otrdiena, 2016. gada 5. aprīlis

Nodarbību cikls "Čakras un mantras"



3.maijā, otrdien. 19:00-21:00

Zvaigžņu pļava
Krišjāņa Valdemāra iela 34 - 4, Riga, Latvia-LV-1010

https://www.facebook.com/events/224177477944549/


Esam Rīgas Stradiņa universitātes Medicīnas fakultātes studentes, kam ir kopīgas intereses un vēlme dalīties savās zināšanās.
Mūsu mērķis ir kopīgi veidot nodarbību un semināru ciklus, kuru laikā praktizēsim dažādas meditācijas tehnikas un diskutēsim par dažādām tēmām, kas saistītas ar prāta un ķermeņa veselību.
Mēs vēlamies parādīt saikni starp austrumu un rietumu medicīnu, kopīgajām iezīmēm un to, kā savu ķermeni un garu stiprināt ar dažādām tehnikām.

Kurss sastāv no 8 nodarbībām, kas notiks reizi nedēļā.
Nodarbībām būs divas daļas – pirmajā daļā būs seminārs par čakrām. Katrā seminārā tiks apskatīta viena čakra un tās nozīme. Semināru laikā būs arī dažādas aktivitātes.
Nodarbības otrā daļa būs veltīta meditācijai, kuras laikā dziedāsim čakru spēcinošas mantras.

Pirmā nodarbība ir veltīta, lai iepazītos ar mantru un čakru enerģisko spēku un to saistību ar rietumu medicīnu.

Čakra tiek uzskatīta par enerģijas punktu vai mezglu smalkajā ķermenī, kas netiek saistīts ar fizisko ķermeni kaut gan čakru rajonos fiziskajā ķermenī atrodas nervu pinumi. Šajā nodarbībā iepazīstināsim ar katras čakras funkcijām dzīvē. Pastāstīsim par to, kas notiek dzīvē, ja ir bloks kādā no čakrām. Bloks konkrētajā čakrā tiek saistīts arī ar veselības un uzvedības traucējumiem, ko skaidrosim gan no austrumu, gan rietumu medicīnas aspekta.
Mantra ir meditācijas veids, kas izpaužas dziesmā. Kopīgi sēžot aplī un dziedot, rodas skaņas vibrācijas, kas uzlabo pašsajūtu, nomierina un palīdz atslābināties. Ar mantru palīdzību tiek iegūta enerģija un mazināts uztraukums. Nav jābūt dziedātājam, lai piedalītos šajā meditācijā, jo mērķis ir kopīgi panākt mieru un mīlestību sevī.

Nodarbību ilgums - divas stundas.
Vienas nodarbības cena 10 EUR. (Iepazīšanās cena par pirmo nodarbību 7 EUR). Iespēja iegādāties nodarbību abonementu 70 EUR vērtībā.

Maksimālais apmeklētāju skaits 25. Piesakies laicīgi!

Uz nodarbību vēlams ieraksties ērtā apģērbā (varēs arī pārģērbties), līdzi var paņemt ūdens
pudeli, pledu, jogas paklājiņu. Uz vietas būs pieejami gan pledi, gan paklājiņi.

Vēlams apmeklēt katru nodarbību, bet, ja nav iespēja, var pievienoties arī uz atsevišķām

Nodarbības paredzētas jebkuram interesentam.

Tel: 28319955 (Madara) ; 29990239 (Helēna)
Email: madmedstudios@gmail.com

Vairāk informācijas: http://ej.uz/medstudio