pirmdiena, 2016. gada 4. aprīlis

MAZĀS ASTROZIŅAS 4.-10.04.


Saulīte ārā spīd koši un mums ir atnākusi darīšanas nedēļa. Un kā nu ne, ja šonedēļ divi spīdekļi - ziņnesis Merkurs un mīlas dieviete Venēra maina zīmes, bet pati Saule sveic darba un struktūru dievu Saturnu un tas nozīmē veiksmīgus darba / biznesa / akadēmisko lietu risinājumus.

Venēra pošas uz Aunu zīmi un cilvēkiem parādīsies pavasara noteiktība sava izskata pucēšanā. Sporta zāles vai pušu plīsīs no straujajiem riepu nometējiem un labi! Tieši tagad ir pēdējais brīdis šo dzīves sadaļu sākt sakārtot. Pati Venēra Aunos ir ērti un bik glamūrīgi ģērbta - stilīgās treniņbiksēs un skrienamajās kedās. Uz šo modi arī mēs varam tēmēt un tādas būs šī pavasara mīlestības sezonas tendences.

Merkurs dodas uz Vēršiem, kur paliks neparasti ilgu laiku, līdz jūnija vidum. Tas nozīmē, ka mūsu ziņnesis un komunikāciju dievs taps ļoti stiprs. Gaidiet daudz ziņu, kuras tikai augs savā nozīmīgumā. Ziņas būs par gruntīgām lietām, kā jau Vēršu zīmei ir raksturīgi. Burvīga nedēļa! Lai pavasaris sirdī un liels impulss lietas darīt!

Andis Geste
andisgeste@gmail.com