitāšu veicinošā Marsa enerģiju dēļ retrogradīgās kustības ieslēdz retrospektīvu skatījumu uz notiekošo. Tā ir milzīga fiziskā enerģija, kuru līdz galam nespējam realizēt ierastajā veidā ārējā pasaulē. Tādēļ, lai šī ietekme mūs nepadarītu trakus – vērsiet to uz iekšējiem procesiem, piemēram, kā kvalitatīvi iziet uz iniciatīvu, pieņemt riskantus izaicinājumus sevī, būt drosmīgiem un atklātiem savās vēlmēs un vajadzībās. Tas dos brīnišķīgus rezultātus iekšējai transformācijai. Savukārt tiklīdz sajūti nemieru, vieglu aizkaitināmību un neiecietību, zini, tevī ir sakrājusies neizlietota šī pati enerģija – pirms dusmojies, izbrauc ar riteni, izej pastaigāties, nopeldies vai padari jebko citu, kas ļauj šo enerģiju sabalansēt.
Mēnesis ir piemērots visa veida intelektuālajām aktivitātēm – lasīt, rakstīt, mācīties, aprunāties un izrunāties.  Mūsu prāts ir atmodies un gatavs jauniem mentāliem izaicinājumiem, pie tam, jo skaistāks iemels komunikācijai, jo labāki rezultāti. Tās var būt sarunas, tikšanās un izziņa saistībā ar mākslas pasauli, daiļo dzimumu, vēlmēm, skaistuma vairošanu savā ikdienā un visu, kas palīdz sakārtot prioritātes dzīvē.
Tas, kas rada konfliktu ir mūsu pienākumi un visa veida autoritātes (vecāki, skolotāji, bosi), kas neļauj mums pilnībā izbaudīt šī laika vieglo koķetēriju un komunikabilitāti. Šāda veida iekšējo konfliktu harmonizēt palīdz intuīcija, fantāzija, kā arī kāda tālejoša mērķa apzināšanās.
Īsumā - šis ir periods, kas veicina nozīmīgus alķīmiskus procesus – ļoti spēcīgas, straujas un pat negaidītas iekšējās pārmaiņas primāri katra iekšējā pasaulē. Sievietēm izteikti tiek skarta sievišķības un skaistuma izcelšanas tēma. Savukārt jebkuram no mums - papildus brīvības sajūtas iegūšana. Šajā laikā mums ir sniegta kārtējā iespēja nonākt lielākā saskaņā ar saviem dvēseles uzdevumiem, noslīpēt savu dzīves vīziju un sakārtot patiesās dzīves vērtības. 
Šo mēness mēs veicam milzīgu iekšējo darbu, kas sagatavo augsni nozīmīgām izmaiņas ārējā vidē.

Šajā mēnesī:

  • No 11.06.2016 līdz 19.06.2016  jutīsim spēcīgu vēlmi visu savā dzīvē mainīt, par labu lielākai brīvībai, oriģinalitātei un jauniem iespaidiem. Mūsu vēlmes, vajadzības un prioritātes būs ļoti fokusētas uz neatkarības sajūtas iegūšanu.
  • No 13.06.2016 – fantāzijas un intuitīvo procesu aizbildnis Neptūns samazina savu ietekmi un līdz novembra otrai pusei ļauj izdzīvot savus agrākos sapņus un intuitīvās sajūtas. Laiks mācīties un iegūt papildus izpratni par savas sajūtu pasaules darbību.
  • No 13.06.2016 – mūsu mentālā daba uzņems citu ātrumu, sāksies pilnas jaudas Dvīņu laiks – kustība, informācija, komunikabilitāte. Savukārt no 30.06.2016 – mūsu prāta dabu raksturojošā planēta ieies Vēža zīmēm, sniedzot mūsu domām un izziņas procesiem fokusēšanos uz iekšējo emocionālo pašsajūtu un ģimenes jautājumiem.
  • Ar 17.06.2016 – mūsu skaistuma izjūta, vērtību sistēma, prioritātes un visa veida vajadzības pārfokusējas no Dvīņu draudzīguma uz ģimeniskajiem Vēžiem. Kļūsim ļoti jūtīgi attiecībās, kaprīzi savās vēlmēs un līdzjūtīgi izpausmēs.
  • No 21.06.2016 – Saule no komunikablā un visnotaļ aktīvās Dvīņu zīmes pāriet emocijām bagātajā un jutekliskajā Vēža zīmē.
  • 27.06.2016 – Hīrons – dualitātes aizgādnis, nesavienojamā savienotājs, dziednieks un skolotājs, kļūs retrogradīgs. Tas pastiprinās intuitīvos procesus, pretpolu ieraudzīšanu primāri jau sevī. Vairāk gan izjūtams – dziedniekiem, enerģētiķiem, augstāko zināšanu skolotājiem.
  • 30.06.2016 – urrā! Beidzot ikdienas aktivitātes un visa veida iniciatīvu bremzējošā planēta beidz buksēt. Līdz šim datumam vēl ir iespēja iznest pasaulē ieceres, kuras sevī esi izlolojis vismaz pāris mēnešus, bet visnotaļ nerekomendējams uzsākt pavisam jaunas lietas. Savukārt pēc 30. jūnija jau pavisam droši var likt lietā milzīgo enerģiju, realizējot kādus jaunus plānus un projektus.
Viss ir daudz vienkāršāk, nekā tev liekas! Ļaujies dzīves rotaļai!

© Jana Reķe, astropsiholoģe, speciāli dveselesspeks.lv, 2016