ceturtdiena, 2016. gada 2. jūnijs

Akaši ierakstu meditācija



Iekš http://www. ask-angels .com/ atradu meditāciju par to kā iegūt zināšanas no Akaši ierakstiem. Iztulkota. Varbūt kādam noder:

Akaši ierakstu meditācija


Lūdziet, lai Tevi ietver Dievišķā Baltā Gaisma un piesauciet erceņģeli Metatronu, lai viņš palīdz Tev piekļūt Akaši ierakstu zināšanām, gudrībām, dziedināšani un patiesībai.

Atļauj sev vienkārši būt, un kādu laiciņu pavadi tikai veicot dziļas ieelpas un izelpas.
Iztēlojies kā ieelpo baltu gaismu un kā kopā ar izelpu izlaid ārā sasprindzinājumu, stresu un sāpes.

Ieelpo baltu gaismu, kas piepildīta ar positīvu enerģiju, mīlestību, atslābināšanos un spēku, bet uz izelpu ļauj visam iet.
Ieej sevī.

Akaši ieraksti tiek turēti ļoti dzidrās, smalkās un vieglās vibrācijās, tāpēc Tev būs jāpaceļ savas vibrācijas, lai tiktu klāt šiem ierakstiem.
Kad esi gatavs, lūdz Metatronam lai vada Tevi cauri Akaši ierakstiem.
Iztēlojies gaismas liftu, kas parādās Tavā priekšā un atver durvis. Iztēlojies kā ieej tajā iekšā un, kad durvis aizveras, sajūti kā celies ar to augšup.
Liftam ceļoties uz augšu, sajūti kā nonāc tuvāk ar visa Avotu, Garu un Visu kas ir.

Ļauj savai sirdij atvērties, kad sāc saplūst vienotā enerģijas plūsmā ar Dievišķo Avotu caur Visu Kas Ir. Sajūti kā Tavs prāts izplešas, Tava sirds atveras un mierīga mīlestības, prieka un gaismas enerģija skalojas tev pāri un apkārt, kamēr lifts ceļas aizvien augstāk un augstāk.

Celies ar liftu tik augstu, cik jūti ka tas ir nepieciešams. Un kad sajūti, ka lifts ir apstājies un durvis atveras, ieej svētajā vietā, kas atrodas Tavā priekšā.
Zini, ka esi nokļuvis gala mērķī un esi iegremdējies zemapziņas valstībā, kas ir Akashi ieraksti.

Ļauj sev uz brīdi vienkārši tur būt. Ievēro zināšanas, kas ir tur iekodētas gaismā Tev visapkārt. Sajūti kā ieraksti, kuri pieder dažādām dvēselēm, ir plaši un sarežģīti savienoti savā starpā. Ievēro kā katra dvēsele ir cieši saistīta ar otru, kā katra individuālā izvēle veido atbalsi un ietekmē plaši un ļoti tālu loku.
Izjūti savu konekciju ar ierakstiem, ar Visumu, ar visiem un visu un, kad esi gatavs…

Uzdod savu jautājumu un paļaujies, ka atbilde nāks tieši tādā veidā un izskatā, kas Tev ir vispiemērotākais. Tu varu sajust, ka Metatrons Tev pasniedz grāmatu, vizuālu filmiņu vai kāda scēna var mirgot Tavu acu priekšā, vai arī Tu vienkārši ielādē sevī zināšanas par dzīvi, informāciju un izpratni, tieši to, kas Tev vislabāk palīdzēs šajā posmā.

Apzinies, ka tiec atbalstīts un vadīts, lai Tu varētu saplūst ar zināšanām, kas Tev visvairāk šobrīd ir noderīgas. Ja sāc šaubīties vai nonāc sava prāta čatošanas gūstā, vienkārši pasauc erceņģeli Metatronu, lai tas palīdz pieklusināt prātu un koncentrēties. Atver savu sirdu, iegrimsti Akaši ierakstu valstības zināšanās un saņem ielādi, bildes, sajūtas, iedvesmu, saprašanu, kurā virzienā doties vai nu kas tur šobrīd ir pieejams tieši Tev.

Kad esi pabeidzis zināšanu ieguvi vai arī bilde sāk plūst prom, pasaki paldies Metatronam un Akaši ierakstiem un iztēlojies kā atkāpies atpakaļ gaismas liftā, kurš Tevi mierīgi, ātri un droši nogādā uz esošo tagadnes laiku un vietu.
Atgriezies tagadnē, atgriezies pie apziņas, atgriezies savā fiziskajā ķermenī un uzreiz pieraksti visu, ko atceries no šī ceļojuma – ko redzēji, dzirdēji, sajuti. Ja nogaidīsi, zināšanas var pazust no tavas apziņas kā sapnis.

Ja arī neizprati visu, ko redzēji un uzzināji, rakstot palūdz, lai erceņģelis Metatrons paskaidro un sapratne par to atnāks.

Trennējoties, Tu vari iegūt aizvien vairāk un plašākas zināšanas par savu esošo vai pagātnes dzīvēm. Esi pret sevi iecietīgs, kamēr mācies pieskaņoties pareizajām vibrācijām un izbaudi procesu – sakonektēties ar Akaši ierakstiem augstākā labuma, dziedināšanas, gudrības un patiesības vārdā.

Lai veicas sevis izzināšanā!




http://www.ask-angels.com/


Experience High Vibrational Living!


Hello and welcome to Ask-Angels.com!


Right now is an incredible time to be alive and you are here for a reason! Now more than ever, you have a remarkable opportunity to experience accelerated spiritual growth, and to step into living in alignment with the truth of who you authentically are and why you’re really here.
I call this high vibrational living, and it is available to you now.

Connect With Your Angels


On this site you can access many free angel messages, meditations, angel courses, and articles on spiritual growth and high vibrational living. You will not only connect you with teaching and guidance from the angels, but also with a powerful frequency transmission and incredible presence of love that will meet and support you wherever you are now.
Are you ready to realize your true life purpose, live with a higher vibration and let go of the experiences of lack, discontent, and frustration?
There is so much help available to you from angels, ascended masters, and spirit guides who are ready to support you in all areas of your life so you can do just this.
By working with your team of angels and spirit guides as you will learn to do on this site, you can transcend the limitations of the 3D realm that have played out for so long.
Now is your time to make the shift into experiencing a new paradigm of living in alignment with Divine love and joy.
Wherever you may be right now, there is a door opening for you, and an opportunity to shift into deeper alignment with divine love and truth. To align yourself with vibrant well-being, radiant joy, authentic connection, and more love, peace and abundance than ever before.

Experience Your Divine Truth


I am honored and grateful for the opportunity to help you tune into the presence of your angels, the light of your higher self, and the love, presence and frequency of the Divine so you can make this shift into alignment with your true Divine light now
With love, light and gratitude,

P.S. Not Sure Where To Start?


Here are three of the most popular posts you will enjoy...
#1 - The Ultimate Guide To Angel Card Readings - Learn the professional secrets about how to give accurate angel card readings for yourself or for others... For Free! This post covers it all in this easy to follow guide.
#2 - Receive Guidance Through Angel Numbers - Do you constantly see number patterns, like 11:11, 444 or 123? This could be your angels' way of sending you messages throughout your day! Learn more, now.
#3 - What Are The Most Common Angel Signs? - The angels can use many different signs in an attempt to communicate with you and guide you. How do you know if you are receiving signs from angels? Read this post to learn more!