pirmdiena, 2016. gada 2. maijs

Esiet dabiski – un pasaule piemērosies jums


30.04.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-----------------------------------------
Jūsu būtības dimants ir daudzšķautņains! Jūsu cilvēciskajai dabai ir tik daudz aspektu, kuri alkst sava piepildījuma. Kad jūs sākat paust savu patieso dabu dzīvē – jūs sākat starot! Jūs esat laimīgāki, jūs esat veselāki, un jūsu dzīve sakārtojas priekš jums tā, ka sagādā notikumus, situācijas un cilvēkus, kas ir ”piemēroti” tieši jums.

Varbūt esat redzējuši kādreiz cilvēku skaistās drēbēs, kas viņam nav īsti piemērotas? Tērps izskatās lieliski, taču cilvēks tajā neizskatās labi. Vai varbūt jums pašam ir gadījies iegādāties kostīmu, par kuru bijāt sajūsmā, taču ikreiz, kad to uzvelkat – jums ir žēl, ka tomēr neizskatāties tik labi, kā cerējāt. Jūs nejūtaties ērti, un tādēļ šinī kostīmā nevarat būt tik pievilcīgs, kā jums gribētos. Patiesībā – ikviens no jums izskatās labāk, kad pats labāk jūtas! Jūs izskatāties laimīgāki, kad jums der jūsu apģērbs, un arī kad jūsu DZĪVE jums der.

Pamēģiniet kādu dienu pieķert sevi, kad jūs cenšaties ”piemēroties” pasaulei. Pamēģiniet pieķert sevi, kad jūs piekrītat kādam, kaut gan patiesībā tā nemaz nav. Pamēģiniet būt daudz godīgāks, vai vismaz klusāks. Pacentieties pamanīt, kad jūsu apģērbs, jūsu ēdiens, tas, ko jūs darāt, nešķiet jums 100% brīnišķīgs un dabisks priekš jums. Pacentieties ieraudzīt kaut ko tādu, ko jūs varētu uzskatīt par jaukāku un dabiskāku. Vai skatāties pārraides, kas jūs iepriecina? Vai meklējat internetā materiālus, kas jūs saviļņo? Vai varat apgalvot, ka jūsu bizness patiešām ir dabisks priekš jums?

Dārgie – jo biežāk jūs atgriezīsieties pie savas dabiskās esības – jo laimīgāki, veselāki, un daudz spēkpilnāki jūs kļūsiet. Kad jūs būsiet JŪS PAŠI – jūsu apkārtējā pasaule piemērosies jums!  Nepiemērotais atkritīs, un piemērotais piesaistīsies jums pavisam brīnumainā kārtā. 

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=6121840